|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
28.9.2009 20:16:06   
lucika
eh, iz tega seznama se pa res lahko pol črta. sploh zadeve za higieno. rabiš vodo, tetra krpico, alkohol za popek, vato za rit in hladilno mazilo. kaj boste s različnimi glavniki, zna bit, da bodo dojenčki brez las. pa kreme za sončenje, a bi katera novorojenčkom to mazala po tisti nedolžni koži? ok, olivno olje še, pa milo, al pa kako kopel, drugega se pa res ne rabi.
pa 3 termometre? daš roko v vodo, pa vidiš če je topla:)
teoretično si mislim, da bom pol manj komplicirala v drugo.

da napišem, kako je potekalo naše prvo kopanje. po "knjigi" sem segrela kopalnico, nesla otroka not, ga slekla...postal je vijolčen od vročine,...smo se prestavili v dnevno in se umivali na sobni temperaturi. vedno zdrav ko riba, jaz pa sem se samo nasmehnila, ko so segrevali kopalnice, pa hodnike, pa kape gor devali za čez hodnik...

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
28.9.2009 20:29:54   
7lina7

lucika, 
hehehe.... imaš prav! user posted image

punce,dokler ravnate po občutku bo vse ok!!

Lin@

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
28.9.2009 20:36:14   
Capyka
Živjo!

user posted image user posted image user posted image za majčke!!! Sem za! Pa čimprej, ker bi jih rada v službi presenetila (še ne vejo vsi), pa se mi že kar precej trebušček pozna. user posted image

Sara2007, kapo dol za izgubljene kilograme. Jaz sem dobila v prvi user posted image +17, dol jih je šlo samo 7, potem pa ob vestnem dojenju nazaj +4. In tako je ostalo še dandanes... user posted image

Seznam - še sedaj me glava boli od zapravljenega denarja, toliko preveč in nekoristnih zadev sem kupila za Saro... Upam, da me je izučilo. user posted image

Pršut - ne morem se mu upreti... Čisto na tanko narezan, pa na frišen kruhek s kajmakom namazan (saj vem, da je čudno),.user posted image

A ste že kaj razmišljale, kam greste rodit? Jaz grem ponovno v Postojno. So zakon in prijazni in tako lepo so skrbeli za Saro in zame... user posted image . Bom ponovila, če se bo le dalo. Itak pa me čaka ponovo cr (imela sem prirojeno deformacijo maternice in so me operirali - zato ne smem imeti popadkov, da ne bi bilo kaj narobe in bi maternica počla).

Zdele grem pa mošt tankat in kostanj mlatit... user posted image

Čao punce in božite bušije,
Capy

PS: Jutri imam pregled, tako da držte pesti, da je vse okej.

20.10.2006 je prišla naša princeska Sara!
22.03.2010 pa še druga princeska Tamara!
--------------------------------------------
Jaz bi pa spaaaalaaaaa......

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
28.9.2009 20:43:35   
3Sonček3
evo punce dobila odgovor vam ga bom kr direkt prlepla da kej ne pozabm
Pozdravljeni!   Hvala lepa za povpraševanje. Seveda se lahko zmenimo za popust, ni problema. Cena bi bila 12€ za kos (te telirane verjetno imate v mislih dolg rokav, glede na to da prihajajo hladnejši dnevi , lahko pa seveda tudi kratek, če bi kateri to bolj ustrezalo, je pa cena enaka.)   Sedaj pa ne vem točno o kakšnem številu majic je govora. Če bi jih bilo okrog oziroma več kot 50 kosov pa bi bila cena 10€ za kos . (pa vse majčke bi imele enak tisk)

Torej...sej nas je dost lahko se mi prjavte in vas sproti obveščam kr vem da ene nima(m)jo financ za stran metat bi js mal počakala še (medtem pa zberala naročila) in potem ko boste pripravljene se opravi še naročilo. Zdej kako je s tem al dobi vsaka svojo na svoj dom nevem ampak se bom use pozanimala.

