|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2009*
29.9.2009 12:16:12   
baby blue
škorpijončica saj tako smo začeli delati... Sam je prav hudo tkole zvečer okoli enajstih ko se je treba podojit pa tako lepo spi kot angelček da jih je kar s težkim srcem prebuditi...

(odgovor članu škorpijončica)
Neposredna povezava do sporočila: 101
29.9.2009 12:56:36   
Sarchi
IZVIRNO SPOROČILO: aromaja

Sarchi, ne se sekirat. Trenutno je za tvojega fantka boljše, da ga hraniš po flaški. Tvoje mleko in njegove zaklade bo pač dobil po flaški, kokr ga bo. Pa ravno tako bo fejst fant gor zrasel, tko kot nas je en kup flaškarjev!
Jaz se tudi ful trudim dojit, ampak ko vidim, da ni dovolj, dam brez slabe vesti AM. Važno, da je otrok sit in da nista oba na koncu z živci zarad forsiranja s tem dojenjem. Če gre gre, super. Če ne gre, pa pač ne gre, svet se ne bo podrl!!!
Držim pesti, da bo tvoj fantek zdaj imel manj problemov z bruhanjem!!!
Zadovoljen, sit in srečen bo tudi s flaško.

aromaja hvala za spodbudo...a vi tud flaškate? pa vašo Zalo AM kaj zapira? Ker jaz mam občutek da je Maks zdej k mu dodajam poleg načrpanega mojega mleka po flaški še AM kar bolj zaprt in ga matra.

Je pa res tko k si rekla, jzt sm bla že čist na konc z živčki...kriza, mah saj bo...

Želi si, upaj in ujemi srečo!

(odgovor članu aromaja)
Neposredna povezava do sporočila: 102
29.9.2009 14:31:06   
aromaja
Sarchi, jaz kombiniram. Včasih je mala zadovoljna in sita samo od dojenja, včasih pa ne in takrat ji lepo dam flaško pa mir v hiši!
Glede prebave pa...kaj pa vem, Zala kar eksplozivno tekoče kaka. Fejst se napne, pol pa zaropota v plenici, tko da ni dvoma o tem, kaj se je zgodilo. Ima tako senf blato, tekoče in zrnasto. Da bi bila kej zaprta nisem opazila. Tudi njeni trebušni črvički so čisto enaki če je izključno dojena in tiste dni, ko ji dodam AM.
Jaz veliko naredim za to, da bi lahko dojila. Jem Tametil, pijem veliko, pijem čaj za dojenje, masiram zizike, črpam po obrokih, stalno jo pristavljam. Ampak ko vidim, da je mala že čist živčna in se suhih ust odmika od joške, ji ruknem tisto flaško, pa si obe mal spočijeva.
Pomoje bova kr do začetka uvajanja GH tkole kombinirale. Pa bo dobila tako moje mleko, ki je superduper za imunski sistem in za crkljanje, pa tudi sita bo. Nima pa problemov s tem, da bi zdej zarad cuclja kej manj rada imela dojko-njej je dojka še vedno bog i batina! Sam kaj ko ji ni luštno vlečt, če ven nič konkretnega ne steče več user posted image

Sploh mislim, da je tale trend dojenja en kup mamic čist napsihiral in so potem prepričane, da so slabe mame, če ne dojijo. My ass! Še kej drugega dela dobro mamo, kot njene joške!

Smo mel pa drgač spet pestro noč. Mali tiran se je zbudil ob 2.45, se dojila do 3.15, potem sem jo pa do 4.15 probavala uspavat in nikakor ni hotela zaspat. Mal je bruhcala, mal se je drla, mal me čukast gledala...Nič ni pomagalo. Ob 4.15 sem zbudila srečnega očeta, da je prevzel, ker nisem več mogla. On jo je pol šetkal po stanovanju do 5h, ob 5h jo je dal na najino posteljo, sva jo še mal prebožala, premasirala in je končno zaspala. Do 7h, pol pa dalje po enakem scenariju...Zdaj končno zares trdno spi. Ehja...prav bojim se noči, ker mi res malo načenjajo živce te nočne torture.

