|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
26.9.2009 13:27:09   
maj2009
ojla punce moje!!!!

še enkrat hvala vsem za čestitke ob rojstvu najine prelepe princeske JULIJE!user posted image
naj vam še jaz opišem svojo zgodbo o rojstvu najine zvezdice.
kot ste že brale sm mela iz petka na soboto lažne popadke in tudi naslednja noč je bla taka. tko da sm bla že čist slabe volje, ko bi se mogl stopnjevat je pa nehal. sm mojmu v nedeljo zjutri rekla da tole ne bo več doug tako. od 10h sm pa začela met tiste ta prave popadke na 10-15 minut. moj se je neki matru učit, ker je biu prijavljen na izpit naslednji dan. ker so se popadki stopnjeval na 5-10 minut in bli čedalje močnejši sm mu rekla, da mu pomoje ne bo treba na izpit in je reku no pa se grem še obrit pol pa greva se pokazat. no in sva vzela potovalko in ob 12.30 šla v porodnišnco. tam so me pogledal, la sm odprta 3cm in so rekl da bomo kr rodil dons!
ok, sm se oblekla u tisto veliko halo, moj je šou neki pojest jst sm šla pa gor na klistir. sestre so ble ful prijazne.
no in ob 3h sm pršla v porodno tam sm najprej dubla glukozo. pol so me pa nafilal z umetnimi popadki....so ful hudi...brez besed.... pol pa akcija. ene 19.40 pa reče babica zdej pa akcija!in na konc reče še en popadek in bo konc, jst pa že čist konc da ne morm več, u tistem me zaskeli (me prereže) in najina pikica pride vn ob 20.05. jo dajo na trebuh, očka prereže popkovnico in konec. mal je zajokala kej velik joka pa ni blo slišat. pol me še zašijejo, julija je bla težka 3020g, 49 cm, obseg glavice 32cm. pol smo se pa sami cartali do 23.30 ure. pol pa pomahamo očiju in sva odšle na oddelek C.

tko je potekal pr meni. sm za prvič kar hitr rodila (5ur).
šivana sm počez tko da manj boli. mleka mam dost. julija se doji na 2,5 do 3 ure. je zelo pridna. večino dneva je in spi.
prava pridna princeska je. mi2 z očkom jo skos samo gledava in jo občudujeva ker je tako lepa dojenčica.

pozdravček!

20.09.2009 se nama je pridružila sončica JULIJA!

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
26.9.2009 13:31:20   
maj2009
aja pa še to!
a se spomnte ko sm rekla da bi blo ful dobr ,če bi rodila na 19.ga, no zdej imamo pa še boljši datum!!!!

20.09.2009 datum da dol padeš!! za zmer si ga lahko zapomnš!!

20.09.2009 se nama je pridružila sončica JULIJA!

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
26.9.2009 15:32:05   
malaMravljica
Punce,

Tassika mi je sporocila, da je nasa Nea Teja v porodni. Bo predcasno rodila in prehitela celo cetico pred njo. Zelim hiter in ne prevec bolec porod, sedaj pa ze diham s tabo Nea. Go go go...

Soncek, tebi pa user posted image   user posted image user posted image user posted image   v mislih sem s tabo.

Maj, lepo te je bilo prebrat, cestitke se enkrat. Danes dobivam pozitivne in negativne novice, brez slednjih bi bil dan lepsi.
Ja Maj, si me pa cist prehitela, sam sedaj si pa ze brez trebuha, jaz ga pa se imam in sem full ponosna nanj. Dojencka pa se dobim tudi jaz.

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
26.9.2009 16:40:51   
malaMravljica
Jaka moje je ime, naj sedaj vsak to ve 26.9 ob 15.20 sem se rodil mamici Katarini se v narocje skril. 53cm sem velik in 3020 g tezak zdrava pridna sva oba a sedaj pocitek potrebujeva.. pa.pa lep pozdrav iz Postojne user posted image user posted image user posted image  good done Nea Teja  

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
26.9.2009 19:04:39   
a.biba
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Jaka moje je ime, naj sedaj vsak to ve 26.9 ob 15.20 sem se rodil mamici Katarini se v narocje skril. 53cm sem velik in 3020 g tezak zdrava pridna sva oba a sedaj pocitek potrebujeva.. pa.pa lep pozdrav iz Postojne user posted image user posted image user posted image  good done Nea Teja  

ISKRENE ČESTITKE!!! Hitro okrevanje in uspešno navajanje na novega družinskega člana user posted image user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4180
26.9.2009 19:06:02   
a.biba
IZVIRNO SPOROČILO: maj2009

aja pa še to!
a se spomnte ko sm rekla da bi blo ful dobr ,če bi rodila na 19.ga, no zdej imamo pa še boljši datum!!!!

