skačica
|
čer! Zdele sem pa čist fertik. Brala zgodbico od februarke in rakice pa pol še slikica Jaketa s temi cevčicami. Mah, res sem mehka, če je otrok v igri. Danes mi je še sestrična razlagala kako je bilo ene 2 meseca nazaj, ko je na njeno hčerkico (staro 3 leta) padla televizija in je imela notranje krvavitve(počila so ji jetra) in so jo potem po dveurni operaciji rešili. V bolnici je bla še kar nekaj časa, ker se je še nekaj pol kompliciralo,... Sem bila čist solzna. Oh, take zgodbe me ornk pretresejo. Si kar sebe predstavljam kako bi se počutila, če bi se mojemu otroku kaj takega zgodilo. Tud moja Iza je si je lansko leto, še ne en mesec po bratovi smrti in slabih 9 mesecev po atijevi, zlomila rokico, ko je padla s tobogana. 5 odraslih nas je bilo zraven in se je lepo peljala, proti koncu pa se prevrnila čez rob. Skratka, v bolnici so jo dali pod narkozo, da so ji rokico lahko naravnali in zagipsali. Jaz sem morala čakati zunaj. Trajalo je samo 5 minut, jaz sem bila pa v taki histeriji, da sem ves čas samo jokala, mešalo se mi je. Potem so me poklicali in me je sestra prav čudno gledala kaj mi je, da se jočem, če je pa vse ok. Seveda, sej ni vedela kaj vse sem prestala v tistih mesecih in kako zelo sem bila psihično na tleh... Eh, še vedno mi je full hudo, ko se spomnim na te trenutke. Sicer je pa za nami en res lep dan. Bili smo na kosilu pri teti in stricu (res fajn človeka), tam je bilo tudi ostalo sorodstvo in tudi hčerka moje sestrične, ki je stara malo manj kot eno leto. Da bi ve videle, kako jo je Iza cel dan obletavala, jo božala, vodila za rokico, ji nosila igračke. Je bila tok zaposlena, da sploh nisem vedela zanjo. Vsi so samo gledali kako lepo dela z manjšimi otročki. Upam, da bo doma tudi tako. O hrani raje ne bom govorila. Bilo je vse kar si lahko zamislite (od gobove, goveje juhe, 5 vrst mesa, riž, pečen krompirček, omakice, zelenjavne priloge, štruklji, 3 vrste solate pa potem za malico narezki, da te kap, francoska solata, paprika, spet en kup mesa. Vmes pa sadje, domače pecivo(sami biskviti, imam še cel krožnik doma, ker je teta naročila, da se še fajn najem preden grem rodit ), sladoledne kupe....ziher še kaj pozabila. Skratka, je ni restavracije, ki bi lahko presegla njihovo kuhinjo. Potem smo na hitro leteli še k babi in dediju po abtrainer( ga bom posodila sestrični) in ker sta bila ravno na večerji v eni restavraciji, smo se še mi oglasili tam, popili eno pijačko, pojedli kos pice in šli domov. Zdele bi se pa spet usedla za mizo pri stricu in teti in spet jedla, mater imam slonji želodec sigurno. Drugo ne more bit . Imam še 6 dni, ja zdej bom vsak dan odštevala . Komaj čakam, da letimooooo. Neja teja- tale tvoj Jaka je pa pravi lepotec, tko lep in tak revček s temi aparatki. No, super, da ni več na kisiku, držim pesti, da bo res čimprej v tvojem naročju. Je pa pravi korenjak, res. rakica- jaz imam tud zdej že +17 kg, j... ga, sej sem pri koncu. Ampak nimam jih pa 72 tako kot ti (srečka), ampak sem štartala s 65 kg, kar je tud čist ok, ampak tale cifra zdej se pa prav grdo sliši . Bo kmalu bolje. Pridem še pol kaj nazaj, če boste še kaj klepetale.
< Sporočilo je popravil skačica -- 27.9.2009 21:27:06 >
|