< Sporočilo je popravil aromaja -- 29.9.2009 14:38:38 >

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 103
29.9.2009 15:35:00   
vila MaLiNa

Sarchi, Zala kar eksplozivno tekoče kaka. Fejst se napne, pol pa zaropota v plenici, tko da ni dvoma o tem, kaj se je zgodilo. Ima tako senf blato, tekoče in zrnasto. Da bi bila kej zaprta nisem opazila. Tudi njeni trebušni črvički so čisto enaki če je izključno dojena in tiste dni, ko ji dodam AM.

Moja Sara na isti način kaka in blato je iste barve. Sva bila že oba z možem pognojenauser posted image . V vseh tistih plenicah se mi zdi, da se boščki mali sploh ne morajo orenk pokakati. Je pa izključno dojena, vsaj zaenkrat. In sem prav zadovoljna. Ko sva šle iz porodnišnice sem možu rekla naj kupi AM, ampak ker so ga napsihirali v šoli za starše, da je samo dojenje tisto pravo, seveda ni šel kupit. Ko sem ga vprašala zakaj ne, je pač rekel, da imam dovolj mleka... no je videl dovolj mleka ob pol treh zjutraj, ko je letel v Ljubljano v dežurno lekarno po AMuser posted image user posted image user posted image user posted image . Tole dojenje... se strinjam... če gre gre, če ne ne... samo moj dragi slepo verjame, da mora samo jetiuser posted image

Smo mel pa drgač spet pestro noč. Mali tiran se je zbudil ob 2.45, se dojila do 3.15, potem sem jo pa do 4.15 probavala uspavat in nikakor ni hotela zaspat. Mal je bruhcala, mal se je drla, mal me čukast gledala...Nič ni pomagalo. Ob 4.15 sem zbudila srečnega očeta, da je prevzel, ker nisem več mogla. On jo je pol šetkal po stanovanju do 5h, ob 5h jo je dal na najino posteljo, sva jo še mal prebožala, premasirala in je končno zaspala. Do 7h, pol pa dalje po enakem scenariju...Zdaj končno zares trdno spi. Ehja...prav bojim se noči, ker mi res malo načenjajo živce te nočne torture.

Ponoči najraje ne bi bili očetje a ne?user posted image Si imela pa res pestro noč. Moja vsako noč, ko se zbudi jo grem previti, čeprav so v porodnišnici rekli, da ni treba, ampak kaj ko je ravno ponoči največ pokakana, sledi hranjenje in nato zibka... iz katere točno čez pet minut zopet alarm, ampak za crkljanje in kot si ti napisala gleda kot čukec. In se crkljava okoli eno uro, jaz pa samo posteljo vidimuser posted image . Zdele pa že od jutra tako trdno spi... da bi jo najaraje kar zbudila, da bo ponoči tako sladko spala... samo kaj ko so preveliki cukri, ko spijouser posted image user posted image .

Kdaj boste pa začele uvajati nek ritem? Kaj pa kopanje? Kdaj jih kopate - vsakič ob isti uri že, al takrat ko da user posted image dovoljenje?

(odgovor članu aromaja)
Neposredna povezava do sporočila: 104
29.9.2009 15:58:43   
Sarchi

user posted image take nočne zabave so mi pa znane...tud pr nas se to dogaja na zelo podoben način.

jah nič, kar se tiče dojenja sem se upam nekako pomenla sama s sabo, da bom črpala dokler mleko bo in bo jedel po flaški moje mleko v kombinaciji z AM, ko ga ne bom imela več pa le še AM.
je pa res da smo čist napsihirane s tem dojenjem in sam to in to je to, če tega ne počneš nisi za nič mama in ne poskrbiš za svojga otroka max najbolš...mah če ne gre ne gre...kot ste mi rekle...važno da bo naš mali vragec sit in to je to.
fajn je da lahko to delim z vami k me razumete....

Želi si, upaj in ujemi srečo!

(odgovor članu aromaja)
Neposredna povezava do sporočila: 105
29.9.2009 19:47:38   
baby blue
Hi hi vidim da nisem edina ki jo je otroček že krstil s tem da jo je pokakal... user posted image user posted image Je pa ponoči ne previjam... Se zbudi okoli pol treh treh zjutraj in potem jo podojim s tem da gledam ko čuk... Včasih kupčka podreva včasih jo dam pa kar takoj v posteljico... In včasih zaspi včasih je pa pet minut mir in že mislim da spi se zbašem v posteljo pa spet jok user posted image user posted image Prava navihanka je že... Se pa samo dojiva...

