|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009 2.del
27.9.2009 19:11:48   
malaMravljica
Cveke, a veste da se bliza nas mesec, jeeeeeee koncno bomo prisle na nas racun, bravo za nas user posted image user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image  za naso novo dojencico, prava struca user posted image

nea_teja tebi pa zelim, da bo vse ok z malim. Kaksnih zapletov si res ne zasluzis.

Tea85, joj skornji ja, ne govor. Jaz sem rekla,da letos bom kaksne brez pete, da bom kul mami z vozickom. Kolk ze komi cakam, da bom vozickala okol, pa za dojencka se bo ja treba lepo zrihtat a ne. Drugace pa jaz kar nosim cevlje s peto sedak, ce gremo zvecer vn itak, mi nic ne zastaja voda, nic ne zatekam in za tistih par korakov zvecer itak kar petke.

michelle1, ja vidla ja. In ona je imela pdp isto kot jaz, lahko verjames, da me je postalo kar strah kaksne mere bo imelo nase dete. Ze zdavnej je bilo na 3kg, pol je g mal racunal, da bom prej rodila in prilagodil porodno tezo, jaz sem pa se kar v enem kosu. Sam ne vec dolgo, racunam na jutri al pa na petek.

ninasiki, joj gggggrrrr ta tvoja tasca.

Crystall, ja sem izvedela kaj je ta sir ja. Na lestvici moje nepriljubljene hrane skoraj vodi. Ma ves, pac tega nisem jedla do pred parih let, ko sem prvic poskusla en grizljajcek, ce pa to poznas od maliega naprej pa verjamem da je fino.

Se 5 DNI do PDP!

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
27.9.2009 19:16:50   
Crystall
Mala mravljica ... jz sm mesni sir prvič jedla user posted image . Zdej, ko sem zvedla, da je to podobno kot hrenovke ... tega ne jem več!!! Ne jem nobenih poli salam, nobenih hrenovk, paštet in zdaj tudi mesnega sira ne več. Ma na te mixe hrane ne dam nič - imam raje meso.

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
27.9.2009 19:17:36   
Crystall
Aja, pa ... jaz imam še 25 dni user posted image user posted image  Pa nekak imam občutek, da bo malce prej user posted image

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
27.9.2009 19:22:15   
malaMravljica
jaz bom tudi zacela s tvojo foro Crystall. 

Jaz tudi mislim, da bom prej rodila user posted image user posted image user posted image   ma na glas pa sploh ne povem kaj jaz v resnici mislim user posted image  user posted image  user posted image  kar je zgoraj napisano ze ne user posted image

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
27.9.2009 19:35:51   
Crystall
MM ... sej boš kmalu imela štručko v rokah user posted image . Še malce. Jaz bom najbrž še vsaj kakšnih 20 dni čakala user posted image .

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
27.9.2009 19:54:03   
rakica 2
crystal-jaz pa nisem za meso,vse ostalo pa dvojno porcijo,sem pol kar riž pa zrezke z jurčki,saj omako pojem sam mesa neuser posted image .sva šla zuser posted image mal na sprehod in sm spet nabrala dežnike,jutr bojo za kosilo njammm.pa nikar tko ne hitite,še tri dni da dočakamo oktoberuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil rakica 2 -- 27.9.2009 19:55:53 >

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
27.9.2009 20:03:37   
Crystall
Rakica ... kak bi jz zdele gobe jedla. Pohane marele, jurčke in lisičke z jajčki, v omaki ... karkoli ... enostavno njami so. Kaj se z mano dogaja??? Sam jedla bi. Ko razmišljam takole, kr lačna postanemuser posted image  Ma fullll jem, kile pa ne grejo nč kej gor. Doslej 5,9 kg plusa. Sej super, da ne grejo, sam se mi zdi čudno user posted image user posted image  

Nč, grem v hladilnik pošpejat user posted image

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
27.9.2009 20:14:34   
rakica 2
super si mi ti,jst mam plusa 17,zdaj jh mam 72kg akpak nimam pojma kot so skrite kr jh ni videtuser posted image ,sm pa prej bla ku ena glistauser posted image user posted image ..sm si privoščla kakav in piškote pa upam da mi ne bo spet slabo kot snoč,mam pa GROZEN apetit,ne vem kdo bo hujšal poluser posted image user posted image ..dober tekuser posted image

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
27.9.2009 20:26:26   
tršica
Oj!

