|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 4. del
25.9.2009 22:37:54   
majana79
Ma noče spat in se prav matra, da ne zaspi. Pa ga dam recimo v posteljco takoj ko vidim da ga zmanjkuje. Ene 5 minut je ok, mal še gleda okol, pol začne godrnjat, včasih že skor zaspi, potem pa začne dobesedno kričat. Ga nosim okol, nč ne pomaga, razen da ga dam na ramo. Samo od tega me že križ boli za pop*. Potem se pa seveda razbudi in spet vse, jovo na novo. user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 901
25.9.2009 22:45:15   
lake
Probej ga na trebuščku na roki nosit, to Tajo včasih pomaga. 

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 902
25.9.2009 22:55:11   
majana79
Bom probala, če mi ne bo roka odpadla... user posted image Je pa danes celo potem zvečer zaspal tako, da sem ga k sebi stisnla, ne čist po handlingu, ampak tako da je bil s trebuhom na mojem trebuhu, pa glavico na mojih prsih. Mogoče ma spet kako fazo, ko se hoče ful crkljat. user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 903
25.9.2009 23:01:38   
majana79
Danes je pa res mir tukej... So vse na oddihu zgleda, sam midve k mava računalničarje doma, tuki strašiva. user posted image  user posted image

Grem jst spat, ker bom itak mogla ob 1 spet se zbudit. user posted image

Nočko lake! (in ostale) user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 904
25.9.2009 23:08:06   
lake
Jst pa še nisem zaspana, mal po FB brskam.

Lahko noč tud teb in ostalim, ki že itak verjetno spijo.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 905
25.9.2009 23:23:01   
Andrejka9386
evo še mene pokonci...še kar perem in sušim in pospravljam...jutri pride na obisk sestrična in bo tu ostala pa treba sobo pospravit, da ji ne bo treba spat na tleh user posted image user posted image

drugače pa je res že velik ura

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 906
26.9.2009 7:06:51   
Anonimen
jutrouser posted image

(odgovor članu Andrejka9386)
  Neposredna povezava do sporočila: 907
26.9.2009 7:32:40   
Dudica1
DOBRO JUTRO
Spali smo do zdej...ne morem verjet.user posted image ...Maj pa še spi je jedu ob 5h user posted image
Zdej mu kar vsak dan dam enkrat okrog 18h riževo kašico in pol mal po 19h ko gre spat še flaško mleka...user posted image ...ampak on že itak dolg spi cele noči tako da to ni imelo posebnega učinka na dolžino spanjauser posted image

Kaj bomo danes kaj delali??

Evo pa še mal krofkov zraven kavice

user posted image

< Sporočilo je popravil Dudica1 -- 26.9.2009 7:33:34 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 908
26.9.2009 7:36:19   
Tanja_
Mi nismo pa NIČ spali.Sploh ne štekam kaj je to. Skopala sva jo, nahranila sem jo in je ćez 1 uro jokala-sem ji šla dat dudo in je nazaj zaspala...Potem pa od 23ih do 3.30 nič spala...Kr pogovarjala se je v pojstli, premetavla tok, da si je hlače sleklauser posted image Pol je pa zaspala do 6.30 in zdej se v igralnem centru igra.Kaj je zdaj to, punce?A bo dons isto?Včer čez dan ni nič več spala kot običajno, lačna ni bla, edin postlo smo ji v večjo prerihtal.Jst sm k zombi.Pa še k tašči na piknikuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 909
26.9.2009 7:42:01   
Dudica1
tanja kaj bi pa to blo pa pojma nimam...a si ji dala kaj novega za probat jest da bi jo kej matral??
Al pa večja postlca to vse vejo veš,Maja ko smo dal iz koška v postlco mu je blo tud ful čudno kje je zdej ampak spal je vseeno vredu no...ne vem kaj bi ji blo

