Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 5.10.2009 13:12:52
|
|
|
|
Urša08
|
tanci če bo slabo vreme najboljš da v Merkatorju (planet - je lumpijevo igrišče tam), če bo pa lepo pa lahko na gibi gibu (sam ne vem če je še odprt? Bo Piškot povedala)? Iščem tako lokacijo da majo igrala, da se Nejc lahko igra Katjuša sedaj je na morju res čudovito Mi smo res uživali 100 na uro. Če mate možnost vi samo pejte, morski zrak, sprehodi , poležavanje na plaži, metanje kamenčkov,.. čisti užitek
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 5.10.2009 13:17:09
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 tanci če bo slabo vreme najboljš da v Merkatorju (planet - je lumpijevo igrišče tam), če bo pa lepo pa lahko na gibi gibu (sam ne vem če je še odprt? Bo Piškot povedala)? Iščem tako lokacijo da majo igrala, da se Nejc lahko igra Katjuša sedaj je na morju res čudovito Mi smo res uživali 100 na uro. Če mate možnost vi samo pejte, morski zrak, sprehodi , poležavanje na plaži, metanje kamenčkov,.. čisti užitek sej to je to čisti odklop sem men ni morje samo kopanje ampak družinsko življenje (počitnikovanje)..... ma v sredo grema po prikolico (ju3 grem zrihtat priklop na avto) in pol prikolco sčistim in za ene 4 dni bi blo kr fino.... je pa v prikolici tudi gretje tako da zeblo nas ponoči ziher nebi vsekakor mi pa taki stavki dajo še mal več navdušenja nad vsem skupaj
< Sporočilo je popravil Katjusa -- 5.10.2009 13:18:09 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.10.2009 13:17:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 5.10.2009 13:18:14
|
|
|
|
Urša08
|
takole sta se mojedva sončka igrala na plaži
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 5.10.2009 13:18:18
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 tanci če bo slabo vreme najboljš da v Merkatorju (planet - je lumpijevo igrišče tam), če bo pa lepo pa lahko na gibi gibu (sam ne vem če je še odprt? Bo Piškot povedala)? Iščem tako lokacijo da majo igrala, da se Nejc lahko igra Katjuša sedaj je na morju res čudovito Mi smo res uživali 100 na uro. Če mate možnost vi samo pejte, morski zrak, sprehodi , poležavanje na plaži, metanje kamenčkov,.. čisti užitek sej to je to čisti odklop sem men ni morje samo kopanje ampak družinsko življenje (počitnikovanje)..... ma v sredo grema po prikolico (ju3 grem zrihtat priklop na avto) in pol prikolco sčistim in za ene 4 dni bi blo kr fino.... je pa v prikolici tudi gretje tako da zeblo nas ponoči ziher nebi vsekakor mi pa ta,ki stavki dajo še mal več navdušenja nad vsem skupaj katjuša......da je ne boste pozabili registrirati
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 5.10.2009 13:18:46
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo evo nas z "gas" masko bošček mali..... no sam, da se ne brani in da ne joka pa je kuj mal lažje
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 5.10.2009 13:18:54
|
|
|
|
Urša08
|
o Kolumbo bošček mali ima pa tako lepe učke
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 5.10.2009 13:19:45
|
|
|
|
Čebel@
|
kolumbo.......joj reveček s tole masko urša.......žiga pa prov ni več dojenček
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.10.2009 13:20:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 5.10.2009 13:21:12
|
|
|
|
Onasiss
|
JOJ...MEN SE BO..... ponoč nč spat, čez dan nč spat.....ajme meni... popoldne imam faks... upam, da ne bom pri tem Vuku zaspala..... pol sploh nikol ne bom naredila tega izpita..... Onasisa ni....ko bo pa dam pršu bo pa njegovo standard vprašanje: A si kej jedla? Kje mamo pa jajca? Ja med vložki so...... Če bo moj Tyson ok, pol v četrtek pridemo.... Aja kam pa???