Me en čas ni bilo do vas - saj dohajam itak ne, ker se preveč dogaja - pa vidim, da štorklja čedalje težje nosi. Čestitke vsem mamicam in atijem!

Jaz sem imela pregled 22.10. in je baje vse ok. No, naslednji pregled pa šele 6.10. - rok imam pa potem 13. :) Kaj pa vem? A se to res tako dela? Nekatere, berem, hodite vsak teden. Jaz pa šele prvič na CTGju, pa čez 14 dni pregled? Kaj pa vem no...

Res je čas tako hitro zbežal. Še malo pa bo pod štorkjo več imen kot pa v tabeli nad štorkljo. Vsem čim krajše, čim manj boleče, nato pa predvsem čimbolj zdravo, v kolikor prehite datume za Rim :)

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
27.9.2009 20:26:48   
Nea_teja_
Čer punce evo mi smo doma iz bolnice .Tamal je priklučen samo na zrak 23%in nič več na kisik.Je bistveno bolje.Imel je še slikanje glave in trebuha da so se prepričali da je vse  ok in res je.Ker pri nedonošenčkih lahko hitr pride do zapletov.Ampak naš Jaka je borc.Evo slikce od včeraj druga je pa od danes pop ko je bil že v Lj.
user posted image

< Sporočilo je popravil Nea_teja_ -- 27.9.2009 20:30:44 >

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
27.9.2009 20:30:02   
najčka
Ojla čvekice. Me ta vikend ni blo doma, pa mam en kup za prebrat. Čestitke Metki zone.user posted image pa neji tejiuser posted image pa talikiuser posted image ja kaj pa zdaj kera je na vrsti? 

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
27.9.2009 20:30:35   
Februarka08
Čer punce.

Jaz sem še sedaj v šoku...user posted image vam razložim kaj se je prej (skoraj) zgodilo pri naši hiši. Popoldne smo lepo prišli domov, smo bli še na zadnjem izletu da smo mal izkoristili nedeljo (smo šli na Brezje mal se pokrižat, pomolit itd. pa mal popacat...) potem sva pa midve s tamalo počakali zunaj par minutk, naši so šli pa po krave, ker jih vodimo na pašo. No, krave pridejo lepo domov, grejo v štalo, jaz grem pa odvezovat vrvi, tamala na dvorišču. Kar naenkrat se začne tašča na ves glas dret: Maja, Maja... pogledam nazaj, tamala pred štalo, krava pa uide skozi druga vrata venuser posted image Tako da je Larisa stala naravnost pred njo, jaz zakričim, nisem vedela kaj, krava pobezlja... sam Bog mi je varoval otroka, da se ni premaknila in je tako krava stekla mimo nje ZA LAS da jo ni podrla oz. pohodila... letim k njej, jo pograbim in laufam z njo po dvorišču ker se je kravi valda  zmešalo, ni vedla kam, jaz pa tudi ne, ker me je skrbelo za user posted image in seveda za Lariso. Končno jo tašča ukroti, jaz sem se pa sesedla. Ko je vse to za mano prišlo... če bom danes preživela noč v enem kosu, bom sigurno še kakšno! Do sape nisem mogla, tako sem se tresla, objemala sem tamalo, se držala za trebuh in se zahvaljevala, ker zdaj res verjamem da Bog obstaja! Mogoče sem malo zafilozofirala, ampak takega strahu še nisem doživela, upam da ga tudi nikdar več ne bom. Solze kar niso mogle nehat tečt, še zdaj me zmrazi. No, na srečo se je vse lepo izteklo, lahko bi blo pa tragičnouser posted image Šivi so zgleda tudi še ok, ker drugače predvidevam da bi krvavelauser posted image ker do danes še nisem tamale dvignila, kaj šele da bi z njo letalauser posted image user posted image Me je sicer bolelo spodaj, kot da bi pritiskalo dol, zdaj je malo bolje.
No tako, sem vam vse obrazložila, če se bo kateri dalo bratuser posted image zdaj sem boljše volje, naj tako tudi ostane.