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu Capyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
28.9.2009 20:44:41   
3Sonček3
aja pa dogovort se mormo kaj bi rade mele napisano verjetno pridem marca če ma pa kera kakšno idejo pa kr hitr user posted image

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
28.9.2009 20:45:19   
Zvezdici
Capyka - Prvo: uživaj jutri na pregledu in držim pestiuser posted image . Hotela, pa sem napisat, da si me sedaj spomnila na nekaj o čemer že dolgo razmišljam in iščem informacijo, ko si napisala, da če že kaj razmišljamo kje bomo rodile.
Jaz sem se sicer odločila v Ljubljanski porodnišnici, zanima pa me: Če katera od vas ve, ali je res, da je epiduralna anestezija v Lj plačljiva?

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu Capyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
28.9.2009 20:46:22   
vekybel
Evo še moj seznam:

Oblačila:
- tetra ali mako majčke 5kos
- bodi 5kos
- žabice 4kos
- bombažna kapica 2kos
- pajacki 4kos
- nogavičke 4kos
- žabice do pasa 5kos
- tetra plenice 15 kos
- povijalne plenice 6-8 kos

kozmetika:
- hladilno mazilo
- otroško trdo milo
- 70% alkohol ali fiziološka raztopina
- mandljevo olje
- bombažna vata
- termometer za vodo za prvorodke
- škarjice za nohte
- krtačka za lase
- rokavičke za kopanje
- steklenička
- ščetka za čiščenje stekleničke
- duda 2kos

oprema:
- posteljica z posteljnino in jogijem
- elektronska varuška
- glasbeni vrtiljak za nad posteljico
- previjalna miza ali previjalna podloga
- jajček
- voziček
- ležalnik z igralnim lokom

To so osnovne stvari, zdej določene stvari boste lahko rabile ali pa ne, npr.: črpalko za mleko, mislim da je to dovolj za začetek. No pa povejte kaj mislite!

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
28.9.2009 20:47:08   
Zvezdici
3Sonček3 - mene lahko daš na seznam. Upam, da se nas dosti nabere. 

< Sporočilo je popravil Zvezdici -- 28.9.2009 20:48:24 >

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
28.9.2009 20:50:24   
3Sonček3
Prosila bi vas da mi zravn še napišete katero barvo al belo-rdečo al črno-rdečo. Zdej sm ji poslala mejl če lahko te dve majici kombiniramo ker sigurno se ne bomo vse strinjale z eno samo, stvar posameznice pač. Tko da js mislm da bo šlo za naročilo pa res prosm še barve zravn. Hvala user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
28.9.2009 20:53:01   
3Sonček3
Pa še velikost user posted image joj ta moja pozabljivost user posted image Naročile pa naj bi kr takšno velikost ki jo ponavadi nosite

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
28.9.2009 20:53:52   
vekybel
3sonček3: mene kar dej na seznam! Samo jaz bi da bolj prevladuje bela barva in z napisom kot piše tam "marca me prinese štorklja" in da je tako tudi narisano z tisto štorkljo kot je na spletni strani.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
28.9.2009 20:55:39   
Zvezdici
Jaz sem za belo - rdečo.

Nič punce za danes sem zaključila tipkanje.
Me je že popadla zaspanost, tako, da se bom kar pobrala v posteljo.

Uživajte še naprej, pa se slišimo spet jutriuser posted image .

Lahko noč in lepe sanje!user posted image

Ajaa še velikost ja user posted image : 38, ali pa M če so take številke.

< Sporočilo je popravil Zvezdici -- 28.9.2009 20:57:22 >

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
28.9.2009 20:56:53   
vekybel
3sonček3: ja številko pa največjo zame prosim, mislim da je 48 če pa je raje 50. Zanima me kakšna je črno bela majčka? Jo imajo tudi gor na netu za ogled?

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
28.9.2009 20:57:35   
3Sonček3
vekybel štorklja bo sigurno narisana tok kukr je narisano tam gor in napis bo tam kjer je narisano sm odvisno je kaj bo napisano

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
29.9.2009 7:37:34   
Skodrana mama
HEJ user posted image user posted image

3Sonček3 mene tudi prosim računaj zraven ponavadi imam številko 38 ampak naj bo kar mal večja to se pravi 40 oziroma ali mi kako drugače predlagaš?user posted image

Aja pa barvo prosim belo rdečo!

