Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 1.10.2009 18:27:25
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you midve sva spet sami, ... evo ti ruke stara ...no mi smo trije
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 1.10.2009 18:58:29
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you midve sva spet sami, ... evo ti ruke stara ...no mi smo trije evo vam ruke stare, mi smo pa štirje (sami) ata spet službeno odsoten mah.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 1.10.2009 18:59:14
|
|
|
|
RAČKAPK
|
evo ga moj 1000 post juhu da videm če sem dobila
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 1.10.2009 18:59:50
|
|
|
|
RAČKAPK
|
juhu ...padaju
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 1.10.2009 19:00:42
|
|
|
|
RAČKAPK
|
evo ker smo sami sm naročila eno veliko pizzo in zdej vsi komaj čakamo, da bo pozvonilo na vratih
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 1.10.2009 19:01:38
|
|
|
|
RAČKAPK
|
nč ka ni nobene zdele gor? pridem mal kasneje pogledat
|
|
|
|
En vic... hahahahahahahahahha 1.10.2009 19:07:12
|
|
|
|
Lara Croft
|
Štirje policisti so se za konec tedna odpravljali na taborjenje. Da se ne bi dolgočasili, so se dogovorili, da vsak s seboj prinese kakšno družabno igro. Ko so v kampu postavili šotor, eden vpraša: No, kakšne družabne igre ste prinesli s seboj? Jaz sem prinesel pikado. Jaz sem s seboj vzel šah, je rekel drugi. Jaz pa monopoli, se je oglasil tretji. Jaz pa Allways vložke, je ponosno povedal četrti. Allways vložke? so se začudili ostali trije policisti. Za kaj pa boš potreboval vložke? Enkratni so. Na televiziji sem videl reklamo, da z Allways vložki lahko delaš kar hočeš: plavaš, jahaš, tečeš, voziš kolo, igraš tenis . . .
|
|
RE: En vic... hahahahahahahahahha 1.10.2009 19:11:23
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Štirje policisti so se za konec tedna odpravljali na taborjenje. Da se ne bi dolgočasili, so se dogovorili, da vsak s seboj prinese kakšno družabno igro. Ko so v kampu postavili šotor, eden vpraša: No, kakšne družabne igre ste prinesli s seboj? Jaz sem prinesel pikado. Jaz sem s seboj vzel šah, je rekel drugi. Jaz pa monopoli, se je oglasil tretji. Jaz pa Allways vložke, je ponosno povedal četrti. Allways vložke? so se začudili ostali trije policisti. Za kaj pa boš potreboval vložke? Enkratni so. Na televiziji sem videl reklamo, da z Allways vložki lahko delaš kar hočeš: plavaš, jahaš, tečeš, voziš kolo, igraš tenis . . .
|
|
|
|
RE: En vic... hahahahahahahahahha 1.10.2009 19:31:43
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Štirje policisti so se za konec tedna odpravljali na taborjenje. Da se ne bi dolgočasili, so se dogovorili, da vsak s seboj prinese kakšno družabno igro. Ko so v kampu postavili šotor, eden vpraša: No, kakšne družabne igre ste prinesli s seboj? Jaz sem prinesel pikado. Jaz sem s seboj vzel šah, je rekel drugi. Jaz pa monopoli, se je oglasil tretji. Jaz pa Allways vložke, je ponosno povedal četrti. Allways vložke? so se začudili ostali trije policisti. Za kaj pa boš potreboval vložke? Enkratni so. Na televiziji sem videl reklamo, da z Allways vložki lahko delaš kar hočeš: plavaš, jahaš, tečeš, voziš kolo, igraš tenis . . . bom sprintala, pa nalepila na našo oglasno desko v službi.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 1.10.2009 19:32:31
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK evo ga moj 1000 post juhu da videm če sem dobila ....pridna čvekica.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 1.10.2009 19:33:12
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK evo ker smo sami sm naročila eno veliko pizzo in zdej vsi komaj čakamo, da bo pozvonilo na vratih mmmmmmmmmmmmm...............ne mi lušte delat............. pa dober tek!!!!
