Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 26.9.2009 20:31:35
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* No, pa še to: danes smo bili v Velenju na Pikinem festivalu. Mi je bilo ful ful všeč, bubiju in bubiki tudi. Priporočam za naslednje leto - vsem septembrkam in septembrčkom z mamicami in atiji Pa super družbo smo imeli Se bodo sami izdali evo, jaz se pofočkam.
< Sporočilo je popravil Me to you -- 26.9.2009 20:43:14 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 26.9.2009 20:37:56
|
|
|
|
ključek
|
Me to you 20:34 RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del Otrok - Čvekamo o naših otrocih Aja1 20:32 RE: November 2006 - 4. del Otrok - Čvekamo o naših otrocih Anonimen 20:32 RE: JUNIJČICE 2010 Nosečnost - Čvekanje v pričakovanju Me to you 20:31 RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del Otrok - Čvekamo o naših otrocih Me to you 20:31 RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del Otrok - Čvekamo o naših otrocih
< Sporočilo je popravil Me to you -- 26.9.2009 20:38:20 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 26.9.2009 20:49:28
|
|
|
|
*bubi*
|
Bubi je dobil TEGA velikega Smobyjevega pri letu in pol in se je ful hitro naučil gor plezat. Bubika tudi že kar obvlada. Po kontra strani gor . Saj ona bi tudi po stopničkah, ampak mami ne pusti. Tiktak je z obema nogicama na prvi. Manjši je res BZV. Tale hiška, ki jo je MTY nalimala, pa je res enkratna. Jo ima sosedova punčka in je res prostorna, pa ful enih dodatkov ima.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 26.9.2009 20:50:33
|
|
|
|
*bubi*
|
Aja, ta veliki tobogan je do zdaj bil še vsako leto v akciji v Hoferju, mislim, da za 100€. Se splača počakat do pomladi.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 26.9.2009 20:53:22
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Bubi je dobil TEGA velikega Smobyjevega pri letu in pol in se je ful hitro naučil gor plezat. Bubika tudi že kar obvlada. Po kontra strani gor . Saj ona bi tudi po stopničkah, ampak mami ne pusti. Tiktak je z obema nogicama na prvi. Manjši je res BZV. Tale hiška, ki jo je MTY nalimala, pa je res enkratna. Jo ima sosedova punčka in je res prostorna, pa ful enih dodatkov ima. naš je mičken, ja. sam ker ga je dobila za darilo, zaenkrat nima smisla kupovati novega. sicer ima ati že ogledano nekaj, ampak je še čas....... glede hiške sem tudi jaz navdušena in komaj čakam, da jo postavimo. sem tuhtala, da bi ji čez zimo jo postavila noter, ker plac je, sam........bomo počakali do pomladi.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 26.9.2009 21:28:00
|
|
|
|
ključek
|
jej jej....vse že spite............grem pa še jaz..........nočko..........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 26.9.2009 22:02:34
|
|
|
|
arabela*
|
Čer.. Ne da se mi nič,ker sem pred tv-jem..na izi danes sem bila zjutraj v šoli,popoldne smo malo lenarili doma,proti večeru smo pa bili v parku.A in M tam tak uživata.Je vse lepo s kamenčki posuto in M spustim da prosto hodi..danes ji tak fajn šlo,se je ves čas sprehajala.Je pa ugotovila,da je najlažji način ta,da si ni treba trudit in je začela z novo foro.....da malo hodi,nato se vsede,se da na kolena in go naprej plazi... .. Zdaj pa grem k A v postlo in pred tv... lepo in mirno noč
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 26.9.2009 22:19:12
|
|
|
|
Čarli08
|
Dober večer! Mi imamo pa delovno soboto ... tako da ... šibam dalje
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 27.9.2009 7:35:33
|
|
|
|
Olivija*
|
Dobro jutro! Mi imamo pa zgodnjo nedeljo, tako da...šibam dalje
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 27.9.2009 8:55:18
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! Šibaaaaaam....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 27.9.2009 9:26:30
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Manjši je res BZV. Meni pa se ne zdi BZV. Tako malo otrok na večjem za moje pojme do treh, štirih let nima kaj za iskat, ker se še prehitro poškoduje. Mi bomo kar postopoma. Sicer je takega dobila za darilo, ampak tudi če bi kupovala sama ne bi kupila večjega.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 27.9.2009 9:27:40
|
|
|
|
pf
|
Dobro jutro punce in lepo sončno nedeljo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 27.9.2009 12:00:58
|
|
|
|
ključek
|
dan....... kuham kosilo, ln spi, pa imam 5 minut, da se na hitro pofočkam..... lepo nedeljo vam želim, uživajte na sončku!!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 27.9.2009 12:01:28
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Manjši je res BZV. Meni pa se ne zdi BZV. Tako malo otrok na večjem za moje pojme do treh, štirih let nima kaj za iskat, ker se še prehitro poškoduje. Mi bomo kar postopoma. Sicer je takega dobila za darilo, ampak tudi če bi kupovala sama ne bi kupila večjega. pf, imate takšnega kot mi??
