Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 2.10.2009 10:27:53
|
|
|
|
Čarli08
|
www.mlekomati.com Če katero zanima ... v soboto bo otvoritev v Brežicah.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 2.10.2009 10:28:44
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Sem glih kar pomila. In bom čez 3 ure še enkrat. super, maš glih tolk cajta, da še meni prideš pomit
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 2.10.2009 10:32:20
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: taja1235 http://24ur.com/novice/slovenija/140-ton-zamaskov-za-protezo.html a kera od vas zbira zamaške od plastenk...morm mal razširit tole....js zbiram ze več kot tri mesece jih morm pocas enkat odpeljat...vem da delam dobro pa ceprav zamasek na zamasek pa bo .... Že od začetka akcije zbiramo v vrtcu, službi,... povsod
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 2.10.2009 10:42:13
|
|
|
|
Čarli08
|
Vse najboljše Gal!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 2.10.2009 10:49:46
|
|
|
|
arabela*
|
Četitke slavljancem
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 2.10.2009 10:50:22
|
|
|
|
*bubi*
|
Katera je rekla, da bo hiško v BC naročila? Danes je akcija Jaz sem jo pravkar. Če bo švoh plastika, bomo pa nazaj poslali. Vrnejo denar bp. Vsaj po njihovih pogojih, ki so objavljeni na www.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 2.10.2009 10:56:40
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: taja1235 http://24ur.com/novice/slovenija/140-ton-zamaskov-za-protezo.html a kera od vas zbira zamaške od plastenk...morm mal razširit tole....js zbiram ze več kot tri mesece jih morm pocas enkat odpeljat...vem da delam dobro pa ceprav zamasek na zamasek pa bo .... mi jih zbiramo ja.......no, otroci v vrtcu jih.......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 2.10.2009 10:59:06
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Na vsezgodaj zjutraj je blo treba malo prekontrolirat po predalih... Lej ti njo - faca mala pri nas je tudi ta predal v kuhinji najbolj aktualen. pri nas je tud to akualno ... ob priliki slikica
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 2.10.2009 10:59:55
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Jaz pa printam recept za rolado brez moke. Bom dala lešnike namesto moke, namazala pa z nutelo in banana bo vmes. Moj je nor na rolade in ga grem malo presenetiti. Lana spančka že kar en čas, ker je tak dežek zunaj. Ji paše. Jedli bomo pa kislo repo, pečenice in pire krompir. Pravo zimsko južno. pf - kaj midve imava isti jedilnik ...jaz tud danes to kuham
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 2.10.2009 11:02:10
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* ufa, s tem kosilom si pa verjetno prav čakala, da popusti vročina, hehe Izgleda že tak, a ne? Ma se mi zdi, da ni glih to poletna južna. Samo L ne bom dala kisle repe, ampak dušene bučke navrh pireja. Bom ji dala za probat repo, ampak ne vem, če bo glih toliko hotela za prvič, da bi se najedla. jaz bom tud našemu dala samo malo za probat...... njemu sem pa nameravala nekaj zelenjavnega nardit al bučke al pa kar kako zelenjavno juhico..... ne vem še
< Sporočilo je popravil gold fish -- 2.10.2009 11:06:34 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 2.10.2009 11:03:48
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Punce, če se katera še spomni - ko ste prenehale s folno kislino, a ste jemale še kake vitamine potem v 2. trimesečju? Jaz lani nisem nič dodatkov, letos pa se mi zdi, da ne bi bilo slabo, če bi še kak vitamin ali mineral dodala. jaz sem najprej jedla folno, potem elevit, pa mi ni odgovarjal... pol pa do konca centrum materna, pa še pol, ko sem rodila sem en čas to jedla....... pa še zdaj si vsake toliko kupim..... imaš pa še centramed mami.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 2.10.2009 11:05:11
|
|
|
|
pf
|
