Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 25.9.2009 6:35:33
|
|
|
|
baki
|
dobro jutro...noč bila ok.sam je kašljal,drgač ni blo posebnosti
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 25.9.2009 7:02:51
|
|
|
|
birdy
|
Jutro, mene je Neli že ob šestih pokonc vrgla, sam je šla zdej en štuk nižje k atu. Noč je bla po pričakovanjih porazna, Kristi je velik jokala, mal spala. Diha pa še vedno zelo grdo tko da bom poklicala pediatrinjo pa vprašala kaj zdej. Lubi mi je k je pršu dam iz nočne skuhu liter kofeta, jst bom pa zdej čez dopoldne to pila ker sem kaput.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 25.9.2009 7:09:59
|
|
|
|
MIHAILO
|
Jutro,,,Mihailo se je premetaval tok,da m e je zbudil,zdaj pa spi naprej... MLEA ko sem mu dala 1x skrob se je se prej zbudil za hranjenje kot ponavadi tko da nisem vec probavala... AVTOSEDEZI-se se odlocam al bom od 9-36kg al 9-18kg pa pol se enga kupim od 15-36kg... sam glede na to da misli met kmalu drugega se mi bolj splaca druga varianta?????IZKUSNJE PROSIM
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 25.9.2009 8:00:51
|
|
|
|
Čebel@
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 25.9.2009 8:08:11
|
|
|
|
simonakr
|
Jutro! Joj te prehladi - me nekej šlata za se mu ne pustim za vse bolane in nenaspane! Glede avtosedežev sm gledala tud rablene pa majo nekateri take cene da se bolj splača novga kupit. Bo treba še mal razmislit. zdej grem pa mal pospravt po bajti. da ne bo tko ko bi bomba udarla
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 25.9.2009 8:08:52
|
|
|
|
BarbaraGS
|
Birdy bozica drzi se!!! Mihailo jaz bi sla na varijanto 9-18 v vsakem primeru, ker tisti 9-36 nimajo tolko naklonov (vecina ga sploh nima) in se mi zdijo manj specializirani. OD KAR JE ELI NA TEM SVETU; JE TO BILA NASA PRVA NOC BREZ PREBUJANJA!!! Spala je 11ur v kosu.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 25.9.2009 8:33:03
|
|
|
|
piskot
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS Birdy bozica drzi se!!! Mihailo jaz bi sla na varijanto 9-18 v vsakem primeru, ker tisti 9-36 nimajo tolko naklonov (vecina ga sploh nima) in se mi zdijo manj specializirani. OD KAR JE ELI NA TEM SVETU; JE TO BILA NASA PRVA NOC BREZ PREBUJANJA!!! Spala je 11ur v kosu. uaaaaaaaaaau! mi jo se cakamo.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 25.9.2009 8:33:33
|
|
|
|
piskot
|
birdy upam da se kmalu pocajtate in da se vam ze nehajo tele bolezni vlect!
|
|
[Brisano sporočilo] 25.9.2009 8:39:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.9.2009 8:42:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.9.2009 9:51:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 25.9.2009 10:02:54
|
|
|
|
reckova
|
Hej babuške! Noč je bila ok....se je zbudil ob 1:00 in ob 5:00-točno (ima uro v riti).....drugače pa mi štrajka z dnevnim spanjem. Gospod mora stat v postelji pa on že hodi ob opori in pol hodi okoli postelje...mama pa vsa nervozna ko noče spat. Zdaj se je tak zmučil da je kar sam zaspal. Drugače se plazi, vstane ob vsaki opori in če ga primeš za rokice že hodi. Danes se je celo sam vstal v prenosni postelji....bolj kot ga tiščim na tla, bolj se vstaja. Prava akcija je...upam da ne bo naslednji mesec že hodil..........fajn se imejte. Aja pa prodala sem lupinico in voziček . Tak da zdaj imamo samo Quinny zappa....pride kolegica na kofe pa morm it. lp iz mb
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 25.9.2009 10:03:09
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: piskot mlea, majci kako princeski? hvala za vprašanje ....Hančina rita je že skoraj ok-sem dobila za mazat Penaten(čez dan),za zjutraj pa zvečer pa lekarniško mešanico(daktarin+zinci oxydum+eucerolom+diprogenta+ung.emolliens)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 25.9.2009 10:03:56
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS OD KAR JE ELI NA TEM SVETU; JE TO BILA NASA PRVA NOC BREZ PREBUJANJA!!! Spala je 11ur v kosu. sem full vesela za vas
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 25.9.2009 10:07:40
|
|
|
|
Čebel@
|
no jaz ne vem kako bi se reklo Hanini tehniki premikanja-rito da v luft nogice čisto stegnjene,pa na prskih je,pa gremo naprej
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 25.9.2009 10:11:54
