|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008, 2. del
2.10.2009 12:35:31   
neboglasnica
'y<mync yzgggkp'ipkiež reševanje nalog v R

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
   [Brisano sporočilo]
2.10.2009 12:36:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1127
2.10.2009 12:37:22   
Netta
mirjam- pije vodo.

potem je pa pomoje navezan na cucelj...baje sem jaz cuzala flaško do tretjega leta starosti...sem jo imela namesto dude...še bratu sem jo skoz kradla, ko se je rodiluser posted image

si šla kaj po netu pogledat??

Neposredna povezava do sporočila: 1128
2.10.2009 12:42:16   
Netta
o moj bog... ksenci sem šla gledat o čem govoriš

http://24ur.com/novice/crna-kronika/na-avtocesti-ugasnila-tri-zivljenja.html

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
2.10.2009 12:43:34   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

Flower, to je meni vse jasno.

Ampak vseeno me zanima, če je katera pripravljena povedati, koliko pri posameznem otroku plačujejo.

Kot je že Flower napisala, res je odvisno od dohodkov, ker boš odvisno od tega padla v nek določen plačilni razred. Težko bi ti katera kaj rekla, ker to je tako kot pri plačah. Smo na istem bregu, a vsak ima drugačno plačo. Mi smo s tremi otroki v šestem plačilnem razredu, ker imam jaz sklenjeno podjemno in avtorsko pogodbo, preko katere občasno dobivam nekaj nakazil, te pa mi zvišujejo davek.

Drugače pa jaz navijam za vrtec.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
2.10.2009 12:44:43   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: flower

Punce ne vem a zdaj že paničarim, ampak a mislite, da je lahko znak tudi to, da je Lan kljub hudemu refluksu skozi nenormalno pridobival na teži? Ravno zaradi tega naju naša P ni jemala resno s polivanjem, ker se je tak redil? 

Ker nimam pojma o tem, ti ne morem rečt drugega kot to, da pojdi do P in ji povej kaj sumiš oz. ali je to možno.

Neposredna povezava do sporočila: 1131
   [Brisano sporočilo]
2.10.2009 12:45:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Netta)
  Neposredna povezava do sporočila: 1132
2.10.2009 12:45:29   
neboglasnica
Staš ima spet plezalne vaje, ga grem reševat iz višin - je splezal na jedilno mizo, lump!!

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
   [Brisano sporočilo]
2.10.2009 12:47:09   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1134
2.10.2009 12:49:47   
neboglasnica
No, sedaj je risal s flumastrom na mizi, vstal in med hojo do mene poskušal zapreti flumaster s pokrovčkom. Japajade!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1135
2.10.2009 13:00:01   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Kot je že Flower napisala, res je odvisno od dohodkov, ker boš odvisno od tega padla v nek določen plačilni razred. Težko bi ti katera kaj rekla, ker to je tako kot pri plačah. Smo na istem bregu, a vsak ima drugačno plačo. Mi smo s tremi otroki v šestem plačilnem razredu, ker imam jaz sklenjeno podjemno in avtorsko pogodbo, preko katere občasno dobivam nekaj nakazil, te pa mi zvišujejo davek.

po približnem in hitrem izračunu bi najbrž padla v 6. razred ...

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

300 eur...-pa ne menjam tega denarja za to da bi bila kali pri babici-tudi če bi imeli možnost babic, je nebi dala babicam...moje mišljenje..otrok more bit v stiku z otrocmi in ne z starimi ljudmi...

prošnja za znižano plačilo vrtca mora bit oddana 14dni pred vstopom otroka v vrtec!!

mislim da rezervacije niso možne..vzami ali pusti

vidiš, o tem sem veliko debatirala s kolegi/prijatelji, ki imajo starejše otroke in ki so že dlje v vrtcu ... bolj ali manj so se vsi strinjali, da je nekje do 2-3 leta skoraj bolje imeti otroka v domačem varstvu, za socializacijo pa je čas nekje od 3. leta dalje, takrat je pa že čas, da gre otrok v vrtec. Kar je nekako tudi moje mnenje.

