|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: fant in njegovo mišljenje-pomagajte
24.9.2009 19:04:50   
somic
sicer pa mislim, da je kerensa tako dobro razložila vso situacijo, da resno mislim, da si z njenim odgovorom veliko lahko pomagaš.

ne samo ti, še kdo drug

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 26
24.9.2009 19:11:54   
Anonimen
Kerensa* glede dopusta je tako...prikolica je od mojih staršev in niti pod razno nebi jaz hotla da gremo vsi skupaj na morje. vsakemu pripadata 2 tedna in se lepo zvrsimo. no letos sva bila celo 3 tedne. njemu je v prikolici in tisti okoliš všeč in ni razloga da nebi šel na morje-razen tega kar sem napisala, pač je navajen hoditi po gostilna na kakšno pivce ali dvauser posted image

Glede mojega joka pa...že ta izjava o stavah in način kako jo je povedal me je spravila v obup. jokam ker sem živčna...ker ne vem kako bi z besedami povedala kar mislim povedat.predvsem pa jokam zaradi živčnosti in ker mi je hudo zaradi najinega odnosa, ki ni več tak kot je bil, oz tak kot bi lahko (ali mogel) biti glede na to koliko časa sva skupaj. večinoma ni problem v tem da me prizadenejo njegove besede. moj jok ga ne gane...da ne boste mislile da z jokom izsiljujem. saj ne jokam tako kot otroci, samo solze mi tečejo. kadar jokam pa reče pa ne boš spet jokala no, al pa še to ne in se dela kot da ni nič.

a da bi mu poslala na mail? nebi bil užaljen ker se z vami pogovarjam o tem? al bi se pa mogoče celo smejou, češ da iz muhe delam slona?

(odgovor članu malilump)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
24.9.2009 19:17:53   
Anonimen
miska_mccute si me prav potolažla veš. čeprav moj hoče met otroka, žura tud ne -ne več(pravi da se mu ne da več)še pit je nehal (no kakšno pivo-ampak največ eno, pa še to mogoče 2X na teden). jaz pa sem nehala kadit-po 5 letih! nekaj sva naredila ampak ne vem kako naprej...

(odgovor članu Leela)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
24.9.2009 19:19:03   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: taychy
Kerensa* glede dopusta je tako...prikolica je od mojih staršev in niti pod razno nebi jaz hotla da gremo vsi skupaj na morje. vsakemu pripadata 2 tedna in se lepo zvrsimo. no letos sva bila celo 3 tedne. njemu je v prikolici in tisti okoliš všeč in ni razloga da nebi šel na morje-razen tega kar sem napisala, pač je navajen hoditi po gostilna na kakšno pivce ali dvauser posted image

Očitno mu ni do dopusta v prikolici (zakaj ne, ve on). Ampak če pa ne bi imel niti za pivo ali dva (torej cca. 5€) dnevno v lokalu, potem je pa z denarjem za dopust res kriza.
Glede mojega joka pa...že ta izjava o stavah in način kako jo je povedal me je spravila v obup. jokam ker sem živčna...ker ne vem kako bi z besedami povedala kar mislim povedat.predvsem pa jokam zaradi živčnosti in ker mi je hudo zaradi najinega odnosa, ki ni več tak kot je bil, oz tak kot bi lahko (ali mogel) biti glede na to koliko časa sva skupaj. večinoma ni problem v tem da me prizadenejo njegove besede. moj jok ga ne gane...da ne boste mislile da z jokom izsiljujem. saj ne jokam tako kot otroci, samo solze mi tečejo. kadar jokam pa reče pa ne boš spet jokala no, al pa še to ne in se dela kot da ni nič.

Očitno te je bolj, kot besede oz. njegovo mnenje, prizadel način, na katerega ti jih je povedal. To je očitno tisto trenje med vama, o katerem sem govorila. Tvoj jok ga pa očitno ne gane iz enega od dveh razlogov - ali ga je že tako navajen ali pa mu je vseeno. Pravi odgovor boš morala najti sama.
a da bi mu poslala na mail? nebi bil užaljen ker se z vami pogovarjam o tem? al bi se pa mogoče celo smejou, češ da iz muhe delam slona?

