|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2010 - 2. del
29.9.2009 23:34:41   
pajcevina
IZVIRNO SPOROČILO: ellie

Pa danes je res dokončno padla odločitev za voziček...tak da gremo v soboto še samo naročit. Upam da bo potem čimprej prišel...ker že komaj čakamuser posted image

Kateri voziček pa?

Jst sem še vedno pokonci (sem zaradi luknje ponoči potem spala celo dopoldne, ob 11.30 pa sta me mogla pridt moj in Eva še zbudit. No, zdej pa mam - še nisem zadost zaspana.

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 926
29.9.2009 23:40:01   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: pajcevina

Jst sem še vedno pokonci (sem zaradi luknje ponoči potem spala celo dopoldne, ob 11.30 pa sta me mogla pridt moj in Eva še zbudit. No, zdej pa mam - še nisem zadost zaspana.

sve že 2user posted image

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu pajcevina)
Neposredna povezava do sporočila: 927
30.9.2009 7:22:15   
mimikica
dobro jutro vsem

no zdaj ravno se odpravljam k G po neke papirje za bolniško,  pa bom pol vprašala kaj je z tem špikanjem, da vidimo kaj bo rekel. 

lep dan

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 928
30.9.2009 9:58:00   
sisi77
oj!
Sem iz pregleda za sladkorno. Komaj sem se najedla in napila tako sem že bila lačna in žejna user posted image . Drugače pa ko sem prišla v čakalnico ob 7.00 vse črno upokojencev. Ne vem res ne morejo spat al kaj. No še sreča da me je vzela naprej da sem tisto grozno glukozo popila. Tista ura pa je tudi minila kar hitro. Tak da sem za enkrat rešena. Upam da bodo izvidi ok čeprav sem zadnje dni pojedla ogromno grozdja in upam da nebo preveč povišalo cukra.user posted image

Anej 21.12.2009 - največja ljubezen mamice in atija!

(odgovor članu mimikica)
Neposredna povezava do sporočila: 929
30.9.2009 10:26:32   
Kika99
Živijo pupce

Kako ste? Jaz moram it likat, pa se mi ravno ne da. Včeraj sem imela kontrolo v porodnišnici. Miom se je zmanjšal za 1cm tako da je zdaj 3x3cm user posted image , pikica pridno raste in brca jupiiiiii user posted image user posted image user posted image . Sem pa še vedno na bolniški, kar mi tudi paše da se malo odpočijem.

Neposredna povezava do sporočila: 930
30.9.2009 10:34:03   
ellie
Jaz sem danes ful zaspana. Še dobro, da jutri delam popoldne...da se vsaj malo naspimuser posted image

pajcevina odločitev je padla za mutsyja 4riderja. Sem ga včeraj še malo sporbala po trgovini in se mi zdi superuser posted image

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 931
30.9.2009 10:45:28   
alex17
ojla! tudi jaz sem bila na testu za sladkorno in sem imela vrednost na meji, tako da moram drug teden še enkrat na večjo dozo glukoze user posted image bom do takrat malo pazila, da ne bom pojedla preveč sladkarij, če bo kaj pomagalo, upam pa, da bo vse v mejah normale... a kera ve, kaj ti predpišejo, če imaš to nosečniško sladkorno, a je kaka huda dieta?? no, če bo treba, se je bom pač držala, vse da bo user posted image zdrav!
zdaj pa malo na delo, me čakata dve poročili in potem še spisati cel kup enih pogodb user posted image no pa bo že...lepo se mejte!

(odgovor članu sisi77)
Neposredna povezava do sporočila: 932
30.9.2009 11:30:19   
MMMojca
Midva sva včeraj bila v šopingu za pohištvo in sem bila zvečer crknjena. Smešno pa je, da potem ponoči vseeno nisem mogla spatuser posted image .

Opremljava stanovanje in vam povem, da to sploh ni tako majhen strošek. Pa dobavni roki so za nekatere stvari blazno dolgi.

Bo pa potem lepše za najino pikico.

Ali ima mogoče katera tisto previjalno mizo (čisto enostavna, zložljiva), ki ima pod previjalko tudi banjico in se jo lahko postavi npr. tudi nad školjko (če ni placa drugje)? Je o.k?

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 933
30.9.2009 11:36:19   
MMMojca

Tole previjalno mislim:
user posted image

(odgovor članu MMMojca)
Neposredna povezava do sporočila: 934
30.9.2009 11:37:27   
polho3006
IZVIRNO SPOROČILO: alex17

ojla! tudi jaz sem bila na testu za sladkorno in sem imela vrednost na meji,

Oj!

Mogoče veš kakšen si imela rezultat? Meja naj bi bila 7,9 jaz sem pa imela 7,31 in mi gin. ni rekel da bi bilo kaj narobe. Se pa skušam sama malo obvladovati pri sladkarijah, vendar.....če je pa tako dobrouser posted image .