20.09.2009 datum da dol padeš!! za zmer si ga lahko zapomnš!!

Lepo, da si se javila. Naj bo naprej še tako prijetno v vaši novi družinici, nič krčev in veliko razvajanja.
Datum je pa res enkraten. Nisem prej videla te kombinacije 2009 krat 2 user posted image  - full dober!

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
26.9.2009 19:12:31   
a.biba
Naš obisk Pike uspel, punci sta se imeli krasno, mi taveliki tudi... smo še potem v Mcdonald zavili, zdaj mi je pa slabo... se mi lušta te hrane, sam mi potem res redko kdaj paše... danes mi že en... blek... spet ne rabim it eno leto...

Zdaj sem pa tako tak utrujeno, da še malo pripravim za spat in tudi sama bom verjetno ugasnala...

MM tik, tak...tik, tak... vsak dan si bližje tako lepi novički... mislimo nate!

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 4182
26.9.2009 21:41:55   
tassika
MM hvala da si sporočila, jaz sem bila daleč stran od računalnika.

Pa evo tudi nas doma, boli me rit od sedenja in vožnje, naši bib ali ful paše ali pa ful ne paše vožnja, me vse boli od brcanjauser posted image . Sva pa vzela sabo še nečakinjo od mojega 3,5l staro in dokler je bila z mano čisto pridna pol je pa prišla babica je pa začela cvilit pa nergat, vglavnem groza in pol sva se ornk skregali in sem jo skoraj vrgla v posteljo in je bila spet dobra za cel dan, za domov je pa itak spalauser posted image .

Toliko od mene, sem utrujena in zadnje čase me ful boli želodec, grem spit malo mleka, pomaga za kakšne pol urce.

Aja maj super porodna zgodba, kljub šivanju, samo, da je z vama vse ok in da se dobro počutita.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 4183
27.9.2009 10:40:12   
tassika
user posted image user posted image
     IME:                  STAROST:          KRAJ:          V PRIČAKOVANJU +
user posted image

01. U*                        27                    Tržič           xx.xx.09
02. Pilotina            (19.9.79) 29      ok.Portoroža     xx.xx.xx
03. *Manca*          (13.05.85) 24      ok.Kranja          xx.xx.09
04. Fargesia                26                ok. Ljubljane     xx.xx.09
05. Tinuška            (17.1.82) 27       Ljubljana           xx.xx.09
06. lorelai28               22                  Ljubljana          xx.xx.09
07. Zvezdica1980       28                  Velenje             xx.xx.09
08. mića                                                                       
09. polmaja                 36                                       xx.xx.09
10. Kaya88             (22.12.88)20       Voličina             xx.xx.09
11. MiniMiska
12. soncek_25      (12.01.80) 29     Zasavje            xx.xx.09

SREČKE NOSEČKE user posted image user posted image
user posted image

IME:             STAROST:         KRAJ:   PREGLED: PDP:                                    
01. MalaMravljica12.10.78 (30)  Nemčija                    02.10/09user posted image
02. Nogavica     18.05.77 (32)   Maribor                       20.10.09user posted image
03. Sašaš              02.01.80 (29)  Vrhnika                     20.10.09
04. Drobtinica       28.9.79  (29)    Maribor                   28.10.09user posted image  
05. Maxy                     30               Ljubljana                   xx.11.09
06. Tassika          12.8.83 (26)      Domžale                  23.11.09user posted image
07. mariee            04.05.83 (26)                                   29.11.09user posted image
08. Nataša28         29                   okolica MB                25.12.09
09. Kejti                 21.2.73(36)       Celje                      14.01.10
10. Maška              31.5.75 (33)    ok.Celja                   16.01.10
11. Nincrli                    24            ok.Maribora           02.01.10
12. twixy             10.02.81 (28)      Nemčija                  04.02.10
13. zvesta                   (24.10.79)29     Lenart              20.02.10
14. Strumf                  (20.5.82) 26       ok.Brežic          27.03.10
15.Kepica83(miniko)20.11.87(21) Sv.Štajerska              04.04.10
16. barvar                                                                 22.04.10
17. a.biba                                  25      Štajerska          xx.04.10
18. Divans1

