|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010
3.10.2009 8:24:05   
moci
ok, jaz ne morem biti na tekočem. kaj je z majčkami?

jaz imam ful težave z astmo, ki jih drugače načeloma sploh ni. sem dobila spraye in berem, da niso preizkušeni v nosečnosti. najprej sem rekla, nič, mogoče bo pa le šlo brez. potem sem se pa zjutraj dušila in sem se vdala v usodouser posted image kaj pa hočem.

a ve ste že pri vozičkih? jaz bom počakala, da vidim kakšnega, ki mi je všečuser posted image pri zoji smo imeli traxxa in je bil zakon, pa jih ne delajo več. tistega sva pa prodala, ker je bil kar precej utrujen in sva zanj dobila malo manj, kot sva dala za novega, ker je bil kupljen iz nemčije.

(odgovor članu ela24)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
3.10.2009 8:43:04   
ela24
Marčevke so si naročile majčke, pridem... In so jih dobile po precej ugodni ceni. Sedaj pa čakam na odgovor od gospe ki to ureja. In mogoče jih bodo lahko naredili tudi nam. ko pa bom kaj zvedela in če bo možno bomo pa tak naredile en seznamček katere bi jo imele.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
3.10.2009 8:47:08   
lija34
Zdravo,

včeraj me je poklicala iz ambulante dr.Strah da so izvidi za dvojni hormonski test v redu in da je tveganje okoli 1:10500, izvide pa dobim po pošti, v glavnem super. getreal: cd sem dobila tam.

Včeraj sem tudi povedala o nosečnosti tudi nadrejenim, doma pa takoj tisti dan po NS. ne morem verjet kako presenečena sta bila otroka, skupaj smo si pogledali cd,  vsak dan imata mnogo vprašanj, pa ime zbirata, tako da sploh zraven ne pridem, pa kje bo imel sobo...ne vem kako bosta dočakala do aprila.

Zdaj pa še o mojih kg. Ali je normalno da sem se zredila do sedaj (13t), za 4kg, pa normalno jem kot prej?

Lep jesenski dan vsem.

(odgovor članu ela24)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
3.10.2009 8:52:57   
ljupka
Lija si me kr potolažla,ker jaz sem se v 11t zredila 4 kg!Sam mi  niso nič zatežil,ker sta dva,ampak vseeno se mi zdi velik in to kljub bruhanju in slabostim,ki so se sedaj še okrepile!

(odgovor članu lija34)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
3.10.2009 9:15:41   
flora1983

flora1983 povej še mal o tem queeny vozičku, ker sm ga vidla v živo in je res kjut sam pa mi ful težak pa širok deluje, kolk se npr. matraš za ga v avto dat, pa zarad širine kako je v trgovinah?

ja o cenah vozičkov pa ne bi zgubljala besed, nas odirajo k packi... jst se zato tudi ful nagibam k naročilu prek neta... pa ne more met voziček isto ceno k cela otroška soba no! user posted image pol nas pa farbajo v stilu: 'za otroka pa boš ja najbolš kupu!' mi pa vsi nasedamo

Ko ga začneš uporabljat se ti dejansko ne  zdi več tako širok, vsaj pri nas je bilo tako. mali je namreč imel ob rojstvu 56 cm in 4340 je tehtal, tako, da je bil pri enih 6 mesecih v njem že skoraj malo utesnjen, cel vozek ga je bil poln. Malo je sicer težek, se pa da kar fajn skupaj zložit za v avto - to je preizkušeno na accentu, kjer sem mogla sicer spredno kolo dol dat, ampak se je dal pol kuferam čist normalno zapret. Drugače mama pa jaz berlingota in gre kar sestavljen not, sam ročaj morem dol spustit. V trgovinah pa tudi ni bil noben problem. Se pa je mali full rad vozu v njem. pa takrat, ko sem to kupovala sem vzela v kompletu še jajčku z isofix podstavkom, ker je to full praktično, saj je ne rabiš s pasi pripenjat, ker je ta podstavek fiksno pritrjen na sedež in tako samo jajčko pritisneš gor in ko naredi klik je že gotovo, pa tudi za ven jemat je lažje. Nisem pa pri Cirilu vzela košare in zimske vreče za noge, ker je bil full velik in bi to tako ali tako hitro prerasel, sem pa zato to kupila sedaj za drugega rabljeno preko oglasa. Če potegnem skupaj ceno vsega tega, sem za cečloten komplet dala ravno tako okrog 1000 evrov. Je pa res ta voziček fajni za po terenu, ker ma velika kolesa in se da sprednje kolo tudi fiksirat, tako da gre komot tudi po slabših terenih - je preizkušeno v logarski do robanovega kota in na pohorju. Aja pa na kolesih so navadne pnevmatike za pompanje, tako, da če greš pač na kakšen tak teren jih je fajn imet malo manj napumpane, ker tako voziček manj ruka.

