Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 29.9.2009 19:29:04
|
|
|
|
dysan
|
BEBIII- test bi mogla delat 6.10., kaj pa če je to vgnezditvena
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 29.9.2009 19:34:29
|
|
|
|
arneja
|
Bibek, kako ti že vnaprej veš, da te CR čaka ? Pa vidva s prestolonaslednikom se kar švercajta na tujih postih, naj se mali hitro iznajdljivosti nauči . Miklarom, tudi jaz sem vesela, da že kuješ nove načrte . SS, tokrat sigurno bo ET, trdno verjemi v to . Mismis, tri dni še zobke stisni, pridno študiraj, v petek pa razturi na izpitu . Bebi, mene tudi že čudno nekaj spodaj špika, ampak se ne dam in si cel dan govorim, da sem nosečka . Bozza, dobro opravi v nedeljo . Joj, Dysan, te migrene so res tako zoprne . Mene tudi vedno poči, če se preveč sekiram. Se mi zdi, da je moja sodelavka rekla, da tudi pred časom na 1. UZ ni imela niti enega folikla vidnega, da se je ata kar zgražal, potem jih je imela pa naslednjič cel kup in zdaj že celo leto pestuje dva fantka. Tako da kar pogumno . Kleja, če tokrat ne uspe, sestavimo peklenski načrt proti majhnemu števili celic, velja ?
< Sporočilo je popravil arneja -- 29.9.2009 19:49:09 >
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 29.9.2009 19:38:04
|
|
|
|
arneja
|
Metuljci, naj gre vse po sreči, da boš tudi ti novembrska trepetalka . Sapi, žal mi je za mucka . Lana, super, super, da je AC za tabo .
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 29.9.2009 19:45:42
|
|
|
|
arneja
|
Ajoj. Gloria, jaz pa ne znam slikc lepit, bom kar tole jutri nalimala . A ste danes uživali, ko si bila frej ? Bebi, kaj ga zdaj biksaš, saj je še prekmalu za M ? Lana, a te je na AC bolelo? A to ti lokalno omrtvičijo bušija ali nič?? Nas tudi to verjetno čaka, ker nismo ravno več mladički . Bit, super, da so jajčniki šiht udarili . Tale plus, četudi realno majhen, bo v najinih očeh OGROOOOMEN . Majhen korak za človeštvo a ogromen za stare borke .
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 29.9.2009 19:49:13
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII No meni se je čakanje na magični plusek končalo, nič nisem žalostna in grem naprej, jutri bom klicala za novo napotnico za zamrznjenčka, tako da bomo spet skupaj trepatale v novem boju za pluseka v naslednjem mescu Za vse ostale pa držim močno močno pestke in DA MI POLEPŠATE DNEVE, ŽELIM SAME PLUSKE RADA VAS IMAM- kot neben drug Si tipkamo, pa pa ...žal mi je ...pa kapo dol kok si pogumna ....
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 29.9.2009 19:52:24
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: arneja Ajoj. Gloria, jaz pa ne znam slikc lepit, bom kar tole jutri nalimala . A ste danes uživali, ko si bila frej ? ...za enkrat bo tole vredu ....se pa kmalu nauči da nam boš svojga sončka limala gor...mi smo užival...no zdej ko smo pa vsi trije skupi bomo še bolj ...grem ribice pečt....
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 29.9.2009 19:53:12
|
|
|
|
bit
|
arneja... ja te pluske tud slabovidni vidijo.....ker ko RR zagleda plus....je....potres v hiši od veselja naj se jutri trese pri vas....iz kje si.... da bom vedla kaj me trese
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 29.9.2009 19:54:48
|
|
|
|
gloria
|
Bit tvoj podpis mi je pa noro všeč
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 29.9.2009 19:59:35
|
|
|
|
bit
|
gloria.... Hvalaaaaa komaj čakam da bom imela takega kot ti.....
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 29.9.2009 19:59:50
|
|
|
|
dysan
|
IZVIRNO SPOROČILO: arneja Joj, Dysan, te migrene so res tako zoprne . Mene tudi vedno poči, če se preveč sekiram. Se mi zdi, da je moja sodelavka rekla, da tudi pred časom na 1. UZ ni imela niti enega folikla vidnega, da se je ata kar zgražal, potem jih je imela pa naslednjič cel kup in zdaj že celo leto pestuje dva fantka. Tako da kar pogumno . ah te migrene---buljš da se ne spominjamo na njih, (da jih ne prikličemo), baje, da jajčka, pa pivička pomaga celicam, tak, da pridno jajčka papam, a bogme in pivičko (ta velko) ruknem kot ta huji kronik in ni vrag, da se nebi kaj pokazalo v četrtek, danes mam že precej več optimizma ko me ve drage-zlate pupike s takšnomi pozitivnimi zgodbami dvignete. HVALA VAM VSEM VSAKI POSEBEJ POŠILJAM LUBČKA
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 29.9.2009 20:27:20
|
|
|
|
arneja
|
Gloria, ti si meni stimulacijo obljubila, kaj zdaj ribice pečeš ? V devetih mesecih pa ni vrag, da si ne zapomnim, kako se slikice lima . Bit, jutri se bo tresla cela osrednja Slovenija . Meni je tudi Gloriin podpis precej všeč . Dysan, ti se samo nalivaj s pivičkom, boš potem abstinirala, ko bodo foliklčki zrastli . Jaz zares verjamem, da jih bo naslednjič cel kup .