Mogoče kruto, ampak - a boš najprej poskrbela za svoje počutje ali za njegovega? Zakaj pa se obremenjuješ s tem, kaj si bo mislil in kako bo odreagiral? Ne trdim, da je branje tega posta pravi način. Lahko je tudi kaj drugega. Naredi pač tisto, kar sama misliš, da je zate prav (ZATE, ne zanj). Iz njegove reakcije boš pa videla, ali si naredila prav. Zakaj pa bi bil užaljen, ker tukaj pišeš o tem? Če ima kaj soli v glavi, potem bo dojel, da tukaj pišeš zato, ker ne moreš povedati njemu. Povedati pa mu ne moreš zakaj? Ker ignorira tvoje želje, predloge in mnenje, ker mu je vseeno za tvoj jok in, ja - ker se vsemu temu še smeji. Je to človek, s katerim bi imela otroka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
24.9.2009 19:21:22   
Anonimen
aja! pa mi2 tud nisva imela niti centa nasparanega. jaz sem bila se celo brezposelna. stanovanja nisva imela ne nista. njegovo sobo pri njemu. in mojo sobo in spalnico pri meni doma.
pa sva nekako speljala.

(odgovor članu Kerensa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
24.9.2009 19:24:10   
Anonimen

jap, moj bi znorel. rekel bi mi da sem butasta da take stvari pisem, ki se ticejo naju.
AMPAK: kadar se jaz hocem z njem pogovorit, kaj mi ni prav in kako to in ono, mi prisluhne. vazna je komunikacija. si se kdaj z njem resno pogovorila?kaj te prizadane?
pa pazi, ce ve, da jokas. on lahko jok jemlje kot izsiljevanje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
24.9.2009 19:28:25   
Anonimen
joj punce, hvala za vse nasvete, zdej pa letim dol, ker je moj prišel iz gozda...bomo vidli kaj se bo izcimlo iz tega. pridem jutri spet kaj pogledat vaša mnenja in predloge, do takrat pa lepo se mejte pa držte pesti za naju user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
24.9.2009 19:32:37   
Anonimen
hm, zanimivo......jaz tudi mojega cakam, da pride iz gozda....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
24.9.2009 19:37:37   
Anonimen
hehe miska_mccute zgleda da sta si najina moška zlo podobna, ane user posted image aja pa napisala si da nista mela niti centa našparanga, niti stanovanja...no midva imava svojo hišo-vsaj nekaj je. čeprav zaenkrat le pritličje zrihtano za živet, ampak sej bomo zrihtal še zgorej k bom še ena plača pr bajti... aja še eno vprašanje: stara sem 20 let, sem v 3.-zadnjem letniku faksa in živim s fantom že 3 leta (skoraj od začetka) od tega pol leta v hiši, prej pa v garsonjeri. ali se vam zdi da sem ˝prehitro odrasla˝ glede na to da sem pri 12-ih letih že kuhala za moje starše in bratca hodila iskat v vrtec, ker so bili starši po cele dneve v službi? ali si zaradi tega tako zelo želim ˝popolno˝družino?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
24.9.2009 19:41:58   
Oceania

IZVIRNO SPOROČILO: taychy

hehe miska_mccute zgleda da sta si najina moška zlo podobna, ane user posted image aja pa napisala si da nista mela niti centa našparanga, niti stanovanja...no midva imava svojo hišo-vsaj nekaj je. čeprav zaenkrat le pritličje zrihtano za živet, ampak sej bomo zrihtal še zgorej k bom še ena plača pr bajti... aja še eno vprašanje: stara sem 20 let, sem v 3.-zadnjem letniku faksa in živim s fantom že 3 leta (skoraj od začetka) od tega pol leta v hiši, prej pa v garsonjeri. ali se vam zdi da sem ˝prehitro odrasla˝ glede na to da sem pri 12-ih letih že kuhala za moje starše in bratca hodila iskat v vrtec, ker so bili starši po cele dneve v službi? ali si zaradi tega tako zelo želim ˝popolno˝družino?

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
24.9.2009 19:46:35   
Anonimen
jaz sem si zelela drzino pri 16ih letih. dobila pa sem jo pri 22ih.

< Sporočilo je popravil miska_mccute -- 24.9.2009 19:47:12 >

(odgovor članu Oceania)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
24.9.2009 19:47:26   
Anonimen
Lady Birdkiller kaj ti ni jasno? leta 2010 bom stara 21 let. šla sem pa eno leto prej v prvi razred, naprej pa vse naredila v prvo in redno.