|
|
[Brisano sporočilo] 5.10.2009 13:21:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 5.10.2009 13:22:21
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea JOJ...MEN SE BO..... ponoč nč spat, čez dan nč spat.....ajme meni... popoldne imam faks... upam, da ne bom pri tem Vuku zaspala..... pol sploh nikol ne bom naredila tega izpita..... Onasisa ni....ko bo pa dam pršu bo pa njegovo standard vprašanje: A si kej jedla? Kje mamo pa jajca? Ja med vložki so...... Če bo moj Tyson ok, pol v četrtek pridemo.... Aja kam pa??? ne bom nič komentirala,samo full ti pošiljam
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 5.10.2009 13:25:20
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 takole sta se mojedva sončka igrala na plaži
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 5.10.2009 13:26:36
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša tud men ni bistvo morja kopanje ampak vse kar sem naštela, predvsem to, da smo kot družinica skupaj 24/ dan Kolumbo ful je fleten zdej k se že skup mal zaigrata Mlea ne vem kaj nej ti napišem bogica , upam da ti rata se mal spočit Ej sam tvoj Onasis bi jih pa lahko prevzel za eno noč da si spočiješ Pišuka no, sej nisi stroj . Ma dons zvečer nej on prevzame smeno, ti pa v postlo in do 8 da ti dajo mir. Sej ponavad Onasis popoldan dela, tako da zjutraj ti prevzameš on pa par uric odspi. Men moj vedno, ko sem sesuta pomaga in on vstane al pa zjutraj med vikendi popoka otroka in gredo v dnevno jaz pa spim.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 5.10.2009 13:26:41
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 tanci če bo slabo vreme najboljš da v Merkatorju (planet - je lumpijevo igrišče tam), če bo pa lepo pa lahko na gibi gibu (sam ne vem če je še odprt? Bo Piškot povedala)? Iščem tako lokacijo da majo igrala, da se Nejc lahko igra Katjuša sedaj je na morju res čudovito Mi smo res uživali 100 na uro. Če mate možnost vi samo pejte, morski zrak, sprehodi , poležavanje na plaži, metanje kamenčkov,.. čisti užitek sej to je to čisti odklop sem men ni morje samo kopanje ampak družinsko življenje (počitnikovanje)..... ma v sredo grema po prikolico (ju3 grem zrihtat priklop na avto) in pol prikolco sčistim in za ene 4 dni bi blo kr fino.... je pa v prikolici tudi gretje tako da zeblo nas ponoči ziher nebi vsekakor mi pa ta,ki stavki dajo še mal več navdušenja nad vsem skupaj katjuša......da je ne boste pozabili registrirati ja vozna s tretjo tablico, smo se pa s prodajalcem zmenli, da jo še ju3 palje na tehničnega ker nima opravljenega (tip jo je kr tak vozu sploh ni vedu, da more bit)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 5.10.2009 13:28:06
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea JOJ...MEN SE BO..... ponoč nč spat, čez dan nč spat.....ajme meni... popoldne imam faks... upam, da ne bom pri tem Vuku zaspala..... pol sploh nikol ne bom naredila tega izpita..... Onasisa ni....ko bo pa dam pršu bo pa njegovo standard vprašanje: A si kej jedla? Kje mamo pa jajca? Ja med vložki so...... Če bo moj Tyson ok, pol v četrtek pridemo.... Aja kam pa??? a še kak zobek matra..... naš je zadnič bil tud katastrofalen in sem mu mal dlesni namazala pa je takoj zaspal
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 5.10.2009 13:30:09
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 tanci če bo slabo vreme najboljš da v Merkatorju (planet - je lumpijevo igrišče tam), če bo pa lepo pa lahko na gibi gibu (sam ne vem če je še odprt? Bo Piškot povedala)? Iščem tako lokacijo da majo igrala, da se Nejc lahko igra Katjuša sedaj je na morju res čudovito Mi smo res uživali 100 na uro. Če mate možnost vi samo pejte, morski zrak, sprehodi , poležavanje na plaži, metanje kamenčkov,.. čisti užitek sej to je to čisti odklop sem men ni morje samo kopanje ampak družinsko življenje (počitnikovanje)..... ma v sredo grema po prikolico (ju3 grem zrihtat priklop na avto) in pol prikolco sčistim in za ene 4 dni bi blo kr fino.... je pa v prikolici tudi gretje tako da zeblo nas ponoči ziher nebi vsekakor mi pa ta,ki stavki dajo še mal več navdušenja nad vsem skupaj katjuša......da je ne boste pozabili registrirati ja vozna s tretjo tablico, smo se pa s prodajalcem zmenli, da jo še ju3 palje na tehničnega ker nima opravljenega (tip jo je kr tak vozu sploh ni vedu, da more bit) mi smo našo mogli registrirati(mami je pooblastilo napisala,jaz sem jo šla pa registrirati)-tega je pa že 3 leta,tko da ne vem kako je sedaj
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 5.10.2009 13:30:29
|
|
|
|
Katjusa
|
naša 2 se tud ful igrata sicer beni mu skos nagaja pa florjan ga stran naganja al pa mu reče sem ti reku da pusti drgač pa včeraj je florjan mal s svojim sesalcem sesal in potem ga je v dnevni pustil pa seveda beni takoj navali na sesalec in me je florjan poklical, če se lahko benjamin igra z njegovim sesalcem in ko sem rekla, da lahko mu je zečel razlagat kje se ga vklopi in kako je treba držat..... prav luštno je
