|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del
25.9.2009 6:35:33   
baki
dobro jutro...noč bila ok.sam je kašljal,drgač ni blo posebnosti

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
25.9.2009 7:02:51   
birdy
Jutro, mene je Neli že ob šestih pokonc vrgla, sam je šla zdej en štuk nižje k atu. Noč je bla po pričakovanjih porazna, Kristi je velik jokala, mal spala. Diha pa še vedno zelo grdo tko da bom poklicala pediatrinjo pa vprašala kaj zdej. Lubi mi je k je pršu dam iz nočne skuhu liter kofeta, jst bom pa zdej čez dopoldne to pila ker sem kaput.user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
25.9.2009 7:09:59   
MIHAILO
Jutro,,,Mihailo se je premetaval tok,da m e je zbudil,zdaj pa spi naprej...
MLEA ko sem mu dala 1x skrob se je se prej zbudil za hranjenje kot ponavadiuser posted image user posted image user posted image tko da nisem vec probavala...
AVTOSEDEZI-se se odlocam al bom od 9-36kg al 9-18kg pa pol se enga kupim od 15-36kg...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sam glede na to da misli met kmalu drugega user posted image se mi bolj splaca druga varianta?????IZKUSNJE PROSIM

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
25.9.2009 8:00:51   
Čebel@
user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
25.9.2009 8:08:11   
simonakr
Jutro!
Joj te prehladi - me nekej šlata za se mu ne pustim user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse bolane in nenaspane!

Glede avtosedežev sm gledala tud rablene pa majo nekateri take cene da se bolj splača novga kupit. Bo treba še mal razmislit.

zdej grem pa mal pospravt po bajti. da ne bo tko ko bi bomba udarla user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
25.9.2009 8:08:52   
BarbaraGS
Birdy bozica user posted image drzi se!!!

Mihailo jaz bi sla na varijanto 9-18 v vsakem primeru, ker tisti 9-36 nimajo tolko naklonov (vecina ga sploh nima) in se mi zdijo manj specializirani.

OD KAR JE ELI NA TEM SVETU; JE TO BILA NASA PRVA NOC BREZ PREBUJANJA!!! Spala je 11ur v kosu.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
25.9.2009 8:33:03   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS

Birdy bozica user posted image drzi se!!!

Mihailo jaz bi sla na varijanto 9-18 v vsakem primeru, ker tisti 9-36 nimajo tolko naklonov (vecina ga sploh nima) in se mi zdijo manj specializirani.

OD KAR JE ELI NA TEM SVETU; JE TO BILA NASA PRVA NOC BREZ PREBUJANJA!!! Spala je 11ur v kosu.

uaaaaaaaaaau! user posted image user posted image user posted image user posted image mi jo se cakamo.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
25.9.2009 8:33:33   
piskot
birdy upam da se kmalu pocajtate in da se vam ze nehajo tele bolezni vlect!

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
   [Brisano sporočilo]
25.9.2009 8:39:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 4209
   [Brisano sporočilo]
25.9.2009 8:42:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4210
   [Brisano sporočilo]
25.9.2009 9:51:02   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4211
25.9.2009 10:02:54   
reckova
Hej babuške!

Noč je bila ok....se je zbudil ob 1:00 in ob 5:00-točno (ima uro v riti).....drugače pa mi štrajka z dnevnim spanjem. Gospod mora stat v postelji pa on že hodi ob opori in pol hodi okoli postelje...mama pa vsa nervozna ko noče spat. Zdaj se je tak zmučil da je kar sam zaspal. Drugače se plazi, vstane ob vsaki opori in če ga primeš za rokice že hodi. Danes se je celo sam vstal v prenosni postelji....bolj kot ga tiščim na tla, bolj se vstaja. Prava akcija je...upam da ne bo naslednji mesec že hodil..........fajn se imejte. Aja pa prodala sem lupinico in vozičekuser posted image user posted image . Tak da zdaj imamo samo Quinny zappa....pride kolegica na kofe pa morm it.
lp iz mb

Neposredna povezava do sporočila: 4212
25.9.2009 10:03:09   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

mlea, majci kako princeski?

hvala za vprašanjeuser posted image ....Hančina rita je že skoraj ok-sem dobila za mazat Penaten(čez dan),za zjutraj pa zvečer pa lekarniško mešanico(daktarin+zinci oxydum+eucerolom+diprogenta+ung.emolliens)

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
25.9.2009 10:03:56   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS

sem full vesela za vasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4214
25.9.2009 10:07:40   
Čebel@
no jaz ne vem kako bi se reklo Hanini tehniki premikanja-rito da v luft nogice čisto stegnjene,pa na prskih je,pa gremo naprejuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
25.9.2009 10:11:54   
črticaa
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

