|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
25.9.2009 11:59:12   
Skodrana mama
Pozdravljen 3Sonček3,

moja letnica je 1984 april
njegova letnica 1976 julij.

hvala

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
25.9.2009 12:00:31   
3Sonček3
TejkaPK tudi mene je v začetku dva dni glava bolela za znoret pa nisem nobenih tablet jemala, delala sm pač stvari ki so me pomirile tako da so se bolečine popoudne umirile in sem lahko zaspala brez glavobola. Vem da aspirina nesmeš uzet, za ostale tablete pa piše v navodilih, sicer pa da neboš zapravla vsega premoženja za tablete pokliči osebnega zdravnika, ginekologa ali pa kar v lekarni vprašaj, mislm da bo tako najbolš. Za oz. proti zgagi pa nevem, mene če peče zgaga jem sladoled dokler ni dobro user posted image . Tabletov se pa res zelo izogibam že celo življenje.
Si v skoraj 17. tednu in je že čas da poveš v službi, kdaj bodo zvedeli ostali pa je tvoja stvar, uglavnem bi blo fer da šefe ve kaj se dogaja, pa prosi ga naj obdrži zase user posted image . Za 3D ultrazvok pa spet nevem user posted image baje da je to drago za plačat ane user posted image tko da js nebom šla k itak vem da je use uredu. Če pa kej zveš pa kr napiš morda bo kero zanimalo.

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu TejkaPK)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
25.9.2009 12:01:20   
Skodrana mama
Draga TejkaPK

jaz sem tud v 16 tednu in sem v službi povedala že ko sem bila v 12 tednu, tko da kr povej.

čavči

(odgovor članu TejkaPK)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
25.9.2009 12:02:38   
3Sonček3
 skodrana mama imela naj bi fantka.

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu Skodrana mama)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
25.9.2009 12:09:15   
Zvezdici
Jaz kadar me želodec daje (in to je sicer vsak dan) vzamem rupurut - sem preverila pri ginekologinji tako, da to siguro lahko.
Glede lekadola pa tudi lahko. Baje se paracetamol (kar je v lekadolu) lahko jemlje v nosečnosti občasno.
Občasno zame pomeni to takrat kadar res ne zdržim več. Imam tudi sama glavobole za znoret. Tako, da ko je zares hudo pa vzamem lekadol.
Moja sestra (ima 4 otroke) je v nosečnosti jemala lekadol in ni bilo nobenega problema. Prav tako glede rupuruta user posted image .

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
25.9.2009 12:14:11   
Pikapolonica80
Zvezdici, jaz sem v 16.tednu pa je šele zadnji teden začel mal trebušček rast. s tem da to opazim samo jaz ostali niti slučajno ne, ko komu povem da sm v 4.mesecu me gleda ja kje ga pa mašuser posted image . Ampak ko pravim zdaj se je začelo in bo lahko čez kak mesec že čisto druga pesem pa se bomo že pritoževaleuser posted image . Odvisno je kje ga nosiš in koliko se zrediš.

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
25.9.2009 12:30:50   
rožca26
Zvezdici - nikar ne skrbi, da je kaj narobe, če maš majhen trebuh. Jest sm ga mela tud do rojstva sina. Je pa res, da sem ga nosila zadaj in spodaj. Baje je pa tudi odvisno od tega kako velik trebuh je imela tvoja mama, ko je bila noseča s tabo.

Vse nove pa lepo dobrodošle. Nas je pa res ogromno. Marca bo gužva, še posebej 17.user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu Pikapolonica80)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
25.9.2009 12:31:27   
Zvezdici
Pikapolonica80 - joj vsaj še ena taka. Pri meni je isto. Povem, da sem v 4. mesecu, pa me vsi samo čudno gledajo, češ da ni nič od mene.

Predvidevam, pa da bo res,tako kot praviš, še vse zraslo prehitro in se bomo lahko začele pritoževatiuser posted image .

rožca26 - Do rojstva si imela majhne trebuh? Upam, da se bom useeno mela s čim považiti čez časuser posted image . Sem pa bolj mirna zdaj, ko vem da nisem edina, hehe.

< Sporočilo je popravil Zvezdici -- 25.9.2009 12:34:15 >

Neposredna povezava do sporočila: 1608
25.9.2009 12:32:33   
malicki
Lekadol lahko mirno vzamete, punce ne se mučit.