Drugače pa vidim da smo ful aktivne, na veliko user posted image user posted image user posted image user posted image , me zelo veseli.

Moj user posted image   je mene že začel brcat, nemorem verjetuser posted image user posted image !

pa pauser posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
29.9.2009 8:05:56   
Jassika
Dobro jutro še od mene. Vidim, da ste zelo pridne in mate veliko idej. Super user posted image user posted image   3sonček3 user posted image user posted image  za majčke. Se takoj pridružim, drugače mam št 42 ali L, sam zdej pa misim, da bi morala biti XL al pa celo XXL user posted image , bi pa belo-rdečo barvo. Drugače sem pa prav vesela, da vas imam, ker toliko uporabnih nasvetov preberem tukaj gor. Ja večina punc moje generacije ima otročke že v puberteti, tko da so že veliko pozabile user posted image user posted image user posted image  Sem se ravno zadnjič 1 x vprašala ko sem gledala te sezname opreme, koliko bom brezveznih stvari kupila, tko da super, da malo pokomentirate da bom bolj vedela na čem sem.

Capyka držimo pesti zate danes, da bo user posted image  živahno, Skodrana mama tebi pa user posted image user posted image  za brcike. Jest takoooooooooooooooooo komej čakam, da jih bom začutila. Sicer čutim ene rahle metuljčke, ampak ne vem če je to-TO, čakam pravo brco user posted image .

LP vsem čvekicam, ki nam pridno polnijo strani pa držimo pesti za vse, ki imajo zdaj preglede.

Aja, pa še 1 vprašanje...a ste ve še kaj zaspane? Meni je tako čudno, zdej bi morala bit že vsa polna energije, pa spim 2x na dan in 1x ponoč. A je to normalno, da vsega skupej spim tudi do 14 ur (sicer ne vsak dan toliko, ampak vseeno)????

(odgovor članu Skodrana mama)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
29.9.2009 8:11:02   
rožca26
Dobro jutro!

Da napišem (popravim) seznam od vekybel. Tok sm jest rabila, pa je bil nedonošen.

Oblačila:
- tetra ali mako majčke 5kos - nisem potrebovala, ker so ga motile
- bodi 5kos - raje 8 kos pa tiste na preklop, so nadomestle tetra majčke
- žabice 4kos katere?
- bombažna kapica 2kos + še vsaj 1 toplejša kapica
- pajacki 4kos + 1 kos
- nogavičke 4kos
- žabice do pasa 5kos ne rabiš toliko, ker imaš ze pajacek, mogoče 3 kose
- tetra plenice 15 kos
- povijalne plenice 6-8 kos lahko malo manj, jest sm jih rabila sam zato, ker mu je bila pamperska prevelika

kozmetika:
- hladilno mazilo
- otroško trdo milo bolj praktičen mi je bil tekoče milo
- 70% alkohol ali fiziološka raztopina namesto ali je IN (za oči in nosek)
- mandljevo olje
- bombažna vata
- termometer za vodo za prvorodke
- škarjice za nohte
- krtačka za lase
- rokavičke za kopanje jaz sm ga umila kar z roko, je bilo lažje
- steklenička
- ščetka za čiščenje stekleničke
- duda 2kos

oprema:
- posteljica z posteljnino in jogijem - posteljnine imam 2 kos in je ravno prov
- elektronska varuška če si v manjšem stanovanju je ne potrebuješ
- glasbeni vrtiljak za nad posteljico ga nismo potrebovali
- previjalna miza ali previjalna podloga v manjših stanovanjih je bolj praktična napihljiva podloga za na pr. stroj
- jajček
- voziček
- ležalnik z igralnim lokom nekaj najboljšega, kar so se lahko spomnili. Naš je notri užival 100 na uro.

To so osnovne stvari, zdej določene stvari boste lahko rabile ali pa ne, npr.: črpalko za mleko, mislim da je to dovolj za začetek. No pa povejte kaj mislite!

