Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 28.9.2009 8:37:49
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Nina7 na koliko + si že???? uf preveč , na + 14,5 kolk maš ti zdej kg? Pridna . Jaz imam sedaj 54kg. Upam, da tako tudi ostane Nina nič se sekirat, boš itak dala vse dol.. estrella teb pa še enkrat čestitke
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 28.9.2009 8:37:54
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Vidim, da ste se nekaj menile za srečanje v soboto, 3.10. v CE. SEM ZAAAAAAAAA!!! Bi šla katera bowlat? Ali v kino? Potem še kam? Planet Tuš Celje? Ob 18h? Samo predlagam tudi meni se zdi bowling dobra ideja! kaj pa ostale? koliko vas sploh pride? jst sem že povedla, da evo pazi jst mu sploh ne bom povedla, tak ko on men ni v soboto in je kr šel,tako da jst tud grem..ja špelin@ sem še jezna, sicer malo manj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 28.9.2009 8:37:57
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Vidim, da ste se nekaj menile za srečanje v soboto, 3.10. v CE. SEM ZAAAAAAAAA!!! Bi šla katera bowlat? Ali v kino? Potem še kam? Planet Tuš Celje? Ob 18h? Samo predlagam super ideja..bowling
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 28.9.2009 8:37:57
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Vidim, da ste se nekaj menile za srečanje v soboto, 3.10. v CE. SEM ZAAAAAAAAA!!! Bi šla katera bowlat? Ali v kino? Potem še kam? Planet Tuš Celje? Ob 18h? Samo predlagam tudi meni se zdi bowling dobra ideja! kaj pa ostale? koliko vas sploh pride? jst sem že povedla, da evo pazi Moj tudi že ve Ima moje sitnobe tako poln kufer, da je sam rekel, naj se kar zmenim Naš bi pa najraje videl,da bi bila skoz doma Pa za migreno in da se malo spočiješ
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 28.9.2009 8:42:21
|
|
|
|
tilči
|
Ali ima katera izkušnje s pocenielektrika.si? Imajo ugodnejše cene električne energije,saj čez mesec ni veliko,čez leto se pa kar nabere;samo ne vem,kako je s servisom,če je karkoli narobe Sedaj smo samo poklicali na Elektro LJ in so takoj prišli zrihtat,tukaj pa ne vem,kako je,pa ne bi rada dobavitelja menala,potem pa bila brez elektrike
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 28.9.2009 8:50:44
|
|
|
|
jana81
|
špelin@ kako je s tvojo migremo, kej popušča?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 28.9.2009 8:51:53
|
|
|
|
Anonimen
|
JUTRO moja miška je bila zopet lumpa ponoči , porkaduš celo noć ga je na polno sra.la Katy: sem kupila tisto mazilo, pa nam je nucala 2 noči, danes ponoči pa spet , Katy lahko dam slikce gor? Špelin@ v Čatežkih je bilo noroooooooooooooo ej ti povem dokler je Anči še tako majhna, sploh na morje več ne gremo , res super je bilo, pa kako noriii bazenčki za tako male otročke , drugače pa je moja miška prava adrenalistka , non stop je moj moral po toboganih z njo , pa moja miška je že čisto samostojna v vodi z rokavčki nam je očitno plavalni tečaj le nucal , moram pohvalit vsi so bili zelo prijazni in ustrežljivi , nihče mi ni dal povoda za kakršnokoli kreganje Bom res dala danes slikce gor Torej a v soboto z ali same? Jaz dopoldan delam , Nina: ne urnik imam od pon-pet, samo ko grem na LD moram še malo med vikendi podelat , drugače pa vam povem, da počasi že komaj čakam da zamenjam službo, ker šefika mi bo živce požrla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 28.9.2009 8:54:09
|
|
|
|
Anonimen
|
AJA sem vam pozabila povedat, da sem včeraj imela KREŠ, ena presneta baba je sekala ovinek in direkt vame
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 28.9.2009 8:58:02
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ suzy85, kako je danes Eva? Sem brala, da si imela pestro, sploh pri dežurnem dr.-ju ponoči ji je vročina padla, je pa imela zjutraj spet 37,4 in mislim, da počasi narašča. drugače je pa skoz dobre volje, le zabit nosek jo malo jezi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 28.9.2009 9:05:53
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos AJA sem vam pozabila povedat, da sem včeraj imela KREŠ, ena presneta baba je sekala ovinek in direkt vame pa sta ja komaj avto porihtala, zdej pa še to? a je fejst?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 28.9.2009 9:06:28
|
|
|
|
Čmrlika
|
Dobro jutro! Se je klofalo vidim... Evo jaz pijem kavico, moja miška pa še kr spi , pa sem si rekla naj, da bo spočita, vsaj ona ko pride njena babi zdaj strašit s primorskega za 4 dni. O svojem razpoloženju in navdušenju glede prihoda tašče vam itak ne rabim razlagat,ne?