Upam, da vam je ta opis kaj pomagal pri izbiri.

Uživajte v dnevu še naprej.

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
3.10.2009 10:11:19   
mojca976
Dobro jutro, da poročam včerajšnjo NS. Bilo je prekrasno, moj G si je res vzel čas;bla sem 35 min.;v glavnem vse ok. Veliki smo 5.66 cm, utrip 161/min, TT 1,3. Prevračal se je, pomahal z rokico, sem mislila da bom zvedela kaj bo po spolu,pa je bil tok živ. Edino kar je rekel G,da imam posteljico nizko,zato je prepovedal spolne odnose do nadaljnega.
Drugače sem se pa zredila 4 kg user posted image (halo kaj še bo).Počutim se super,občasni glavoboli,boleč križ,ampak to so malenkosti,kar druge pesti.
Lp in prijeten vikend

(odgovor članu flora1983)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
3.10.2009 10:33:03   
smeshka
Zdravo dekleta!

No, tudi jaz se pridružujem aprilčicam in sicer naj bi se mejo pupa rodila natančno prvega aprila user posted image hehe, bomo videli. Skratka, nekje vmes med marčicami in aprilčicami sem, ampak jaz mislim, da bo aprila, zato sem se kar k vam priključila user posted image

Skratka, tudi jaz sem imela prejšnji teden nuhalno svetlino, vse je bilo ok, otrok je pravi migec. Sem bla pri fuuuul prijazni ginekologinji - v Mariboru - Ksenija Ogrizek Pelkič in se nama je s partnerjem res fuuul posvetila. In ker sva prepozno rekla za filmček, naju je naročla še kar enkrat (in to zastonj) in nama filmček tudi dala zastonj. Skratka...vse pohvale. Pa tudi mala je vredu in zdrava.... --> Ja, je povedala, da je verjetno punčka, tak da je bil ata zeloo vesel, ker si je želel hčerko. Meni je pa itak vseeno, samo da je zdrav/a. Hehe, na koncu bo pa kje punčka z lulčijem. user posted image

No, nekaj dni kasneje sem imela svojo ginekologinjo in mi je na izvid (ki sem ga videla kasneje) iz laboratorija napisala, da sem PREKUŽENA s toksoplazmo. Kaj to katera ve, kaj pomeni?? Baje, da se nisem okužila med nosečnostjo, ampak da sem bila že prej okužena in da to ni tako nevarno za otroka...Tak sem čula, sama ginekolginja mi pa o tem ni rekla popolnoma nič, tako da sklepam, da ni nič resnega. Ampak me vseeno skrbi... Ve katera kaj pomeni izraz prekužena? Na naslednjem pregledu bom seveda vprašala ginekologinjo, ampak do takrat je še celi mesecuser posted image .Hvala vam za pomoč že vnaprej!

lepo se imejte in uživajte v najlepšem obdobju življenja! user posted image

(odgovor članu mojca976)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
3.10.2009 10:33:04   
smeshka
Zdravo dekleta!