Meni se trebušček že zelo pozna, zadnji teden sem fajn kipnila, predvsem na račun napihnjenosti. Je pa drugače ker je to moja 2 user posted image  in gre vse hitreje.

Tejkakp a nista še povedala domačim? Pa kako zdržita user posted image  no saj meni je bilo najhujše prve tedne za sebe zadržat. Midva sva tudi domačim 1 teden nazaj povedala (v 14. tednu) ozir. so me na trgatvi nekateri skapirali. In je bilo prav luštno user posted image

V službi pa me je direktorica hitro skapirala, že v 5. tednu, ker sem bila cela zelena od slabosti, in mi je tudi sama rekla, mi boš že povedala ko boš lahko. V 9. tednu sem imela pregled in po pregledu sem jo povabila na kavo. Je tak vedla za kaj se gre in sva se ob kavici vse lepo pogovorile. Tako da so v službi pravzaprav prvi izvedeli.

V prvi nosečnosti pa sem sicer nameravala počakati do pregleda NS, ampak seveda nisem zdržala user posted image  
Tako da je mislim že čas da poveš, najbolje pa veš sama kakšne odnose imate v službi.

Jaz sem pa bila danes spet pri okulistu, ker imam bulo na veki (nerazvit ječmenček) in mi je tipson dal neke kaplice v oko in sem sedaj napol slepa. Pa mi niti omenil ni nič, kaj šele opozoril, meni je bilo pa nekam čudno. Pol pa se v dvigalu pogledam pa vidim da imam zenico ful veliko. Zdaj pa delaj za računalnikom v službi če lahko user posted image  Se mi po 3. urah še vedno vse megli pred očmi user posted image  

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
25.9.2009 12:41:07   
Skodrana mama
3Sonček3
A RES? Ja no prvi je fantek zdej na nuhalni so mi pa povedali da bo punčkauser posted image . No tko k si rekla mal za hec ko se porodim bomo za 100 % vidli.

Hvala tiuser posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
25.9.2009 12:41:44   
Rocio
No, očitno nas je več z malim trebuščkom. Pri meni gre kar nekaj na račun napihnjenosti, sploh zvečer. Ampak vseeno se že malo pozna, ampak bi človek kar težko verjel, da je že 18. teden (17t/2d).

lekadol in rupurut nista zaskrbljujoča, sem vprašala, po drugi strani pa menda ne smemo septolet, kar bi pomislila, da pa ne sme bit nobee panike... hecno, ne?

Lp

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
25.9.2009 12:49:04   
rožca26
user posted image

user posted image

PDP, NICK, STAROST, NOSEČNOST, SPOL, NASLEDNJI PREGLED(NP)

1.3.2010
user posted image
cestnidrikač, 24 let      (2. user posted image ,?user posted image )      user posted image             
NP 7.10
user posted image W.W., 28 let                ( 1.user posted image )             user posted image
user posted image  Petra, 24 let                (1.user posted image )             user posted image

2.3.2010

user posted image puma23                       (1. user posted image )              user posted image
user posted image rožca26, 26 let            (2. user posted image , 1user posted image user posted imageuser posted image            
NP 1.10.

3.3.2010
user posted image
LaMay, 34 let               (3.user posted image ,?user posted image )       user posted image
user posted image sara2007, 22 let          (2. user posted image ,?user posted image )      user posted image   

user posted image Tjasa27                        (1.user posted image )              user posted image
user posted image Luskan, 38 let              (2.user posted image ,?user posted image )       user posted image
user posted image  Tinkarčica                     (?user posted image ,?user posted image )       user posted image

4.3.2010
user posted image Pooh, 30 let                 (1.user posted image )              user posted image
user posted image  Tina50, 26 let               (2.user posted image ,?user posted image )     user posted image                
PS 21.10

user posted image  7lina7, 35 let                (2.user posted image ,1user posted image user posted image ) user posted image
user posted image  Rocio, 28 let                 (1.user posted image )              user posted image ?
user posted image  Nežka                                                   user posted image

