Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 4.10.2009 8:07:01
|
|
|
|
lake
|
Dobro jutro! Dudi, pošlji mal sončka v Lj., tuki je še megla Tristan, vse najboljše. Jst sm rogljiček že pojedla, še klavica. Taja se pa trud da bi iz igralnega centra risanke gledala. Sej ko bom pa čez par mesecev hotla met zjutri mir, jih pa zihr ne bo hotla
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 4.10.2009 8:15:04
|
|
|
|
Anonimen
|
mi smo pa spali,... no, ja, smo med drugim tudi spali,.... drugo pa je bilo zbujanje; Urban je spal pri meni stalno priklopljen, če sem ga odklopila se je pa zbudil,... in nekje po 4. uri se je odločil, da ima spanca dovolj, jaz pa seveda ne... sem mu v nosek nakapala fiziološko, ga dala v posteljico, mu dvignila vzglavje... si je malo pel potem pa za pol urice zaspal... pa spet jošk pa spet za pol urice spanja, potem spet jošk,... ma, sva pa vseeno potegnila do 7.20!!! že dolgo ne.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 4.10.2009 8:15:19
|
|
|
|
lake
|
Končno je po TV ena rianka, ki se mi zdi še clo pametna, neka inštrimentalna, kjer nič ne govorijo, otrok se lahko nauči inštrumente, pa še lepa glasba je.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 4.10.2009 8:23:20
|
|
|
|
Anonimen
|
lake, so Telebajski prav luštni, samo skozi enoletnikove oči jih moraš gledati,...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 4.10.2009 8:28:21
|
|
|
|
Anonimen
|
meni je pa luštna Mala kraljična,...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 4.10.2009 8:28:52
|
|
|
|
Anonimen
|
ful so ratale brez vezne risanke, zlo mal jih je k so fajn
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 4.10.2009 8:33:25
|
|
|
|
lake
|
Mi smo mel ful boljše risanke. Smrkce, pa male leteče medvedke, snorkce... Zdej so še smrkce pokcarl, ker Smrketa nič več ne poje ti dam, ti dam , ti dam, ampak la, la, la, la, la,la.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 4.10.2009 8:40:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Mi smo mel ful boljše risanke. Smrkce, pa male leteče medvedke, snorkce... Zdej so še smrkce pokcarl, ker Smrketa nič več ne poje ti dam, ti dam , ti dam, ampak la, la, la, la, la,la. ja maš prov, pa ene čudne izlete imajo tej smrkci v preteklost kje so stare risanke kot so tom in jerry, popaj, leteči medvetki......
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 4.10.2009 8:42:59
|
|
|
|
Anonimen
|
pijem že drugo kavo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 4.10.2009 8:45:26
|
|
|
|
Dudica1
|
evo popili kavico,zdej moram pa mal cunj nam zlikat da ne gremo zmečkani glede risank,jaz pogrešam smrkce...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 4.10.2009 8:48:01
|
|
|
|
majana79
|
Jutro! A bi katera poslala sončka še v LJ, tuki je megla za bruhat. O spanju ne bi, vreme je zanič, jedla še nisem, Jure je v ležalniku, moj še spi... Zunej pa že neki ropotajo, bo v Tivolah neka pasja procesija danes... Sem dala Juretu ene pesmice da posluša. Aja, risanke za 'dojenčke' so fajn na Baby tv, sploh zvečer je v bistvu samo pomirjajoča glasba (ne da gledajo, samo da v ozadju npr. igra ). Risanke naše mladosti so bile pa itak zakon, samo kaj ko je arhiv na rtvslo zgorel, zato ni več polovice risank, Smrkce so pa na novo sinhronizirali in sploh niso več isti.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 4.10.2009 8:59:12
|
|
|
|
Dudica1
|
majana,lake sonček poslan k vam
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 4.10.2009 9:00:46
|
|
|
|
majana79
|
Hvala dudi, pa se res nekaj jasni.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 4.10.2009 9:14:18
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10 sam na hitrco,... smo meli danes krst je blo lepo, celo tašča se je spodobno obnašala (skoraj).. Bravo za anejčka on je pa res napreden fant... AKP... (kaj pa je narobe da je v bolnici)? grem mal TV gledat moj je skliznu na pivo .... Nočko Hvala zoja! No. zle je jutranji spanec po zajtrku...je celo samo 5 min neki malo jokcal, pa zaspal. Mi2 sma pa tud zajtrk pojedla...sma jedla žemljice in delamaris ribice z zelenjavo, zdaj pa kafe pijema. Danes bo en lep dan, to sem si zadala....mal čez 12. gremo k mojim na kosilčeka, pa kostanje pečt....bosta za kake 2-3h šla na sprehod z Anejem, mi2 boma pa šla mal tam drnjohat. Včeraj si je še moj zvinil en prst na nogi, k se je na balkonu ruleta neki zataknila in je čudno stopil....tk da ni spal celo noč, si je led deval na prst, pa 4 Zaldiarje pojedu, da je zdaj boljš. Vse slabo je nad našo bajto....ni kaj. Pr nas bo danes zunaj tud džumbus,...bojo imeli tekmovanje v kuhanju dödolov....dodoliada in mošt, itd. Ampak se bomo tej gužvi kar lepo izognili. Grem na farmo malo...