No, tudi jaz se pridružujem aprilčicam in sicer naj bi se mejo pupa rodila natančno prvega aprila user posted image hehe, bomo videli. Skratka, nekje vmes med marčicami in aprilčicami sem, ampak jaz mislim, da bo aprila, zato sem se kar k vam priključila user posted image

Skratka, tudi jaz sem imela prejšnji teden nuhalno svetlino, vse je bilo ok, otrok je pravi migec. Sem bla pri fuuuul prijazni ginekologinji - v Mariboru - Ksenija Ogrizek Pelkič in se nama je s partnerjem res fuuul posvetila. In ker sva prepozno rekla za filmček, naju je naročla še kar enkrat (in to zastonj) in nama filmček tudi dala zastonj. Skratka...vse pohvale. Pa tudi mala je vredu in zdrava.... --> Ja, je povedala, da je verjetno punčka, tak da je bil ata zeloo vesel, ker si je želel hčerko. Meni je pa itak vseeno, samo da je zdrav/a. Hehe, na koncu bo pa kje punčka z lulčijem. user posted image

No, nekaj dni kasneje sem imela svojo ginekologinjo in mi je na izvid (ki sem ga videla kasneje) iz laboratorija napisala, da sem PREKUŽENA s toksoplazmo. Kaj to katera ve, kaj pomeni?? Baje, da se nisem okužila med nosečnostjo, ampak da sem bila že prej okužena in da to ni tako nevarno za otroka...Tak sem čula, sama ginekolginja mi pa o tem ni rekla popolnoma nič, tako da sklepam, da ni nič resnega. Ampak me vseeno skrbi... Ve katera kaj pomeni izraz prekužena? Na naslednjem pregledu bom seveda vprašala ginekologinjo, ampak do takrat je še celi mesecuser posted image .Hvala vam za pomoč že vnaprej!

lepo se imejte in uživajte v najlepšem obdobju življenja! user posted image

(odgovor članu mojca976)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
3.10.2009 10:40:51   
ljupka
Punce jaz pa že od 7 zjutraj bruham!Najprej mi je praznega oželo!Sem nekaj pojedla,sem mislila da bo boljš,sem pa še dvakrat letela ,še tisto ven vrč,kako grozno!Mi je bilo že prej slabo ,ampak pri men se ta pravo šele začenja grozno!Pa ne maram kaj preveč,da me otroka vidita v tem stanju ,sam vedno je teško skrit,še posebaj pred punčko,ki vedno caplja za menoj,tudi na WC!

Morala bi kuhat,pa mi vsaka hrana tako prismrdi,da se bojim!Sam se bom mogla pripravt ,otroci morajo jest!

Vsem ostalim želim vse dobro in lep dan,uživajte!

(odgovor članu mojca976)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
3.10.2009 11:23:54   
pikica84
hei
Prekužena pomeni, da si toksoplazmo že prebolela, gre za staro okužbo, pred nosečnostjo, tako da sta sedaj ti in tvoj bebek varna pred toksoplazmo in se vama ni več treba bati mačk itd....
Lp

< Sporočilo je popravil pikica84 -- 3.10.2009 11:24:14 >

(odgovor članu smeshka)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
3.10.2009 11:55:47   
smeshka
Pikica84, hvala ti! Potem se mi pa menda ni treba obremenjevat zaenkrat...Samo da je vse ok! user posted image

ljupka, poskusi tako, da si preden se vstaneš iz postelje vzameš nek kreker al kos kruha ali nekaj... meni je to pomagalo... Sicer mi ni bilo velikokrat slabo, ampak ko mi je bilo, sam šla zaspat za eno uro, pa je potem blo ok...Sicer pa verjamem, da je grozno, ampak razmisli, da vse to paše zraven...Jaz upam, da boš čim prej to prebolela in veliko veselja vseeno želim!

(odgovor članu pikica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
3.10.2009 11:55:48   
smeshka
Pikica84, hvala ti! Potem se mi pa menda ni treba obremenjevat zaenkrat...Samo da je vse ok! user posted image

ljupka, poskusi tako, da si preden se vstaneš iz postelje vzameš nek kreker al kos kruha ali nekaj... meni je to pomagalo... Sicer mi ni bilo velikokrat slabo, ampak ko mi je bilo, sam šla zaspat za eno uro, pa je potem blo ok...Sicer pa verjamem, da je grozno, ampak razmisli, da vse to paše zraven...Jaz upam, da boš čim prej to prebolela in veliko veselja vseeno želim!

