Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 28.9.2009 8:39:29
|
|
|
|
Urša08
|
Barbarags nč nisi napisala kako ste vi kaj? Ste zdravi, nočke prespane,...? Katjuša kje si? Upam da je vse v redu, da ste zdravi
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 28.9.2009 8:41:05
|
|
|
|
Urša08
|
punce lepo uživajte čez dan Srečanje: Jaz sem od četrtka naprej ZA tako da ve kar povejte
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 28.9.2009 8:48:46
|
|
|
|
simonakr
|
Evo mala spančka - dopoldanski počitek! Urša - fajn da uživaš Majchy sm te kliknila na FB, Shuka ti pa mene dej, sej zdej sva z Majchy prijateljice Piškot - nisi šlampasta. Tud men se je skor ene 2x že zvrnila iz postelje al pa iz kavča, so pač živahni. Pa sej je vse ok z njo ane? Srečanje - načeloma sm za, ampak če ga nardite v torek, ker mam takrat popoldne službo, pa bi poskušala prletet! Tko zdej pa hitr obleke pobrat pa mal likat it preden se moja tečka zbudi
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 28.9.2009 8:53:22
|
|
|
|
claud
|
Jutro! Evo jst sm uradno obupala nad temi zobki.... Še kr sam milimeter ven gleda.....že 2 dni se nikamor ne premakne.... Nočka....primerna rrasti zoba....tko da ni bla zlo prespana.... Ustat se mi pa kr ne da ampak bo treba zajtrk narest. Jst bi tud kako srečanje!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.9.2009 9:19:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.9.2009 9:20:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 28.9.2009 9:27:47
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo SIMONA A BOMO KEJ PIL, K MAŠ DONS PRVI DAN SLUŽBE Ne dons - v ČETRTEK!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 28.9.2009 9:49:59
|
|
|
|
tanci29
|
hej erik v vrtcu...hana spančka naša nočka tud kr neki non stop eno zbujanje tko da zdej kr pr men spi k se mi ne da non stop ustajat tko da sam zize dam ven pol si pa madam postreže al pa pocarta al pa karkoli že....mislm pa da je ta drug zbek tud že uzunej...sam k nč noče pokazat kolumbo-ojoj upam da boste se pozdravli mlea-kako vito? kaj bolje urša-o babika kere skomine nam delaš, kok bi pila kavico s tabo na terasci....uživajte pa upam da se hitro pocajta nejc simona-o ti pa že kar delat...in občutki baki-a si kej zmatrana jest moram pa po vabila so že končana
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 28.9.2009 9:59:11
|
|
|
|
simonakr
|
Tanci - občutki so mešani od veselega razburjenja do živčnosti vse v enem, sm pa že v nizkem štartu tko da - READY STEADY GO!!!! Tko zdej grem pa našo miss nafutrat!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 28.9.2009 10:02:15
|
|
|
|
tanci29
|
kakšen boš pa urnik mela? kje bo pa larisa?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 28.9.2009 10:22:38
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 kakšen boš pa urnik mela? kje bo pa larisa? pon od 10 do 19 - tale bo mal dolga ampak bo tor od 13 do 19 sre, čet, pet od 7 do 13 Larisa bo pa pri tašči največ, ostalo pa pri mojmu pa zjutrej jo bo on nafutrov pa previl pa k tašči peljov, pa pol ko pride iz šihta, ko bom jest pop, jo bo tud on mel! Pa če bo šla tašča na kakšen izlet bo mogu tud on met!
< Sporočilo je popravil simonakr -- 28.9.2009 10:25:35 >
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 28.9.2009 10:50:39
|
|
|
|
BarbaraGS
|
Ursa hvala :) ti si vedno tako skrbna in vprasas kako in kaj :) Mi smo ok, se vedno smrkavi, ampak nic vec kot to. Noci so prespane od kar smo sli na metodo iz knjige Spi dete spi in moram rect, da ceprav je pred spanjem sitnarjenje, vcasih tudi jok, nikoli vec kot 20min (z najinimi obiski v sobi), potem pa spi celo noc ali pa se enkrat zbudi in zaspi v 5 minutah. Glih tolko, da grem v sobo, recem da jo imamo radi in da je nocka za spanje, pa zaspi nazaj. Je pa zaradi tega toliko bolj teckasta zjutraj in se zeli cartati (ji manjka tega ponoci). Zdaj je zacela locevati med mano in mojim mozem in sem jaz za cartanje, on pa za igranje. Vcasih mi je prav hudo, ko vidim kako se zeli on cartat z njo, ona pa se obraca vstran in sili k meni...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 28.9.2009 13:15:01
|
|
|
|
simonakr
|
No mala spi! Zdej pa nekej malga pojest pol pa likat, pa hladilnik pospravt če bo zneslo!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 28.9.2009 13:31:17
|
|
|
|
birdy
|
Hoj, hoj, mi smo še kr bolni. Bronhitis čist na udaru. Dons smo mel kontrolo, smo povečal vdihe Ventolina iz 2 na 3. Se prav da glih najbolj nismo. Dobil smo napotnico za pulmologa, ker dohtarca prav da še ona ne ve a dat kako terapijo al ne...Pa v razvojno tud gremo. Upam da se nas bojo usmilil v Domžalah, ker če ne gremo v Šiško. Nisem vas zaenkrat nič bralča za nazaj, bom probala zvečer če bom mela čas.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 28.9.2009 15:16:18
|
|
|
|
Onasiss
|
Dober dan... Tudi mi še vedno bolani, no vsaj Vito... Bošček je ponoči "lajajoče" kašlju, vročine niti nima visoke, tako da ga k dohtarju ne bom vlekla. Delamo inhalacije kamilic, not dam kapljico , dve 31 kapljic in pred spanjem en vpih ventulina, da potem bolje zaspi..... Tyson pa kot ponavadi. AJa kakih 15 s zdrži že sama na nogah brez opore, ko ji zmanjka se v počepu usede. vsem bolanim......