MAMICE  user posted image
user posted image

MAMICA:            DOJENČEK:           RD MAMICE:     RD DOJENČKA: 

01. soncek85      Aleksander             02.04.1985       23.04.2009
02. rižko              Liam                       20.06.1982     04.09.2009
03. Maj2009        Julija                      18.06.1984       20.09.2009
04. Nea_Teja      Jaka                       12.02.1975     26.09.2009

Pomembne informacije:
1. Kdaj narediti test nosečnosti
2. Za večjo plodnostuser posted image
3. Koledar ovulacije:
- MAM
4. Krvomočnica
5. Vse o nosečnosti
6. Čas nosečnosti
KLIK
7. za vse, ki še čakamo +
KLIK

8. Velikost ploda po mesecih
KLIK

1 mesec    0t0d   do  4t4d
2 mesec    4t5d   do  9t1d
3 mesec    9t2d   do  13t5d
4 mesec    13t6d  do  18t3d
5 mesec    18t4d  do  23t0d
6 mesec    23t1d  do  27t4d
7 mesec    27t5d  do  32t1d
8 mesec    32t2d  do  36t5d
9 mesec    36t6d  do  40t

< Sporočilo je popravil tassika -- 27.9.2009 10:50:46 >

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4184
27.9.2009 19:30:22   
mariee
Nea Teja čestitke!!!!user posted image

Maj2009 super, da si se oglasila. zdj se pa lepo cartajte!!!!user posted image

Joj punce jaz sem že cel vikend brez energije. Tako me boli zgornji del maternice, če sedim, da sem že čist živčna. Nič ne morem. Če eno uro sedim, morm it potem takoj ležat. A je imela oz. ima katera take bolečine? Še dobr, da sem dobila bolniško user posted image

< Sporočilo je popravil mariee -- 27.9.2009 19:31:32 >

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4185
27.9.2009 19:33:42   
tassika
Mariee jaz takih težav nimam, edino če sem preveč sklonjena me brca, drugače me pa daje da ostanem brez sape če naredim kakšen napačen gib. Moram pa se pohvalit, da se zadnji teden počutim odlično, razen ful gibanja v trebuhu nimam nekih težav, mogoče se mi včasih zdi da mi malo dol pritiska, drugega pa ni in upam, da tako ostane, ker mi je super, sem sicer hitro utrujena to je pa tudi vse.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 4186
27.9.2009 20:18:02   
mariee
Tassika kako pa je bilo na trgatvi? A je bilo tko kot si pričakovala ali je bilo kaj  boljše? Aja, pa super, da si se prijavla na miss buši, že glasujemouser posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
27.9.2009 20:33:59   
tassika
Ma bilo je povprečno, sem bila sama, še dobro da sva vzela sabo nečakinjo, da sem imela vsaj malo družbe, ker delat nisem smela nič in semi je ful vleklo, sva prišla domov šele ob 20,30 sem potem samo padla v posteljo in spala danes do 9,30, ko me je moj zbudil s kavico.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 4188
28.9.2009 8:53:59   
a.biba
Jutro!

Še vse spite? Naporen vikend, kot pri nas. Ti rojstni dnevi, je bilo prav prijetno, samo utrujena sem pa prišla tako domov, da to kar ni res. Zdaj se moram pa malo k sebi spravit.

Tassika sem sinoči ugotovila, da lahko samo enkrat glasuješ za eno osebo. Sem mislila, da je tak sistem kot pri Aleksu! GLASEK!

Nekaj sem še hotela napisati pa sem pozabila.... me je že danes nekaj tako razpiz... da se grem zdajle mal odklopit in skulirat.... pa potem pridem kaj bolj prijaznega napisat....

