Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 29.9.2009 19:54:09
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Kokica - midve sma prijavljeni na plavanje z začetkom drugi teden pravila pa so mi tudi poslali na mail tak da mam vse. Že vse vem!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 29.9.2009 20:01:20
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 zdajle sem gledala film o nedonošenčkih. Ma sem po filmu 5 minut stiskala in lupčkala Jureta. Joj, mene take stvari prav ganejo, grozno mi je bilo, ko je tista mamica razlagala, kako se je šla poslovit od Samota a danes je bil...joj, nisem gledala...sva bila na plavanju ta čas...a bo mogoče ponovitev? v sredo ob 11,30
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 29.9.2009 20:03:13
|
|
|
|
KOKICA32
|
Moje slike so bile ravnokar oddane...istim prejemnikom kot je pošiljala Felix, tak, da ostale ZS prosim!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 29.9.2009 20:04:44
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 zdajle sem gledala film o nedonošenčkih. Ma sem po filmu 5 minut stiskala in lupčkala Jureta. Joj, mene take stvari prav ganejo, grozno mi je bilo, ko je tista mamica razlagala, kako se je šla poslovit od Samota a danes je bil...joj, nisem gledala...sva bila na plavanju ta čas...a bo mogoče ponovitev? v sredo ob 11,30 jutri?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 29.9.2009 20:06:25
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: felix7 zdajle sem gledala film o nedonošenčkih. Ma sem po filmu 5 minut stiskala in lupčkala Jureta. Joj, mene take stvari prav ganejo, grozno mi je bilo, ko je tista mamica razlagala, kako se je šla poslovit od Samota jaz sem tud gledala jaz pa ne, ker sva prišlo nekaj čez 18 domu. Bom ponovitev. Moram it se Lija dere pri T. tak da joj
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 29.9.2009 20:07:58
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: felix7 zdajle sem gledala film o nedonošenčkih. Ma sem po filmu 5 minut stiskala in lupčkala Jureta. Joj, mene take stvari prav ganejo, grozno mi je bilo, ko je tista mamica razlagala, kako se je šla poslovit od Samota jaz sem tud gledala jaz pa ne, ker sva prišlo nekaj čez 18 domu. Bom ponovitev. Moram it se Lija dere pri T. tak da joj Je blo fino kosilo?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 29.9.2009 20:10:47
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica kmetija se je komaj začela. jaz pa res grem za jest delat. počasi tipkajte. jaz tudi mogoče pridem ob devetih že v SK, ker Klara tudi že pred deseto je in pol že spi prvo rundo. aja, razen če bo v avtu zaspala. bomo videli. samo je pa težko v avtu. no, eno so baje enkrat dobli v ameriki, da je dojila med vožnjo in še po mobiju telefonirala samo jaz nimam avtomatika, tepa to ne gre v glavnem, moram se z mediuhico uskladit, če bo pla zraven, tak da vas pač pokličem, ko bom zjutraj v SK... ne bom zdaj nič obljublala ob kolkih pridem, ker bi itak ziher zamudila, kot je v moji navadi no, ampak zdaj sem si ure naprej porinila no, eno še mam zadaj, ko jo ne vem nastavlat. ampak za tisto vem, da je zadaj to ti pa ne bo nič pomagalo, ker boš vedno vedela, da še imaš fora, ker so spredaj...tak da, še vedno boš zamujala..na žalost! a boš ti vidla, ko bom jutri prva tam pa še res si bla! končno enkrat
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 29.9.2009 20:19:11
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 zdajle sem gledala film o nedonošenčkih. Ma sem po filmu 5 minut stiskala in lupčkala Jureta. Joj, mene take stvari prav ganejo, grozno mi je bilo, ko je tista mamica razlagala, kako se je šla poslovit od Samota mene je tud takrat zvilo in sem jokala ko dež. do takrat se mi je sam brada tresla. ja, grozno ne in po drugi strani kako je tehnologija napredovala in kakšni drobižki preživijo. tisto sobo, ki so na začetku kazali, kjer je bilo enih 6 ink., tam je bila Nika. Soba št. 2. Enka in dvojka sta za najhujše primere. In najhujši ink. so tam. Tam sem jo prič vidla. Ko so je prestavili v 7-ko, je bila že dobra. Ful spominov mi je privrelo... sploh ko sem vidla predprostor, ker si umiješ roke, pa tista vrata, ki vodijo na int., pa laktarij in žensko, ki dela notri in ureja mleko... Joj HB, da je vse ok z mojo pikico! joj, kar mravljinci mi grejo, ko preberem, kar ti Najaa napišeš. res je fajn, da je vse dobro z Nikico Pikico
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 29.9.2009 20:22:05
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 zdajle sem gledala film o nedonošenčkih. Ma sem po filmu 5 minut stiskala in lupčkala Jureta. Joj, mene take stvari prav ganejo, grozno mi je bilo, ko je tista mamica razlagala, kako se je šla poslovit od Samota mene je tud takrat zvilo in sem jokala ko dež. do takrat se mi je sam brada tresla. ja, grozno ne in po drugi strani kako je tehnologija napredovala in kakšni drobižki preživijo. tisto sobo, ki so na začetku kazali, kjer je bilo enih 6 ink., tam je bila Nika. Soba št. 2. Enka in dvojka sta za najhujše primere. In najhujši ink. so tam. Tam sem jo prič vidla. Ko so je prestavili v 7-ko, je bila že dobra. Ful spominov mi je privrelo... sploh ko sem vidla predprostor, ker si umiješ roke, pa tista vrata, ki vodijo na int., pa laktarij in žensko, ki dela notri in ureja mleko... Joj HB, da je vse ok z mojo pikico! joj, kar mravljinci mi grejo, ko preberem, kar ti Najaa napišeš. res je fajn, da je vse dobro z Nikico Pikico bravo naš mali borček Nikica
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 29.9.2009 20:28:15
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Kokica - midve sma prijavljeni na plavanje z začetkom drugi teden pravila pa so mi tudi poslali na mail tak da mam vse. Že vse vem! kak pa te zdaj to vse veš ????????