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 28.9.2009 15:18:44
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy napotnico za pulmologa, ker dohtarca prav da še ona ne ve a dat kako terapijo al ne Upam, da boš šla na pediatrično k Praprotnikovi... je full dobra Za razvojno pa lahko pokličeš tudi na Vič.... Mi smo čakali cca 2 meseca.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 28.9.2009 15:26:33
|
|
|
|
simonakr
|
Evo speglano vse! Hladilnik bo počaku Zdej se pa oglaša morm letet
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 28.9.2009 15:44:31
|
|
|
|
Čebel@
|
men se pa ne da likat ..........čakava atija da pride domov in gremo ven na sončka
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 28.9.2009 17:16:10
|
|
|
|
SURF
|
Pozdravčke. Najprej pikepoke za vse bubane ...naj čimprej mine. Urša-Si že z morja? Tok površno berem včasih in mi veliko uide...ampak moram pa pokukat na rr Sem pa zasledila,da ste bili v tistih hišicah na Pagu,kje lohka to pogledam na netu,je kak link.. Kako kej spanje podnevi,že kej boljše? Majchy-Super,da si pridna v šoli Barbara-Sem tudi js sem slišala za to knjigo,menda res deluje,da je začetek naporen,vendar so rezultati...v glavnem super da ste nnašli način,rešitev. Shuka-Ja ti si zlata mamica,ostani močna..občudujem te! Tebe in tvoj optimizem.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 28.9.2009 17:18:03
|
|
|
|
SURF
|
oooo,Simona...kakšen je bil prvi dan?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 28.9.2009 17:20:15
|
|
|
|
SURF
|
Nobene ni . Grem pa likat ..dokler so moja bonika ne zbudi.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 28.9.2009 17:24:28
|
|
|
|
SURF
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS Ursa hvala :) ti si vedno tako skrbna in vprasas kako in kaj :) Mi smo ok, se vedno smrkavi, ampak nic vec kot to. Noci so prespane od kar smo sli na metodo iz knjige Spi dete spi in moram rect, da ceprav je pred spanjem sitnarjenje, vcasih tudi jok, nikoli vec kot 20min (z najinimi obiski v sobi), potem pa spi celo noc ali pa se enkrat zbudi in zaspi v 5 minutah. Glih tolko, da grem v sobo, recem da jo imamo radi in da je nocka za spanje, pa zaspi nazaj. Je pa zaradi tega toliko bolj teckasta zjutraj in se zeli cartati (ji manjka tega ponoci). Zdaj je zacela locevati med mano in mojim mozem in sem jaz za cartanje, on pa za igranje. Vcasih mi je prav hudo, ko vidim kako se zeli on cartat z njo, ona pa se obraca vstran in sili k meni... Otroci gredo skozi več faz,sem zadnjič brala kako je bilo eni mamici hudo,ker je hotel tamali samo atija,atija in atija...pa so ji vse izkušene mamice dejale,da naj se spočije v tej "papa"fazi,ker bo hitro mimo.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 28.9.2009 19:09:55
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF oooo,Simona...kakšen je bil prvi dan? Ga še ni bilo bo v Četrtek 1.10!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 28.9.2009 19:30:57
|
|
|
|
tanci29
|
hoj smo jedli pico...jest brez sira(dolgčas) vabila so ful lepa...zdej bo treba pa še vse naslove najdt pa poslat... v avstralijo gremo 30.10. se pravi ne bom tam 5 tednov...nažalost, ampak drugače ne gre je malo predaleč da bi se moj fural sem pa ke, jest pa čist sama z obema nebi šla na avion lepo se imejte pa kej načvekejte...kaj se dogaja da ni nobene
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 28.9.2009 19:39:41
|
|
|
|
Urša08
|
tanci super za vabila, pa seveda za avstralijo joj kok boste uživali birdy upam da se tvoja princeska pozdravi revica ti pa upam da si spočiješ mlea bogi Vito, upam, da se kmalu pozdravi kako si pa ti drugače barbarags me veseli, da ste poštimali nočke pri nas zadnje dni niso ravno bleščeče - po večini zarad Nejca - je mal bolančkan in se zbuja, posledično še Žiga zbudi in mamo veselico
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?