Tak ne samo, da ni rolade več, še posoda se že pere v pomivalcu. Tak so jo zmazali, ko keks. Niti drobtinice ni več. Pa zmazali še mlačno.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 2.10.2009 11:06:25
|
|
|
|
taja1235
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Tak ne samo, da ni rolade več, še posoda se že pere v pomivalcu. Tak so jo zmazali, ko keks. Niti drobtinice ni več. Pa zmazali še mlačno. A se ti da napisat recept za to rolado..PROSIM..se mi ze sline cedijo..ko nas tuki drazis
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 2.10.2009 11:08:11
|
|
|
|
gold fish
|
čarli - jaz sem še vsake toliko kaki magnesol spila, ene ga dobijo po predpisu ginekologa .....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 2.10.2009 11:29:08
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: taja1235 A se ti da napisat recept za to rolado..PROSIM..se mi ze sline cedijo..ko nas tuki drazis 8 jajc 8 žlic sladkorja (jaz sem nadomestila par žlic sladkorja s parimi žlicami lešnikov, da ni ful sladko) 1 vanili sladkor 15 dkg lešnikov ali orehov Beljake stepeš, dodaš vanili in sladkor, ekstra zmešaš rumenjake in jih dodaš beljakom, ko to zmešaš ročno s kuhalnico pa dodaš še lešnike, ter vliješ na peki papir. Ogreješ pečico na 200 stopinj in daš noter za cca 20 do 25 minut, prej slednje. Pa dober tek.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 2.10.2009 11:39:58
|
|
|
|
gold fish
|
...bom jaz tud ob priliki probala to rolado naredit... .....dete sem dala spat, zdaj pa hitro zlikam do konca še nekaj stvari, pa že druge nesem prat.....pa veste kaj.... bom dala kis zraven ..... ...copatke sem tud danes naročila in jih grem jutri iskat..... bubi blizu tebe nekje...... pol pa šibamo naprej na Koroško.... fajn bodite...če vas zebe si malo zakurite ..jaz bi si najrajši...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 2.10.2009 11:40:38
|
|
|
|
gold fish
|
pf - imaš mail....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 2.10.2009 11:43:36
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Katera je rekla, da bo hiško v BC naročila? Danes je akcija Jaz sem jo pravkar. Če bo švoh plastika, bomo pa nazaj poslali. Vrnejo denar bp. Vsaj po njihovih pogojih, ki so objavljeni na www. ja, mi jo bomo naročili. je dobila za rd 50 eur, pa še eno malenkost damo zraven in bo! hvala, da si me spomnila!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 2.10.2009 13:41:09
|
|
|
|
taja1235
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: taja1235 A se ti da napisat recept za to rolado..PROSIM..se mi ze sline cedijo..ko nas tuki drazis 8 jajc 8 žlic sladkorja (jaz sem nadomestila par žlic sladkorja s parimi žlicami lešnikov, da ni ful sladko) 1 vanili sladkor 15 dkg lešnikov ali orehov Beljake stepeš, dodaš vanili in sladkor, ekstra zmešaš rumenjake in jih dodaš beljakom, ko to zmešaš ročno s kuhalnico pa dodaš še lešnike, ter vliješ na peki papir. Ogreješ pečico na 200 stopinj in daš noter za cca 20 do 25 minut, prej slednje. Pa dober tek. super hvala
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 2.10.2009 13:42:20
|
|
|
|
taja1235
|
ni mi cist jasn kaj je krema??
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 2.10.2009 13:47:45
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Katera je rekla, da bo hiško v BC naročila? Danes je akcija Jaz sem jo pravkar. Če bo švoh plastika, bomo pa nazaj poslali. Vrnejo denar bp. Vsaj po njihovih pogojih, ki so objavljeni na www. Tudi jaz prejle. Lepa izgleda. Ko sem videla tvoj link sem šla pogledat in je lepa, pa še ugodna. Jo bomo pospravili in drugo leto ven na travico.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 2.10.2009 13:49:13
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: taja1235 ni mi cist jasn kaj je krema?? Misliš za namazat rulado. Ta je poljubna, odvisna od tvoje domišljije. Lahko daš sladko smetano po nuteli, lahko jagodno marmelado in kislo smetano, lahko banane na medu vročem.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?