|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009 2.del
3.10.2009 14:04:16   
gorenka
Čestitke Majakla!!user posted image user posted image user posted image user posted image Ne glede na težave, Nik je zunej mami pa srečna! Bravo za našo junaško mamico!user posted image user posted image

Naty - ja ti kr pust pranje za druge...ti bo že kdo pomagal, ti se kr lepo merkej...sej kdaj pa imaš PDP? No, za dons je itak že gužva, tko da v vsakem slučaju uhka še mal počakašuser posted image

(odgovor članu pinky girll)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
3.10.2009 14:04:17   
stuhica
Majakla čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MM Mravljicccccccccccccccaaaaaaaaaaa dejmo.............user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja kolk je fajn prebrat tako novičko... ampak jest mam še vedno občutek da imam še ful dost časa do poroda... se spoloh še ne zavedam da je že vse tako blizu pa ti Michelele??? Men se res še čist nč ne dogaja počutm se zdej k bi bila v 6 mescu.... sej pol me bo pa k strela z jasenega en dan sam zagrabil pa me nav nč tudi gor... user posted image user posted image  bote kuj vedle...

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
3.10.2009 14:08:20   
Crystall
Majakla ... ČESTITKE!!! Pa imaš svojega sinčka Nika  user posted image  Veliko se cartajta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
3.10.2009 14:09:02   
gorenka
Evo me je glih user posted image klicou da gre domu s polno košaro gob! In da nej se zrihtam da me pelje na kosilo ker me je dons samo doma pustil. Ma je cortkuser posted image Itak pa že vem kaj jest: kalamare s ponfrijem...se mi jih že en cajt luštauser posted image user posted image

Me prou zanima k bom nazaj če bo še kšna novička...k kukr diham za vse k so notr bom že jst čist sprakticirana poluser posted image user posted image

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
3.10.2009 14:16:25   
Crystall
Gorenka ... maš super dragega. Moj je pa danes odšel s kolegom v Samobor na čevape .... jaooo, kak bi jih jz jedla user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4405
3.10.2009 14:20:48   
tea85
majakla ČESTITKE !!

MM- vso srečo in naj hitro mine.

mojauser posted image pa takoo močno dol pritiska, da je že boleče. včeraj sem se tako smejala, ker je tudi ritko tak obrnila-zgleda se je le končno obrnila navzdol, in mi tiščala na desno stran njeno malo nogico, ko sem z roko čutla njeno nogicouser posted image jo je umaknila, čez par sekund spet nazaj in jaz sem jo spet malo jezla user posted image user posted image bil je prav lep občutekuser posted image

no jaz zraven ko sem brala poste jem še rižoto, ma sem zadnje cajte tak lena da se mi ne da kuhat kaj posebaj. s temi rogljiči ste mi lušte nardile, da si jih bom nardila oz spekla. tako da mam na meniju kaj morem jest user posted image user posted image je GRIS IN ROGLJIČI user posted image user posted image user posted image

kaj polna luna je danes ponoči ali jutri ponoči?

bomo vidli kolko pa vpliva luna name user posted image

< Sporočilo je popravil tea85 -- 3.10.2009 14:21:37 >

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4406
3.10.2009 14:48:54   
naty6

IZVIRNO SPOROČILO: gorenka

Naty - ja ti kr pust pranje za druge...ti bo že kdo pomagal, ti se kr lepo merkej...sej kdaj pa imaš PDP? No, za dons je itak že gužva, tko da v vsakem slučaju uhka še mal počakašuser posted image

Ja PDP imam 5.10....torej v ponedeljek. Na ta dan moram tudi not na sprejem zaradi premalo plodovniceuser posted image ...no, če mi luna ne bo kaj prej zmešala štrene; se da zgoditi, mar ne?!

Naty

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4407
3.10.2009 15:12:50   
karmen b
Čestitke Majakla....naj ti mali Nik polepša vsakdan user posted image

MM dejmo še mal, pa bo!!! user posted image

Gorenka a na kalamare greš, o kok je že tega ko sva jih skupaj basale....ma so bli dobri user posted image

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 4408
3.10.2009 15:19:43   
Meliitak
user posted image user posted image user posted image bravo majakla, si po vseh mikah le dočakala svojega Nikeca...je prvi pravi oktobrček juhuuu za celo familijo

user posted image

MM...
go mami, go mami, go mami gouser posted image user posted image user posted image ...pa bosta z majaklo res blizu s porodom, ti sam pravilno dihaj, bodi pozitivna kot znaš in bo tvoje dete kmalu med nami

Frrr
...upam, da se hitr tud zate izteče...he, he, zgleda kot da se z MM tekmujeta kera bo prej...joke...drži se tudi tiuser posted image user posted image user posted image

hmm me je kr mal strah te polne lune, ker zna res na nas vplivat, se pa tud bojim ker stanujem blizu P da me bi nazaj domu poslal in bi se mučla doma, pol pa da bi hodila še enkrat v P in bi me spet domu poslal bi pa res rodila doma...sj upam, da ne bo tko, da bom čimdalj zdržala doma, čeprav odvisn od situacije...včasih razmišljam da bi vse bolj izpeljala če bi bla sama v porodni, sam po drugi strani bom pa strašno vesela če bo moj možek dihal z mano in me miril (upam)

joj punce hrana...sam žrla bi...zjutrej mi še nekak rat normaln zajtrk pojest pol kasnej pa ratam lačna kot volk in bi vse po vrsti jedla, da bi kj skuhala pa ne zdržim 5 minut pr miru na nogah, skoz neki špika in vleče dol, pol pa itak da se futram z junk foodom, ko mojega moža ni doma...ko pa je on pa on kaj skuha, čeprav ma tega čez glavo v službi, ampak to rad dela...