(odgovor članu pikica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
3.10.2009 12:22:02   
tatly
ojla prosim vas za eno pomoc oziroma nasvet
pri moji prvi nosecnosti nisem nikol cutla mehurckov sam ko se je prvic premaknila in nevem kak obcutek je ko imas  mehurcke,,vceraj ko sem se  vsedla in sem en cas bla na miru mi je v trebuhu delalo kot bi mi baloncki pokali cist narahlo-je to to

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu smeshka)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
3.10.2009 12:46:46   
m83
živjo!

se pridružujem še jest. sm šele par dni nazaj zvedla za tole forum in je prou fajn - se skos nekej dogajauser posted image . še mau podatkov za seznam: PDP: 2.4., NS: 11.9., NP: 2.11., prva nosečnost, starost: 25, gorenjska. upam, da se obdobje slabosti končuje, ker se mi ne več skos na wc laufatuser posted image .

majčke so super ideja, sem tut jest zraven, če boste naročale.

uživejte v mrzli soboti...

LPm

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
3.10.2009 12:52:15   
Getreal
ela24 ja ja čisto sem bila vsa navdušena user posted image nism mogla verjet in sem vse prečesala če je mogoče kje kakšen hakelc pa če me vlečejo za nos ampak sem potem ugotovila da je vse legitimno in legalno in sva z mojim vsa srečna naročila user posted image sm pa dobila res prav vse tudi košaro, ja user posted image

(odgovor članu m83)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
3.10.2009 12:55:54   
Getreal
aja pa naslednji pregled mam 21.10. Na temu, ki sem ga imela zdej pa ni blo nič posebnega, samo ginekologinja je ugotovila, da se je ranica zarad katere sm krvavela zazdravila in da je vse super, zmanjšala mi je količino dabrostona in mi naredila tako zakon slikico našega bučka/bučke kjer se vidi obrazek (seveda z malo domišljije user posted image user posted image user posted image user posted image )
Komaj čakamo nuhalno!!! Samo še 4 dni!!!user posted image

< Sporočilo je popravil Getreal -- 3.10.2009 12:56:37 >

(odgovor članu Getreal)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
3.10.2009 13:13:26   
neka_noč
tatly ja, to je to! Bravo! Čestitke!!!! user posted image user posted image user posted image
Od zdaj naprej boš čutila vedno bolj "sigurno". Moja dva "sončka" (user posted image in sin) prislanjata ušesa na buškota in se jima ful dogaja, ko slišita "mehurčkasto premikanje" - ker čuti na ven se pa še ne...
Lepo kaj?

Z menoj ponoči pa se je danes dogajala tako grozna slabost, da smo bili tik pred klicanjem rešilca user posted image   Zbudila sem se, ker me je tiščalo lulat, pa tudi nekaj v trebuhu.... sem se primaknila na drugo stran, da bi minilo, pa je bilo še slabše. Bolečina se je pričela širiti navzdol, postajala sem čedalje bolj slabotna, tako da sem komaj poklicala user posted image , ki je spal v otroški sobi (k nama se vsako noč "prešverca" sin, zato on, da se kaj naspi odide v otroško sobico spat).
No, pa ko je prišel, sem prvo mislila, da bom bruhala - je prinesel lavor, potem pa sem dojela, da me vedno bolj tišči dol, da mi piska v ušesih, migeta pred očmi, dobivala sem mravljinčaste roke... Zato sem vedela, da moram kontrolirati dihanje (očitno sem preveč dihala), odprl je okno, bilo je malenkost bolje, a takoj zatem me je prešinilo, da morda bom pa kar živega user posted image splavila... V moji glavi se je vse pletlo - od tega, da se moram skolirati, da bo vse ok... do tega, da sem dejansko pričela čutiti, da bom padla skupaj. Podlagal mi je noge v zrak pod vso živo odejo, povštre, .... moje noge pa so bile že popolnoma mlahave, telečje.. Nato sem začutila, da me mogoče kakat user posted image pa sem želela na WC - on me miri, da naj malo še ležim, sama pa sem čutila kot da mi bo vsak čas vse skupaj ven padlo (nisem vedela sicer kaj user posted image ) Ko sem s svojo trmo želela vstati, sem bila tik pred tem da padem skupaj in resnično nisem vedela, kako naj grem iz situacije ven. Vse me je tiščalo, v glavi ni bilo ok, telo me ni ubogalo... Kmalu sva nekako odšla do stranišča, kjer sem se sesedla kot pijanec na WC, s spuščeno pižamo, naslonjena na zid, moj user posted image mi je pod noge (jih je dvignil) podstavil koš za umazano perilo... in tako je teklo iz mene - kakanje in lulanje. Sama sem bila tik pred tem da padem skupaj, za vse mi je bilo vseeno user posted image Bilo je tako grozno. Sedela sem tam na školji ne vem koliko časa, a s časoma me je pričelo vse žuliti v rit in cel podvig si je bilo obrisati rit.