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 28.9.2009 9:08:26
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos JUTRO moja miška je bila zopet lumpa ponoči , porkaduš celo noć ga je na polno sra.la Katy: sem kupila tisto mazilo, pa nam je nucala 2 noči, danes ponoči pa spet , Katy lahko dam slikce gor? Špelin@ v Čatežkih je bilo noroooooooooooooo ej ti povem dokler je Anči še tako majhna, sploh na morje več ne gremo , res super je bilo, pa kako noriii bazenčki za tako male otročke , drugače pa je moja miška prava adrenalistka , non stop je moj moral po toboganih z njo , pa moja miška je že čisto samostojna v vodi z rokavčki nam je očitno plavalni tečaj le nucal , moram pohvalit vsi so bili zelo prijazni in ustrežljivi , nihče mi ni dal povoda za kakršnokoli kreganje Bom res dala danes slikce gor Torej a v soboto z ali same? Jaz dopoldan delam , Nina: ne urnik imam od pon-pet, samo ko grem na LD moram še malo med vikendi podelat , drugače pa vam povem, da počasi že komaj čakam da zamenjam službo, ker šefika mi bo živce požrla edina same!!! pa proti večeru bowling in potem žur
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 28.9.2009 9:08:28
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos AJA sem vam pozabila povedat, da sem včeraj imela KREŠ, ena presneta baba je sekala ovinek in direkt vame ojoj, klej poškodb? upam da ne
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 28.9.2009 9:11:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos AJA sem vam pozabila povedat, da sem včeraj imela KREŠ, ena presneta baba je sekala ovinek in direkt vame pa sta ja komaj avto porihtala, zdej pa še to? a je fejst? obema je šlo vozniko stransko ogledalo , tako da smo se zmenile da naj zrihta brez kupončka. Samo vam povem, da so se mi kolena še cel dan tresla , kej tazga še nisem doživela, počlo pa je tako, da sem mislila da mi polovica avta fali
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 28.9.2009 9:12:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos JUTRO moja miška je bila zopet lumpa ponoči , porkaduš celo noć ga je na polno sra.la Katy: sem kupila tisto mazilo, pa nam je nucala 2 noči, danes ponoči pa spet , Katy lahko dam slikce gor? Špelin@ v Čatežkih je bilo noroooooooooooooo ej ti povem dokler je Anči še tako majhna, sploh na morje več ne gremo , res super je bilo, pa kako noriii bazenčki za tako male otročke , drugače pa je moja miška prava adrenalistka , non stop je moj moral po toboganih z njo , pa moja miška je že čisto samostojna v vodi z rokavčki nam je očitno plavalni tečaj le nucal , moram pohvalit vsi so bili zelo prijazni in ustrežljivi , nihče mi ni dal povoda za kakršnokoli kreganje Bom res dala danes slikce gor Torej a v soboto z ali same? Jaz dopoldan delam , Nina: ne urnik imam od pon-pet, samo ko grem na LD moram še malo med vikendi podelat , drugače pa vam povem, da počasi že komaj čakam da zamenjam službo, ker šefika mi bo živce požrla edina same!!! pa proti večeru bowling in potem žur čisto v mojem stilu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 28.9.2009 9:13:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 špelin@ kako je s tvojo migremo, kej popušča? špelin@ migrena je kar hudič , do kdaj imaš zdaj Gregija v vrtcu?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 28.9.2009 9:15:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce HELP kako naj svojo miško navadim na sveže sadje nikakor ne želi probat, nikakršnega sadja ne mara tako sem žalostna zaradi tega
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 28.9.2009 9:20:13
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 špelin@ kako je s tvojo migremo, kej popušča? Držim pesti, da bo imigran prijel. Saj mislim, da bo, me je že malo "zadel". Samo tale mrzel zrak zunaj mi ob migreni samo škodi S psom sva ravno nazaj, zdaj grem malo ležat. Naredila očitno ne bom NIČ
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 28.9.2009 9:20:40
