|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del
28.9.2009 21:53:47   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

se bomo pač na hohu  po turško vsedle...saj bo toplo...user posted image
user posted image jaz bom mela za ziher zraven stol user posted image

user posted image user posted image user posted image zakaj le....edino pravilnouser posted image user posted image user posted image

kaj to pomeni, da nas res ne bo noter spustla? user posted image user posted image user posted image

taša je že bila pr men in ve,da mam veliko stolovuser posted image user posted image user posted image user posted image  če vrjamešuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
28.9.2009 21:53:52   
Čer,

da se še tle javim...ka dogaja???

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
28.9.2009 21:53:59   
KOKICA32

ni potrebe user posted image

Hvala, Spps! user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
28.9.2009 21:54:33   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Čer,

ničuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
28.9.2009 21:54:42   
Najaa
user posted image user posted image user posted image  polulala se bom! sam ne smem it lulat, ker mi bo moj zasedu rač in začel šah igrat! nehite!user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
28.9.2009 21:54:53   
spps

ni potrebe user posted image

Hvala, Spps! user posted image user posted image

user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
28.9.2009 21:54:58   
KOKICA32

Čer,

debata..težka...o jutri! user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
28.9.2009 21:55:17   
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Moram mal potarnat... Naše dete, tamičkeno, je pa zadnje čase tak sitno. user posted image  Skoz neki pojokava in ne daj bože, da grem stran... me tak pogreša, da joj! Se vedno spomnem na cito, ko je pisala, kako je Lia navezana na njo in joka brez nje. No tako je zdaj pri nas. In še to je, da je veliko bolj občutljiva kot je bila Tija in rabi kar nekaj časa, da se navadi na ljudi in prostor. Tija je bila in je taka, da kamor si jo postavil, se je znajdla. user posted image  Hecno mi je blo to, ko se je Nika ustrašla babic in dedka. user posted image  Mislim ustrašla ne, sam rabla je čas, da je la lepo h njim v naročje. Drugače pa je mami zakon. user posted image  No ati tud zaleže, drugi pa že težko.

Ko sem tole brala sem se spomnala kako so me nekatere pošinfale takrat ampak ok ne bom načenjala teme nazaj...boga Nika sej naša je ponovno taka mogoče ne tko fejst ko je bilo ampak je pa spet pestro... user posted image user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
28.9.2009 21:55:26   
spps

user posted image user posted image user posted image  polulala se bom! sam ne smem it lulat, ker mi bo moj zasedu rač in začel šah igrat! nehite!user posted image user posted image
pleničko si od nikice sposodiuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
28.9.2009 21:55:52   
Najaa

Čer,

o pozdravljena. kako si?

dogaja dogaja. user posted image user posted image user posted image

se vidimo jutri?

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
28.9.2009 21:56:08   
KOKICA32

Kaj pa je? je kaj smešnega? Kaj ti malo vode spustim? Reči mu naj ti kahlico prinese?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
28.9.2009 21:56:27   
KOKICA32

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
28.9.2009 21:56:38   

Čer,

ničuser posted image user posted image

aja to pomen nč zamudila...user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
28.9.2009 21:57:25   
KOKICA32

Moram mal potarnat... Naše dete, tamičkeno, je pa zadnje čase tak sitno. user posted image  Skoz neki pojokava in ne daj bože, da grem stran... me tak pogreša, da joj! Se vedno spomnem na cito, ko je pisala, kako je Lia navezana na njo in joka brez nje. No tako je zdaj pri nas. In še to je, da je veliko bolj občutljiva kot je bila Tija in rabi kar nekaj časa, da se navadi na ljudi in prostor. Tija je bila in je taka, da kamor si jo postavil, se je znajdla. user posted image  Hecno mi je blo to, ko se je Nika ustrašla babic in dedka. user posted image  Mislim ustrašla ne, sam rabla je čas, da je la lepo h njim v naročje. Drugače pa je mami zakon. user posted image  No ati tud zaleže, drugi pa že težko.

Ko sem tole brala sem se spomnala kako so me nekatere pošinfale takrat ampak ok ne bom načenjala teme nazaj...boga Nika sej naša je ponovno taka mogoče ne tko fejst ko je bilo ampak je pa spet pestro... user posted image user posted image user posted image user posted image

se spomnim ja jaz tudi...Brezveze! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
28.9.2009 21:57:47   

Čer,

o pozdravljena. kako si?

dogaja dogaja. user posted image user posted image user posted image

se vidimo jutri?