Bila je grozna izkušnja. Podobno izkušnjo sem imela v prvi user posted image , le da v 20/21 tednu in takrat sem šla na stranišče (doma) lulat, nato me je po obrazu oblilo, dobila sem močne krče nekje v trebuhu in komaj sem poklicala svojega user posted image , takoj za tem sem kar tam na stran. školji (z usrano ritjo) padla skupaj. Tako me je vlekel s stranišča, noge gor, .... poklical je rešilca, ki me je takrat odpeljal in... ugotovili niso nič posebnega. Takrat mi je G rekla, da sem imela sigurno krče v črevesju in ne v trebuhu user posted image .
Evo. In zdaj to v 14. tednu. Prejšnjo user posted image nisem bila nič zaprta, sedaj sem - je možno da gre za take pebavne motnje? Ima oz. je imela ali kdaj katera kje kaj slišala o tovrstnih izkušnjah?
Upam namreč, da se mi to več ne ponovi...

(odgovor članu m83)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
3.10.2009 13:15:36   
neka_noč
m83 DOBRODOŠLA!user posted image

(odgovor članu m83)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
3.10.2009 13:44:02   
tatly
neka noč-bogauser posted image user posted image drzim pesti da se res nebo ponovlo.jaz sem pri stelli enkrat ponoči bla v 3 mesecu napihnjena kot bi bila v 9 mesecu mi je tud slo na bruhanje-ampak sem sla pol lulat in je blo ok
hvala ti za odgovor nisem vedla ce je to to ker je zgleda full hitro

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
3.10.2009 14:47:00   
Mariposy
Hojla hoj vse user posted image

Vidim da ste se ogromno razpisale.Jaz bom sedaj bolj občasno tukaj gor pisala ker se odpravljam študirati na primorskouser posted image
Dobili smo izvide od dr. Strahove iz Domžal, en dan prej so me tudi že klicali in povedali da je tveganje pri dvojnem hormonskem testu 1:11403user posted image user posted image Tako da je to zelo super ker je nizko tveganje in smo vsi zeloooo veseli.
Včeraj sem imela posvetovalnico od 8 zjutraj vse skupaj pa sem zaključila okoli 13 ure ker sem se morala od ginekologa, iti še naročiti k dermatologu zaradi znamenj.
Naslednji pregled imamo 30.10.09
Danes pa ima moj user posted image rojstni dan in bomo malo praznovaliuser posted image
Upam da bom prišla skozi vse izjave ki ste jih tako pridno pisale, kaj kmaluuser posted image

Lepo se imejteuser posted image

Ne ljubi nekoga ki je POPOLN, ljubi nekoga ki ni in ga naredi POPOLNEGA s svojo ljubeznijo!