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 935
30.9.2009 11:58:38   
alex17
mislim da je bil 7,8 in je rekla, da je to ravno mejna vrednost, ko je treba ponoviti test.

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 936
30.9.2009 12:10:52   
nincrli
IZVIRNO SPOROČILO: Kika99

Živijo pupce

Kako ste? Jaz moram it likat, pa se mi ravno ne da. Včeraj sem imela kontrolo v porodnišnici. Miom se je zmanjšal za 1cm tako da je zdaj 3x3cm user posted image , pikica pridno raste in brca jupiiiiii user posted image user posted image user posted image . Sem pa še vedno na bolniški, kar mi tudi paše da se malo odpočijem.

jeeeiiiiuser posted image

Jaz pa danes kar nekaj lenarim, še nč nisem nardila... No mal še pa grem kosilo kuhat...

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 937
30.9.2009 12:28:14   
grahek85
IZVIRNO SPOROČILO: MMMojca

Tole previjalno mislim:
user posted image

Mi2 sva tudi hotela previjalno v tem stilu, ker nimava veliko prostora. So nama pa popolnoma vsi po vrsti odsvetovali, enako sem zasledila tudi v različnih mnenjih po internetu. Vsi pravijo, da je previjalna površina enostavno premajhna in stvar pride v poštev največ 3 mesece, saj se pikeci potem začnejo preveč obračati in migati med previjanjem. Tudi s tisto banjico je podobno, saj naj bi bila precej smotana za praznjenje in čiščenje. Tako da sva se mi2 potem odločila za klasično povijalno z večjo površino (cca 90x80), banjico bova mela pa posebej.  

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu MMMojca)
Neposredna povezava do sporočila: 938
30.9.2009 12:31:17   
grahek85
IZVIRNO SPOROČILO: alex17
a kera ve, kaj ti predpišejo, če imaš to nosečniško sladkorno, a je kaka huda dieta?? no, če bo treba, se je bom pač držala, vse da bo user posted image zdrav!

Dieta je ista kot pri "navadni" sladkorni, nič drugačna. Vprašaj strica googla - vtipkaj sladkorna dieta. V glavnem brez sladkorja, ne preveč sadja, bolj polnozrnati izdelki... 

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 939
30.9.2009 12:32:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: grahek85

Tole previjalno mislim:
user posted image

Mi2 sva tudi hotela previjalno v tem stilu, ker nimava veliko prostora. So nama pa popolnoma vsi po vrsti odsvetovali, enako sem zasledila tudi v različnih mnenjih po internetu. Vsi pravijo, da je previjalna površina enostavno premajhna in stvar pride v poštev največ 3 mesece, saj se pikeci potem začnejo preveč obračati in migati med previjanjem. Tudi s tisto banjico je podobno, saj naj bi bila precej smotana za praznjenje in čiščenje. Tako da sva se mi2 potem odločila za klasično povijalno z večjo površino (cca 90x80), banjico bova mela pa posebej.  

Meni se previjalna ravn tako zdi cist premajhna,pa se otrok ti hitreje lahko dol padeuser posted image .Veckrat berem,da so dojencki padli s previjalne......banjica pa zgleda ravn tako mini,bom morala hitro kupiti novo.
Samo ce imas prostorsko stisko,pa finance...zakaj pa ne.Sestra je imela taksnole-sicer brez banjice,temvec s predali,pri obeh sinckih in to pri vsakem sigurno do drugega leta,pa je bilo vse ok.

(odgovor članu grahek85)
  Neposredna povezava do sporočila: 940
30.9.2009 12:39:03   
Anonimen
Nas tri-mene in obe hcerki,se nekaj prehlad loteva.Tamala ima ze dva dni tezave z noskom,vecja je zjutraj jamrala,da jo grlo boli,pa poln nos,sama imam glavobol,pa nos ne stima....upam,da ne bo hujsega.Moz je se edini zdrav,pa ima toloko dela,da niti nima casa zbolet.

Mene g se nic ni dal na pregled za sladkorno,se mi ze prav cudno zdi.Prejsnjic je sam od sebe predlagal,zdaj moram ga pa sama spomnit,al kakouser posted image Ker tudi za nuhalno,sem bila jaz pobudnik...mislim,kak kr.....mi je zal,da ga nisem menjala koj ko sem zanosila,ker mi je sel ze prejsnjic na jetra.Sem imela miom,pa ga samo on ni videl....v slo.koj,pa tu v splosni koj...