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Ali ima katera izkušnje s pocenielektrika.si? Imajo ugodnejše cene električne energije,saj čez mesec ni veliko,čez leto se pa kar nabere;samo ne vem,kako je s servisom,če je karkoli narobe Sedaj smo samo poklicali na Elektro LJ in so takoj prišli zrihtat,tukaj pa ne vem,kako je,pa ne bi rada dobavitelja menala,potem pa bila brez elektrike Ne vem. Sem pa že hotela debatirat o tem z , samo ne najdeva pravega momenta.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 28.9.2009 9:20:57
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ suzy85, kako je danes Eva? Sem brala, da si imela pestro, sploh pri dežurnem dr.-ju ponoči ji je vročina padla, je pa imela zjutraj spet 37,4 in mislim, da počasi narašča. drugače je pa skoz dobre volje, le zabit nosek jo malo jezi Upam, da bo samo še bolje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 28.9.2009 9:21:25
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Dobro jutro! Se je klofalo vidim... Evo jaz pijem kavico, moja miška pa še kr spi , pa sem si rekla naj, da bo spočita, vsaj ona ko pride njena babi zdaj strašit s primorskega za 4 dni. O svojem razpoloženju in navdušenju glede prihoda tašče vam itak ne rabim razlagat,ne? za Tajino spanje. Pridi v soboto v Celje!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 28.9.2009 9:21:39
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: jana81 edina same!!! pa proti večeru bowling in potem žur čisto v mojem stilu sem vedla da ti bo kul
< Sporočilo je popravil jana81 -- 28.9.2009 9:22:14 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 28.9.2009 9:22:51
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos AJA sem vam pozabila povedat, da sem včeraj imela KREŠ, ena presneta baba je sekala ovinek in direkt vame pa sta ja komaj avto porihtala, zdej pa še to? a je fejst? obema je šlo vozniko stransko ogledalo , tako da smo se zmenile da naj zrihta brez kupončka. Samo vam povem, da so se mi kolena še cel dan tresla , kej tazga še nisem doživela, počlo pa je tako, da sem mislila da mi polovica avta fali O šit Uf, glavno, da ni hujšega. Takole sem jaz pred leti trčila s tipom, ki je prehiteval meni nasproti v škarje... Še sreča, da je bila cesta dovolj široka, da smo se vsi 3 nekako zbasali in ni bilo hujšega. edinaos, res sreča, da ni huje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 28.9.2009 9:23:22
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos JUTRO moja miška je bila zopet lumpa ponoči , porkaduš celo noć ga je na polno sra.la Katy: sem kupila tisto mazilo, pa nam je nucala 2 noči, danes ponoči pa spet , Katy lahko dam slikce gor? Špelin@ v Čatežkih je bilo noroooooooooooooo ej ti povem dokler je Anči še tako majhna, sploh na morje več ne gremo , res super je bilo, pa kako noriii bazenčki za tako male otročke , drugače pa je moja miška prava adrenalistka , non stop je moj moral po toboganih z njo , pa moja miška je že čisto samostojna v vodi z rokavčki nam je očitno plavalni tečaj le nucal , moram pohvalit vsi so bili zelo prijazni in ustrežljivi , nihče mi ni dal povoda za kakršnokoli kreganje Bom res dala danes slikce gor Torej a v soboto z ali same? Jaz dopoldan delam , Nina: ne urnik imam od pon-pet, samo ko grem na LD moram še malo med vikendi podelat , drugače pa vam povem, da počasi že komaj čakam da zamenjam službo, ker šefika mi bo živce požrla edina same!!! pa proti večeru bowling in potem žur čisto v mojem stilu Same, ja A potem se bomo kar zmenile?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 28.9.2009 9:24:01
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: jana81 špelin@ kako je s tvojo migremo, kej popušča? špelin@ migrena je kar hudič , do kdaj imaš zdaj Gregija v vrtcu? Malo po enajsti grem ponj. Je nekaj kašljal ponoči in upam, da ne bo kaj bolj zbolel.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?