|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010
30.9.2009 11:22:33   
ela24

IZVIRNO SPOROČILO: Chi_Pita

hm, ja to sem tudi jaz mojemu predlagala, pa se bolj nagiba na tisto drugo varianto. Res ne vem zakaj ... se morava še pomenit ... drugače pa je to pri mojih, ne pri tašči, je pa res, da je tašča 1km stran in je isto kot da smo vsi vsi skupaj. user posted image

Sej po moje, ko bom hotela mir, ga bom tudi imela - zakleneš vrata in je user posted image ... vsaj upam, da bo tako ...

Na tvojem mestu bi se definitivno preselila na svoje. Malo bosta stisnila, morda si cela kaj izposodila ampak boš videla da bo šlo. Pa še lažje se zdaj selita ko sta še sama, kot pa potem ko je dojenček. In verjemi tistega pol leta bi se precej zavleklouser posted image  Vsaj jaz sem mnenja, da mladi sodijo za sebe, pa če se še tako razumeš. Sploh ko pride otrok je lahko hitro kaki bum, ko bi vsi radi svetovali. In če se imaš kam umaknit ok, drugače si pa skoz v stresu.
No, lepo rešita.

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
30.9.2009 11:33:38   
Di_Di
dan. kako kej?

jaz kr mal lenobno drugače pa kr gre... no jutri moram do g. so me danes klicali, da si pridem iskat recept. user posted image kot kaže urin ni bil ok in zgleda, da imam unetje user posted image tko da me kr mal skrbi zarad antibijotikov k jih bom dobila. jaz jih kr nebi jemala. a je mela katera od vas tudi kake podobne težave?

sem vidla da imate nekatere v načrtu selitev. nama z user posted image so včeraj ponudli službeno stanovanje v sežani, sam men kr ni za it tja gor... mal daleč mi je pa nobenga ne poznam, pa še vozit bi se morala v službo, pa še zarad varstva bi se morala ukvarjat kako in kam dat bebya. skratka našla sem 1001 izgovor, da se ne preselim tja gor pa še jih lahko najdem  user posted image user posted image user posted image    tko da sva se kr odločla, da ga ne bova sprejela. chi pita vi dva pa če imasta to možnost se preselit še pred rojstvom, sta le v drugačni situaciji kot mi dva se pa le preselta. jaz vem da če bi bla v taki situaciji kot ti bi se sigurno. tko kot si rekla se zakleneš not pa maš svoj mir user posted image user posted image

uff vozički... men so tud queeny všeč, se bo treba mal bl poglobit in raziskat to zadevico. jaz bi mela kakega praktičnega,  ne preveč težkega. ki moja sestra ma neko firmo na t... in je full velik pa težek tko da mi ni glih všeč.

a ja dobrodošle nove user posted image user posted image

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
30.9.2009 12:09:08   
Argojuhica
Helo, me sprejmete, sem prepozna:)?

Redno sem vas brala, ampak pisat si nisem upala, ker se smatrala, da je prezgodaj. Lansko leto sem izgubila pikico v 11t, pa sem si rekla, dokler ne vidim na UZ, da nama maha ne bom. Torej UZ sem dala skoz in zaenkrat je vse OK.
To je moja 6 nosečnost, imam pa dva otroka. 18.4.2010 (to je tudi moj rojstni datum) se jima pridruži, srčno upam, saj bi bilo to moje najlepše darilo v življenju. NS imam 8.10. pri dr. Pušenjaku.
Počutje, slabosti počasi minevajo, jem dejansko za dva, kg. ostajajo isti. Po predlogu G. sem na bolniški od vsega začetka, tako, da uživam, čeprav na trenutke sem tako nabita z energijo,da bi kar poletela.

Čestitke vsem srečkam nosečkam, žal mi je pa za tiste, ki ste nas zapustile. Verjemite, se bo pa naslednjič vse lepo izteklo.
Lep dan.