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 106
29.9.2009 21:27:23   
tulpek
Mene je tudi že pokakal user posted image in ne samo enkrat user posted image . Danes se je trikrat (v enem previjanju) pokakal ravno potem, ko sem ga sčistila in vedno sem po čiščenju pod njegovo rito porinila čisto tetra pleničko... na koncu se je pa še polulal. Še dobro, da imam kar 30 tetra plenic, ker vedno lula in kaka, ko ga previjem in potem mu kar to pod rito porinem. Je pa enkrat kakal že tako, da je neslo en meter vstran user posted image . Blato ima pa točno takšno, kot opisuje aromaja. 

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 107
29.9.2009 22:06:16   
altaja
Ha, ha, ja, prou smešni so tile naši septembrčki. Mene sicer še ni pokakal, me je pa že večkrat polulal. Pa zadnje čase ma neko veselje, da med tem ko mu brišem rito veselo prdi in se smeje user posted image . Je pa pravi mali seronja...skos kaka user posted image

Midva se ponoči previjava če je pokakan. Sicer se potem res razčuje, ampak ne morem pustit pokakane rite do jutra. In ponoči zelo rad kaka... Kakec je pa tak kot mora bit, ste dobro opisale user posted image .

Ritem: se kar trudim, da bi ga meli. Vsak večer je med 19. in 20. uro priprava na spanje. Kopanje (vsak dan, z milom 2x na teden drugače samo voda - fuuuul uživa ko se kopava pa še zmatra se in potem zaspi kot top), ko sva zrihtana se podojiva in nato ga položim v posteljico. Če zaspi na dojki pač zaspi, drugače ga pa položim v posteljo, prižgem varuško, ugasnem luč in ga pustim da sam zaspi. Za enkrat nimamo nekih problemov, spi mi od 3-5 h na rundo.

Čez dan pa ne gre več tako da se naje in spi. Dopoldne nama spanje še nekako gre, popoldne pa ni šans. Skos je lačen, namesto spanja pa počiva - z občasnimi navali joka. Še najraje počiva v vozičku in bolj ga trese, boj uživa... ko se voziček ustavi so takoj na široko odprte oči. Tko da se težko švercam in moram res vozičkat in ne sedet na kavici user posted image

Dojenje: vem kako zna napsihirat če ne gre. Zdej se sicer dojiva, ampak uporabljava nastavke. Čez kake 14 dni, ko bova res že prava profiča bom probala brez, zdej sem pa tako vesela da nama je steklo, da se ne upam eksperimentirat. Pa odkar se dojiva ne mara dude user posted image . Uglavnem...če ne gre, pač ne gre.. oz če ni mleka dovolj ga pač ni.  Aromaja je super povedala...Še kej drugega dela dobro mamo, kot njene joške! Ampak ko delajo hormoni na polno in ko ne steče, mi je lahko moj vsak dan 100x povedal, pa sem še vedno jokala... Ampak ne bom več.. v omari je mleko v prahu, tko da če bo zaštekalo dete ne bo lačno!

Grem pogledat kako lepo spančka user posted image

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 108
30.9.2009 8:43:20   
tažana
No tukaj tudi počasi nastajajo nove strani. Jaz vas zadnje dni nič ne berem, zato čestitam vsem , ki ste med tem časom postale mamice.

Mi smo kar v vredu, neža se sicer ne redi dovolj zato ji moram sedaj dodajat. Mi pa manjka mleka, vrjetno zaradi vsega stresa, ki ga imam sedaj. Od nedelje naprej je moja mami na intenzivni negi. mogli so jo urgentno operirat, ker je začela krvaveti, vendar ji ne morejo pomagati. sedaj že od nedelje spi in se ne bo več zbudila. 2x na dan hodimo k njej, vmes lovim čas kdaj bom hranila nežo, ona noče jesti... NO ampak bom optimistična naprej in vem da bom zmogla. samo, da se vse skupaj umiri!

Bridne bodite!!!

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 109
30.9.2009 11:39:45   
tulpek
Lubenička...

da malo pokažem našega fanta...

user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 110
30.9.2009 11:48:23   
dreja79
Ojla,

sem se že kar mal sem preselila, čeprav hodim okrog še s trebuhom user posted image .

Tažana in Kepica, če se prav spomnim sta vidve rodili v KR P. Pa me zanima, kako je z obiski? Kdo lahko pride in kdaj so obiski?