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
3.10.2009 15:27:36   
tropical
 PROSIM, da vaše podatke, datume pišete z debelimi črkami ali barvano!!!

user posted image   
NICK, STAROST,KRAJ,( user posted image ,user posted image ),+KG,SPOLPREGLED, NUHALNA
1.4.2010
user posted image smeshka user posted image user posted image

2.4.2010
user posted image jasna (32)                   ( 2.user posted image ,1. user posted image ) user posted image   NP 06.10.
user posted image Clarie2010 (27)  LJ       (1.user posted image ,0. user posted image )user posted image  user posted image NP 16.10.  
user posted image  sasa7                                                NP
user posted image  
mamika25   (2.user posted image ,1.user posted imageuser posted image -3  user posted image NP 21.10.
user posted image m83 (25)gorenjska (1.user posted image ,0.user posted image )user posted image NP 02.11. NS 11.09.

3.4.2010
user posted image testianka   (4.user posted image . ?.user posted image )  NP

user posted image tejč29       (2.user posted image ,1.user posted image NP 
user posted image
pupa*81 (28) Logatec  (1.user posted image ,0.user posted image ) user posted image user posted image NP 12.10. 

4.4.2010

user posted image aprilski hrošček (37)notranjska (?.user posted image ,1.user posted image )user posted image NP 12.10.
user posted image kepica83 (22)Lenart(2.user posted image ,0.user posted image )user posted image NP 14.10.
user posted image
flora1983       (2.user posted image ,1.user posted image )user posted image NP 23.10.
user posted image  
Chi_Pita (24) obala(1.,0.user posted image )user posted image +2 NP 27.10.

5.4.2010
user posted image 26AnejaA      (1.user posted image ,0. user posted image  
)
user posted image tifani          (1.user posted image ,0.user posted image )user posted image NP 09.10  
user posted image Mariposy (?)Gorenjska (2.user posted image ,0.user posted image )user posted image NP 30.11. 

6.4.2010
user posted image Chloe (29)  Celje (2.user posted image ,1. user posted image   ) 
user posted image amelie (28)  MB  (1.user posted image ,0.user posted image ) user posted image             
user posted image
aprilasemtu
(27)Lj (1.user posted image ,0.user posted image )user posted image NP 04.11. 
user posted image
nejanejc (31)Kranj(1.user posted image ,0.user posted image )user posted image   NP 12.10.

7.4.2010
user posted image mokca (31) LJ    (2.user posted image ,1. user posted image   )
user posted image NP 20.10.
user posted image tanjaklemen(24) (1.user posted image ,0.user posted image )user posted image   
NP 05.10.  

8.04.2010
user posted image izgubljena_ovčka (26) gorenjska(2.user posted image ,1. user posted image )
  NP ? 
user posted image Nasy
(32)     (4.user posted image ,1.user posted image )user posted image    NP

09.04.2010

user posted image mausi (40) gorenjska  (5.user posted image ,2. user posted image   )    NP
user posted image azaleja (40) LJ          (2.user posted image   ,1. user posted image   ) NP
user posted image setag  (34)Kranj        (4.user posted image ,3. user posted image   )   NP ?  user posted image

user posted image neka_noč (35) Lj   (3.user posted image ,1.user posted image   )user posted image   -4 NP 27.10.
user posted image Nohtek10 (24)gorenjska(1.user posted image ,0.user posted image   ) user posted image     NP
user posted image none85 (23)            (1.user posted image ,0.user posted image )user posted image NP 
user posted image Klarica123

10.04 2010
user posted image ela24 (24)      (2.user posted image , 0.user posted image )user posted image   NP    
user posted image zrak (34)   (2.user posted image ,1.user posted image )user posted image   NP
user posted image moci  (2.user posted image ,1.user posted image ) user posted image

11.04.2010
user posted image mojca976 (1.user posted image ,0.user posted image )user posted image   +4  NP 16.10. 
user posted image lija34 (34) (3.user posted image ,2.user posted image )user posted image +4 
NP 
user posted image šica (2.user posted image ,1.user posted image )user posted image

13.4.2010
user posted image majas (24) MB              (2.user posted image ,1. user posted image )user posted image    NP 07.10.      
user posted image Getreal (23)
primorska(1.user posted image ,0. user posted image )user posted image NP 21.10.   NS 08.10.
user posted image Ribica Nemo             (1.user posted image ,0.user posted image ) user posted image   NP  ?         NS ?  