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1136
2.10.2009 13:09:21   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

300 eur...-pa ne menjam tega denarja za to da bi bila kali pri babici-tudi če bi imeli možnost babic, je nebi dala babicam...moje mišljenje..otrok more bit v stiku z otrocmi in ne z starimi ljudmi...

prošnja za znižano plačilo vrtca mora bit oddana 14dni pred vstopom otroka v vrtec!!

mislim da rezervacije niso možne..vzami ali pusti

vidiš, o tem sem veliko debatirala s kolegi/prijatelji, ki imajo starejše otroke in ki so že dlje v vrtcu ... bolj ali manj so se vsi strinjali, da je nekje do 2-3 leta skoraj bolje imeti otroka v domačem varstvu, za socializacijo pa je čas nekje od 3. leta dalje, takrat je pa že čas, da gre otrok v vrtec. Kar je nekako tudi moje mnenje.

mi smo v 5. razredu in bomo plačal cca 210€.

se pa s tem ne strinjam, da je bolje dat otroke pri 3 letih v vrtec. to pa zato, ker imajo veliko težje uvajanje, ker se vsega zavedajo. tudi težje se spoprijateljijo z ostalimi, ker so ponavadi že "zaključene" družbe otrok, in se lahko zgodi, da ga ne bi dobro sprejeli. veliko lažje je z manjšimi... to je moje mnenje. pa tudi bolezni, kot so vodene koze in podobno, je bolje prej preboleti.

če mene vprašaš, bi ga dala v vrtec. otrok rabi družbo vrstnikov. tudi babic in dedkov... ampak to je drugače.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
2.10.2009 13:10:20   
ksenci
glede vrtca je čist odvisno od situacije se mi zdi. in vsak ima svoje mnjenje kdaj otroka dat v vrtec.
men bi blo zdaj brezveze razmetavat denar za vrtec, če sem jaz doma. pa aljaž ima družbo. zdaj sta s špelo skupaj skoraj vsak dan, pa tudi s sosedovim 2letnikom sta veliko skupaj. mislim, da ima dovolj družbe vrstnkov okoli in se lepo razume z otroci.
kolegičin 3 letnik pa je bil do septembra doma- redkogdaj je bil v stiku s svojimi vrstniki in pravi kolegica da imjo že mesec dni težava ker se ne zna vklopit v vrtec-sploh ne zna deliti stvari in bok ne daj da se njegova mami ukvarja s kakšnim drugim otrokom- ga začne od ljubusumja grizit,.. tukaj pa mislim, da se vidi da je bil premalo v družbi svojih vrstnikov.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
   [Brisano sporočilo]
2.10.2009 13:13:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1139
2.10.2009 13:13:52   
AAA
Živijo,

malo sem prebrala zadnjo stran in danes bom lahko celo kaj komentiralauser posted image

Jaz navijam za vrtec. Jaz sem čisto navdušena nad vrtcem, tudi poleti, sem otroka dala raje v privat vrtec, kar me je hudo udarilo po žepu, ampak mi ni žal. Ker sem študirala, da bi ga pustila tašči v varstvo. Sedaj vidim in verjetno tudi ona, da sem se prav odločila, ker cel dan ne delata nič pametnega. Ne moreš verjeti, kaj pa delajo ti otroci v vrtcu in kako se imajo radi. Naš je zelo rad v družbi in vrtec je pravi kraj zanj.

Sem tega mnenja kljub temu, da kmalu pričakujem prehlade in smrkanje po cele dni.user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
2.10.2009 13:14:25   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: ksenci

glede vrtca je čist odvisno od situacije se mi zdi. in vsak ima svoje mnjenje kdaj otroka dat v vrtec.
men bi blo zdaj brezveze razmetavat denar za vrtec, če sem jaz doma. pa aljaž ima družbo. zdaj sta s špelo skupaj skoraj vsak dan, pa tudi s sosedovim 2letnikom sta veliko skupaj. mislim, da ima dovolj družbe vrstnkov okoli in se lepo razume z otroci.
kolegičin 3 letnik pa je bil do septembra doma- redkogdaj je bil v stiku s svojimi vrstniki in pravi kolegica da imjo že mesec dni težava ker se ne zna vklopit v vrtec-sploh ne zna deliti stvari in bok ne daj da se njegova mami ukvarja s kakšnim drugim otrokom- ga začne od ljubusumja grizit,.. tukaj pa mislim, da se vidi da je bil premalo v družbi svojih vrstnikov.