Lep večer vam želim, mogoče vas pridem še kaj pogledatuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
27.9.2009 20:30:56   
rakica 2
tršica-pol mava pa na isti dan pregled in rokuser posted image ,men so ctg delal v 31 tednu,mi pa nč ne merjo kakšnega pretoka krvi,pa tut tega ne a je ksj odprto in zmehčan mat vrat,zgleda majo naši G vsak svoj načinuser posted image ,sam da bo vse ok z našimiuser posted image ..

< Sporočilo je popravil rakica 2 -- 27.9.2009 20:32:01 >

(odgovor članu tršica)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
27.9.2009 20:32:12   
najčka
JOOOJ kok je lep! ja super da je že boljš bo kmal domauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
27.9.2009 20:32:17   
Februarka08
Nea_teja, samo da gre na boljeuser posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
27.9.2009 20:33:54   
Nea_teja_
Evo slikce iz pediatrije v Ljubljani.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3766
27.9.2009 20:35:24   
rakica 2
nea-teja-user posted image user posted image user posted image ma kok je cortkan pa tak krepakuser posted image je videt,lepo se cartkita in vse naj najuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
27.9.2009 20:40:17   
karmen b
Čer....

Jaz pa grem jutri na stol se masirat, pa bi mogla muca*maca z mano in je frajerka na morju ostala user posted image ...jaz bi tud user posted image ...Lahko pa gre katera namesto nje z mano, ker ma tko rezerviran in samo jaz vem, da je ne bo. Se katera javi? Termin je za ob 9h zjutraj.

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
27.9.2009 20:42:15   
karmen b
Nea teja fletkan je Jaka, sam ma pa revček tok enih stvari nalimanih nase, da se mi prav smili.

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
27.9.2009 20:46:10   
rakica 2
februarka-zdaj ko sem brala me je blo kar strah ker nisem vedla kaj bo sledilo.sam da se je dobro izšlouser posted image user posted image ,sama vedno pravim,da imajo otročki user posted image varuha,ki bedi nad njimi,saj sami jih nismo tok pazit.men se je tamala tud kmal utopla v bazenu,zraven mene pol metra stran,sam bog jo je rešu,no nek stric jo je dvignu iz vode,celo pot sem jokala,pa še to me je najprej prašala ko je pršla k sebi"mama zakaj mi nisi pomagala".user posted image .men je skor srce počlo,stara je bla tri leta,zato popolnoma razumem tvoj strah

Neposredna povezava do sporočila: 3770
27.9.2009 20:50:47   
karmen b
Joj kakšne zgodbe pberem, bomo prvorodke čist presrane, kaj nas čaka. Sam da je vse uredu!

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
27.9.2009 21:18:07   
Februarka08
Rakica, se strinjam, imajo otroci res enega user posted image da jih varujejo. No, saj je prav tako, meni se zmeša, da se ji kaj naredi!!!user posted image Uf, tudi tvoja izkušnja je stresnauser posted image user posted image
Karmen, nič nočemo mamice strašit, samo včasih pride kaj nepričakovanega in si res ves ...user posted image no, na mojo srečo je bilo danes vse ok.

Uf, mi trebuh otrdeva... upam da čimprej mine, da lepo zaspim v miru.

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
27.9.2009 21:25:12   
rakica 2
Grem tud jst u postlo mi trebuh otrdeva dans že cel popoldan..lepo spančkiteuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3773
27.9.2009 21:25:26   
skačica
čer!

Zdele sem pa čist fertik. Brala zgodbico od februarke in rakice pa pol še slikica Jaketa s temi cevčicami. Mah, res sem mehka, če je otrok v igri. Danes mi je še sestrična razlagala kako je bilo ene 2 meseca nazaj, ko je na njeno hčerkico (staro 3 leta) padla televizija in je imela notranje krvavitve(počila so ji jetra) in so jo potem po  dveurni operaciji rešili. V bolnici je bla še kar nekaj časa, ker se je še nekaj pol kompliciralo,... Sem bila čist solzna. Oh, take zgodbe me ornk pretresejo. Si kar sebe predstavljam kako bi se počutila, če bi se mojemu otroku kaj takega zgodilo.