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
30.9.2009 12:13:13   
NATAŠA35
oj babnce, kak ste se razpisale...

jaz sem nehala z tabletami, ki sem jih dobila zaradi izcedka in zdaj opažam, da ga spet imam, samo svetlo rjavegauser posted image , pa še zvija me...danes se bom opazovala in jutri poklicala G, če ne bo izboljšanja...

kar se tiče dojenčkovega albuma, dnevnika lahko naredite nekaj takega http://lmoblikovanje.webs.com/albumi.htm ali pa ga naročite...če imate kakega že doma, pa samo neke stvari prepišete, pa je...lahko oblikujete kot scrapbook primeri http://images.google.si/images?hl=sl&q=scrapbook&lr=&um=1&ie=UTF-8&ei=fi7DSvj2FIuD4Qax2JCLCA&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=4&ved=0CCYQsAQwAw

mate cajt, pa se igrajte, hehe....

vidim, da se že pogovarjate o vozičkih...meni je v oči padel peg peregov komplet, ki ima vse ampak se nagibam na implastove vozičke, ki so novost pri nas...so pa tak srčkani,uhhh najbolj clipper 3

evo pa si napaste okice http://www.otroski-vozicki.com/si/otroski-vozicki/implast-g115.shtml

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu Di_Di)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
30.9.2009 12:15:30   
Argojuhica
DI,Di nimam izkušenj z antibiotiki. Sem pa zadnjič klicala splošno zdravnico, ker sem bila prehlajena, kaj naj vzamem. Ona pa kot iz topa "nič"!:-(. Razen, če bi imela kakšno vnetje sinusov, pa sečil, grla bi vam predpisala antibiotike. So pa menda eni antibiotiki, ki jih v nosečnosti dajejo. Pa veliko pij.
Jaz pa vseeno vsake toliko vzamem lekadol, ker me  večkrat boli glava.

(odgovor članu Argojuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
30.9.2009 12:15:30   
nikkybo
ooo, dobrodošla Argojuhica!

Kok nas je že velik!!user posted image user posted image

(odgovor članu Argojuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
30.9.2009 12:19:44   
Argojuhica
Hvala, nykibo, ja večkrat so me zasrbeli prsti, da bi vam kaj napisala, ampak sem vztrajala.
Nataša, jst še vedno jemljem dabroston, čeprav nisem krvavela. Verjetno si ga jemala premalo časa, zato, ti predlagam, da ga piješ naprej. G mi je prejšnji teden napisal recept za nove.

(odgovor članu nikkybo)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
30.9.2009 12:25:37   
flora1983
Preselta se čim prej. Midva sva se hotela že preden se je Ciril rodil, pa so bile potem okoliščine takšne, da nisva hiške mogla takrat skončat in še zdaj nisva preseljena. Tako da zdaj sva rekla da se definitvno seliva preden se rodi naslednbji otrok, pa če tudi nekam v stanovanje. Torej, če imata možnost, se selta, ker če ne se to precej zavleče.

(odgovor članu ela24)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
30.9.2009 12:53:27   
Chi_Pita
jooj punce hvala vam za mnenje ... se popolnoma strinjate z mano! user posted image
Upam, da bomo rešili tudi ta problemček. Ja ne preostane nam drugega kot da zagrabimo za vsako delo ki se nam dodatno ponudi. user posted image

Šibam delat user posted image
aja, dobrodošla nova user posted image user posted image user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu flora1983)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
30.9.2009 13:08:59   
tintin
Hoj punce,

tudi jaz sem se ta teden končno vrnila k apetitu.
drugače sem fajn, tudi jaz še vedno jemljem Dabroston (rj. izcedek v 6t.)....Nataša mislim oz. svetujem ti, da ga jemlješ VSAJ do konca 12t. jaz sem ga prvič do 15t., tudi zdaj ga bom. Pri 12t. je skoraj ziher, da posteljica opravlja svoje delo, ker zdaj zarodek hrani še rumeno telesce.

Gibe pričakujem čez kake 4t. prvič sem jih začutila pri 16t.

Sicer pa smo včeraj dokončno plačali stanovanje, selitev čez 2m. Zdaj sva v fazi izbiranja pohištva...

Je pa tako, da je fajn bit na svojem. Midva živiva sama že več kot 5 let, sva bila ves ta čas v najemniškem stanovanju, no drugi otroček pride pa že, ko bomo v našem stanovanju! user posted image

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
30.9.2009 13:28:02   
NATAŠA35
uh madonca punce, meni je rekla G samo 7 dni, potem pa naj prenehamuser posted image ...koliko tablet pa vzemate? Jaz sem prve 3 dni po 2, nato po 1....

ne vem kaj naj naredim????

chi_pita tud jaz ti svetujem, da gresta na svoje še predno prideuser posted image , če le imata to možnost...ne skrbi zard denarja, se vedno najde in tudi takrat se bo, pa še svoj ljubi mir boš imela...sem živela z moževo babico, pa nisem imela nikol mira pred njo, ko sem rodila, pa še nonstop je bila pametna tako o vzgoji, kuhanju,oblačenju ....