če si doma in ga ne daš v vrtec, se mi zdi, da moraš pol obvezno poskrbet, da bo vsaj 2x na teden nekje srečeval vrstnike - pravljične urice, telovadba za malčke... in te finte. malo more videt vrstnike in otroke... neko družbo more met, ne samo mame, ata in ostalih odraslih.

sestrične in bratranci so lahko super družba!

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
2.10.2009 13:26:17   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: ksenci

Ja,   Okoli tega, kdaj dati otroka v  vrtec, bi po mojem lahko imele večurno debato. Vsak starš ima drugačno mnenje o tem, kdaj naj bi se njihov otrok začel družiti z vrstniki. Eni ga dajo zato prej v vrtec, spet drugi se želimo izogniti boleznim – se strinjam, da jih mora otrok enkrat preboleti, ampak da tako majhni fašejo vse sorte, pa tudi ni v redu.

Osebno pa mislim, da ima Aleksander zdaj čisto dovolj družbe, čeprav ni v vrtcu. Pri tašči so na igrišču tudi drugi otroci, med prijatelji imamo tudi nekaj takih, ki so podobne starosti kot Aleksander (pri vsaj 2 družinah), pa julijke se tudi vsake toliko dobimo … ne morem reči, da nima družbe user posted image   kako se otrok vklopi v družbo, je pa odvisno tudi od njegovega karakterja. Naš mali je kar lepo družaben, se vidi, da je lev user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
2.10.2009 13:26:18   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

se pa s tem ne strinjam, da je bolje dat otroke pri 3 letih v vrtec. to pa zato, ker imajo veliko težje uvajanje, ker se vsega zavedajo. tudi težje se spoprijateljijo z ostalimi, ker so ponavadi že "zaključene" družbe otrok, in se lahko zgodi, da ga ne bi dobro sprejeli. veliko lažje je z manjšimi... to je moje mnenje. pa tudi bolezni, kot so vodene koze in podobno, je bolje prej preboleti.

če mene vprašaš, bi ga dala v vrtec. otrok rabi družbo vrstnikov. tudi babic in dedkov... ampak to je drugače.

Jap, to sem tudi sama doživela kot vzgojiteljica. Čeprav sem se zelo trudila in jih poskušala mehko uvesti, na nove otroke sem pripravljala stare otroke, a se niso dali.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
2.10.2009 13:27:57   
neboglasnica
AAA: ojla, bejbi, kako si?

Neposredna povezava do sporočila: 1144
2.10.2009 13:30:44   
neboglasnica
sranje, sranje... kar teče mi po hrbtu...sem s prstom (ta bolečim ja) z vso silo brcnila v eno igračo - mi teče kri v potoku.

Neposredna povezava do sporočila: 1145
   [Brisano sporočilo]
2.10.2009 13:34:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1146
2.10.2009 13:35:36   
neboglasnica

Aja, 6. razred pomeni 60 % polne cene programa. Ljubljana da še 10 % občinskega popusta.

Pretehtaj in se odloči po svoji vesti, tako bo najbolje. Ni pa lahka odločitev, drži.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
2.10.2009 13:38:39   
neboglasnica

pa res da stane in da prvo leto pokasiraš bolezni..ampak imas babico in ga imas kam dat da ne rabiš ti v bolniško...(čeprav jaz pravim, da ko je otrok bolan potrebuje mamo)...

babice so za razvajanje in ne vzgajanje...

1. res je tole super

2. ja, jaz pri Sari nisem imela niti približnih šans za bolniško in je moja bila primorana, da jo čuvajo očka, kolegica, malo babi, stric... Pri Ani sem si enkrat samkrat privoščila daljšo bolniško in sicer kar 7 tednov, ko je bila v bolnici in mogoče še dvakrat, drugače je bil doma mož. Pri Stašu bom očitno vse prinesla še za nazaj notri. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1148
   [Brisano sporočilo]
2.10.2009 13:39:22   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1149
   [Brisano sporočilo]
2.10.2009 13:42:24   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?