Hvala...bo bo glava me boli da mi jo bo razneslo...user posted image drugače pa seveda se vidimo razen vipja sila drugače se nacrtava tam...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
28.9.2009 21:58:04   
Najaa

kaj čmo, če so naši čmrleki občutljivi. Jaz sem se čisto sprijaznila s tem, da je ona del mene. Vsepovsod je z mano. No, danes, ko sva šli s Tijo h frizerju, je bila doma z atijem in urco in pol me je komaj pričakovala. user posted image  Je reku, da se mu tud enkrat ni nasmejala. Pa se drgač skoz reži. Ko sem jaz zraven, seveda. user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
28.9.2009 21:58:07   
MalaČebelica

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

trezika - lahko ,pa kdaj do ptuja prišlepamo ,če ti je lažje ,pri nas ni da niuser posted image ,pa še mami obožuje ptuj

jaz tudi lahko do Ptuja pridem...komot...samo zmenimo se...user posted image

jaz tudi, če je dopoldne. ker danes sem poskušala priti popoldne na ptuj. kaj si ti nor. več kot pol ure čakaš samo da prideš ven iz mb. pa kaj mi pomaga avtocesta do ptuja, če sploh na njo ne morem prit user posted image user posted image user posted image user posted image

so potem po radiu govorili, da so zastoji in priporočajo regionalne ceste...zaradi del na cesti...

smo pol tudi mi čuli, ko smo že v gužvi stali user posted image user posted image user posted image ma samo sem razmišljala, če bo to vsak teden tako, pol se mi res ne da na ptuj voziti... ma škoda je. tu v mb pa se že začne jutri dopoldne tečaj. no, bom jutri poklicala pa bom videla, kaj bojo rekli user posted image user posted image ma nimam sreče s tem plavanjem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
28.9.2009 21:58:14   
Najaa

daj nehaj. še Tijina največja mi ne bi bla prav, kaj ti je?? user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
28.9.2009 21:59:23   
Najaa

Kaj pa je? je kaj smešnega? Kaj ti malo vode spustim? Reči mu naj ti kahlico prinese?

ah ja, ti se kar norčuj. user posted image  ko bo tebe lulat tiščalo, te bom tudi jaz hecala. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
28.9.2009 21:59:33   
tasa_m

ne daj se!! Reci mu da je igrca pokvarjena user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
28.9.2009 21:59:38   
KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

trezika - lahko ,pa kdaj do ptuja prišlepamo ,če ti je lažje ,pri nas ni da niuser posted image ,pa še mami obožuje ptuj

jaz tudi lahko do Ptuja pridem...komot...samo zmenimo se...user posted image

jaz tudi, če je dopoldne. ker danes sem poskušala priti popoldne na ptuj. kaj si ti nor. več kot pol ure čakaš samo da prideš ven iz mb. pa kaj mi pomaga avtocesta do ptuja, če sploh na njo ne morem prit user posted image user posted image user posted image user posted image

so potem po radiu govorili, da so zastoji in priporočajo regionalne ceste...zaradi del na cesti...

smo pol tudi mi čuli, ko smo že v gužvi stali user posted image user posted image user posted image ma samo sem razmišljala, če bo to vsak teden tako, pol se mi res ne da na ptuj voziti... ma škoda je. tu v mb pa se že začne jutri dopoldne tečaj. no, bom jutri poklicala pa bom videla, kaj bojo rekli user posted image user posted image ma nimam sreče s tem plavanjem user posted image user posted image user posted image

kaj pa če bi se peljala za bistrico in oid tam za ptuj...ker jaz sem v 25 minutah tam...user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
28.9.2009 22:00:40   
KOKICA32

ah ja, ti se kar norčuj. user posted image  ko bo tebe lulat tiščalo, te bom tudi jaz hecala. user posted image

vrei...ti mkar daj...samo jaz ne bom držala...jaz bom kar šla...user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
28.9.2009 22:01:07   
KOKICA32

user posted image user posted image user posted image Ja, res!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
28.9.2009 22:01:31   
Najaa

ne morem, ker jo z neta potegne v sekundi. user posted image
sej zdej se je v kmetijo zatopil in ima velik za povedat čez njih. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
28.9.2009 22:02:17   
spps

daj nehaj. še Tijina največja mi ne bi bla prav, kaj ti je?? user posted image
PMSuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?