5.3.2010
user posted image
aygo, 27 let                  (2.user posted image ,?user posted image )       user posted image
user posted image
sara2007                      (?user posted image ,?user posted image )          user posted image
user posted image *naca*, 24 let              (1. user posted image )              user posted image

user posted image  jennyabc                      (?user posted image ,?user posted image )        user posted image

7.3.2010
user posted image
lindy, 27 let                  (2.user posted image ,?user posted image )        user posted image   
user posted image maša06, 28 let             (3.user posted image ,?user posted image )        user posted image       

user posted image filip in jovana                (1. user posted image )              user posted image
user posted image silamrilion, 24. let         (2.user posted image ,?user posted image )        user posted image                          

user posted image  vekybel, 28 let             (1.user posted image )               user posted image
user posted image  Manika                         (3.user posted image ,2user posted image user posted image user posted image )  user posted image           

8.3. 2010
user posted image
Jessy                            (2.user posted image ,?user posted image )        user posted image

user posted image  Lucika                          (2.user posted image ,?user posted image )        user posted image
user posted image  Zoey, 33 let                 (1.user posted image )               user posted image
user posted image  Čmrlika, 29 let             (2.user posted image ,1user posted image user posted image )   user posted image                      

9.3.2010
user posted image  sanip, 26 let                 (2.user posted image , 1user posted image user posted imageuser posted image

12.3.2010

user posted image  Nežka, 32 let               (3.user posted image ,?user posted image )        user posted image
user posted image  skodrana mama            (2.user posted image ,1user posted image user posted image )     user posted image

13.3.2010
user posted image
crvicek, 32 let               (2.user posted image ,?user posted image )        user posted image

15.3.2010
user posted image
Jassika, 33 let               (1. user posted image )             user posted image        
user posted image tia78, 30 let                  (1. user posted image )             user posted image
user posted image lunka1, 29 let                (1. user posted image )             user posted image

16.3.2010
user posted image
valen, 32 let                  (1. user posted image )             user posted image            NP 1.10

17.3.2009
user posted image loti 70, 39 let                 (2 .user posted image ,?user posted image )     user posted image            NP 6.10.

user posted image lana70, 39 let                (2.user posted image ,?user posted image )      user posted image
user posted image  stella74                         (2.user posted image ,?user posted image )     user posted image
user posted image  testianka, 25 let            (2.user posted image ,?user posted image )     user posted image
user posted image  linalina, 32 let                (2.user posted image ,?user posted image )     user posted image
user posted image  karamela6                     (2.user posted image , 1user posted image user posted image )user posted image
user posted image  lorelaj, 28 let                 (1.user posted image )              user posted image

18.3.2010
user posted image
aleira, 29 let,                 (2. user posted image ,?user posted image )      user posted image

user posted image anya984, 24 let             (1.user posted image )              user posted image           
user posted image  nosečka24, 24 let,        (?user posted image ,?user posted image )        user posted image
user posted image  Pikapolonica80, 28 let   (?user posted image ,?user posted image )       user posted image             NP 8.10.
user posted image *pupsa*, 26 let              (2.user posted image ,?user posted image )      user posted image     

19.3.2010
user posted image
andrejka28, 28 let         (1.user posted image )              user posted image           

20.3.2010
user posted image
branka28, 30 let           (2. user posted image ,1user posted image user posted imageuser posted image
user posted image vija vaja,                       (2. user posted image ,?user posted image
     user posted image
user posted image  TejkaPK, 29 let             (1.user posted image )               user posted image
user posted image  sandrica23                   (?user posted image ,?user posted image )         user posted image

21.3.2010
user posted image  malicki                          (2.user posted image ,1user posted image user posted image )   user posted image

22.3.2010
user posted image MijaŠ,                           (1. user posted image )                user posted image
user posted image mamika25,                   (1. user posted image )                user posted image

user posted image  srečica, 29 let,            (2.user posted image ,?user posted image )          user posted image
user posted image sandrica23,                  (2. user posted image ,?user posted image )

23.3.2010
user posted image meti.v, 27 let                (?user posted image ,?user posted image )          user posted image
user posted image  ancy.com, 28 let,         (?user posted image ,?user posted image )          user posted image       
user posted image  ursa_p                         (2.user posted image , 1user posted image user posted image )  user posted image       

