Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 28.9.2009 20:24:25
|
|
|
|
sonček33
|
Aqua... žal mi je. Drži se in upaj za naprej. Punce, haval za pohvale mojga Lovra. Goldi fišica--joj, hvala, ker is rekla, da je izrezana mama...četudi ni , slišat je pa lepo. Arnejči a si gut? Nosečke čestitam. Borke navijam.
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 28.9.2009 20:27:52
|
|
|
|
arneja
|
Johnie, naj te rahle krvavitve zdaj lepo pustijo na miru, SS, tebe naj pa hitro obišče, da boš lahko štartala s postopkom . Kleja, naj te tudi 2. oktobra razveselita dve črtici . Bebi, kako si? Te kaj panika že daje? Mene kar malo, sploh ko me kaj spodaj zvijat začne . Rebika, kakšen lepi štrukeljček . A vam nosek še kar nagaja? Blanči, ti nas samo stimuliraj, nam sigurno vsem nasmeške na obraz pričaraš . Gigi, kdaj imata zmenek z atom? Joj, me je kar streslo, ko sem prebrala za Aquo . Se spomnim, kako sem bila tudi jaz čisto navdušena nad prvim postopkom, potem nas je pa enako razočaranje pričakalo . Ampak samo takrat in nikoli več. Pozdravi Aquo, če bosta govorili. Zarči, če te pa joškice še vedno full bolijo pa hitro še en test naredi, mogoče se je pa ta drugi borec obdržal . Dysan, upam, da tvoji foliklčki samo zelo počasi rastejo in da jih bo naslednjič kar nekaj vidnih . Se res ne spomnim, da katera punca ne bi imela niti enega folikla po stimulaciji, jaz mislim, da so tvoji samo zelo počasni.
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 28.9.2009 20:37:20
|
|
|
|
arneja
|
Zarji, če ti je pa spet rahel plusek pokazalo pa jaz navijam za ta drugega pikca, da se je nekje oprijel in se ni pustil odnesti . Sunia, ti samo jokaj, ni lepšega kot solzice sreče . S*, ti pa kar pridno počivaj, prav? Kleja, jaz bom pa lulala že v sredo, čeprav po atovih navodilih bi lahko šele v soboto. In če bo minus, bom pač prekmalu lulala , plusek pa lažen itak več ne more biti. Mene malo joškice bolijo, če se nanje naslonim, ampak to je sigurno od Prometriuma, tako da si ne dajem lažnega upanja. Si pa ti še ena taka revica kot jaz in ena Daisy, ki se je zadnjič enkrat oglasila, pa Aquica naša, ki imamo tako malo celic. Bomo morale nekaj skupaj pogrunati, kako iz malega zraste veliko .
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 28.9.2009 20:42:57
|
|
|
|
arneja
|
Miklarom, upam, da je vajina žalost iz dneva v dan vsaj nekoliko manjša in da vama vajini pingivnčki novo upanje dajejo . Tanja, a v tisti kabinci za oddajanje plavalčkov je pa luč na senzor . Joj, sorry, amapak sem se zdajle prav narežala, ko sem se si predstavljala, kako se ob vsakem gibu rokice tvojega možeka luč prižge . Pa, a se delajo norca iz folka, katastrofa, res . Mi pa delamo na dobrih rezultatih in upam, da v sredo res nekaj pozitivnega nalulamo .
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 28.9.2009 20:43:53
|
|
|
|
arneja
|
Sonček, jaz sem še kar gut. Upam, da bom še dolgo .
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 28.9.2009 21:21:54
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sunia Pozdravljene punce! Jočem od sreče in ne morem verjet ampak danes so mi potrdili mojo nosečnost.
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 28.9.2009 21:29:39
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: arneja Ribica, jaz pa mislim, da boste šli počasi še tretjo bebiko iskat . .................... ...mislim, da ne....... a veš, da bi pol mogla spet imet cr....pa to niti ni tako hudo.....bolj me skrbi, ker mi je zdaj ta moj pikec čisto spredaj ležal in direkt pritiskal tja, kjer je bil prejšni rez...je bila stena že čisto tanka.... ...kaj bi bilo pa tretjič? tega me je strah.....
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 28.9.2009 21:31:57
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Goldi fišica--joj, hvala, ker is rekla, da je izrezana mama...četudi ni , slišat je pa lepo. sonček - a nisem jaz tvojih poročnih slik gledala lani ....al sem kaj zabluzila ...ma no meni se tak po spominu zdi, da ti je podoben...če druga ne po barvi las ...
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 28.9.2009 21:34:16
|
|
|
|
sonček33
|
Goldika ja ja, alhko da si moje poročne slike gledala...ampak mali je izrezan očka...in jaz imam črne lase... , ampak sej pravim, sem vesela, da si to rekla. Itak da mi je podoben.