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Jutro,,,Mihailo se je premetaval tok,da m e je zbudil,zdaj pa spi naprej... MLEA ko sem mu dala 1x skrob se je se prej zbudil za hranjenje kot ponavadi tko da nisem vec probavala... AVTOSEDEZI-se se odlocam al bom od 9-36kg al 9-18kg pa pol se enga kupim od 15-36kg... sam glede na to da misli met kmalu drugega se mi bolj splaca druga varianta?????IZKUSNJE PROSIM jz sm tud hotla 9-36 kg kupit,..pa so taki nikakvi ( obupni) sedeži,..sploh se mi ne zdijo ok za tok majhne kokr so še napi,..sm raj kupla do 18kg,..poj bomo pa že vidl,..takrt dojo že tok večji da bo velik lažji izbirat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 25.9.2009 10:14:29
|
|
|
|
črticaa
|
po dolgem času sem se končno spet naspala jutri ob 7ih zjutraj grem na seminar (v okvirju nove službe),..jupi za cel vikend bomo vidl kako bomo zdržal http://www.rogaska.si/namestitev.asp tukaj bomo spali
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 25.9.2009 10:23:48
|
|
|
|
simonakr
|
Majchy - za hanino rito! Črtica kje pa delaš če ni skrivnost in kdo varuje malega? Naša miss je glih kar pojedla 3/4 banane pa žlico jogurta pa en bebe piškot zdroblen - je tko zmazala da ni za mami nič ostalo Greva na sončka
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 25.9.2009 10:26:33
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 no jaz ne vem kako bi se reklo Hanini tehniki premikanja-rito da v luft nogice čisto stegnjene,pa na prskih je,pa gremo naprej Tko je tud naša, zdej pa že gre na kolena pa nardi kakšen korak pol pa spet rit v luft pa v jok - beri: mami dej me pober pa okrog nes!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 25.9.2009 12:16:55
|
|
|
|
piskot
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 no jaz ne vem kako bi se reklo Hanini tehniki premikanja-rito da v luft nogice čisto stegnjene,pa na prskih je,pa gremo naprej hahaha, ana tudi tako strehco dela. samo pol ugotovi, da je po kolenih se vedno lazje.
|
|
[Brisano sporočilo] 25.9.2009 12:58:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 25.9.2009 14:13:09
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 no jaz ne vem kako bi se reklo Hanini tehniki premikanja-rito da v luft nogice čisto stegnjene,pa na prskih je,pa gremo naprej tud naša se neki tko afna ...sam leži na hrbtu pa rit u luft pa se odrine hopala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 25.9.2009 14:18:52
|
|
|
|
tanci29
|
hej hoj kolumbo če še ne spiš, ko boš pa resno kupovala plazmo me pa kar pocukej, sej prov velik se na tehniki ne da dobit ampak vseeno moj je totalno žalosten ker drug teden ne bo v avstraliji ker je njegov team v rugbyu dones igral polfinale in so zmagal, se pravi drug teden igrajo finale...pomoje se bo čist razjokal ker so bli že nekaj časa bolj slabi letos pa kar v finalu...da ne povem da mamo po celem stanvanju že dva tedna obešene drese.... drugač pa ja mogoče bomo šli jest pa otroci za 5 tednov v avstralijo, pol pa ostali pridejo za 2, ker drugače ne gre zarad šihta men se pa škoda zdi matrat otroke za dva tedna k bojo čist adijo, tko pa se bosta lohk babi pa dedi čist njima posvetila in bojo vsi happy...kwa mislte a bo šlo, mal me sicer skrbi ampak sploh ne vem u bistvu kaj?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 25.9.2009 14:28:26
|
|
|
|
boma2
|
dan.. mamice... Vsem tistim ki ste imeli slabo nočko tistim, ki ste bolčkani pa Mene tudi nekaj šlata ampak upam, da bom jaz zmagala... POMOČ! Zanima pa me nekaj, če ste tako prijazne... Kako daste sadje in zelenjavo... JAz naprimer dam vsak dan jabolko, hruško, nektarino, riž in slivo skupaj zmiksam s paličnim... Zelenjavo pa tudi vso skupaj zmiksam krompir, koren, koleraba, špinača, ..Kaj daste še zraven? In ali tudi tako dajete, al vsako stvar posebej? Hvala, grem brat mal nazaj..
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 25.9.2009 14:33:51
|
|
|
|
tanci29
|
boma jest sadje isto miksam s paličnim dam pa ponavad ene pol banane eno hruško pa pol jabuka pa ene dve žlici rižolinota zelenjavo pa pretlačim samo z vilico...dam pa malo mešano, kakšen dan malo zamenjam karkoli mam( bučke korenček brokoli cvetača grah kolerabica....pol pa mal menjam , dam pa ziher ene tri stvari+krompir, polento,riž ali kuskus...enkrat sem dala proseno kašo pa je ni marala, pa itak jo tud mi ne jemo tko da pomoje ne bom več probavala
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?