vila MaLiNa
|
IZVIRNO SPOROČILO: aromaja Sarchi, Zala kar eksplozivno tekoče kaka. Fejst se napne, pol pa zaropota v plenici, tko da ni dvoma o tem, kaj se je zgodilo. Ima tako senf blato, tekoče in zrnasto. Da bi bila kej zaprta nisem opazila. Tudi njeni trebušni črvički so čisto enaki če je izključno dojena in tiste dni, ko ji dodam AM. Moja Sara na isti način kaka in blato je iste barve. Sva bila že oba z možem pognojena . V vseh tistih plenicah se mi zdi, da se boščki mali sploh ne morajo orenk pokakati. Je pa izključno dojena, vsaj zaenkrat. In sem prav zadovoljna. Ko sva šle iz porodnišnice sem možu rekla naj kupi AM, ampak ker so ga napsihirali v šoli za starše, da je samo dojenje tisto pravo, seveda ni šel kupit. Ko sem ga vprašala zakaj ne, je pač rekel, da imam dovolj mleka... no je videl dovolj mleka ob pol treh zjutraj, ko je letel v Ljubljano v dežurno lekarno po AM . Tole dojenje... se strinjam... če gre gre, če ne ne... samo moj dragi slepo verjame, da mora samo jeti IZVIRNO SPOROČILO: aromaja Smo mel pa drgač spet pestro noč. Mali tiran se je zbudil ob 2.45, se dojila do 3.15, potem sem jo pa do 4.15 probavala uspavat in nikakor ni hotela zaspat. Mal je bruhcala, mal se je drla, mal me čukast gledala...Nič ni pomagalo. Ob 4.15 sem zbudila srečnega očeta, da je prevzel, ker nisem več mogla. On jo je pol šetkal po stanovanju do 5h, ob 5h jo je dal na najino posteljo, sva jo še mal prebožala, premasirala in je končno zaspala. Do 7h, pol pa dalje po enakem scenariju...Zdaj končno zares trdno spi. Ehja...prav bojim se noči, ker mi res malo načenjajo živce te nočne torture. Ponoči najraje ne bi bili očetje a ne? Si imela pa res pestro noč. Moja vsako noč, ko se zbudi jo grem previti, čeprav so v porodnišnici rekli, da ni treba, ampak kaj ko je ravno ponoči največ pokakana, sledi hranjenje in nato zibka... iz katere točno čez pet minut zopet alarm, ampak za crkljanje in kot si ti napisala gleda kot čukec. In se crkljava okoli eno uro, jaz pa samo posteljo vidim . Zdele pa že od jutra tako trdno spi... da bi jo najaraje kar zbudila, da bo ponoči tako sladko spala... samo kaj ko so preveliki cukri, ko spijo . Kdaj boste pa začele uvajati nek ritem? Kaj pa kopanje? Kdaj jih kopate - vsakič ob isti uri že, al takrat ko da dovoljenje?
|