24.3.2010
user posted image zvezdici, 21 let,             (1.user posted image ,0user posted image )        user posted image    

user posted image  MLADAMAMICA, 23 let   (1.user posted image )               user posted image
user posted image  plamen, 29 let               (1.user posted image )              user posted image

25.3.2010
user posted image mojcej77, 32let,            (1.user posted image )               user posted image  

user posted image  soni, 32 let,                   (2.user posted image ,?user posted image )      user posted image   

26.3.2010
 user posted image  3Sonček3, 20 let,         (1.user posted image )              user posted image

27.3.2010
user posted image strumf, 27. let                (2.user posted image ,?user posted image )      user posted image    

28.3.2010
user posted image
Anonimen,                     (3. user posted image ,?user posted image )     user posted image
user posted image
Anonimen, 29 let           ( 1.user posted image )            user posted image
user posted image  andra74, 35 let,           (1.user posted image )              user posted image   
user posted image  ursi2                            (2.user posted image ,1user posted image user posted imageuser posted image

29.3.2010
user posted image  ti.ha, 29 let,                  (1.user posted image )             user posted image
user posted image  zini                                (?user posted image ,?user posted image )      user posted image

30.3.2010
user posted image  
MiaSophia,                    (2. user posted image ,?user posted image )    user posted image

user posted image  pinakolada, 28 let         (1.user posted image )            user posted image

31.3.2010
user posted image  mamika25                    (?user posted image ,?user posted image )       user posted image

SKUPAJ NAS JE 77 SREČK NOSEČK! user posted image user posted image user posted image

Še brez PDP: 

user posted image anac1
user posted image baby.boom86

z nami so bile

aleunam
nena
marčevka2010
soncek4you

user posted image user posted image user posted image user posted image

VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO, PODČRTANO, Z DRUGO BARVO!!!!! DA BO RAZVIDNO OD OSTALEGA TEKSTA!!!

[/quote]

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
25.9.2009 12:50:17   
lucika
še meni, še meni...prooosim
jaz: 1977 (2)
on: 1971 (7)

(odgovor članu Rocio)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
25.9.2009 12:52:46   
7lina7

ojla!!

da se še laz malo javim...med ležanjem in premetavanjem z levega na desni bok.. hehe user posted image

sem bila res pridna zadnje 3 dni!! pridno ležala in počela nič! danes pa sem se odločila,da pa bi lahko kaj skuhala. ta hujše po AC je itak mimo- mislim vsaj da je.. boli me nič,bebica pridno miga - bo ponočnjak,ker začne na pune galamit zvečer! user posted image ..bomo vsaj zjutraj spali! hehe

vidim,da se pritožujete nad malimi trebuščki.. hčero sem rodila z manjšim,kot ga imam zdaj. zgleda da je v 2user posted image res vse x2  user posted image    in malo prej.  se še kr čudim kako kipim v sprednjo stran..  no, saj v nedogled ne more it,ali??

dobrodošle vse nove članice!!

nasledsnji pregled imam 14.10!! takrat bo verjetno tud morfologija.

Lin@

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
25.9.2009 12:52:49   
vekybel
Pozdravljene lepe user posted image ,
kako ste danes? Upam da dobro.
Zjutraj sem bila v gozdu in nabrala nekaj gob in se fajn sprehodla.

jennyabc: nič se ne sekiraj, ker je današnja tehnologija res dobra ampak ti priporočam da se izogibaj takih stvari kolikor se da.

rožca26: držim pesti za izpit pa javi kako je šlo!

rocio: ta mala ribica je tvoj user posted image , sam zdej na začetku so te brcike tako nežne. Jaz imam tud tak občutek, ponavadi zvečer sam ne vsak dan. Pravijo da bomo začutile tiste močnejše tam okrog 20t!

andra74: nič ne skrbi za AC, to je bolj preventiva zaradi starosti, glede na rezultat se nimaš kaj bati, vse bo ok! Pa poročaj kako si opravila. Srečno. user posted image

skodrana mama: dobrodošla med nami user posted image .

zvezdici: nič ne skrbi glede bušija. Vse je odvisno kako in kje ga nosiš, kake postave si, od vsega po malem je odvisno. Morda otroka nosiš bolj odzadaj in si še po navadi suhe postave in to je to.Buši pa bo že zrastel
boš vidla.

tejkapk: za glavobol lahko vzameš lekadol brez skrbi in rupurut za želodec. Za pregled 3D če nameravaš delat pejdi ko boš v 20t! Za v službo pa povej čim prej, ker nikoli ne veš če boš šla na bolniško slučajno pa potem poveš bo izpadlo da si jih zafrknila pa te stvari, sej veš kako je. Jaz sem povedala ko sem bila v 8t ker imam bolj fizično delo in po tem sem šla na bolniško, ker ni šlo več od slabosti. Mislim da je kar pravi čas da poveš.