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
30.9.2009 13:42:38   
babyloverka
hej punce user posted image

jaz sem pa te dni slabotna pa občasno tečna,... no saj ve me razumete, samo moj me ne. no pa sva bla danes v trgovini pa bi si on neko revijo kupil in sem kar vrgla v košarico revijo nosečnost in je že preštundiral celo revijo pa me zdaj malo drugače gleda user posted image  no upam da ga kmalu spravim k pameti.

chi_pita tudi jaz ti svetujem da gresta čimprej na svoje.

natasa35, upam da bo vse ok.

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
30.9.2009 16:17:33   
didi5
babyloverka: glej najinadva pa ne vem če se ne družita????? Moj še nekak ni prišel k sebi, da sploh pričakujemo, kot drugo pa če tudi malo pojamram (pa res redkokdaj) pravi da je to izgovor (joooooj kak bi ga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image )! ampak mislim da bo po NS bolje, ko se bo zavedal kaj je v meni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa namenoma bom malo ginekologa spraševala o teh nosečniških skrbeh in problemčkih - da jih potrdi (hudiček jaz a user posted image user posted image user posted image user posted image ).

Preselila bi se pa tudi jaz čim prej. denarja za otročička gre kolikor ga ti nameniš. v mojem primeru ne bo kritično, ker imam toliko prijateljic, prijateljev in sorodnikov da mi že domov vozijo bodyje, vozičke, stajice, stolčke .... Ne vem zakaj bi vse kupovala, če itak prerastejo v 1 mesecu.

Lepo se mejte

Šibam končno iz službe, ker je bil res naporen dan!!!

Ustvarjamo našo malo družinico

(odgovor članu babyloverka)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
30.9.2009 16:20:01   
nizy
no , da se še jaz malo javim user posted image .28.9 sem imela pregled na katerega sem čakala celih 5ur v čakalnici ,UZ je pa trajal komaj 3min. ampak važno , da je z user posted image vse v redu , naslednji pregled imam 26.10.09,.... na nuhalno sem se tudi naročila in sicer na Jesenice 13.10.,aja pa PDP spremenil na 27.4, čeprov dvomim . da je prov izračunal user posted image , ker je sam stresu iz rokava ta datum , povsod mi pa pokaže 26.4user posted image ,....delam še zmeraj , slabosti skor da ni user posted image , zaenkrat še nisem bruhala user posted image , edino kar sem ekstra lačna in zaspana,tudi kilce še stojijo,...

dobrodošla nova user posted image user posted image

vozički- tudi jaz se nagibam za peg perego gt3- trikolesnik , za quiniye pravjo , da so nerodni in se radi prebrnejo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1539
30.9.2009 16:23:16   
babyloverka
didi5 glede na to da sva obe ptujčanke je čisto možno user posted image
sicer pa tudi jaz računam na to, da ga peljem zraven na nuhalno in da ga bo zadelo kot je mene zadelo ko sem prvič vidla bejbija pol pa da mi je tiho in kot mucek user posted image
danes bere članek in mi moli pod nos da naj zjutraj pojem piškot v postelji, naslednjiga stavka ko piše da včasih bi pa tudi partner lahko zajtrk v posteljo prinesel tega pa kot da ni user posted image
no od vsega kar sem danes prebrala mi je najbolj všeč to: da je slabost pokazatelj tega da se dete razvija in da pač potrebuje svoje stvari in da nam je zato slabo ( v bistvu sem to hotela slišat cel čas pa nisem upala vprašat) in to da se bodoči očki tako dolgo pripravljajo na očetovstvo kot traja nosečnost, kar moj več kot potrjuje user posted image

30.04.2010

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
30.9.2009 17:39:50   
tatly
oj
no da vas malo pogledam
ha jaz sem zadnje dni kot pokvarjena kaseta sam bedarije kvasimuser posted image user posted image user posted image user posted image je tasca rekla komu bi se smejal ce nebi mene blouser posted image nevem od kje je to
no sem povedla da nisem srcka nasla vceraj z as,,,,sem sla tak panicna spat da se mi je sanjalo da sem zacela krvavet in sem bla ponoci v sekundi na wc zjutraj pa takoj gledat od gdaj naprej se slisi na as srcek in da od nekje -12 tedna
nic grem lep preostanek dneva naprej