Jutro,,,Mihailo se je premetaval tok,da m e je zbudil,zdaj pa spi naprej...
MLEA ko sem mu dala 1x skrob se je se prej zbudil za hranjenje kot ponavadiuser posted image user posted image user posted image tko da nisem vec probavala...
AVTOSEDEZI-se se odlocam al bom od 9-36kg al 9-18kg pa pol se enga kupim od 15-36kg...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sam glede na to da misli met kmalu drugega user posted image se mi bolj splaca druga varianta?????IZKUSNJE PROSIM

jz sm tud hotla 9-36 kg kupit,..pa so taki nikakvi ( obupni) sedeži,..sploh se mi ne zdijo ok za tok majhne kokr so še napi,..sm raj kupla do 18kg,..poj bomo pa že vidl,..takrt dojo že tok večji da bo velik lažji izbiratuser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
25.9.2009 10:14:29   
črticaa
po dolgem času sem se končno spet naspalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jutri ob 7ih zjutraj grem na seminar (v okvirju nove službe),..jupi za cel vikenduser posted image bomo vidl kako bomo zdržal

http://www.rogaska.si/namestitev.asp
tukaj bomo spaliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
25.9.2009 10:23:48   
simonakr
Majchy - user posted image user posted image za hanino rito!

Črtica kje pa delaš če ni skrivnost in kdo varuje malega?

Naša miss je glih kar pojedla 3/4 banane pa žlico jogurta pa en bebe piškot zdroblen - je tko zmazala da ni za mami nič ostalo user posted image

Greva na sončka

RDEČI NOSKI

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
25.9.2009 10:26:33   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

no jaz ne vem kako bi se reklo Hanini tehniki premikanja-rito da v luft nogice čisto stegnjene,pa na prskih je,pa gremo naprejuser posted image user posted image user posted image

Tko je tud naša, zdej pa že gre na kolena pa nardi kakšen korak pol pa spet rit v luft pa v jok - beri: mami dej me pober pa okrog nes! user posted image user posted image

RDEČI NOSKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
25.9.2009 12:16:55   
piskot

hahaha, ana tudi tako strehco dela. samo pol ugotovi, da je po kolenih se vedno lazje.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
   [Brisano sporočilo]
25.9.2009 12:58:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 4221
25.9.2009 14:13:09   
tanci29

tud naša se neki tko afnauser posted image ...sam leži na hrbtu pa rit u luft pa se odrine hopalauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
25.9.2009 14:18:52   
tanci29
hej hoj

kolumbo če še ne spiš, ko boš pa resno kupovala plazmo me pa kar pocukej, sej prov velik se na tehniki ne da dobit ampak vseeno

moj je totalno žalosten ker drug teden ne bo v avstraliji ker je njegov team v rugbyu dones igral polfinale in so zmagal, se pravi drug teden igrajo finale...pomoje se bo čist razjokal ker so bli že nekaj časa bolj slabi letos pa kar v finalu...da ne povem da mamo po celem stanvanju že dva tedna obešene drese....

drugač pa ja mogoče bomo šli jest pa otroci za 5 tednov v avstralijo, pol pa ostali pridejo za 2, ker drugače ne gre zarad šihta men se pa škoda zdi matrat otroke za dva tedna k bojo čist adijo, tko pa se bosta lohk babi pa dedi čist njima posvetila in bojo vsi happy...kwa mislte a bo šlo, mal me sicer skrbi  ampak sploh ne vem u bistvu kaj?

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
25.9.2009 14:28:26   
boma2
dan.. mamice...

Vsem tistim ki ste imeli slabo nočkouser posted image user posted image user posted image
tistim, ki ste bolčkani pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mene tudi nekaj šlata ampak upam, da bom jaz zmagala...

POMOČ!
Zanima pa me nekaj, če ste tako prijazne... Kako daste sadje in zelenjavo...
JAz naprimer dam vsak dan jabolko, hruško, nektarino, riž in slivo skupaj zmiksam s paličnim... Zelenjavo pa tudi vso skupaj zmiksam krompir, koren, koleraba, špinača, ..Kaj daste še zraven? In ali tudi tako dajete, al vsako stvar posebej?

Hvala, grem brat mal nazaj..

boma2 :)

Neposredna povezava do sporočila: 4224
25.9.2009 14:33:51   
tanci29
boma jest sadje isto miksam s paličnim dam pa ponavad ene pol banane eno hruško pa pol jabuka pa ene dve žlici rižolinota

zelenjavo pa pretlačim samo z vilico...dam pa malo mešano, kakšen dan malo zamenjam karkoli mam( bučke korenček brokoli cvetača grah kolerabica....pol pa mal menjam , dam pa ziher ene tri stvari+krompir, polento,riž ali kuskus...enkrat sem dala proseno kašo pa je ni marala, pa itak jo tud mi ne jemo tko da pomoje ne bom več probavala

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?