zband
|
Jaz in moj mož sva skupaj že 8 let!Ko sva se spoznala sem bila na dnu brez samozavesti ,potopljena v žalosnem otroštvu in teški sedanjosti! In se je kr veliko mantral,da me je prepričal,da je tudi moje življenje nekaj vredno!S 15 leti so me nagnali delat,mi plačo pobrali,skrbela sem za druge,samo zase ne ,od 7 leta težave s pedofili in vprašanje zakaj moji mami ni mar zame!In nobenemu nisem verjela da me ima lahko rad! Moj mož je zame angel,na začetku sem mislila da je popoln,bil je prvi moški pri mojih 23 letih ,da sem sploh lahko bila z njim!Ful je bolelo ko sem ugotovila,da ima tudi on napake! Je imel pa hude probleme z menoj,bila sem hudo ljubosumna,nisem mu verjela da me ima rad,če me je grdo pogledal sem že jokala!Toda moraš začet živet naprej,to mi je dopovedoval bozabi na vse ,pusti preteklost živi naprej. Ima pa tudi slabe lasnosti,ki mi jih je razložil,da ne zna pokazat svoja čustva,in se mi opravičil zato !Tudi meni je bilo hudo ko sem pogruntala ,da se nebova cele dneve objemala!Ko mine leto ali več spoznaš človekove slabe lasnosti,ki jih imamo vsi,je odvisno od tega ali jih boš tudi sprejel ali ne! Sedaj po 8 letih ko gledam nazaj čez kakšne teške trenutke sva šla in se nisva vdala,ter sva zmagala,to da me njegova starša nista marala in sta hotla da me pusti,toda sedaj se tudi z njimi dobro razumem,res zmagala sem na polni črti! Ko govoriš za stave ,da porabi 60-100€za stave!Moj jih tok porabi za cigarete,kaj me tudi jezi,sam vem bolj ga bom najedala bolj po kadil!Je pa krasen ati otroka sta nora nanj vse mi pomaga saj mora ,ker imava službi v kontra izmeni ! Imava sina starega 6 let in punčko 3 leta,drugo leto aprila ,če bo vse v redu pa še dvojčka!Sva se pa za vsako nosečnos pogovarjala skoraj eno leto pretehtala sva vse ,a sva pripravljena,imava možnosti ,sva se pripravljena odpovedat določenim stvarem in tako naprej! To je moja zgodba če ti bo kaj pomagala,ljudje se spreminjamo in odnos med dvema se tudi spremeni,zaljubljenost mine,ostane ljubezen ,ali pa nič. Ljubezen je pa ko roža,če je ne zalivaš uvene in trudit se morata oba,če je on to pozabil in te jemlje samoumevno mu to povej! Ne bom pozabila dneva ,ko sva se poročila besed matičarja ,ki nama je rekel, pogovarjajta se to je bistvo zakona(ali veze),če se nehata pogovarjat je konec vsega.Pogovarjajta se ,vstrajaj in tud povej mu kako se počutiš,če te nebo hotel poslušati mu napiši pismo!Tako sem jaz svojemu,pismo je prebral in šele takrat razumel kako se počutim! Sedaj nimam več potrebe,ker sem čist drug človek in nimava časa mislit na neumnosti ker sva z otrocih polno zasedena! Želim ti srečo v življenju in si čim manj kompliciraj življenje ker je prekratko!Povem ti iz lastnih izkušenj!Problemi ki nastajajo rešuj sproti,ne pusti jih za naslednji dan! Srečno in ni vse tako črno ko izgleda na prvi pogled! že dolgo nisem bral nekaj tako ..............nimam besed ......... bravo
|