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
28.9.2009 10:15:07   
tassika
A.biba ne bit hudauser posted image

MM evo sem spala do sedaj, no ja vmes sem vstala malo pred 7 da sem svojega pospremila ampak potem sem šla nazaj user posted image , ne rečt da ti tudi še spiš.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 4190
28.9.2009 11:59:43   
Kepica83
Hej punce!
Tudi za mano je grozno naporen vikend. v soboto sma z mojim selila od 7 zjutraj d0 20:00 zvečer.No vmes sem imela že take vrtoglavice da sem komaj stala. V nedeljo pa sma vse doma dala na svoje mesto ,omare napolnila itd.... Od 10-18:00. Tako pa imam taščo pod isto streho. user posted image  Sporočam vam da grem zdaj k G pol pa k svoji dr. pa da vidimo kaj bo zdaj z mojo bolniško. Vam čim prej javim kak pa kaj. Če pa nem mogla do pcja priti bom pa pilotinci javila

Lepo se imejte se vam javim kak bom lahko.

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4191
28.9.2009 14:26:13   
Kepica83
Tako sem nazaj. G je predlagala 2 meseca bolniške. Tako da drug teden da moja dr. na komisijo. Do decembra sem še doma. Pa verjetno bom kar do konca. Staknila sem neko virozo sedaj pa morem lekadol papat.

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 4192
28.9.2009 16:47:07   
tassika
Kepica super, zdaj pa držim pesti, da ti tako odobri še komisija, pa tepla te bom, a veš da ne smeš težkih stvari dvigovat, res se pazi no, jaz jih zdaj če je res nujno, če moram svojmu pomagat, ker zdaj tusdi če rodim že ni več neke hude krize, ni fino, ni p anarobe. Zato res pazi malo, da ne boš na koncu tako kot jaz vmes pristala na kavču s skrajšanim MV.

pozdravi se.

Meni je šel pa danes dan tako hitro okoli, zdaj mi je pa ratalo dolgčas, ampak saj bo, grejem filane paprike, da pojem kosilo, potem bom pa še malo tukaj bluzila, pa bo že večeruser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 4193
28.9.2009 16:57:29   
a.biba
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83

Tako sem nazaj. G je predlagala 2 meseca bolniške. Tako da drug teden da moja dr. na komisijo. Do decembra sem še doma. Pa verjetno bom kar do konca. Staknila sem neko virozo sedaj pa morem lekadol papat.

user posted image user posted image user posted image  Super si zrihtala! Zdaj pa le pazi nase in ne pretiravaj s selitvijo in preurejanjem, vse počaka, če drugi ne naredijouser posted image .

Upam, da se boš kmalu bolje počutila - počitek, čajček in lekadol pa bo v parih dneh bolje. Opažam, da so vsi nekaj prehlajeni in okuženi. Tako, da se bo treba malo izogibat tej gužvi in obolenjem. Sem danes pri zdravniku čakala dve uri in pol, kaj takega pa še ne... pa še zdravnica je bila tečna, da joj. Mi ni hotela tistega spričevala za zavarovalnico napisat, je rekla, da naj pridem drug teden, da zdaj ima gužvo... mislim, odnos da dol padeš. Pol mi je pa sestra kartoteko kopirala, če bom lahko s tem kaj uredila in rekla, da če ne bo dovolj, pa naj pokličem in mi bo potem kasneje napisala.

No, kaj me je danes razp... zdaj že lahko povem, sem se umirila... moj dragi se je uspel pri kolegih zagovoriti oz. pohvaliti, da pričakujemo in to izve njegova sestra od nekega čist tretjega človeka in pride zjutri sem galamo delat, da kaj se grema, da spet vsi druge vedo, sam ona ne. Pa sem ji rekla, da boma pač povedala, ko bo nama pasalo in ne ko bo ona rekla. Pa saj ona je že en let prepričana, da sem noseča in kaj njej to spremeni... pol pa ona v jok, jaz pa penasta in sem sam rekla, da se naj kar sama zmenita, saj je on njen brat. Tak, da zdaj ko ona ve bodo tak vsi vedeli, glih s tega razloga nisma prej povedala, ker je taka čveka in frizerka, ki v salonu obdelujejo zunanji svet...