14.04.2010
user posted image roža03                    (3.user posted image ,2. user posted image   )
user posted image gugy (26)                                      NP

user posted image Wannabemommy MB(1.user posted image ,0.user posted image ) user posted image    NP NS 05.10
user posted image didi5 (30) (1.user posted image ,0.user posted image )              
NS 07.10
user posted image pikica84 (24) (1.user posted image ,0.user posted image )user posted image 1,5  NP
user posted image Izabela_07 (2.user posted image ,1.user posted image )user posted image

15.4.2010
user posted image inch (29) MB          (1.user posted image ,0 .user posted image )  
user posted image ema tiara(35)Ptuj (5.user posted image ,4. user posted image )user posted image NP 03.11. 
user posted image *m*o*j*c*a*(23) (2.user posted image ,1.user posted image )user posted image  user posted image NP 26.10.
user posted image nax05 (24) Lj            (1. user posted image ,0.user posted image )user posted image NP 26.10.   NS 08.10.

16.04.2010
user posted image katy83 (25) MB   (1.user posted image ,0.user posted image )user posted image NP 06.10.  

17.04.2010
user posted image Aanchy (28)           (1.user posted image ,0.user posted image )   
user posted image tanika1       (1.user posted image ,0.user posted image )user posted image   -2 NP 12.10.   NS 06.10

18.04.2010
user posted image Venera (34) MB  (2.user posted image ,1.user posted image )user posted image
user posted image Argojuhica  (6.user posted image ,2.user posted image )user posted image                  NS 08.10.    

20.04.2010
user posted image NATAŠA35 (34)Stahovica
(4. user posted image ,3 user posted image )user posted image NP 06.10., 27.10. NS 16.10. 
user posted image Di_Di (26)Obala(1.user posted image ,0.user posted image )user posted image NP5.11. NS 09.10.                            
user posted image čebelca 25         (1.user posted image ,0.user posted image )user posted image NP 15.10.  NS 07.10.

21.4.2010
user posted image nikkybo Domžale (1.user posted image ,0.user posted image )user posted image   NP NS 9.10.

22.4.2010
user posted image barvar (28) Ptuj        
(2user posted image ,0 .user posted image )  
user posted image tintin                       (3.user posted image ,1 user posted image )user posted image   NP 13.10. NS 12.10.

23.4.2010

user posted image neli2010 (27)           (3.user posted image ,0 .user posted image   )user posted image NP 26.10. NS 12.10.
user posted image marjanaj (30) Lj (1.user posted image ,0.user posted image )user posted image

24.4.2010

user posted image
nadka30    (2.user posted image ,1.user posted imageNP 28.09.
user posted image
ljupka (30)   (3. ,2. )user posted image user posted image +4 NP 27.10 NS 16.10.

25.4.2010

user posted image rujčica (29) Kras (1.user posted image ,0.user posted image )user posted image NP 05.10.  NS 07.10.
user posted image natasaxy (29)Radovljica (2.user posted image ,0.user posted image ) user posted image +1 NP 12.10. NS 14.10.

26.4.2010
user posted image memole (26) Obala  (2.user posted image ,1.user posted image  NP 15.10.
user posted image ljupka (30)              (3.user posted image ,2.user posted image )user posted image user posted image NP30.09.
user posted image tropical    P.         (3.user posted image ,1.user posted image )user posted image 0 user posted image
NP 16.10.  NS 15.10.
user posted image
mandarinaJ          (1.user posted image ,0 .user posted image )user posted image   NP28.09.

27.4.2010
user posted image country (26)gorenjska(2.user posted image ,1.user posted image ) user posted image user posted image NP 26.10. NS 13.10.
user posted image babyloverka (23)Ptuj (1.user posted image ,0.user posted image )user posted image NP 06.11.   NS 12.10.
user posted image nizy (30) gorenjska (4.user posted image ,3.user posted image )user posted image NP 26.10. NS 13.10. 