Kar se tiče črpalke je pa tako - jest sm jo rabila pod nujno, ker je bil nedonošen. Nujno jo pa potrebujejo tudi tiste, ki imajo ogromno mleka. Prov ti pride črpanje, ker lahko načrpano mleko, ki ne potrbuješ, spraviš v zmrzovalnika za 4 - 6 mesecev in če ti lastnega zmanjka, ga lahko uporabiš za potem.
Ga pa seveda dokupiš takrat, ko ugotoviš, da ga potrebuješ.

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
29.9.2009 8:21:50   
rožca26
user posted image

user posted image

PDP, NICK, STAROST, NOSEČNOST, SPOL, NASLEDNJI PREGLED(NP)

1.3.2010
user posted image
cestnidrikač, 24 let      (2. user posted image ,?user posted image )      user posted image             
NP 7.10
user posted image W.W., 28 let                ( 1.user posted image )             user posted image
user posted image  Petra, 24 let                (1.user posted image )             user posted image

2.3.2010

user posted image puma23                       (1. user posted image )              user posted image
user posted image rožca26, 26 let            (2. user posted image , 1user posted image user posted imageuser posted image            
NP 1.10.

3.3.2010
user posted image
LaMay, 34 let               (3.user posted image ,?user posted image )       user posted image
user posted image sara2007, 22 let          (2. user posted image ,?user posted image )      user posted image   

user posted image Tjasa27                        (1.user posted image )              user posted image
user posted image Luskan, 38 let              (2.user posted image ,?user posted image )       user posted image
user posted image  Tinkarčica                     (?user posted image ,?user posted image )       user posted image

4.3.2010
user posted image Pooh, 30 let                 (1.user posted image )              user posted image
user posted image  Tina50, 26 let               (2.user posted image ,?user posted image )     user posted image                
PS 21.10

user posted image  7lina7, 35 let                (2.user posted image ,1user posted image user posted image ) user posted image
user posted image  Rocio, 28 let                 (1.user posted image )              user posted image ?
user posted image  Nežka                          (3.user posted image , 2user posted image user posted image )    user posted image

5.3.2010
user posted image
aygo, 27 let                  (2.user posted image ,?user posted image )       user posted image
user posted image
sara2007                      (?user posted image ,?user posted image )          user posted image
user posted image *naca*, 24 let              (1. user posted image )              user posted image

user posted image  jennyabc                      (?user posted image ,?user posted image )        user posted image

7.3.2010
user posted image
lindy, 27 let                  (2.user posted image ,?user posted image )        user posted image   
user posted image maša06, 28 let             (3.user posted image ,?user posted image )        user posted image       

user posted image filip in jovana                (1. user posted image )              user posted image
user posted image silamrilion, 24. let         (2.user posted image ,?user posted image )        user posted image                          

user posted image  vekybel, 28 let             (1.user posted image )               user posted image
user posted image  Manika                         (3.user posted image ,2user posted image user posted image user posted image )  user posted image           

8.3. 2010
user posted image
Jessy                            (2.user posted image ,?user posted image )        user posted image

user posted image  Lucika                          (2.user posted image ,?user posted image )        user posted image
user posted image  Zoey, 33 let                 (1.user posted image )               user posted image
user posted image  Čmrlika, 29 let             (2.user posted image ,1user posted image user posted image )   user posted image                      

9.3.2010
user posted image  sanip, 26 let                 (2.user posted image , 1user posted image user posted imageuser posted image

12.3.2010

user posted image  skodrana mama            (2.user posted image ,1user posted image user posted image )     user posted image

13.3.2010
user posted image
crvicek, 32 let               (2.user posted image ,?user posted image )        user posted image

15.3.2010
user posted image
Jassika, 33 let               (1. user posted image )             user posted image        
user posted image tia78, 30 let                  (1. user posted image )             user posted image
user posted image lunka1, 29 let                (1. user posted image )             user posted image

16.3.2010
user posted image
valen, 32 let                  (1. user posted image )            user posted image             NP 1.10