Grem se malo pred knjigo,mi tamala spi,sama sem pa v eni kriminalki.Cist not padlauser posted image

Aja,je ktera na fb,ki ima akvarij-virtualni.Sem ga vceraj nasla,pa me je cist not potegnilouser posted image .saj drugace ga imam tudi doma,250l,a ni tolk zanimiv,pa se toooolk dela je z njim.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 941
30.9.2009 12:51:39   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28
Aja,je ktera na fb,ki ima akvarij-virtualni.Sem ga vceraj nasla,pa me je cist not potegnilouser posted image .saj drugace ga imam tudi doma,250l,a ni tolk zanimiv,pa se toooolk dela je z njim.

jaz ga mam na fb

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 942
30.9.2009 13:06:28   
nincrli

IZVIRNO SPOROČILO: grahek85

Tole previjalno mislim:
user posted image

Meni se previjalna ravn tako zdi cist premajhna,pa se otrok ti hitreje lahko dol padeuser posted image .Veckrat berem,da so dojencki padli s previjalne......banjica pa zgleda ravn tako mini,bom morala hitro kupiti novo.
Samo ce imas prostorsko stisko,pa finance...zakaj pa ne.Sestra je imela taksnole-sicer brez banjice,temvec s predali,pri obeh sinckih in to pri vsakem sigurno do drugega leta,pa je bilo vse ok.

Zakaj pa ne kupiš sam previjalne podloge pa jo imaš na pralnem stroju al pa na kakšnem predalu... Banjica se pa da na dva stola kot včasih pa je... Mi2 ne bova imela posebej previjalne, sicer pride mizar in bo naredil tak predalnik pa bom sam uno podlogo gor dala, banjico pa bom imela uno na stojalu, čeprav jo tudi odsvetujejo nekatere, če na pa na dva stola ali nekaj... Ne mislim komplicirat pa si to kupovat pol pa ne bo kul...

IZVIRNO SPOROČILO: tinncyka

Aja,je ktera na fb,ki ima akvarij-virtualni.Sem ga vceraj nasla,pa me je cist not potegnilo .saj drugace ga imam tudi doma,250l,a ni tolk zanimiv,pa se toooolk dela je z njim.

jaz ga mam na fb

Js mam kmetijo in restavracijo čisto dovolj user posted image user posted image user posted image user posted image

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 943
30.9.2009 13:07:58   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: nincrli

Js mam kmetijo in restavracijo čisto dovolj user posted image user posted image user posted image user posted image

js mam kmetijo tud ... sam kje je pa restavrcija?user posted image user posted image

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 944
30.9.2009 13:15:34   
nikita 33
tinncyka - sem ti poslala inv. za restavarcijo na FB. 

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 945
30.9.2009 13:17:07   
Anonimen

jaz ga mam na fb

vem sem pri tebi vidla,pa danes sem ti ga mal spucalauser posted image

(odgovor članu tinncyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 946
30.9.2009 13:18:47   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: nincrli

js mam kmetijo tud ... sam kje je pa restavrcija?user posted image user posted image

Kmetijo imam sama tudi,samo propada,ker jo ne stekam.Mi pa ves cas sosedje kmetujejouser posted image
Da je se restavracija....hvala,se mi se tako vcasih sanja,da kelnarim,pa mi ne greuser posted image

(odgovor članu tinncyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 947
30.9.2009 13:53:33   
Žaži
Ufa, danes sem pa utrujena, od 8h sem po uradih hodila, na CSD, Zavod za zaposlovanje, Vzajemna, Občina, Pošta, Adriatic zavarovalnica, lekarna, knjižnica...........tako da dobro, da je vse dokaj na kupu in sem se morala vmes samo 1x peljat domov, ker sem eno odločbo pozabila in sem uspela v enem dnevu urediti čisto vseuser posted image user posted image . Moj mož bi za to potreboval najmanj en tedenuser posted image .
In še en super deal sem uspela sklenit, od ene bom odkupila čisto vso garderobo za prvo leto za punčko, ker ona nebo imela več otrok in bo dala vse stran in tudi sposojenega ni imela nič, tako da je vse nošeno samo od enega user posted image in vse super ohranjenouser posted image . Sem ful vesela, sedaj dokupujem samo tisto, kar se mi v učkah "sveti", sem ravno prejšnji teden en kompletek za poletje gledala v Iani in ene lakaste baby čeveljce za princeske zravenuser posted image user posted image user posted image . Bom po fantu končno na račun prišlauser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 948
30.9.2009 14:01:45   
tweety83
Ahoj punce,
evo mene iz pregleda......Sem popila glukozo in ni nič strašnega- sem preživela! Vse je ok,tako kot mora biti. Naslednji pregled pa imam 28.10..
In še nekaj......pričakujemo punčko!!!!!!!!!Bravo mi!user posted image

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 949
30.9.2009 14:34:58   
nikita 33
IZVIRNO SPOROČILO: tweety83

Ahoj punce,
evo mene iz pregleda......Sem popila glukozo in ni nič strašnega- sem preživela! Vse je ok,tako kot mora biti. Naslednji pregled pa imam 28.10..
In še nekaj......pričakujemo punčko!!!!!!!!!Bravo mi!user posted image

Čestitam za punčko! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.