Zdej pa grem še malo likat in se javim kasneje še kaj. Med tem pa odprimo kako debato če ste za. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1615
25.9.2009 12:53:41   
Skodrana mama
hej rožca26

so mi na nuhalni povedal da bo user posted image .

pa pa

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
25.9.2009 12:54:42   
Skodrana mama
vekybel

hvala za dobrodošlico!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
25.9.2009 12:55:31   
rožca26
PREGLEDI NAŠIH NOSEČK

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SEPTEMBER

ponedeljek, 28.9.2009

branka28

torek; 29.9.2009

Lana70, AC
Zoey, pregled
Loti70, AC
sanip, AC

sreda; 30.9.2009

TejkaPK, pregled

user posted image user posted image user posted image

OKTOBER

četrtek, 1.10.2009

rožca26
valen

sobota, 2.10.2009

3sonček3

torek, 6.10.2009

Jessy
loti 70

sreda, 7.10.2009

cestnidirkač

četrtek, 8.10.2009

Pikapolonica80

sreda, 14.10.2009

plamen
lina7

ponedeljek, 19.10.2009

pupsa
sandrica23

sreda, 21.10.2009

Jassika
Tina50

petek, 23.10.2009

andra74

torek, 27.10.2009

W.W

sreda, 28.10.2009

lunka1

sobota, 31.10.2009?

andra74

user posted image

VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO, Z DRUGO BARVO, PODČRTANO, DA SE LOČI OD OSTALEGA TEKSTA!!!!

moder zapis - pregled
rdeč zapis - morfologija, UZ, AC

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
25.9.2009 12:56:54   
Zvezdici
Nekaj me zanima glede tega seznama nas marčevk.
Kaj pomeni 0user posted image .. a to pomen kolko jih raste v bušiju al kakouser posted image . Ker namreč pri meni piše 0 pa sem zdaj firbec kaj ta 0 pomeni ali je pomota in bi moralo pisati 1 user posted image .
Upam, da nism tečna.user posted image

Hmm še moj pregled sm pozabila napisati.
Pregled mam 8.10user posted image

< Sporočilo je popravil Zvezdici -- 25.9.2009 12:58:31 >

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
25.9.2009 12:58:19   
Skodrana mama
rožca26

morgologijo imam 28.10.2009

pa pauser posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
25.9.2009 12:59:17   
Skodrana mama
pardon morfologijo imam 28.10.2009

(odgovor članu Skodrana mama)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
25.9.2009 13:03:14   
rožca26
Zvezdica - ti maš 0user posted image , ker si prvič noseča in doma nimaš še nobenega pobalina ali frajlicouser posted image . Tisto kar mamo v trebuščku je pa narisano spredaj - glavica user posted image .

Lp

P.S.: Naslednji seznam pregledov bo v sredo.user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
25.9.2009 13:06:45   
Zvezdici
Ahaa.. no zdaj pa razumem in mi je malo nerodnouser posted image , haha.
Hvalaauser posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
25.9.2009 14:28:44   
Čmrlika
Hojla!

Pri meni p paketek ne drži...user posted image  
Sem napisala da je na nuhalni povedala da bomo imeli še fantka!

Naslednji pregled pa imam 14.10 bo tud morfo

< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 25.9.2009 14:29:56 >

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
25.9.2009 14:56:05   
Čmrlika
Ojla! user posted image

Ja...sem v oblačkih zdaj čisto...sem zavzela svoj priljubljeni user posted image  položaj pred računalnikom ...in se je zgodilo pravkar par rahlih kluk kluk v spodnjem delu trebuha user posted image  Zdaj pa res več nič ne dvomim...to je to...ponovno nepopisni občutki..kak je fajn! Čutim sineka! user posted image user posted image user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu LaMay)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?