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 1541
30.9.2009 20:19:26   
*m*o*j*c*a*
hellow user posted image !

pridne ste..user posted image

ne vem kje nej začnem, ker bom itak kej pozabla.. user posted image
najprej dobrodošla nova user posted image !user posted image user posted image no js sem kr neki prehlajena..včeri sem bila taka, da sm rekla mojemu, da se ne spomnim, da bi se že kdaj tk slab počutila..glavobol, slabost, utrujenost, bruhanje, smrkanje...ma groza..nč nisem mogla jest, spila sem lahk kvečjemu deci tekočine..user posted image sem šla popoldne mal spat, pa je moj mel tamalo..nisem mogla več..no danes je za odtenek boljše..vsaj jedla sem, pa pijem lahko..slabo mi tudi ni, tk da gre na boljš..sam iz nosu pa teče v potokih..user posted image user posted image mah bo že..
najbolj važn pa je da sem mela dans NS..je šel user posted image z mano..joj kak je blo fajn..najprej je bil user posted image čist miren, tk da je zmerila to NS, pol je pa začel vragolije počet..user posted image se je proti nam obrnil pa nas gledal..pa rokice v luft držal..kak je blo smešn..pol nam je hrbet kazu, pa se z glavo nazaj obračal..user posted image js sm se mogla prou smejat zraven..no proti koncu se je pa naš baby spet umiril, tk da se je verjetn zmatral vmes, ko je tako delal..user posted image NS mam zmerjeno 1,8 in riziko full majhen..tk da rezultati odlični..user posted image sem dobila full slikic..user posted image za spol pa nisva vprašala, ker nočeva vedet, tk da pri meni lahk da kr user posted image tista ki ureja seznam..nas bo pač presenetilo..user posted image

aja še za Chi_pito-mislim da si ti napisala glede selitve v stanovanje..midva sva tut mela prej eno sobico, pa sem izvedela, da sem noseča in sva lani se potem po hitrem postopku odločila, da si zrihtava zgornje nadstropje pri mojem doma..tudi tebi priporočam, da uredita vse pred prihodom user posted image ..ker vse kar nama je ostalo, še zdej stoji in nisva dokončala, čeprov sva rekla, da bova po rojstvu..čeprav so to bolj kot ne malenkosti, je vse obstalo..user posted image tk da čimveč zrihtajta vama priporočam..pa še nasvet..že na začetku postavite meje!!, čeprav sklepam da si na boljšem, ker boš pri svojih starših..js sem pri tašči, pa sem že v štartu naredila to napako, da nismo postavili mal mej!user posted image

no lep pozdravček! fajn božajte bušije!!user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil *m*o*j*c*a* -- 30.9.2009 20:20:33 >

no pa imamo: očkovo ljubico (31.12.2008) in maminega sinčka (13.4.2010).. :P

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
30.9.2009 20:24:41   
babyloverka
uh mojca čestitke za ns in živahnega bejbija user posted image

jaz sem danes imela kar apetit, sem ugotovila svoj zajtrk: popečem toast in ga še toplega premažem z margarino in jem majhne koščke. mi je že dve jutri pasal tako da sem ga sedaj še za večerjo jedla.

30.04.2010

(odgovor članu *m*o*j*c*a*)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
30.9.2009 20:51:22   
moci
čer, samo pofočkam se. sem bila na začetku anonimna, zdaj pa težko sledim debati, malo prehitre ste.
pdp 10.4., 2. nosečnost, 3 letnica čaka, da bo velika sestrica.

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
30.9.2009 21:05:48   
country

IZVIRNO SPOROČILO: nizy

no , da se še jaz malo javim user posted image .28.9 sem imela pregled na katerega sem čakala celih 5ur v čakalnici ,UZ je pa trajal komaj 3min. ampak važno , da je z user posted image vse v redu , naslednji pregled imam 26.10.09,.... na nuhalno sem se tudi naročila in sicer na Jesenice 13.10.,aja pa PDP spremenil na 27.4.