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 5.10.2009 13:30:55
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 tanci če bo slabo vreme najboljš da v Merkatorju (planet - je lumpijevo igrišče tam), če bo pa lepo pa lahko na gibi gibu (sam ne vem če je še odprt? Bo Piškot povedala)? Iščem tako lokacijo da majo igrala, da se Nejc lahko igra Katjuša sedaj je na morju res čudovito Mi smo res uživali 100 na uro. Če mate možnost vi samo pejte, morski zrak, sprehodi , poležavanje na plaži, metanje kamenčkov,.. čisti užitek sej to je to čisti odklop sem men ni morje samo kopanje ampak družinsko življenje (počitnikovanje)..... ma v sredo grema po prikolico (ju3 grem zrihtat priklop na avto) in pol prikolco sčistim in za ene 4 dni bi blo kr fino.... je pa v prikolici tudi gretje tako da zeblo nas ponoči ziher nebi vsekakor mi pa ta,ki stavki dajo še mal več navdušenja nad vsem skupaj katjuša......da je ne boste pozabili registrirati ja vozna s tretjo tablico, smo se pa s prodajalcem zmenli, da jo še ju3 palje na tehničnega ker nima opravljenega (tip jo je kr tak vozu sploh ni vedu, da more bit) mi smo našo mogli registrirati(mami je pooblastilo napisala,jaz sem jo šla pa registrirati)-tega je pa že 3 leta,tko da ne vem kako je sedaj kolk je pa velika?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 5.10.2009 13:31:18
|
|
|
|
Urša08
|
Še eno vprašanje Kdaj se ukine dnevna doza mleka? Da se pač nadomesti s kako skutko? Naš urnik je nekako takole: Zjutraj flaša mleka (med 7 -8) sadna malica okol 10 kosilo ( med 12-13) popoldanska flaša mleka (15-16) mlečna kašica (okol 19) zvečer mleko ( preden gre spat, če ga sploh hoče) ponoči: mleko No in udej me zanima kdaj nadomestim popoldansko mleko s kakšno skutko, jogurtkom? Hvala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 5.10.2009 13:32:14
|
|
|
|
Katjusa
|
majchy sej našo je tzreba tud vsake 4 lete peljet na tehničnega sam nima pa svojega zavarovanja in to.....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 5.10.2009 13:32:54
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Še eno vprašanje Kdaj se ukine dnevna doza mleka? Da se pač nadomesti s kako skutko? Naš urnik je nekako takole: Zjutraj flaša mleka (med 7 -8) sadna malica okol 10 kosilo ( med 12-13) popoldanska flaša mleka (15-16) mlečna kašica (okol 19) zvečer mleko ( preden gre spat, če ga sploh hoče) ponoči: mleko No in udej me zanima kdaj nadomestim popoldansko mleko s kakšno skutko, jogurtkom? Hvala mi imamo flašo samo zjutraj ob 9 in zvečer ob 21 že več k 1 mesec
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 5.10.2009 13:38:37
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 tanci če bo slabo vreme najboljš da v Merkatorju (planet - je lumpijevo igrišče tam), če bo pa lepo pa lahko na gibi gibu (sam ne vem če je še odprt? Bo Piškot povedala)? Iščem tako lokacijo da majo igrala, da se Nejc lahko igra Katjuša sedaj je na morju res čudovito Mi smo res uživali 100 na uro. Če mate možnost vi samo pejte, morski zrak, sprehodi , poležavanje na plaži, metanje kamenčkov,.. čisti užitek sej to je to čisti odklop sem men ni morje samo kopanje ampak družinsko življenje (počitnikovanje)..... ma v sredo grema po prikolico (ju3 grem zrihtat priklop na avto) in pol prikolco sčistim in za ene 4 dni bi blo kr fino.... je pa v prikolici tudi gretje tako da zeblo nas ponoči ziher nebi vsekakor mi pa ta,ki stavki dajo še mal več navdušenja nad vsem skupaj katjuša......da je ne boste pozabili registrirati ja vozna s tretjo tablico, smo se pa s prodajalcem zmenli, da jo še ju3 palje na tehničnega ker nima opravljenega (tip jo je kr tak vozu sploh ni vedu, da more bit) mi smo našo mogli registrirati(mami je pooblastilo napisala,jaz sem jo šla pa registrirati)-tega je pa že 3 leta,tko da ne vem kako je sedaj kolk je pa velika? za 4 osebe
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 5.10.2009 13:38:49
|
|
|
|
BarbaraGS
|
copatki: jaz imam taksne iz HM, Muller in BC in so mi za enkrat iz BC-ja najboljse. Tiste iz Hm so se takoj scufale, Mullerjeve pa so mi najgrse :) Katjusa prosim za seznam: od danes naprej imamo 7 zobkov!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 5.10.2009 13:40:26
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Še eno vprašanje Kdaj se ukine dnevna doza mleka? Da se pač nadomesti s kako skutko? Naš urnik je nekako takole: Zjutraj flaša mleka (med 7 -8) sadna malica okol 10 kosilo ( med 12-13) popoldanska flaša mleka (15-16) mlečna kašica (okol 19) zvečer mleko ( preden gre spat, če ga sploh hoče) ponoči: mleko No in udej me zanima kdaj nadomestim popoldansko mleko s kakšno skutko, jogurtkom? Hvala jaz ti težko svetujem,ker ima Hana le 4 obroke dnevno:mleko,kosilo,sadna malica,večerja
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?