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 4.10.2009 9:17:32
|
|
|
|
pokica_
|
Pr nas pa je lep sonček....je tko lepo posijal zjutraj v spalnico, pa Anej je bil odlično dobre volje, je že navsezgodaj vriskal in pel,...tk da je res že dan polepšal.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 4.10.2009 9:36:19
|
|
|
|
lake
|
Pokica Kaj pa so to Dodli? Jst pa šibam v trgovino, pa na kavico s prjatlco, pol pa upam da bo bolj toplo da gremo, oz. greva (ker je moj bolj lene sorte) na en sprehod.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 4.10.2009 9:41:35
|
|
|
|
pokica_
|
lake, dödoli so ene vrste krompirjevi žganci. Krompir v kosih skuhan, pretlačen in zgoščen z moko. Nato jih z žlico nastrgaš, kot njoke...pa pripraviš zabelo iz čebule, zaseke, kisle smetane in po želji tudi malo mlete rdeče paprike. Je pa okusna prekmurska jed. Morš enkrat pokusit. Jst sem jih jedla lih ta teden, je stara mama naredla in mi jih poslala....mjami.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 4.10.2009 9:48:03
|
|
|
|
majana79
|
Mmmm, to se pa ful dobro sliši.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 4.10.2009 9:48:22
|
|
|
|
KatMat
|
ekola mene!!!! DANES GREMO MAJCKEN PLAVAT-PRVIC Z NASO PRINCESKO...SE KERA PRIDRUZI????Sli bomo v terme snovik....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 4.10.2009 9:50:27
|
|
|
|
pokica_
|
ooo Kati! Kako je blo na oktoberfestu? je blo dost pivičke? Dj mi povej kk si to naštelam ta glitterfly....bi rada spet nazaj dodala slikco od Aneja...se mi je kr samo zbrisalo vse,...zdaj pa mi samo text piše v tickerju...Pa sem pokusla že 3x.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 4.10.2009 9:52:24
|
|
|
|
KatMat
|
nisem bila ucer na oktoberfestu....danes bomo sli...ucer smo bili malo pozni ker sva z dragijem polagala ploscice.... zravn sem ga ucila kako bit taprav bosanec....je tud on mal riti vn kaze jest sem pa se pljuvala in klela ko magarac....originalno....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 4.10.2009 9:53:11
|
|
|
|
KatMat
|
vse mors zbrisat pa samo v dolocenem okncu ti bo potegnlo slikico....pa tapravo kodo je treba prekopirat....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 4.10.2009 9:55:38
|
|
|
|
pokica_
|
Ti ti bosanka. A tvoj je bosanc, ane? Ja sj sem probala, pa prilepila v tem okencu za tickerje v svojem profilu, pa tm kopirala BBC kodo za forum, pa še kr ne greeeeee
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 4.10.2009 10:02:32
|
|
|
|
pokica_
|
Uspelooooooooooooooooooooo!!! Je blo treba kopirat kodo za MySpace, ne za forum kodo.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 4.10.2009 10:05:39
|
|
|
|
KatMat
|
evo naso k se smeje....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?