O, nizy, ti imaš pa iste datume kot jaz! In NS imaš na Jesenicah, tako da se verjetno vidiva. Kam pa sicer hodiš? Jaz sem pri Sredanoviču na Je.

Sicer pa pozdravljene vse nove, zdaj nas je pa res veliko!

Jaz se počutim v redu, ampak trbuh imam pa tak... Po mojem mi noben ne verjame, da sem komaj v 10. tednu. Učenci v šoli me že sprašujejo kdo me bo nadomeščal... user posted image user posted image

No, pa lahko noč!

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
30.9.2009 21:08:41   
moci
mene resno skrbi kje bomo vse rodile, to pa bo baby boom.

jaz v službo hodim v kavbojkah z odpetim gumbom, izgledam tko, malo zaprtauser posted image , privat nosim nosečniške kavbojke. takrat izgledam pa v ene petem mesecu.
sem imela že fajn zalogo vampija od prejuser posted image

(odgovor članu country)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
30.9.2009 21:55:23   
naja78
o moci! se lahk umešam??ma sej se že cel cajt tle mešam.se me spomniš??OKTOBERKE! sva pa sedaj skupaj APRILČICE!
le da imam tukaj svoj drugi nick -MOKCA!user posted image

včasih še malo poškilim tja,ma ste me pomoje pozable.
PDP pa imava blizu,tokrat ne bom zadnja avtobusa furala.user posted image user posted image user posted image
drugač smo pa mi ok,že čutimo skoraj vsak dan močnejše brcike.mali mi je neki kašljal pa sem bolj brala kot pisala.
vsekakor dobrodošla.

no pa saj bom tu mokca da ne bo zbrke!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
30.9.2009 22:37:35   
aprilasemtu
danes sem se spet igrala z napravico angelsounds in je bilo res kaj za slišatuser posted image tak lep in močan utrip srčka...
ga je pa prvič slišala tudi bodoča teta in je bila čist navdušena, ker vsak dan pač ne slišiš kako malemu bitjecu srček utripa v maminem trebuhu...

grem počasi spat, dons sem poleg službe uspela prepleskati še polovico otroške sobe in sem na koncu z močmiuser posted image

lahko noč vsem user posted image

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
30.9.2009 23:08:29   
tropical
user posted image   
NICK, STAROST,KRAJ,( user posted image ,user posted image ),+KG,SPOLPREGLED, NUHALNA
1.4.2010
user posted image Chi_Pita (24) obala(1.user posted image ,0user posted image )user posted image   +2  user posted image NP 01.10.

2.4.2010
user posted image jasna (32)                   ( 2.user posted image ,1. user posted image ) user posted image   NP 06.10.
user posted image Clarie2010 (27)  LJ       (1.user posted image ,0. user posted image )user posted image  user posted image NP 16.10.  
user posted image  sasa7                                                NP
user posted image  
mamika25   (2.user posted image ,1.user posted imageuser posted image -3  user posted image NP 21.10.

3.4.2010
user posted image testianka   (4.user posted image . ?.user posted image )  NP

user posted image tejč29       (2.user posted image ,1.user posted image NP 
user posted image
pupa*81 (28) Logatec  (1.user posted image ,0.user posted image ) user posted image NP 12.10. 

4.4.2010

user posted image aprilski hrošček (37)notranjska (?.user posted image ,1.user posted image )user posted image NP 12.10.
user posted image kepica83 (22)Lenart(2.user posted image ,0.user posted image )user posted image NP 14.10.
user posted image
flora1983       (2.user posted image ,1.user posted image )user posted image NP 23.10.

5.4.2010
user posted image 26AnejaA      (1.user posted image ,0. user posted image  
)
user posted image tifani          (1.user posted image ,0.user posted image )user posted image NP 09.10  
user posted image Mariposy (?)Gorenjska (2.user posted image ,0.user posted image )user posted image NP 24.09. 

6.4.2010
user posted image Chloe (29)  Celje (2.user posted image ,1. user posted image   ) 
user posted image amelie (28)  MB  (1.user posted image ,0.user posted image ) user posted image              NS 01.10.
user posted image
aprilasemtu
(27)Lj (1.user posted image ,0.user posted image )user posted image NP 04.11. 
user posted image
nejanejc (31)Kranj(1.user posted image ,0.user posted image )user posted image   NP 12.10.