Hvala vama za odgovor user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 111
30.9.2009 11:59:26   
škorpijončica

Živjo!

Meni je patronažna rekla, da je ponoči ne smem previjat, da se navadi, da ima ponoči eno pleničko pa še fajn je, ker se drugače ful razčuje. Dokler ne bo vnete ritke, se bom kar tega držala, čeprav včasih jo vseeno previjem ko se mi zasmili ker vem, da je čist pokakana, al pa kaj pride čez pleničko.
Tudi mene je že pokakala med previjanjem.. glih jo umijem in dam novo pleičko, ko je kihnila in v sekundi sem bila cela podriskana..potem jo je mogu pa fant do konca previt, ker se nisem mogla nehat smejat.. nisem vedla, da je kaj takega sploh možno.user posted image

Tudi mene zanima kako pogosto kopate dojenčke? Meni je rekla patronažna, da do 3x na teden. Kaj pa tist dan ko je ne kopate, jih obrišete z mokro krpico ali nič? Kako je pa z milom in šamponom- uporabljate vsakič ko kopate? Tole s kopanjem mi ni še čist jasno tako da prosim za nasvete... Če priznam je moja Nia včasih kar lepo umazana, ker sem zvečer preveč utrujena in živčna, da bi se še z umivanjem ukvarjala...A kopate zjutraj ali zvečer? Zjutraj ni fajn ker potem ne smeš it takoj vn z vozičkom, zvečer pa ni fajn, če se preveč dere otrok težko potem zaspi, ker je tako iz sebe.. Hvala za odgovore.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 112
30.9.2009 12:02:16   
tulpek
  Bety11 - Damjan

user posted image

user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 113
30.9.2009 12:03:42   
tulpek
  škorpijončica - Nia Maja

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 114
30.9.2009 12:07:10   
barika
SArchi, Aptamil AR zelo zapira, tako da bodi pozorna. 
Tomaž se pa skoz in skoz doji, kar naprej je priklopljen, pa skoz lačen, ko mu dam pa AM je pa dobro. Zgleda, da se mojega mleka ne naje dovolj, ker je še  patronažna rekla, da je preveč na dojki. Mah dude noče nobene, jaz mu pa brez slabe vesti dam AM, samo, da je sit. user posted image

Ima pa že zamašen nosek, tak da sem danes že lavfala baby vac, da mu ga ščistim....

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 115
30.9.2009 12:20:21   
tulpek

user posted image    

user posted image

DATUM
   ROJ.       PDP        MAMICA           OTROK            MERE

19.6.   
  26.9.      Rubin                 
Gaja            33cm/831g 

Zoja
       31cm/681g

21.7.

3.9
.        Planinc1978       Julija         47cm/2050g

16.8.       7.9.
         Dulsineya               Lili

17.8.       30.8.
        Lorian                  Dorian            51cm/3890g

18.8.       13.9.
       Sarchi                   Maks              48cm/3050g        

23.8.       7.9.

Tamika                 Jure               53cm/3840g

23.8.       2.9.
          Koss                Gal Aleksej         49cm/2890g

26.8.       5.9. 
        Elteaa33               Izak              50sm/3500g

27.8.      31.8.
         Eva Ana               Alina              47cm/2800g

27.8.       7.9.
         litlleMiss               Tia             47cm/ 2720g

27.8.       5.9. 
        Jasmina in Tadej   Timotej        51,5cm/ 3300g

28.8.       1.9.    
      Binči                     Tarik             54cm/ 3900g

28.8.      10.9.         vn1983                      Lovro              51cm/2660g

29.8.      4.9.            Pupček                    Luana                53cm/2840g

31.8.     31.8.            Veselka                   Aurora               54cm/4100g

31.8.     7.9.             Škorpijončica           Nia Maja

2.9.       8.9.             Draja                        Filip                    51cm/3640g     

2.9.      9.9.              mož*                       Klemen                52cm/3120g 

2.9.       4.9.            Kruce Fiks               Karolina

2.9.      20.9.           Casiopea                  Maks                   50cm/3060g

3.9.       9.9.
            Kepica                     Anže                    51cm/3080g   

4.9.       9.9.             Cukr07                   Lenart                  50cm/3190g

4.9.       2.9.             Vila Malina               Sara                    58cm/4590g

4.9.       3.9.             Mara81                   Enej                      49cm/2770g