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 27.9.2009 12:01:57
|
|
|
|
ključek
|
no, zdej pa še jaz šibam........... se tipkamo!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 27.9.2009 12:32:10
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Manjši je res BZV. Meni pa se ne zdi BZV. Tako malo otrok na večjem za moje pojme do treh, štirih let nima kaj za iskat, ker se še prehitro poškoduje. Mi bomo kar postopoma. Sicer je takega dobila za darilo, ampak tudi če bi kupovala sama ne bi kupila večjega. Ni brezveze..Naša M ima pri babici tistega čist malega.In že lepo sama se spusti dol.na tavečjega pa še itak kar lep čas ne more,tako da.....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 27.9.2009 14:15:36
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you pf, imate takšnega kot mi?? Ja od mojih ga je dobila. Res ne bi večjega kupila tudi če bi kupovala sama. Kaj mi pomaga igralo, ki ga danes ne more uporabljati, ampak komaj čez tri, štiri leta. Je prenevarno, če pade otrok dol se lahko kar hitro poškoduje.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 27.9.2009 18:59:39
|
|
|
|
*bubi*
|
Mislim, da enega posta nisem objavila.... je bil error pa se mi ni dalo še 1x tipkat. Torej.... Kasneje sem napisala, da po drugi strani niti ni bzv manjšega tobogana kupovat. Itak imajo določen "rok trajanja", še posebej, če so skoz zunaj. Pa se gre postopoma. Ampak bubi je pri letu in pol obvladal ta velikega - plezanje gor, spuščanje dol. Zdaj pri skoraj štirih je že kar prevelik za ta tobogan
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 27.9.2009 19:34:34
|
|
|
|
ključek
|
čer punce.........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 27.9.2009 19:35:02
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you čer punce......... Zdravo. Kako je stanje?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 27.9.2009 19:35:49
|
|
|
|
ključek
|
smo preživeli lepo nedeljo........bili smo pri mojih starših, nato smo šli še na obisk pogledat nečaka.........sta postala mali in veliki vragec......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 27.9.2009 19:37:10
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Me to you čer punce......... Zdravo. Kako je stanje? živjo. ln trenutno že spi, zato sem jaz na RR..... drugače pa je kar okej, kašlja malo manj, ji non stop pucava nosek, je revčka že čist fertik od jokanja. mi je tako hudo, ampak ni druge. nos je treba spucat, pa naj se še tako dere. kako pa kaj tvoje zdravstveno počutje??
< Sporočilo je popravil Me to you -- 27.9.2009 19:39:57 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 27.9.2009 19:42:53
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you živjo. ln trenutno že spi, zato sem jaz na RR..... drugače pa je kar okej, kašlja malo manj, ji non stop pucava nosek, je revčka že čist fertik od jokanja. mi je tako hudo, ampak ni druge. nos je treba spucat, pa naj se še tako dere. kako pa kaj tvoje zdravstveno počutje?? Ja prejšnji teden mi je bilo kot, da bi me trije pretepli, tega pa kot da bi me dva. Ni glih da bi se človek hvalil. Mi tudi Lani čistimo nosek skozi in se dere ko čuk. Na kak način ti čistiš LN nosek? Ji špricneš fiziološko sede oz. nagnjeno malo naprej, ali leže?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 27.9.2009 19:47:38
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Me to you živjo. ln trenutno že spi, zato sem jaz na RR..... drugače pa je kar okej, kašlja malo manj, ji non stop pucava nosek, je revčka že čist fertik od jokanja. mi je tako hudo, ampak ni druge. nos je treba spucat, pa naj se še tako dere. kako pa kaj tvoje zdravstveno počutje?? Ja prejšnji teden mi je bilo kot, da bi me trije pretepli, tega pa kot da bi me dva. Ni glih da bi se človek hvalil. Mi tudi Lani čistimo nosek skozi in se dere ko čuk. Na kak način ti čistiš LN nosek? Ji špricneš fiziološko sede oz. nagnjeno malo naprej, ali leže? leže, da jo jaz držim, ati pa fiziološko našopa. to se tako dere, brca, maha z rokami....... ............grozno!! potem pa še ali navadna pumpca na vdih ali pa Babyvac............potem je šele dretje.......... upam, da kmalu minejo bolečine!! do kdaj si pa doma?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?