|
|
|
|
RE: En vic... hahahahahahahahahha 1.10.2009 19:33:13
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you bom sprintala, pa nalepila na našo oglasno desko v službi..... A si na policiji v službi???
|
|
RE: En vic... hahahahahahahahahha 1.10.2009 19:33:44
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: Me to you bom sprintala, pa nalepila na našo oglasno desko v službi..... A si na policiji v službi??? jp.
|
|
|
|
RE: En vic... hahahahahahahahahha 1.10.2009 19:47:00
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Štirje policisti so se za konec tedna odpravljali na taborjenje. Da se ne bi dolgočasili, so se dogovorili, da vsak s seboj prinese kakšno družabno igro. Ko so v kampu postavili šotor, eden vpraša: No, kakšne družabne igre ste prinesli s seboj? Jaz sem prinesel pikado. Jaz sem s seboj vzel šah, je rekel drugi. Jaz pa monopoli, se je oglasil tretji. Jaz pa Allways vložke, je ponosno povedal četrti. Allways vložke? so se začudili ostali trije policisti. Za kaj pa boš potreboval vložke? Enkratni so. Na televiziji sem videl reklamo, da z Allways vložki lahko delaš kar hočeš: plavaš, jahaš, tečeš, voziš kolo, igraš tenis . . . Luba marija.
|
|
|
|
RE: En vic... hahahahahahahahahha 1.10.2009 19:49:02
|
|
|
|
ključek
|
o pf!! čer.
|
|
|
|
RE: En vic... hahahahahahahahahha 1.10.2009 19:53:34
|
|
|
|
arabela*
|
čer................še ena sama z otroci se vam danes pridruži
|
|
RE: En vic... hahahahahahahahahha 1.10.2009 19:54:08
|
|
|
|
arabela*
|
M še vedno ne spi,se zvija in obrača v stajici.......ne na roki,ne tam...eh...
|
|
RE: En vic... hahahahahahahahahha 1.10.2009 19:55:16
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya čer................še ena sama z otroci se vam danes pridruži moški četrtkovi večeri???
|
|
|
|
RE: En vic... hahahahahahahahahha 1.10.2009 19:55:56
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya M še vedno ne spi,se zvija in obrača v stajici.......ne na roki,ne tam...eh... naša pa sploh ni hotla veliko jesti. ne vem.
|
|
|
|
RE: En vic... hahahahahahahahahha 1.10.2009 19:56:42
|
|
|
|
ključek
|
čebeli,mojjaka, najčka..........pozdravček!!
< Sporočilo je popravil Me to you -- 1.10.2009 19:57:04 >
|
|
|
|
RE: En vic... hahahahahahahahahha 1.10.2009 19:56:52
|
|
|
|
pf
|
Mandarine so pa v k.... še, so kisle ko . Kaj gledate kaj Kmetijo? Saj to so dobesedno res pravi kmeti na čisto tapravi kmetiji.
|
|
|
|
RE: En vic... hahahahahahahahahha 1.10.2009 19:57:05
|
|
|
|
arabela*
|
Kaj pa ga biksa rr?
|
|
RE: En vic... hahahahahahahahahha 1.10.2009 19:57:34
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Mandarine so pa v k.... še, so kisle ko . Kaj gledate kaj Kmetijo? Saj to so dobesedno res pravi kmeti na čisto tapravi kmetiji. gledamo ja....
|
|
RE: En vic... hahahahahahahahahha 1.10.2009 19:57:39
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya čer................še ena sama z otroci se vam danes pridruži Druga. Moj je ravnokar šel tudi.
|
|
|
|
RE: En vic... hahahahahahahahahha 1.10.2009 19:57:44
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Kaj pa ga biksa rr? Saraya, kdaj ga pa ne?????
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?