4.9.       16.9.           Alma84                  Neja                      50cm/3500g

5.9.      20.9.            larilu                         Klara                   48cm/2690cm

5.9.      28.8.            altaja                       Vid                       52cm/4125g

7.9.      9.9.              Zadovoljnalana        Luka                     53cm/3740g

8.9.      13.9.            spela**                   Bor                        49,5cm/2820g

9.9.       9.9.             Sontschica              Nikki                     52cm/3260g

9.9.      12.9.            Chebelzza                Tadej                   50,5cm/3560g

9.9.      20.9.            Yenny                     Pia                        48cm/2960g

10.9.    26.9.            Rožica82                 Zara                     51cm/3200g

10.9.    10.9.            Baja*                      Ema                      52cm/3800g

10.9.    30.8.            Tulpek                      Tjaš                     52cm/3270g

11.9.    17.9.            Noa1                        Alja

11.9.   13.9.             Mojgal                     Nika                     51cm/3500g

12.9.    25.9.            Massa26                  Maja                     52cm/2900g

13.9.       7.9.            Erdbeere                  Eva                      53cm/3950g

13.9.?     7.9.            Aromaja                   Zala                      53cm/3770g

13.9.      11.9.           Jpnincy                   Žan                      49,5cm/3390cm

14.9.     13.9.            Baby blue                Lana                     50cm/2900g

14.9.?    24.9.            Picabo                     Polona

15.9.     26.9.            Tažana                    Neža                     50cm/3200g

16.9.      9.9.              JaLuca                    Andraž                   51cm/3650g

17.9.      22.9.            Anitka7                   Neli                        52cm/3680g

17.9.       7.9.             Oktavija                  Larisa                    50cm/3240g

17.9.       9.9.             Lubenička               Arian                      55cm/4170g

20.9.       3.9.             Barika                     Tomaž                    51cm/3700g

20.9.       27.9.           Mancag                   Mark                       53cm/4000g    

20.9.      17.9.            Barni                       Lovro                      54cm/3510g

20.9.      24.9.            Chebelica21           Amon Rai               51,5cm/3510g

21.9.      16.9.            Polari                      Enej                        53cm/3880g

21.9.      21.9.           Bambina23             Jaka                        53cm/3750g

22.9.      13.9.           Majra                       Nina

23.9.      13.9.           indy0024                 Minea                 51cm/2830cm

23.9.      30.9.           Bety11                     Damjan              56cm/4000g

24.9.      27.9.           Jullie                        Karla                   50cm/3450g

24.9.      24.9.           Maayaa                   Maj                         50cm/3500g

24.9.      24.9.           Ja.Lo09                   Eva                     52cm/3330g

25.9.      20.9.           Nepoznana             Vita                     52cm/3600g

27.9.      27.9.           Sonchek                 Tilen                        48cm/2920g

28.9.      24.9.           Anya22                   Nika                    51cm/3320g

28.9.      22.9.           _melody_                Sara                    52cm/3800g

28.9.      28.9.           dolenjka                  Max                    54cm/3690g

22.9.      11.9.         mayathebee             Taja                    50cm/2980

29.9.      30.9.         simonae                    Urban                  51cm/3400g

30.9.     28.9.          Sonček Lara             Gaber                  51cm/3500g

Katera bo naslednja???

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 116
30.9.2009 12:25:15   
baby blue
Midva jo odkar jo je babica skopala še nisva... Jo pa vsako jutro ko jo previjem lepo omijem z toplo vodo in tetra krpico po celem telesu... Uporabljam samo vodo... Potem jo pa namažem z negovalnim oljem da ji malo kožo navlažim...

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 117
30.9.2009 12:30:15   
vila MaLiNa
Baby blue a tvoja se ponoči zmeraj približno ob isti uri zbudi? Moja se ne... pa čeprav gre približno vsakih ob isti uri spat. Kdaj jih boste pa začele navajati na ritem?

Tulpek meni se zdi, da je 30 tetra plenic kar premalouser posted image . Razmišljam, da bi jih še kupilauser posted image . Kako pa ve perete plenice? Tudi, če jih dam na 95, njen drekec - barva ne gre v celoti ven in so šekaste...

Altaja pa ti zaspi, če ga budnega položiš v posteljico? Pri meni je čez 5 min alarm.