17.3.2009
user posted image loti 70, 39 let                 (2 .user posted image ,?user posted image )     user posted image            NP 6.10.

user posted image lana70, 39 let                (2.user posted image ,?user posted image )      user posted image
user posted image  stella74                         (2.user posted image ,?user posted image )     user posted image
user posted image  testianka, 25 let            (2.user posted image ,?user posted image )     user posted image
user posted image  linalina, 32 let                (2.user posted image ,?user posted image )     user posted image
user posted image  karamela6                     (2.user posted image , 1user posted image user posted image )user posted image
user posted image  lorelaj, 28 let                 (1.user posted image )              user posted image

18.3.2010
user posted image
aleira, 29 let,                 (2. user posted image ,?user posted image )      user posted image

user posted image anya984, 24 let             (1.user posted image )              user posted image           
user posted image  nosečka24, 24 let,        (?user posted image ,?user posted image )        user posted image
user posted image  Pikapolonica80, 28 let   (?user posted image ,?user posted image )       user posted image             NP 8.10.
user posted image *pupsa*, 26 let              (2.user posted image ,?user posted image )      user posted image     

19.3.2010
user posted image
andrejka28, 28 let         (1.user posted image )              user posted image           

20.3.2010
user posted image
branka28, 30 let           (2. user posted image ,1user posted image user posted imageuser posted image
user posted image vija vaja,                       (2. user posted image ,?user posted image
     user posted image
user posted image  TejkaPK, 29 let             (1.user posted image )               user posted image
user posted image  sandrica23                   (?user posted image ,?user posted image )         user posted image

21.3.2010
user posted image  malicki                          (2.user posted image ,1user posted image user posted image )   user posted image

22.3.2010
user posted image MijaŠ,                           (1. user posted image )                user posted image
user posted image mamika25,                   (1. user posted image )                user posted image

user posted image  srečica, 29 let,            (2.user posted image ,?user posted image )          user posted image
user posted image sandrica23,                  (2. user posted image ,?user posted image )

23.3.2010
user posted image meti.v, 27 let                (?user posted image ,?user posted image )          user posted image
user posted image  ancy.com, 28 let,         (?user posted image ,?user posted image )          user posted image       
user posted image  ursa_p                         (2.user posted image , 1user posted image user posted image )  user posted image       

24.3.2010
user posted image zvezdici, 21 let,             (1.user posted image ,0user posted image )        user posted image    

user posted image  MLADAMAMICA, 23 let   (1.user posted image )               user posted image
user posted image  plamen, 29 let               (1.user posted image )              user posted image

25.3.2010
user posted image mojcej77, 32let,            (1.user posted image )               user posted image  

user posted image  soni, 32 let,                   (2.user posted image ,?user posted image )      user posted image   

26.3.2010
 user posted image  3Sonček3, 20 let,         (1.user posted image )              user posted image

27.3.2010
user posted image strumf, 27. let                (2.user posted image ,?user posted image )      user posted image    

28.3.2010
user posted image  
Capyka,                         (2. user posted image ,1user posted image )    user posted image
user posted image
Anonimen, 29 let           ( 1.user posted image )            user posted image
user posted image  andra74, 35 let,           (1.user posted image )              user posted image   
user posted image  ursi2                            (2.user posted image ,1user posted image user posted imageuser posted image

29.3.2010
user posted image  ti.ha, 29 let,                  (1.user posted image )             user posted image
user posted image  zini                                (?user posted image ,?user posted image )      user posted image

30.3.2010
user posted image  
MiaSophia,                    (2. user posted image ,?user posted image )    user posted image

user posted image  pinakolada, 28 let         (1.user posted image )            user posted image

31.3.2010
user posted image  mamika25                    (2.user posted image ,1user posted image )       user posted image

SKUPAJ NAS JE 76 SREČK NOSEČK! user posted image user posted image user posted image

Še brez PDP: 

user posted image anac1
user posted image baby.boom86

z nami so bile

aleunam
nena
marčevka2010
soncek4you

user posted image user posted image user posted image user posted image

VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO, PODČRTANO, Z DRUGO BARVO!!!!! DA BO RAZVIDNO OD OSTALEGA TEKSTA!!!

