suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Otroka sta danes v vrtcu.Upam,da bo sedaj ok Mi je pa vzgojiteljica povedala,da pri tamalih razsaja driska upam, da je tilen ne stakne! Danes pride veterinar psico pogledat in vprašanje,če ne bo šla pod injekcijo,ker je slaba. jo že leta dajejo,je nič,na nogo ne more stopit.. Zvečer pa gre na sestanek zaradi izgradnje komunale.Če bi bila jaz na njegovem mestu,bi se skregala.No,saj on tudi ne bo tiho,ostali pa verjetno tudi ne.Dobili smo namreč izračun in sicer 30.000 eurov .17 .000 za našo hišo,13.000 pa za hišo,ki je ni,ampak je samo izrisana na načrtu Pa saj niso normalni.Ma ne dam toliko! Se raje izselimo nekam,kjer je to že vse urejeno.Glede na to,da imamo veliko zemljišče,bi že kaj pametnega dobili. OMG! to pa je cena! in kje naj navaden človek dobi toliko denarja?! Sedaj se moram pa spraviti na likanje .Tašča je pa danes samo na vodi,ker ima jutri pregled za črevesje in mora spiti 8 litrov vode Nič ji nisem fovš. jst komaj 2 litra spijem! Včeraj smo imeli spet mesečno inventuro in sem izvedela,da ta nova,ki se uči,da precej z jezikom dela,manj pa z rokami.Če se ne bo malo hitreje obrnila,bo kmalu premeščena Suzy... za izpit,sedaj pa kar veselo na delo Ali še kateri malček ne mara drugega mleka kot AM? Naš pije samo tega in še to mora biti saden.Navadnega bi pil,če bi mu sadje notri zmešala.Zadnjič so v vrtcu dobili za popoldansko malico alpsko mleko.Je Tilen ga tako hitel odpirati,ker je mislil,da je sok,saj je nor na sokove s slamico,potem je bil pa razočaran,ker je bilo mleko midve sva že nekaj časa samo na alpskem.