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 29.9.2009 21:09:56
|
|
|
|
S*
|
Mogoče pa pivička in jajčka res pomagajo. Jaz sem od 1 špike naprej vsak večer spila 1 veliko pivo, pa mal več jajčk sem pojedla in rezultat je bil super, upam pa, da se bo tudi kaj prijelo do punkcije. Arnejči, zdej pa hitro spat, da jutri že zgodaj + nalulaš in da nas razveseliš že pred kavico.
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 29.9.2009 21:10:39
|
|
|
|
sonček33
|
Pivo in jajca so zakon.
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 29.9.2009 21:30:31
|
|
|
|
arneja
|
Evo, šibam spat . Sonček, sem mislila, da so na vašem koncu pivo in cvetje zakon .
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 29.9.2009 21:42:16
|
|
|
|
sonček33
|
Arnejči, ah kje pa , mi Gorenjci si ne moremo dveh stvari privoščit:)
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 29.9.2009 21:53:41
|
|
|
|
Rakica_80
|
Punce moje, žalost nič ne pomaga, gremo naprej in tudi tako pravim vsem puncam, ki so doživele razočaranje Bo pa drugič, tretjič,.... Arneja, jutri nalulaj velik plus Danes je naporen dan za mano, grem ninat, si tipkamo jutri. Nočko
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 29.9.2009 22:33:52
|
|
|
|
gloria
|
ARNEJČI SAM ZA TEBE.....JU3 PA LEP +++ NALULAJ
< Sporočilo je popravil gloria -- 29.9.2009 22:35:53 >
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 29.9.2009 22:42:14
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: bit gloria.... Hvalaaaaa komaj čakam da bom imela takega kot ti..... ...boš,boš jaz verjamem v tebe in v vsako punco tukaj gor....če si pa gdo bolj ne zasluži otročka kot ve tukaj ....
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 29.9.2009 22:43:57
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: arneja Gloria, ti si meni stimulacijo obljubila, kaj zdaj ribice pečeš ? V devetih mesecih pa ni vrag, da si ne zapomnim, kako se slikice lima . ...sory,sem imela dva lačna usteca,pa še cartat se je bilo treba mal bolj ker je bila mami doma ....
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 29.9.2009 22:44:40
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Arnejči, ah kje pa , mi Gorenjci si ne moremo dveh stvari privoščit:)
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 29.9.2009 23:39:45
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
Pozdravček... ja sej vem ...spet vse zamudila..pa vse že spite... jest čist zmatrana...zjutrej šla ob pol sedmih na šiht..pa ob pol deseti prišla..je bila dolga danes...ja kar se mora, se mora..sej zdej bom pa lahko malo zadihala... Bebii...le pogumno naprej...isto razmišljaš kot jaz...toooooo ...glavo gor in gremo dalje v boj... Dysan...ja tko sem mislila...če upoštevaš kaj tisti seznam od ledenke, k je tle na forumu...ja a veš kva...jest se v prvo nisem nič merkala...sem sicer imal 12, ampak niso bile dost zrele..tko da nič ni bilo..zdej bom pa merkala da bom jedla tist kar je na seznamu...da še to probam..če bo kej boljš... Arneja...držim pesti jutr...sicer ti pa jest lahko napovem...noseča si ...mam tak filing..pa čimprej sporoč..bom mal na šihtu jutr pokukala ... Še ena ma jutr test...pa zdej ne vem kera že ...sem čist zmešana..k vas je tolk...pa vse pobrklam.. Pa lep dan jutri vsem....
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 30.9.2009 0:09:34
|
|
|
|
mismis
|
a ni Arneja rekla, da bo danes lulala???? in jaz sedim in čakam, nikakor tega pluska da dočakam. Pridi Arneja in reši me, da tale utrujen mismis lahko v posteljo gre. Se je dolgo študiral in učil, le kam bo bo to znanje lahko prelevil, morda nekoč v Arnejino deco, če le deca bodo imela to srečo... ajde srce, vso srečo ti želim jap vem, zadnji stadij, tale izpit me bo pripeljal po bližnjici na lokacijo Moste-Polje, ni kaj, sreča nas norcev je, da se ne zavedamo lastne norosti uf, jutri pa spet šiht
< Sporočilo je popravil mismis -- 30.9.2009 0:10:41 >
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 30.9.2009 0:10:03
|
|
|
|
mismis
|
ok, ne mo kregat, ampak tole pa še moram povedati. Lahko noč in eno bolho za pomoč
< Sporočilo je popravil mismis -- 30.9.2009 0:11:26 >
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 30.9.2009 6:15:56
|
|
|
|
pika74
|
arneja uuuu a si lulala? jaz sem samo zaradi tega tok zgodna
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 30.9.2009 6:37:21
|
|
|
|
Reby
|
Dobro jutro! Bebiii - Boš mogla naslednjič pridit naokrog po mal stimulacije arneja - lulamo, lulamo? mismis - držim pesti že cel teden za ta izpit, ima da ga nardiš, da pade v petek runda Jaz sem se Hedijinih cukrov včeri mal nagledala in tud potežkala, madonca, sta prav huge proti našmu malemu škratu. Vsem en lep dan!
http://www.sladkinasmehi.si S tortami (pri)čaramo sladke nasmehe in ustvarjamo spomine. Naše poslanstvo je otrokom v težkih trenutkih (bolni, revni in otročki s posebnimi potrebami) pričarati sladek nasmeh.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?