Še sreča, da smo že videli srčka, sam sem mislila, da boma pač povedala po nuhalni, ko bo mal bolj jasno vse skupaj.

Tak, sem zatežila... zdaj pa še malo ven in bo treba že skoraj spat. Mi prav paše, da je malo prej tema, da je babika ob 8h že v postelji, ker jaz takrat tak ne funkcioniram več.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 4194
28.9.2009 18:35:22   
Anonimen
Punce pozdravljene..

Sončica85 moja.. user posted image , kaj naj tukaj napišem.. sm te že v sms. Hudo mi je.. , mislim nate.

Maj2009, te nism mogla dobit. Sm ti hotla voščit in te slišat, pa ne gre. user posted image Skratka... vem, da vam je lepo. Pa še mal počaki, ko se tvoja princeska začne prebujat... hehhe, boš vidla kako mirno bo spala. user posted image

Neja Teja... juuuuuuuupiiiiiiiii

MM, čakam sms. Tik pred si in tik pred najlepšim občutkom na tem svetu... user posted image

Mj malček pa raste... vsak dan ga morava tehtat..., danes smo že na 3180, jupppi... , ojačal je zelo, učke ma odprte, naju gleda, se obrača za zvokom... ma se z mojim tok smejiva, ko se naje in začne glasove spuščat...in to vsakič pred podiranjem kupčka user posted image . Rad se nosi, že zahteva.... , na sprehodkih uživa... , kopanja ne mara.., previjanja tud ne... samo takrat se joka.user posted image
Skratka, uživamo in uživamo... moje kg pa letijo na dol, čeprav sm nadoknadla vse za nazaj... zarad sladkorne... user posted image čokolada na dan, res. Zmešana sm.

Slikce pa kr še nism dala gor, ma ne vem, če jo bom... sm kr taka zaščitniška mamica in ga skrivam... še zaenkrat. Upam, da niste jezne name...
Pa ni vam treba pozabit name...., če se vam pač ne javljam. Sej bote vse prišle na svoje.... pa ta tema ne bo več vsak dan za par strani daljša user posted image .

Lep pozdravček

(odgovor članu a.biba)
  Neposredna povezava do sporočila: 4195
28.9.2009 19:14:34   
a.biba
Rižkoo lepo, da si se javila. Seveda te nismo pozabile in je prav lepo brati kako se vam godi. Le tako naprej! Glede slikce te pa razumem, po eni strani bi vsem pokazala svojega sončka, po drugi pa skrila pred vsemi. Javi se nam še kaj!

MM rojeva? Je med pogrešanimi!

Sonček ne vem, če sem kaj zgrešila, ampak očitno se nekaj dogaja. Držite se!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4196
28.9.2009 21:08:49   
malaMravljica
ne, mM ne rojeva, vas pa sedaj niti brala ne bom, ker nimam casa, sam sem se prisla javit, da nisem se mami. Sem pa imala akupunkturo danes, ker je ze 5i termin je bilo zastonj user posted image  pa se materinsko sem pokazala babici in je rekla, da kar je zadnjic moj g napisal, da je videti zelo ok, da bi morala it hitro, sam kdaaaaaaj nooooo... jutri popoldne imam pregled pri g, bom porocala.

Punce, danes sem opazila, da sem res gospa N. Sem kot bedak ostala pri bankomatu, ker sem zaprosila za spremenit priimek, so mi poslali paprije, jaz se ne nazaj in trenutno mi kartica ne dela. Se dobr, da nisem sla kaj kupovat in s kartico placvat, bi barvala na kasi. JA, ja, .. tako je zakonsko zivljenje user posted image user posted image  

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 4197
29.9.2009 10:41:17   
pilotina
draga Drobtinica...malček z zamudo ampak iskreno vseee naaaj naaaj naaaj boljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4198
29.9.2009 10:59:25   
tassika
Drobtinica tudi od mene, sem imela v glavi včeraj pa sem pozabilauser posted image

user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
29.9.2009 11:20:50   
MAŠKA
Nea Teja, čestitke tudi od mene! Čimveč prekrasnih, nepozabnih trenutkov z malim Jako!

Sonček85user posted image  bodi močna! user posted image user posted image user posted image

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?