7.4.2010
user posted image mokca (31) LJ    (2.user posted image ,1. user posted image   )
user posted image NP 20.10.
user posted image tanjaklemen(24) (1.user posted image ,0.user posted image )user posted image   
NP 05.10.  

8.04.2010
user posted image izgubljena_ovčka (26) gorenjska(2.user posted image ,1. user posted image )
  NP ? 
user posted image Nasy
(32)     (4.user posted image ,1.user posted image )user posted image    NP

09.04.2010

user posted image mausi (40) gorenjska  (5.user posted image ,2. user posted image   )    NP
user posted image azaleja (40) LJ          (2.user posted image   ,1. user posted image   ) NP
user posted image setag  (34)Kranj        (4.user posted image ,3. user posted image   )   NP ?  user posted image

user posted image neka_noč (35) Lj   (3.user posted image ,1.user posted image   )user posted image   -4 NP 29.09. NS 25.09  
user posted image Nohtek10 (24)gorenjska(1.user posted image ,0.user posted image   ) user posted image     NP 30.09.
user posted image none85 (23)            (1.user posted image ,0.user posted image )user posted image NP 29.09.   NS 25.09.
user posted image Klarica123

10.04 2010
user posted image ela24 (24)      (2.user posted image , 0.user posted image )user posted image   NP     NS 29.09.
user posted image zrak (34)   (2.user posted image ,1.user posted image )user posted image   NP
user posted image moci  (2.user posted image ,1.user posted image ) user posted image

11.04.2010
user posted image mojca976           (1.user posted image ,0.user posted image )user posted image    NP 16.10.  NS 02.10.
user posted image lija34                      (3.user posted image ,2.user posted image )user posted image          NS 29.09

13.4.2010
user posted image majas (24) MB              (2.user posted image ,1. user posted image )user posted image    NP 07.10.       NS 28.9.
user posted image Getreal (23)
primorska(1.user posted image ,0. user posted image )user posted image NP 23.09.   NS 08.10.
user posted image Ribica Nemo             (1.user posted image ,0.user posted image ) user posted image   NP  ?         NS ?  

14.04.2010
user posted image roža03                    (3.user posted image ,2. user posted image   )
user posted image gugy (26)                                      NP 09.09.

user posted image Wannabemommy MB(1.user posted image ,0.user posted image ) user posted image    NP NS 05.10
user posted image didi5 (30) (1.user posted image ,0.user posted image )              
NS 07.10

15.4.2010
user posted image inch (29) MB          (1.user posted image ,0 .user posted image )  
user posted image ema tiara(35)Ptuj (5.user posted image ,4. user posted image )user posted image NP 03.11. 
user posted image *m*o*j*c*a*(23) (2.user posted image ,1.user posted image )user posted image  user posted image NP 26.10. NS 30.09.
user posted image nax05 (24) Lj            (1. user posted image ,0.user posted image )user posted image NP 26.10.   NS 08.10.

16.04.2010
user posted image katy83 (25) MB   (1.user posted image ,0.user posted image )user posted image NP 06.10.   NS 02.10.

17.04.2010
user posted image Aanchy (28)           (1.user posted image ,0.user posted image )   
user posted image tanika1       (1.user posted image ,0.user posted image )user posted image   -2 NP 12.10.   NS 06.10

18.04.2010
user posted image Venera (34) MB  (2.user posted image ,1.user posted image )user posted image
user posted image Argojuhica  (6.user posted image ,2.user posted image )user posted image                  NS 08.10.    

20.04.2010
user posted image NATAŠA35 (34)Stahovica
(4. user posted image ,3 user posted image )user posted image NP 06.10., 27.10. NS 16.10. 
user posted image Di_Di (26)Obala(1.user posted image ,0.user posted image )user posted image NP5.11. NS 09.10.                            
user posted image čebelca 25         (1.user posted image ,0.user posted image )user posted image NP 15.10.  NS 07.10.

21.4.2010
user posted image nikkybo Domžale (1.user posted image ,0.user posted image )user posted image   NP NS 9.10.

22.4.2010
user posted image barvar (28) Ptuj        
(2user posted image ,0 .user posted image )  
user posted image tintin                       (3.user posted image ,1 user posted image )user posted image   NP 13.10. NS 12.10.

23.4.2010

user posted image neli2010 (27)           (3.user posted image ,0 .user posted image   )user posted image    NP 26.10. NS 12.10.