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
29.9.2009 8:27:25   
rožca26
PREGLEDI NAŠIH NOSEČK

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SEPTEMBER

torek; 29.9.2009

Lana70, AC
Zoey, pregled
Loti70, AC
sanip, AC

sreda; 30.9.2009

TejkaPK, pregled

user posted image user posted image user posted image

OKTOBER

četrtek, 1.10.2009

rožca26
valen
lorelaj

sobota, 2.10.2009

3sonček3

torek, 6.10.2009

Jessy
loti 70

sreda, 7.10.2009

cestnidirkač

četrtek, 8.10.2009

Pikapolonica80
zvezdici

sreda, 14.10.2009

plamen
7lina7

ponedeljek, 19.10.2009

pupsa
sandrica23

sreda, 21.10.2009

Jassika
Tina50

četrtek, 22.10.2009

nežka

petek, 23.10.2009

andra74

torek, 27.10.2009

W.W

sreda, 28.10.2009

lunka1
skodrana mama
branka28

sobota, 31.10.2009?

andra74

user posted image

VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO, Z DRUGO BARVO, PODČRTANO, DA SE LOČI OD OSTALEGA TEKSTA!!!!

moder zapis - pregled
rdeč zapis - morfologija, UZ, AC

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
29.9.2009 8:29:19   
rožca26

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SEPTEMBER

torek; 29.9.2009

Lana70, AC
Zoey, pregled
Loti70, AC
sanip, AC

user posted image user posted image user posted image user posted image

VELIKO SREČE NA PREGLEDIH!!!user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
29.9.2009 8:58:20   
Pikapolonica80
Dobro jutro!user posted image

U kolk fajn da bomo naročile majčke, sem si jo hotla že it kupit da bi jo imela za vse tiste nevednežeuser posted image . Tako da jaz sem zraven in sicer v belo-rdeči barvi, št. 38. Bodo z dolgimi rokavi ne? Pa napis bo namesto spomladi marca?? Da smo bolj natančneuser posted image .

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
29.9.2009 9:09:54   
Zvezdici
Dobro jutro!user posted image

Brr danes, pa je mraz.

(odgovor članu Pikapolonica80)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
29.9.2009 9:22:15   
branka28
Dobro jutro!

3Sonček3 dobro si se spomnila za te majčke, sem že študirala da bi imela eno takšnouser posted image , no zdaj pa če bomo skupaj naročile bi še jaz imela eno rdečo s črnimi rokavi velikost 46, napis "pridem marca".user posted image

Najbolje bi bilo narediti  seznam, katere bodo imele majčke, da bo bolj pregledno.user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
29.9.2009 9:43:42   
sandrica23
Jutro!
Se pridružujem Branki28,glede majčk...dobro si se spomnilauser posted image user posted image
Tudi jaz bi mela rdečo z črnimi rokavi S številko al pa štev.36

Aja,za seznamček,sem vidla da moj ni popoln(2user posted image ,1user posted image user posted image )

Lep dan vsem!

(odgovor članu branka28)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
29.9.2009 9:51:35   
vekybel
Dobro jutro!
Jaz se strinjam z branko28 da 3sonček3 narediš seznam katera bo mela majčko pa zraven še številko in barvo pa vsake toliko objaviš tu da tudi me vidimo koliko se nas je nabralo. Dobro bi bilo še če nam uspe zbrati do 50kos potem bi imele po 10€ kar je super cena. Kaj pravite če počakamo 1-2 tedna da se nas zbere čim več  in potem naročmo????

jassika: sej je normalno da toliko spiš in je dobro da poslušaš svoje telo. Tako kot začutiš tako delaj in je prav tako.

skodrana mama: čestitke za brcike user posted image

Še eno vprašanje: odkar vem zase spim na trebuhu in me zanima do kdaj sploh lahko še spim na njem???user posted image
Sicer se že en mesec izogibam sam včasih se dobim ponoči da kr spim na trebuščku. Upam da ni kaj narobe????

(odgovor članu branka28)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?