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 28.9.2009 22:25:35
|
|
|
|
gold fish
|
....se spomnem ene slikice, ko stojita pri drevesu......
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 28.9.2009 22:32:22
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: arneja Sonček, jaz sem še kar gut. Upam, da bom še dolgo .
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 28.9.2009 23:00:48
|
|
|
|
gloria
|
...čer......kak smo punce.....evo mene stuširana,kosilo se kuha za ju3...pa še najvažnejše ju3 sem fraaaaaaaaaaaaaaaaaj ...grem vas brat ....
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 28.9.2009 23:02:46
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: arneja A je Aquica že komu sms-ala, da dva prestolonaslednika domov ? Jaz moram pa delat, čeprav bi chatala . Jaz sem tudi dve kilci že izgubila, se mi zdi, da mi jih je Diphereline nabil. Lulamo v sredo zjutraj pa upam, da kaj pametnega nalulamo . ..komi čakam ....
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 28.9.2009 23:04:55
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby Evo še mal stimulacije Bebiii - te bom po riti, a si že test delala? ...o kak lepotec Reby ...ma jaz ga itak občudujem na FB...ampak tudi tukaj nemoreš mimo teh slikic
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 28.9.2009 23:06:22
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi še vedno nič novičk od aque?? Tolk mi je težko sporočat slabe novice Celice se niso oplodile. Ata pravi, da bo naslednjič drugače zastavil. Več bo Aquica napisala, ko se oglasi. Aqua bo naslednjič ratalo ...žal mi je
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 28.9.2009 23:08:01
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG Zarja, pa ti ne bi vseeno kakšnega testa naredila? Ker se mi vseeno zdi, da še ni za izgubit upanja. Lahko je kakšen drug razlog za krvavitev. Držim pesti, če se odločiš še za kakšen testek, da bo še močnejši . evo, sem šla lulat, je taka boga druga črtica, da se komaj komaj komaj vidi.....ma krvavim pa še jao full. Pomoje je to še od stopke. Bom šla v sredo na krvnega, da vidim kaj bodo dr. porekli. Upam, da ni spet kako sranje. ..oj lubca...res počakaj krvenega...jaz ti od srca privoščim....saj ti to veš a ne da ...evo ti eno za srečo....
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 28.9.2009 23:09:06
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sunia Pozdravljene punce! Jočem od sreče in ne morem verjet ampak danes so mi potrdili mojo nosečnost. ..čestitke
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 28.9.2009 23:11:50
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Aqua... žal mi je. Drži se in upaj za naprej. Punce, haval za pohvale mojga Lovra. Goldi fišica--joj, hvala, ker is rekla, da je izrezana mama...četudi ni , slišat je pa lepo Borke navijam. ....je res bolj atijev ...no Sonči priden je pa po teb .....
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 28.9.2009 23:13:19
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: arneja Sonček, jaz sem še kar gut. Upam, da bom še dolgo . ...seveda boš...ne dvomin niti malo tokrat ....
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 29.9.2009 7:20:41
|
|
|
|
arneja
|
Dobro jutro . Danes sem pa jaz zlata ptička, zaspane črne vrane . Pa jutri bom tudi pa upam, da bom vesela zlata ptička, ker jutri luuuulamo .
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 29.9.2009 7:24:56
|
|
|
|
arneja
|
Ojoj, Ribica, če je pa tvoj buši tako tanek, potem pa mogoče raje res ne . No, pa saj te dva škratka lahko osrečujeta v polni meri, ne ? Gloria, uživajte danes, če imaš frej dan, pa še sonček bo spet . Pa že dolgo mi nisi kakšne stimulacije nalimala, za jutri si pa res kaj zaslužim, ne ? Aquica, si že vsaj malo bolje ? Naslednjič bo bolj močna terapija, pa se bodo celice lepo oplodile. Pa če te kaj tolaži, Lučka prvič ni imela niti ene celice, ko so pa drugič štartali, so pa malo Nežo pridelali .
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 29.9.2009 7:26:37
|
|
|
|
arneja
|
Bebi, kako si pa ti? Kdaj boste vi lulali? A te še kar močno špika?
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 29.9.2009 7:32:42
|
|
|
|
arneja
|
Lana, naj danes poteka vse b. p. . Vem, da te je strah, ampak verjamem, da po nepotrebnem .
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 29.9.2009 7:51:05
|
|
|
|
Reby
|
Ja, Arnejči, kdo bo pa kavico skuhal? Dobro jutro vsem!
http://www.sladkinasmehi.si S tortami (pri)čaramo sladke nasmehe in ustvarjamo spomine. Naše poslanstvo je otrokom v težkih trenutkih (bolni, revni in otročki s posebnimi potrebami) pričarati sladek nasmeh.
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 29.9.2009 8:10:03
|
|
|
|
arneja
|
Rebika, če ne znam kuhat .
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?