Tud moja Iza je si je lansko leto, še ne en mesec po bratovi smrti in slabih 9 mesecev po atijevi, zlomila rokico, ko je padla s tobogana. 5 odraslih nas je bilo zraven in se je lepo peljala, proti koncu pa se prevrnila čez rob.
Skratka, v bolnici so jo dali pod narkozo, da so ji rokico lahko naravnali in zagipsali. Jaz sem morala čakati zunaj. Trajalo je samo 5 minut, jaz sem bila pa v taki histeriji, da sem ves čas samo jokala, mešalo se mi je. Potem so me poklicali in me je sestra prav čudno gledala kaj mi je, da se jočem, če je pa vse ok. Seveda, sej ni vedela kaj vse sem prestala v tistih mesecih in kako zelo sem bila psihično na tleh...
Eh, še vedno mi je full hudo, ko se spomnim na te trenutke.

Sicer je pa za nami en res lep dan. Bili smo na kosilu pri teti in stricu (res fajn človeka), tam je bilo tudi ostalo sorodstvo in tudi hčerka moje sestrične, ki je stara malo manj kot eno leto. Da bi ve videle, kako jo je Iza cel dan obletavala, jo božala, vodila za rokico, ji nosila igračke. Je bila tok zaposlena, da sploh nisem vedela zanjo. Vsi so samo gledali kako lepo dela z manjšimi otročki. Upam, da bo doma tudi tako.
O hrani raje ne bom govorila. Bilo je vse kar si lahko zamislite (od gobove, goveje juhe, 5 vrst mesa, riž, pečen krompirček, omakice, zelenjavne priloge, štruklji, 3 vrste solate pa potem za malico narezki, da te kap, francoska solata, paprika, spet en kup mesa. Vmes pa sadje, domače pecivo(sami biskviti, imam še cel krožnik doma, ker je teta naročila, da se še fajn najem preden grem rodituser posted image ), sladoledne kupe....ziher še kaj pozabila. Skratka, je ni restavracije, ki bi lahko presegla njihovo kuhinjo.
Potem smo na hitro leteli še k babi in dediju po abtrainer( ga bom posodila sestrični) in ker sta bila ravno na večerji v eni restavraciji, smo se še mi oglasili tam, popili eno pijačko, pojedli kos pice in šli domov.
Zdele bi se pa spet usedla za mizo pri stricu in teti in spet jedla, mater imam slonji želodec sigurno. Drugo ne more bituser posted image .

Imam še 6 dni, ja zdej bom vsak dan odštevalauser posted image . Komaj čakam, da letimooooo.

Neja teja- tale tvoj Jaka je pa pravi lepotec, tko lep in tak revček s temi aparatki. No, super, da ni več na kisiku, držim pesti, da bo res čimprej v tvojem naročju. Je pa pravi korenjak, res.

rakica- jaz imam tud zdej že +17 kg, j... ga, sej sem pri koncu. Ampak nimam jih pa 72 tako kot ti (srečka), ampak sem štartala s 65 kg, kar je tud čist ok, ampak tale cifra zdej se pa prav grdo slišiuser posted image . Bo kmalu bolje.

Pridem še pol kaj nazaj, če boste še kaj klepetale.

< Sporočilo je popravil skačica -- 27.9.2009 21:27:06 >

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
27.9.2009 21:36:56   
rakica 2
skačica-ja grozni so tile tamali,naša je potegnla tv dvakrat nase,nč ji ni blo in še stekleno omaro je porušla nase,pa glih sm steklovino,šalce in kozarce generalno tisti dan ven pobrala in pomila,kot da bi vedla kaj bo,njej ni blo nč,moji živci so bli pa scefraniuser posted image user posted image ,če so zdravi so živahni in prav je tako,se je pa tut moji kolegici ki je bla z mano v bazeno zdelo čudno kaj celo pot tulim,ona ni še imela otrok in vem da eni ne morjo razumet kaj se dogaja v naših glavah inuser posted image ...en velikuser posted image za vse mamice in bodoče mamice...nočka

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?