Tažanauser posted image user posted image user posted image

Škorpijončica midva najino Saro kopava 3x na teden. Pravijo, da na dva do tri dni naj bi se jih kopalo. En dan pa jo namilim. Druge dni jo pa umijem zjutraj, tako kot so nas naučili v porodnišnici. Prvo obraz z vatkami, ostalo telo pa vzamem krpico jo umijem in jo do suhega obrišem.

Neposredna povezava do sporočila: 118
30.9.2009 13:06:18   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: škorpijončica

Živjo!

Meni je patronažna rekla, da je ponoči ne smem previjat, da se navadi, da ima ponoči eno pleničko pa še fajn je, ker se drugače ful razčuje. Dokler ne bo vnete ritke, se bom kar tega držala, čeprav včasih jo vseeno previjem ko se mi zasmili ker vem, da je čist pokakana, al pa kaj pride čez pleničko.

Tudi mene zanima kako pogosto kopate dojenčke? Meni je rekla patronažna, da do 3x na teden. Kaj pa tist dan ko je ne kopate, jih obrišete z mokro krpico ali nič? Kako je pa z milom in šamponom- uporabljate vsakič ko kopate?

Js ga ponoči previjem, če kaj iz pleničke pride, drugače pa ne. Včeraj mi je spet parkrat plenička spustila, pojma nimam, zakaj user posted image . Je bila pa vedno fajn polna, tak da mogoče preveč lula moj mali user posted image . Upam, da bo boljše.

Za kopanje mi je rekla, da ga naj vsak drug dan, vmes pa z mokro krpico. Včeraj je bil zelo razdražen po kopanju, bom videla, kako bo jutri.. če bo vedno tako, ga že ne bom pred spanjem kopala, ker potem bom še manj spala ponoči.

Neposredna povezava do sporočila: 119
30.9.2009 13:12:09   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: vila MaLiNa

Baby blue a tvoja se ponoči zmeraj približno ob isti uri zbudi? Moja se ne... pa čeprav gre približno vsakih ob isti uri spat. Kdaj jih boste pa začele navajati na ritem?

Tulpek meni se zdi, da je 30 tetra plenic kar premalouser posted image . Razmišljam, da bi jih še kupilauser posted image . Kako pa ve perete plenice? Tudi, če jih dam na 95, njen drekec - barva ne gre v celoti ven in so šekaste...

Naš ritem:
23-24.00 hranjenje, previjanje, uspavanje... če je sreča, pred polnočjo zaspi
2.45-4.00 hranjenje, če se zelo polula ali pokaka še previjanje. To je hitro, ampak zaspi pa težko nazaj, bi kar bedel... do 4 običajno uspe
5.30 - od tu naprej pa hranjenje na vsako uro, če ga dam v kinderpet, je alarm, če je pri meni, pridno spi, js pa ne, da ga ne pomučkam.

Dopoldne je precej buden in tam nekje do 12ih hoče non stop jest. Potem zaspi za kakšne 3ure in tako je nekje do 9ih - spanje na 3 ure, hrana in previjanje... Razmišljam, da bi vstajala ob 6ih in popoldne spala....

Vila Malina: js ima zdaj kakšnih 5 čistih, se že perejo, jih je ekstremno hit zmanjkalo... pa se mi zdi, da jih vsak 3 dan perem.. Mi gre pa kakec dol brez problemov, jih pa prej namočim.

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 120
30.9.2009 13:16:56   
tulpek
Od LUBENIČKE:

IZVIRNO SPOROČILO: Lubenička

Mi imamo pa krče. Celo noč ga je črvičlo...je kar na meni pačkal,da se je vsaj malo naspal in pomiril...bošček moj. Še mene boli, ko ga gledam...
Jaz pa tudi nisem nič boljše...še bolj bolna kot včeraj...
Punce,a te vetrovne kapljice so homeopatske? Pa res pomagajo?

Nč...naš fant se zbuja...

Pri naših sosedih imajo nekaj dni starejšega fantka, kot je moj in mu te kapljice pomagajo. ni sicer 100% boljše, ampak se pa opazno manj muči in so zadovoljni z njimi, ga precej pomiri. Pa mojemu nečaku so pomagale.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 121
30.9.2009 13:23:14   
baby blue
Pri nas gre nekako takole... Zvečer se podojiva okoli 22 23 ure še prej se seveda previjeva... Potem se pa sama zbudi okoli 2.30 - 3.00 ure da se podojiva... Previjam je čez noč ne... Zjutraj se pa potem zbudi okoli 6 ali 7 ure se previjeva in podojiva potem se greva pa v taveliko posteljo malo pocrkljat... user posted image user posted image Potem pa čez dan jeva na 2 do 3 ure... Se zbudi kar sama od sebe ko je lačna...