24.4.2010

user posted image
nadka30                   (2.user posted image ,1.user posted imageNP 28.09.

25.4.2010

user posted image rujčica (29) Kras (1.user posted image ,0.user posted image )user posted image NP 05.10.  NS 07.10.
user posted image natasaxy (29)Radovljica (2.user posted image ,0.user posted image ) user posted image +1 NP 12.10.

26.4.2010
user posted image memole (26) Obala  (2.user posted image ,1.user posted image  NP 15.10.
user posted image ljupka (30)              (3.user posted image ,2.user posted image )user posted image user posted image NP30.09.
user posted image tropical    P.         (3.user posted image ,1.user posted image )user posted image 13031304 user posted image
NP 16.10.  NS 15.10.
user posted image
mandarinaJ          (1.user posted image ,0 .user posted image )user posted image   NP28.09.

27.4.2010
user posted image country (26)gorenjska(2.user posted image ,1.user posted image ) user posted image user posted image NP 26.10. NS 13.10.
user posted image babyloverka (23)Ptuj (1.user posted image ,0.user posted image )user posted image NP 02.10.   NS 09.10.
user posted image nizy (30) gorenjska (4.user posted image ,3.user posted image )user posted image NP 26.10. NS 13.10. 

28.4.2010
user posted image tatly (22) Ptuj (2.user posted image ,1.user posted image )user posted image NP 12.10. NS
user posted image nincy29 (18) Nova Gorica(1.user posted image ,0.user posted image )user posted image NP 14.10.

XX.4.2010
user posted image

aprilčic nas je  68!!!  user posted image user posted image user posted image

user posted image
Z nami so bile:
BOSTINA, ŽanaTaja, mausikaa, kai1, maja1985, Nefretiti, čebeli, jana_k, soncek_25

user posted image ko vidiš srček utripat na pregledu
NS  Nuhalna svetlina
NP  Naslednji pregled
SPOL   user posted image ALI user posted image ALI user posted image
- / + KG

PROSIM, da vaše podatke, datume pišete z debelimi črkami ali barvano!!!

user posted image

< Sporočilo je popravil tropical -- 30.9.2009 23:14:07 >

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
30.9.2009 23:12:24   
tropical
PROSIM DA VAŠE PODATKE PIŠETE BARVANO ALI  ODEBELJENO!!!!! KAR GRE NA SEZNAM!!!!!!!!!!!!!!!!!

user posted image

PREGLEDI:user posted image

08.09.   mausi, Venera, user posted image
09.09.   gugy, user posted image  
17.09.   testianka,user posted image
23.09.   Getreal,user posted image
24.09.   sasa7, tejč29,user posted image
27.09.   azaleja,
user posted image
28.09.   mandarinaJ user posted image
29.09.   neka_noč, none85user posted image
30.09.   Nohtek10, ljupkauser posted image
01.10    Chi_Pita,
02.10.   babyloverka
05.10.   Wannabemommy, rujčica, tanjaklemen
06.10.   jasna, katy83, NATAŠA35,
07.10.   majas
09.10.   tifani
12.10.   nejanejc, pupa81, tanika1,
tatly, natasaxy, aprilski hrošček
13.10.   maja1985, tintin,
14.10.   nincy29, kepica83
15.10.   čebelca25, Nasy, memole
16.10.   mojca976, Claire2010, tropical,
20.10    mokca
21.10.   mamika25
23.10.   flora1983,
26.10.   nax05, *m*o*j*c*a*, neli2010, country, nizy
27.10.   NATAŠA35,
03.11.   ema tiara
04.11.   aprilasemtu,
05.11.   Di_Di

NUHALNA SVETLINA

21.09.   jasna, tanjaklemen ,user posted image  
24.09.   tifani, user posted image
25.09.   tejč29, none85user posted image
28.09.  
majasuser posted image
29.09.   lija34
user posted image
01.10.   amelie,
02.10.   katy83, mojca976,
05.10.   Wannabemommy
06.10
  tanika1
07.10.   rujčica, čebelca25,didi5
08.10.   Getreal, Agrojuhica,
09.10.   Di_Di, babyloverka, nikkybo, aprilski hrošček
12.10.   tintin, neli2010,
tatly
13.10.   country, nizy
15.10.   tropical, nincy29, memole
16.10.   NAtAŠA35

user posted image

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?