28.4.2010
user posted image tatly (22) Ptuj (2.user posted image ,1.user posted image )user posted image NP 12.10. NS
user posted image nincy29 (18) Nova Gorica(1.user posted image ,0.user posted image )user posted image -1,5 NP 14.10.

XX.4.2010
user posted image

aprilčic nas je  75!!!  user posted image user posted image user posted image

user posted image
Z nami so bile:
BOSTINA, ŽanaTaja, mausikaa, kai1, maja1985, Nefretiti, čebeli, jana_k, soncek_25

user posted image ko vidiš srček utripat na pregledu
NS  Nuhalna svetlina
NP  Naslednji pregled
SPOL   user posted image ALI user posted image ALI user posted image
- / + KG

user posted image

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
3.10.2009 15:32:33   
tropical

user posted image

PREGLEDI:user posted image

mausi, Venera,  gugy,   
testianka,   sasa7, tejč29, azaleja, mandarinaJ, Nohtek10,user posted image
05.10.   Wannabemommy, rujčica, tanjaklemen
06.10.   jasna, katy83, NATAŠA35,
07.10.   majas
09.10.   tifani
12.10.   nejanejc, pupa81, tanika1,
tatly, natasaxy, aprilski hrošček, 
13.10.   maja1985, tintin,
14.10.   nincy29, kepica83
15.10.   čebelca25, Nasy, memole
16.10.   mojca976, Claire2010, tropical,
20.10    mokca
21.10.   mamika25, Getreal,
23.10.   flora1983,
26.10.   nax05, *m*o*j*c*a*, neli2010, country, nizy
27.10.   NATAŠA35, Chi_Pita, ljupka, neka_noč
30.10    Mariposy
02.11.   m83
03.11.   ema tiara
04.11.   aprilasemtu,
05.11.   Di_Di
06.11.   babyloverka,

NUHALNA SVETLINA

jasna, tanjaklemen , tifani,  tejč29, none85,  majas ,user posted image
05.10.   Wannabemommy
06.10
  tanika1
07.10.   rujčica, čebelca25,didi5
08.10.   Getreal, Agrojuhica,
09.10.   Di_Di, babyloverka, nikkybo, aprilski hrošček
11.10.   m83
12.10.   tintin, neli2010, tatly, babyloverka
13.10.   country, nizy
14.10.   natasaxy
15.10.   tropical, nincy29, memole
16.10.   NAtAŠA35, ljupka,

user posted image

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
3.10.2009 16:39:27   
smeshka
No, da še jaz vpišem moje podatke...

PDP: 1.4., NS: 24.9., NP: 28.10., prva nosečnost, starost: 22, Štajerska...

To je to user posted image

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
3.10.2009 17:43:29   
memole
Ejla!

Spet jaz po enem tednu!

Meli smo kar pestro najprej roj.dan tamale naslednji dan pa že smrt v družini tako da nisem imela nobene volje!user posted image

Šele zdej se mal sestavljam skupaj!

Za nazaj nisem brala ker je čist preveč napisanega!
Sem pa tudi jaz čutla že kot neke mehurčke v trebuhu!
Sam ne vem če je to to ker danes še nisem pa včeraj tudi ne!
Sem pa drugače ok,trebuh me že srbi in se mažem vsak dan 2x na dan da ne bi dobila še več strij kot jih imam!
Pa kupila sem si otroški dnevnik To sem jaz!user posted image

Dobrodošle vse nove in čestitke ter vsem čestitke za pregled ki ste ga imele!

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu smeshka)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
3.10.2009 21:54:25   
tropical
No jaz sem iz pohajkovanja danes. Malo smo šli vnaravo, kar pašalo nam je.
memole iskreno sožalje.
Jaz čutim bolj poredko neke mehurčke,metuljčke user posted image ali kot bi mi mravlje lezle po trebuhu. Prav prijetnouser posted image je zvečer ko se uležem v postljo.
Tudi mene srbi full trebuh včasih prav za ponoret, da moram ponoči vstat user posted image v in si ga namazat.user posted image

smeshka in m83 dobrodošleuser posted image user posted image

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?