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 122
30.9.2009 13:25:28   
kepica
IZVIRNO SPOROČILO: dreja79

Ojla,

sem se že kar mal sem preselila, čeprav hodim okrog še s trebuhom user posted image .

Tažana in Kepica, če se prav spomnim sta vidve rodili v KR P. Pa me zanima, kako je z obiski? Kdo lahko pride in kdaj so obiski?

Hvala vama za odgovor user posted image

V KR P so obiski od 15-17h. Niso nič komplicirali. Lahko je prišel kdorkoli. Upam pa, da ljudje imajo toliko pameti, da jih ne pride naenkrat cela vojska. Recimo dva naenkrat je čisto dovolj.

Kar se tiče ritma zvečer. Jaz ga okoli 23-24h zadnjič previjem in podojim in že med dojenjem zaspi. Podreva kupčka in ga dam v posteljico. Čez dan spi v dnevni v košari. Potem se zbudi okoli 3-4h,ga podojim, podreva kupčka, vmes že zaspi in ga samo položim v posteljico. Potem pa spi nekje do 6h-7h, spet enako narediva in zadremava do 9h, potem pa vstaneva in ga najprej previjem, ker je do vratu mokeruser posted image Če se pa ponoči pokaka, ga pa tudi vmes previjem ali pa, če mu plenica premoči. Premočenega nikoli ne pustim.Čez dan se pa dojiva na 3-4h, vmes večino spi. Ponavadi je dopoldne buden kakšno uro in popoldne kakšno uro.
Kopava se pa na dva dni z baby šamponom pa namažem ga z baby oljem, vmes ga pa samo z mokro krpico umijem, pa roke z milom dvakrat na dan.

(odgovor članu dreja79)
Neposredna povezava do sporočila: 123
30.9.2009 13:29:03   
Pupček
no, pa sem končno pojedla zajtrk. pa nisem šele zdaj vstala, ampak ta naš mali človk mi ni dal mira user posted image user posted image . zadnje dneve je zelooo naporna. cel dan je budna in zahteva pozornost non stop, želi bit v naročju, na zizi,... sam na kavču ne. kar naporno je. včeraj sem prvič jedla šele ob 19-ih user posted image , še dobro da imam dost mleka.

kile... kar sem jih v nosečnosti pridelala, šo že šle, s takim tempom bom kmalu šla v minus - pa si tega ne želim.ž

luana je kar pridna ponoči (grem hitro potrkat na les). 1x do 2x se mi zbudi, zjutraj pa spi do 8ih. zadnjič jo previjem ob 22-ih, pol jo še malo podojim in okoli 22.30 - 23.00 jo dam še budno v postelco. malček se še premetava in jamra, ma hitro zaspi.

kopanje mi je muka, je kar nebi. med kopanjem je dokaj pridna. pred kopanjem, ko jo milim in pol ko jo dam ven iz vode se pa dere ko zmešana in ne neha dokler ni cela oblečena in je vzamem v naročje user posted image user posted image user posted image . kopam jo na 2 ali 3 dni, enkrat na teden z milom. do zdaj sem jo kopala zvečer, okoli 20ih. umijem jo vsako jutro, razen takrat ko sem jo prejšnji večer kopala - umijem samo obrazek.

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 124
30.9.2009 13:30:31   
veselka
nam je dons pediatrinja rekla, da lahko kopamo tud 2x na dan. no, midva jo zaenkrat vsak drug dan, ker je to še živčna vojna user posted image

jaz jo zvečer podojim, ko se zbudi. ne zbujam je več za dojenje, niti podnevi, ker mi je zmer pol takoj na jošku zaspala in je nisem mogla zbudit z ničemer. s previanjem je tudi ne več, ker je pol preveč razburjena.

ponoči prvo rundo od večera odspi sama. potem pa jo leže dam na joško, da pol skupi zaspiva. sem že obupala nad vračanjem v postlco, nad lastnim spanjem pa nikakor user posted image

< Sporočilo je popravil veselka -- 30.9.2009 13:36:24 >

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?