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 29.9.2009 20:30:00
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: felix7 zdajle sem gledala film o nedonošenčkih. Ma sem po filmu 5 minut stiskala in lupčkala Jureta. Joj, mene take stvari prav ganejo, grozno mi je bilo, ko je tista mamica razlagala, kako se je šla poslovit od Samota jaz sem tud gledala jaz pa ne, ker sva prišlo nekaj čez 18 domu. Bom ponovitev. Moram it se Lija dere pri T. tak da joj lahko skup gledama
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 29.9.2009 20:31:10
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Kokica - midve sma prijavljeni na plavanje z začetkom drugi teden pravila pa so mi tudi poslali na mail tak da mam vse. Že vse vem! kak pa te zdaj to vse veš ???????? ha, ha, ha..te zanima, ne?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 29.9.2009 20:37:27
|
|
|
|
Najaa
|
čer... felix in KOKICA hvala za slike.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 29.9.2009 20:37:55
|
|
|
|
tasa_m
|
pa kaj zdaj vse kmete gledate ha? mail sem pregledala pa mi je kuj zaštekalo vse skup bom jutri dol slike si vlačla pa svoje z digitalca potegnila, ko bo mi oni filo klimo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 29.9.2009 20:38:17
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa čer... felix in KOKICA hvala za slike. ja, tudi jaz se zahvaljujem
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 29.9.2009 20:39:34
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa čer... felix in KOKICA hvala za slike. ja, tudi jaz se zahvaljujem ni kaj hvaliti...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 29.9.2009 20:45:06
|
|
|
|
Najaa
|
jaz ne gledam kmetov, ko zdaj so še vsi sluzasti... bo bolj zanimivo, ko se bojo fajti začeli>!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 29.9.2009 20:45:15
|
|
|
|
PERSIDA
|
film o nedonošenčkih - mislim ,da je danes oo.25 ponovitev,če se slučajno tu gor zavleče komot lahko gledaš kokica Sem ,pa pričakovala malo drugačen filmček malo več o razvoju čeprav sem že dr.persida v tem .Je ,pa res ,da ob takih filmih se marsikaj spominjaš nazaj.Kot ste ,pa danes ponovno videle nam nič ni videt nedonošenosti .Nikica pikica hvala bogu tudi za tebe ,da si taka babika. Srečanje - zakon smo!!!!!RVM
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 29.9.2009 20:46:49
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa jaz ne gledam kmetov, ko zdaj so še vsi sluzasti... bo bolj zanimivo, ko se bojo fajti začeli>! le kakšne fajte ti misliš??
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 29.9.2009 20:47:30
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Srečanje - zakon smo!!!!!RVM Persida vas ma rada tak si misla napisat a ne?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 29.9.2009 20:47:53
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa čer... felix in KOKICA hvala za slike. malenkost
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 29.9.2009 20:51:51
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Kokica - midve sma prijavljeni na plavanje z začetkom drugi teden pravila pa so mi tudi poslali na mail tak da mam vse. Že vse vem! kak pa te zdaj to vse veš ???????? ha, ha, ha..te zanima, ne? jaaaaa. daj povej. te dobiš čokolado
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 29.9.2009 20:51:52
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA film o nedonošenčkih - mislim ,da je danes oo.25 ponovitev,če se slučajno tu gor zavleče komot lahko gledaš kokica Sem ,pa pričakovala malo drugačen filmček malo več o razvoju čeprav sem že dr.persida v tem .Je ,pa res ,da ob takih filmih se marsikaj spominjaš nazaj.Kot ste ,pa danes ponovno videle nam nič ni videt nedonošenosti .Nikica pikica hvala bogu tudi za tebe ,da si taka babika. Srečanje - zakon smo!!!!!RVM ne sem gledala, da je ponovitev jutri ob 11.30, kot je že Spps napisala...ampak me spet ne bo doma.. Kaj je to RVM?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 29.9.2009 20:52:12
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA film o nedonošenčkih - mislim ,da je danes oo.25 ponovitev,če se slučajno tu gor zavleče komot lahko gledaš kokica Sem ,pa pričakovala malo drugačen filmček malo več o razvoju čeprav sem že dr.persida v tem .Je ,pa res ,da ob takih filmih se marsikaj spominjaš nazaj.Kot ste ,pa danes ponovno videle nam nič ni videt nedonošenosti .Nikica pikica hvala bogu tudi za tebe ,da si taka babika. Srečanje - zakon smo!!!!!RVM ej Persida, tud tvoja dva sta korenjaka. še prej sta bila rojena. bravo za naše mulčke! jaz sem tud pričakovala, da bodo pokazali npr. napredovanje od pikice do takrat, ko gre domov in kako poteka in malo razložili, kaj je kaj. pa dobro, bolj so usekali na čustveno plat.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 29.9.2009 20:52:22
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Kokica - midve sma prijavljeni na plavanje z začetkom drugi teden pravila pa so mi tudi poslali na mail tak da mam vse. Že vse vem! kak pa te zdaj to vse veš ???????? ha, ha, ha..te zanima, ne? jaaaaa. daj povej. te dobiš čokolado hjahaha...a s kokosom ?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?