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 910
26.9.2009 7:48:39   
Tanja_
Razen postelje ni bilo nič drugače kot običajno. Sej verjamem, da ve, da je bla psotla drugač, sam k ni nič jokala-ona je kr čvekala, se smejala.

kati vidim teuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 911
26.9.2009 7:49:53   
Dudica1
ja a si ti kakšno pivo slučajno pila user posted image user posted image user posted image

katiiiiii kje maš noooooovičkeuser posted image user posted image tetica user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 912
26.9.2009 7:52:08   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Mi nismo pa NIČ spali.Sploh ne štekam kaj je to. Skopala sva jo, nahranila sem jo in je ćez 1 uro jokala-sem ji šla dat dudo in je nazaj zaspala...Potem pa od 23ih do 3.30 nič spala...Kr pogovarjala se je v pojstli, premetavla tok, da si je hlače sleklauser posted image Pol je pa zaspala do 6.30 in zdej se v igralnem centru igra.Kaj je zdaj to, punce?A bo dons isto?Včer čez dan ni nič več spala kot običajno, lačna ni bla, edin postlo smo ji v večjo prerihtal.Jst sm k zombi.Pa še k tašči na piknikuser posted image
pr nas je bla tud katastrofa danes....ob pol devetih je zaspala kot obicajno,potem se je zbudila ob 23.30 pol ob 00.30 in je jokala do 3.00 spet bujenje ob 6.00 -sesuta sem.....

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 913
26.9.2009 7:53:45   
majana79
Jutro!

Mogoče je pa Tanja vseen kako pivo spila, ker ni mogla več zdržat. user posted image

Ah, blagor vam, ki spite celo noč, Jure se je danes zbujal od polnoči naprej vsaki 2 uri... user posted image zdej pa se pogovarja sam s sabo v najini postelji in gleda očita ko spi. user posted image

Kati, user posted image user posted image Sem slišala da je sestrica končno rodila.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 914
26.9.2009 7:58:14   
KatMat
joj...ja...luka je na svetu....moja sestrica okreva po nnnnaaappppoooorrrnnneeeemmmm porodu

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 915
26.9.2009 8:07:19   
Tanja_
Nič nisem spila-sej zato najbrž ni spala. Dons bom kr preventivno kej ruknlauser posted image Matr sem zbita. Zdej bom še manj tolerantna do žlahte...Me že zdej trebuh boli, k morm it.
Majana a tvoj tud lahko spi zraven, ko tamali gode?Moj tudi- jst sm šla ponoč v dnevno, ker me je tok znervirala, da je tud slišat nisem več hotla, on pa čist skuliran-je skoz govoru pust jo, nej gode, sej mene nič ne moti. In je zaspal naprej.
Zdej je šou pa po zajtrk-je vidu da sm čist na konc z živci.

kati a je bil dolg porod?Joj, zdej sm se na svojga spomnla-9 ur!Zdej pa pamž še spat noče....

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 916
26.9.2009 8:07:26   
OliveOyl
Jutro user posted image user posted image user posted image

kati čestitam za Lukca..user posted image user posted image

Naša je tudi prespala celo noč,zdaj pa-katastrofa...evo,danes na 2 uri...jaz ne vem kaj je to..user posted image
jaz grem lih spat,vsa skurjena pa se mi zbudi.grrr...
dudi a ti mu daš sam zvečer kašico al tuidi za kosilo?

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 917
26.9.2009 8:10:14   
Dudica1
ne jaz sm mu neki časa tko po mal probavala če bi mu bla všeč...zdej jo ma pa ful rad in jo kr dost tud poje,tko da mu jo zaenkrat dam samo zvečer...za kosilo bova pa počas kakšno zelenjavo in pire začela.

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 918
26.9.2009 8:10:45   
majana79

Nič nisem spila-sej zato najbrž ni spala. Dons bom kr preventivno kej ruknlauser posted image Matr sem zbita. Zdej bom še manj tolerantna do žlahte...Me že zdej trebuh boli, k morm it.