(odgovor članu Oceania)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
24.9.2009 20:02:00   
ledenaa
Zaradi tega si ne želiš popolno družino-ker v bistvu niti ne obstaja

Ampak pač želiš nekoga,komu se boš podrejala-po moje

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
24.9.2009 20:04:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ledenaa

Zaradi tega si ne želiš popolno družino-ker v bistvu niti ne obstaja

Ampak pač želiš nekoga,komu se boš podrejala-po moje

eh....jaz se nisem nikoli podrejala....vsaj mislim.

(odgovor članu ledenaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
24.9.2009 20:13:04   
Anonimen
pa saj s tem ko sem skrbela za bratca in kuhala se nisem nikomur podrejala, če si to mislila ledenaa. pač sem pomagala staršem, ker drugače bi prej ali slej en ostal brez službe, ker sta v isti firmi zaposlena. no zdaj pa res grem...papa

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
24.9.2009 20:35:30   
Oceania
Ah, samo čudno se mi je zdelo, ker danes vsi študirajo do 30.leta. In če si šla eno leto prej v šolo je potem logično. Pridna.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 41
24.9.2009 21:12:51   
rija
a rabiš v tem trenutku še drugega otrokauser posted image

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 42
24.9.2009 21:17:29   
ledenaa
S tem ne mislim dobesedno v pravem pomenu podrejala.hmm se pač ne spomnem prave besede

Ampak nekako takole: iz vsega tega ker si skrbela doma za ostale si pač zdaj želiš še nekaj svojega-nekako takole
Pa zdaj čakam da boste speti vse skakale,saj speti se nisem prav izrazila user posted image
ebat ga.....
Jutri bo bolje

Pa zame  nima veze kuhanje in skrb za bratca ... to ni kot imeti lastnega otroka

Opažam,da vse več punc,ki izhaja iz takšnih družin kjer otroci skrbijo za ostale, da se prej odločajo za otroke

Zakaj- pa še zdaj ne vem,čeprav sem na enakemuser posted image user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 43
24.9.2009 21:21:30   
Volga
Čimprej otroka, pol pa prec še enga, da ga boš še bolj priklenila nase, medtem ko bo sklepal športne stave. >Itak bo to počel za vsas, za družino.

(odgovor članu ledenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 44
24.9.2009 21:22:18   
ljupka
Jaz in moj mož sva skupaj že 8 let!Ko sva se spoznala sem bila na dnu brez samozavesti ,potopljena v žalosnem otroštvu in teški sedanjosti!
In se je kr veliko mantral,da me je prepričal,da je tudi moje življenje nekaj vredno!S 15 leti so me nagnali delat,mi plačo pobrali,skrbela sem za druge,samo zase ne ,od 7 leta težave s pedofili in vprašanje zakaj moji mami ni mar zame!In nobenemu nisem verjela da me ima lahko rad!
Moj mož je zame angel,na začetku sem mislila da je popoln,bil je prvi moški pri mojih 23 letih ,da sem sploh lahko bila z njim!Ful je bolelo ko sem ugotovila,da ima tudi on napake!
Je imel pa hude probleme z menoj,bila sem hudo ljubosumna,nisem mu verjela da me ima rad,če me je grdo pogledal sem že jokala!Toda moraš začet živet naprej,to mi je dopovedoval bozabi na vse ,pusti preteklost živi naprej.
Ima pa tudi slabe lasnosti,ki mi jih je razložil,da ne zna pokazat svoja čustva,in se mi opravičil zato !Tudi meni je bilo hudo ko sem pogruntala ,da se nebova cele dneve objemala!Ko mine leto ali več spoznaš človekove slabe lasnosti,ki jih imamo vsi,je odvisno od tega ali jih boš tudi sprejel ali ne!
Sedaj po 8 letih ko gledam nazaj čez kakšne teške trenutke sva šla in se nisva vdala,ter sva zmagala,to da me njegova starša nista marala in sta hotla da me pusti,toda sedaj se tudi z njimi dobro razumem,res zmagala sem na polni črti!

Ko govoriš za stave ,da porabi 60-100€za stave!Moj jih tok porabi za cigarete,kaj me tudi jezi,sam vem bolj ga bom najedala bolj po kadil!Je pa krasen ati otroka sta nora nanj vse mi pomaga saj mora ,ker imava službi v kontra izmeni !
Imava sina starega 6 let in punčko 3 leta,drugo leto aprila ,če bo vse v redu pa še dvojčka!Sva se pa za vsako nosečnos pogovarjala skoraj eno leto pretehtala sva vse ,a sva pripravljena,imava možnosti ,sva se pripravljena odpovedat določenim stvarem in tako naprej!

