Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 21:38:08
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Si, si, si....jaz tudi imam tvojo...še imaš tudi ti isto? imam isto. ja. okej...ob 09h Spar Slovenske Konjice!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 21:38:48
|
|
|
|
spps
|
kaj sem zamudila?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 21:38:51
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa pojma nimam. rekla je, da je peš 10 minut od spara doma to pomeni minuta z avtom. sicer bo pa tasa že pri njej tak da budna bo in jo bom poklicala. KOKICA imam jaz tvojo cifro? aha imam, sem pogledala. imaš še isto kot takrat, ko si bila noseča? nimata nikjer za zgrešit. Če sva midve z Persido našle, ko sva jo skoraj v Lj. iskale, pol jo bosta še vidve ko sta bolj domači v tistih krajih.. sam neki mi povej. a od avtobusne je do spara sam naravnost, ne? ja naravnost, mimo OMV pumpe in takoj za pumpu že vidiš Spar na desni...v smeri CE! čaki, a v smeri CE po stari cesti ali proti AC? sem zakomplicirala? jaz pridem z AC.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 21:40:07
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 ne vso pot ni treba, te bo roka bolela...kak boš potem LIjo nosla? le pri izvozu Sl. Bistrica JUG!..poglej na levo... in boš videla par hišk...tam sem ... sem jo mislila malo k tebi podvalit sploh ni problema...tako mirno dete nositi po rokah..bom jaz tebi Valentina dala... aha, aha. Se bova jutri pogovarjali. Skokeca boš mi dla..to mi dejlaj
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 21:40:33
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps kaj sem zamudila? debato o tem, kdaj te bomo zjutraj napadle
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 21:40:50
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps kaj sem zamudila? menimo se za kafe pri tebi
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 21:41:17
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Si, si, si....jaz tudi imam tvojo...še imaš tudi ti isto? imam isto. ja. okej...ob 09h Spar Slovenske Konjice! velja.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 21:41:32
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa pojma nimam. rekla je, da je peš 10 minut od spara doma to pomeni minuta z avtom. sicer bo pa tasa že pri njej tak da budna bo in jo bom poklicala. KOKICA imam jaz tvojo cifro? aha imam, sem pogledala. imaš še isto kot takrat, ko si bila noseča? nimata nikjer za zgrešit. Če sva midve z Persido našle, ko sva jo skoraj v Lj. iskale, pol jo bosta še vidve ko sta bolj domači v tistih krajih.. sam neki mi povej. a od avtobusne je do spara sam naravnost, ne? ja naravnost, mimo OMV pumpe in takoj za pumpu že vidiš Spar na desni...v smeri CE! čaki, a v smeri CE po stari cesti ali proti AC? sem zakomplicirala? jaz pridem z AC. sem si mislilam da prideš iz AC...iz AC SLovenske Konjice, ne? POtem je to gledano v smeri CE ja...kot se prej pisala..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 21:42:04
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Si, si, si....jaz tudi imam tvojo...še imaš tudi ti isto? imam isto. ja. okej...ob 09h Spar Slovenske Konjice! velja. že imam naslov hiše od Spps Pa mahali na bosta, in rdečo preprogo vrgli...te pa tak ne morema zgrešiti...
< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 28.9.2009 21:43:30 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 21:42:48
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 ne vso pot ni treba, te bo roka bolela...kak boš potem LIjo nosla? le pri izvozu Sl. Bistrica JUG!..poglej na levo... in boš videla par hišk...tam sem ... sem jo mislila malo k tebi podvalit sploh ni problema...tako mirno dete nositi po rokah..bom jaz tebi Valentina dala... aha, aha. Se bova jutri pogovarjali. Skokeca boš mi dla..to mi dejlaj Zakaj pa ne? Dobiš..pa še katera....Persida ziher!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 21:43:10
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps kaj sem zamudila? boš jutri vidla.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 21:43:44
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Si, si, si....jaz tudi imam tvojo...še imaš tudi ti isto? imam isto. ja. okej...ob 09h Spar Slovenske Konjice! velja. že ima naslov hiše od Spps si ziher da je pravi? Glede nato da si mi prej zavijala z okami tega ne maram in se znam fajn "razkurit" ko mi kdo zavija
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 21:43:58
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps kaj sem zamudila? boš jutri vidla. ž že navsezgodaj!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 21:44:20
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa pojma nimam. rekla je, da je peš 10 minut od spara doma to pomeni minuta z avtom. sicer bo pa tasa že pri njej tak da budna bo in jo bom poklicala. KOKICA imam jaz tvojo cifro? aha imam, sem pogledala. imaš še isto kot takrat, ko si bila noseča? nimata nikjer za zgrešit. Če sva midve z Persido našle, ko sva jo skoraj v Lj. iskale, pol jo bosta še vidve ko sta bolj domači v tistih krajih.. sam neki mi povej. a od avtobusne je do spara sam naravnost, ne? ja naravnost, mimo OMV pumpe in takoj za pumpu že vidiš Spar na desni...v smeri CE! čaki, a v smeri CE po stari cesti ali proti AC? sem zakomplicirala? jaz pridem z AC. sem si mislilam da prideš iz AC...iz AC SLovenske Konjice, ne? POtem je to gledano v smeri CE ja...kot se prej pisala.. čaki, blont sem... ko pridem z AC skoz naravnost naprej od avtobusne je spar?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 21:44:22
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Si, si, si....jaz tudi imam tvojo...še imaš tudi ti isto? imam isto. ja. okej...ob 09h Spar Slovenske Konjice! velja. že ima naslov hiše od Spps si ziher da je pravi? Glede nato da si mi prej zavijala z okami tega ne maram in se znam fajn "razkurit" ko mi kdo zavija grem preveriti,,,
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 21:44:28
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps kaj sem zamudila? boš jutri vidla. zdaj ziher bere za nazaj
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 21:44:45
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 ne vso pot ni treba, te bo roka bolela...kak boš potem LIjo nosla? le pri izvozu Sl. Bistrica JUG!..poglej na levo... in boš videla par hišk...tam sem ... sem jo mislila malo k tebi podvalit sploh ni problema...tako mirno dete nositi po rokah..bom jaz tebi Valentina dala... a ti boš pa vse marčevke do mene obdelala?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 21:45:13
|
|
|
|
tasa_m
|
pa kaj zaj babnice, kaj vse kmete gledate?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 21:45:25
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps kaj sem zamudila? boš jutri vidla. zdaj ziher bere za nazaj se trudim. sam če katera ne pije prave kave naj si tist ka pije prinese s sabo
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 21:45:43
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 ne vso pot ni treba, te bo roka bolela...kak boš potem LIjo nosla? le pri izvozu Sl. Bistrica JUG!..poglej na levo... in boš videla par hišk...tam sem ... sem jo mislila malo k tebi podvalit sploh ni problema...tako mirno dete nositi po rokah..bom jaz tebi Valentina dala... a ti boš pa vse marčevke do mene obdelala?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 21:45:47
|
|
|
|
KOKICA32
|
[/quote] si ziher da je pravi? Glede nato da si mi prej zavijala z okami tega ne maram in se znam fajn "razkurit" ko mi kdo zavija [/quote] grem preveriti,,, [/quote] Sem preverila..ŠTIMA!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 21:45:58
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps kaj sem zamudila? boš jutri vidla. ž že navsezgodaj! dej ko se bo ustrašla in nam ne bo odprla.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 21:46:30
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps kaj sem zamudila? boš jutri vidla. zdaj ziher bere za nazaj se trudim. sam če katera ne pije prave kave naj si tist ka pije prinese s sabo jaz je ne pijem...torej si vodo s sabo prinesem...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 21:46:55
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m pa kaj zaj babnice, kaj vse kmete gledate? jaz mal skačem iz FB na RR
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 21:47:06
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps kaj sem zamudila? boš jutri vidla. zdaj ziher bere za nazaj se trudim. sam če katera ne pije prave kave naj si tist ka pije prinese s sabo jaz bom kafe pila, če pa bom bolj zgodna pa si prnesem 2 kapučina, več pa tak nebom spila
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?