|
RE: Julijke 2008, 2. del 2.10.2009 16:53:42
|
|
|
|
metuljcek321
|
Dan! Oh, what a day ... grozljivka na AC - me je kar stisnilo, ko sem brala o tem. Umpa, to je še mnogo bolj boleče, če poznaš bližnje ali celo osebo, ki se ji je pripetila taka tragedija Na domači fronti: bratranec si je zlomil eno nogo (gleženj), druga močno poškodovana - pripravljal je drva/hlode & se mu je en skotalil na noge, ko je nesrečno lecnil ... urgenca ... zdaj je v bolnici, doma 3je osnovnošolski otroci, žena, babica & dedek, stara 80+, dedi celo 90+ ... kažin totalen ... sem kar mal v šoku ... čist sem izmogzgana, smo skakali sem in tja, organizirali reči, bla, bla, bla ... mislim, da bom kar v sede zaspala - komaj čakam, da pride moj, da prevzame našo frajlico, da grem jaz v horizontalo. Se bojim, da mi ne bo zneslo priti na bowling Za piko na i moram še spakirat - tomorrow odrinemo na morje za vikend, pa je treba mal pripravit reči. Bova polagala ploščice, delala notranji dimnik, sadila travo okoli hiške in podobne zadevščine. Mamma Mia, jaz sem pa mislila, kolk se bom spočila - he, he. Šola: danes so me obvestili, da sem od ponedeljka naprej nadomestna mama razredničarka, nadomeščam kolegico, ki je 3 tedne ne bo ... no problem, bomo zrihtali ... Vrtec: alles OK, mala je jedla kot termit, spala kot polhek in se igrala kot ta velika. Ma, ni boljšega. Sicer pa jo že nekaj dni napada volčja lakota in je, kot da bo zdaj, zdaj konec sveta. Je kar konkreten buši pridobila - hi, hi. Lovro, hitro se pocajtaj! Včeraj smo vaju pogrešali na mitingu. Btw: populis, a boš kaj fotkice gor dala od našega srečanja? Je bil kar šok, ko sem zagledala otročke - ful so zrastli! Prekrasni so, je bilo prav zabavno, moramo nujno še kdaj ponovit & to v čim večjem številu. Sem pa glih potem na poti domov razmišljala kolk reči sem vas še hotla povprašat, pokramljat o tem in onem, pa sta tisti 2 uri kar poleteli mimo ... too bad, no. Zrnec in ostali zvezdniki, ki jih jaz uspem glih zgrešit - grrrr, grrrr, grrrr. neboglasnica, tudi moja sodelavka je bila včeraj na Riverdancu & je bila danes totalno napaljena. Je pohvalila a lot! Majuška: vrtec - link: KLIKNI zimska, samo, da se stvari izboljšujejo. Kdaj pride pa tvoj domov? Danes? 2l tekočine/dan - vau, vau, vau, to je pa fuuuul. Naša spije nekje 3 dcl, to je pa že to. In ji skoz težim in tekam naokoli z vodo. flower, če ne drugega, vsaj povprašaj P o zadevi in ji razloži svoje pomisleke/strahove, pa boš potem videla, kaj in kako bo ukrepala. inigo, Almera, dobr se pripravita na maraton, da bosta uspešno zastopali barve julijk. Bomo navijale! odstavljena pomočnica - a ste že imeli roditeljski sestanek? Mi smo na roditeljskem izvolili predstavnika za svet staršev, si izmenjali mejl naslove, zdaj nam je mamica že poslala povzetek sestanka, v četrtek imamo pa govorilne (vsak 1. čet. v mesecu), pa potem tam povprašamo, če se kaj zatakne. Mejling lista vseh staršev je prima, smo bili prav pozvani, naj komuniciramo med sabo - tako v dobrem in slabem. Morda tudi v vaši skupiniže obstaja tak seznam, pa bi bilo v redu, če poizveš, kaj in kako je s tem - mogoče bi se tam kaj zmenili. Še bolje pa je seveda v živo. Upam, da dobro razrešite stvari. mojček, pri naši pa pali zavesa balkonskih vrat, ki si jo ovije okoli sebe, potem pa zaštarta po celi dnevni in se reži kot pečen maček. Mejte se max, enjoy the weekend.
|