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 4409
3.10.2009 15:23:09   
Februarka08
Sem prišla še mM čestitat, pa vidim, da še ni novičk.
Mi smo se ravno dobro okrepčali, moj mi je še 2 kostanja olupil, pa me je kar minilo, ker ni ravno okusenuser posted image no ja, probala sem ga pa le v tej user posted image user posted image user posted image zdaj pa šibamo v šoping, potem pa lepo domov počivat, da me tale luna kam ne pošibauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Meliitak)
Neposredna povezava do sporočila: 4410
3.10.2009 15:37:53   
najčka
Majaklauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4411
   [Brisano sporočilo]
3.10.2009 16:09:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Crystall)
  Neposredna povezava do sporočila: 4412
3.10.2009 16:14:34   
karmen b
Frrrr ma pa Brino, sem ravno dobila sporočilo.... Jaša ima sestrico!!! user posted image user posted image user posted image

Bravo Frrrr user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4413
3.10.2009 16:17:23   
sasy22
En lep pozdravček vsem user posted image (no... in vsem, ki niste več user posted image , ampak že imate svoje cortke v naročju). Sem nova na forumu, upam, da niste hude, ampak malo sem poškilila k vam zadnje dni in sem se odločila, da vas še jaz pozdravim in vsem zaželim veliko sreče pri porodu in čim manj matranja. Sicer pa tudi pri nas pričakujemo 26. oktobra našo prvo pupo, tko da vas bom zdej ko vem kje se skrivate najbrž mal pogosteje spremljala... je en kup dobrih nasvetov tukej. user posted image Lepo se imejte, pa seveda user posted image vsem, ki ste že rodile svoje user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4414
   [Brisano sporočilo]
3.10.2009 16:20:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu stuhica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4415
   [Brisano sporočilo]
3.10.2009 16:25:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sasy22)
  Neposredna povezava do sporočila: 4416
   [Brisano sporočilo]
3.10.2009 16:29:15   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4417
3.10.2009 16:33:10   
ninasiki
no pa smo dobili prve oktoberčke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  čestitke FRRR in MAJIKLA  sta obe po desni prehitele MM zdej pa sam še mal pa bo tud MM na cilnji črti
uglaunem vsem želim veliko lepih trenutkou in veliko cartanja bravo punce

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4418
3.10.2009 16:34:09   
ninasiki
pozabla ena je sprašvala za luno jutr ob 8.10 zjutri se začne

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 4419
3.10.2009 16:36:06   
boob
jst tud dobila sporočilo

frrr čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Brino user posted image

sasy dobrodošla

Neposredna povezava do sporočila: 4420
3.10.2009 16:44:11   
Nea_teja_
                  PUNCE MI SMO DOMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Pa kam ste vse nekam pobezlale dons  no sej ni važn čestitke vsem novopečenim mamicam in tiste ki bote v kratkem pa dajmo in čim manj težav

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 4421
3.10.2009 16:48:42   
sasy22

IZVIRNO SPOROČILO: michelle1

Dobrodošla med nami!!! Bolje zdaj, kot pa nikoli. Moj PDP je tudi na koncu oktobra (30.10), tako da bova lahko še vse nadoknadile... user posted image
Če želiš, pa lahko napišeš še svoje podatke (starost, kraj, ...), da boš tudi uradno na seznamu OKTOBERK 2009.

Hm... ok... mal sm še zgubljena, ampak sej bo... kam napišem podatke? kar tule? user posted image torej... ime: sasy22, starost 27, kraj ljubljana, pdp 26.10. ... a sm kej spustila? user posted image

hvala za dobrodošlico michelle in boob... user posted image morm priznat, da se prec boljš počutim ko vas berem, ko smo na istem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4422
3.10.2009 16:51:17   
lenika83
Frrr user posted image user posted image user posted image  Čestitam!!!

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4423
3.10.2009 16:53:15   
sonček33
Joj, sem vas želela razveseliti z novičko o mali Brini...pa smo se potepali...zdaj pa vidim, da že vse veste. Tudi prav!
Frrr - pa ste jo dobili, princesko malo! Kakšna lepotička! Želimo ji pot posuto z rožicami. Radi in lepo se imejte. Pa čuvajte jo!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 4424
3.10.2009 17:06:16   
Anonimen
Frrr ... čestitke user posted image user posted image user posted image no pa so se zmotl uni, k so fantka napovedal

Sasy ... welcome

(odgovor članu karmen b)
  Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?