Majana a tvoj tud lahko spi zraven, ko tamali gode?Moj tudi- jst sm šla ponoč v dnevno, ker me je tok znervirala, da je tud slišat nisem več hotla, on pa čist skuliran-je skoz govoru pust jo, nej gode, sej mene nič ne moti. In je zaspal naprej.
Zdej je šou pa po zajtrk-je vidu da sm čist na konc z živci.

Ma ti ene borovničke rukn, pa te bo trebuh nehal bolet pa še dol ti bo viselo za vse. user posted image user posted image

Ej moj zdele mirno spi spanje pravičnega, sploh ne sliši Jureta... user posted image Pa bi včasih pasalo da on vstane in mu da dudo, ne pa jst.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 919
26.9.2009 8:11:46   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

joj...ja...luka je na svetu....moja sestrica okreva po nnnnaaappppoooorrrnnneeeemmmm porodu

user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 920
26.9.2009 8:12:35   
lake
Dobro jutro!

Taja se je pa za premembo zbudla samo ob treh, pa pol pb sedmih, in seveda vstala.

Zraven mojga se lahko dere, pa bo pal zraven.

KatMat
user posted image user posted image sestri za Lukata, in jo čist razumem kaj je to težek porod.
Tanja Najboljš da greš pri tašči mal spat, pa bpš rešila dve muhi na en mah, spanje in pa ne bo se ti treba pogovarjat. Tamalo nej pa mal tvoj vmez rihta.

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 921
26.9.2009 8:12:36   
Tanja_
Sem pogledala na koledar in je danes narisana luna v obliki črke D. A to kej pomeni?Za tako noč, mislim...

user posted image user posted image Kako operete lupinico?Pa ne uno podlogo, k se jo da vn vzet, ampak ostalo?K mam fleke, pa se bojim, če bom z vodo pacalal, da se bo ful dolg sušil, pa da bi rob od vode ostal.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 922
26.9.2009 8:15:00   
Tanja_
borovničke ja, al pa viski. Al pa jager-prijatelj želodčne kislineuser posted image

Ej, lake, a veš da to je svakinja delala-spat hodila ko smo bli tam na obisku. Ji gremo očitno tok na k..., da je šla zmer kao z izgovorom, da gre s hčerkami k jih gre spat dat, pol je pa ni blo več nazaj.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 923
26.9.2009 8:15:47   
KatMat
moja draga sestrica se je v porodno po 11 dneh cez rok pogumno odpravila v porodno ob 19.00z upanjem na naravni porod...ob 22.00 se je ze matrala na fertik ker se ni odpirala popadki so pa kr sopal....nato so je prejela EA,ob 00.00 so zaceli potiskati ob vsakem potisku je bruhala-bogica se je matrala do jutranjih ur ko so sklenili da naredijo CR je zbrala pogum in prosila za ponovni poskus....dve babici oprti na zid sta skocili na njen trebuh in luka je sklenil da ima dovolj...6.50 se je rodil 53cm in 3.650g velik korenjak je mamico namucil z glavico 36.5cm....bil je pa res zadnji dan ker so ugotovili znake ponosenosti imel je komaj da kaj plodovnice,rahlo ima oteceno glavico saj tunelcek 150cm velike mamice postane res ozek....drugace je uredu....mamica je vsa posivana in je sklenila da otrok ne bo imela vec!user posted image vsi smo ponosni nanjo!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 924
26.9.2009 8:16:11   
Dudica1

user posted image user posted image Kako operete lupinico?Pa ne uno podlogo, k se jo da vn vzet, ampak ostalo?K mam fleke, pa se bojim, če bom z vodo pacalal, da se bo ful dolg sušil, pa da bi rob od vode ostal.

kako misliš ostalo...a celo blagouser posted image
jaz dam vse v stroj

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?