To je moja zgodba če ti bo kaj pomagala,ljudje se spreminjamo in odnos med dvema se tudi spremeni,zaljubljenost mine,ostane ljubezen ,ali pa nič.
Ljubezen je pa ko roža,če je ne zalivaš uvene in trudit se morata oba,če je on to pozabil in te jemlje samoumevno mu to povej!

Ne bom pozabila dneva ,ko sva se poročila besed matičarja ,ki nama je rekel, pogovarjajta se to je bistvo zakona(ali veze),če se nehata pogovarjat je konec vsega.Pogovarjajta se ,vstrajaj in tud povej mu kako se počutiš,če te nebo hotel poslušati mu napiši pismo!Tako sem jaz svojemu,pismo je prebral in šele takrat razumel kako se počutim!
Sedaj nimam več potrebe,ker sem čist drug človek in nimava časa mislit na neumnosti ker sva z otrocih polno zasedena!

Želim ti srečo v življenju in si čim manj kompliciraj življenje ker je prekratko!Povem ti iz lastnih izkušenj!Problemi ki nastajajo rešuj sproti,ne pusti jih za naslednji dan!

Srečno in ni vse tako črno ko izgleda na prvi pogled!

(odgovor članu Oceania)
Neposredna povezava do sporočila: 45
24.9.2009 21:38:13   
zband
Jaz in moj mož sva skupaj že 8 let!Ko sva se spoznala sem bila na dnu brez samozavesti ,potopljena v žalosnem otroštvu in teški sedanjosti!
In se je kr veliko mantral,da me je prepričal,da je tudi moje življenje nekaj vredno!S 15 leti so me nagnali delat,mi plačo pobrali,skrbela sem za druge,samo zase ne ,od 7 leta težave s pedofili in vprašanje zakaj moji mami ni mar zame!In nobenemu nisem verjela da me ima lahko rad!
Moj mož je zame angel,na začetku sem mislila da je popoln,bil je prvi moški pri mojih 23 letih ,da sem sploh lahko bila z njim!Ful je bolelo ko sem ugotovila,da ima tudi on napake!
Je imel pa hude probleme z menoj,bila sem hudo ljubosumna,nisem mu verjela da me ima rad,če me je grdo pogledal sem že jokala!Toda moraš začet živet naprej,to mi je dopovedoval bozabi na vse ,pusti preteklost živi naprej.
Ima pa tudi slabe lasnosti,ki mi jih je razložil,da ne zna pokazat svoja čustva,in se mi opravičil zato !Tudi meni je bilo hudo ko sem pogruntala ,da se nebova cele dneve objemala!Ko mine leto ali več spoznaš človekove slabe lasnosti,ki jih imamo vsi,je odvisno od tega ali jih boš tudi sprejel ali ne!
Sedaj po 8 letih ko gledam nazaj čez kakšne teške trenutke sva šla in se nisva vdala,ter sva zmagala,to da me njegova starša nista marala in sta hotla da me pusti,toda sedaj se tudi z njimi dobro razumem,res zmagala sem na polni črti!

Ko govoriš za stave ,da porabi 60-100€za stave!Moj jih tok porabi za cigarete,kaj me tudi jezi,sam vem bolj ga bom najedala bolj po kadil!Je pa krasen ati otroka sta nora nanj vse mi pomaga saj mora ,ker imava službi v kontra izmeni !
Imava sina starega 6 let in punčko 3 leta,drugo leto aprila ,če bo vse v redu pa še dvojčka!Sva se pa za vsako nosečnos pogovarjala skoraj eno leto pretehtala sva vse ,a sva pripravljena,imava možnosti ,sva se pripravljena odpovedat določenim stvarem in tako naprej!

To je moja zgodba če ti bo kaj pomagala,ljudje se spreminjamo in odnos med dvema se tudi spremeni,zaljubljenost mine,ostane ljubezen ,ali pa nič.
Ljubezen je pa ko roža,če je ne zalivaš uvene in trudit se morata oba,če je on to pozabil in te jemlje samoumevno mu to povej!

Ne bom pozabila dneva ,ko sva se poročila besed matičarja ,ki nama je rekel, pogovarjajta se to je bistvo zakona(ali veze),če se nehata pogovarjat je konec vsega.Pogovarjajta se ,vstrajaj in tud povej mu kako se počutiš,če te nebo hotel poslušati mu napiši pismo!Tako sem jaz svojemu,pismo je prebral in šele takrat razumel kako se počutim!
Sedaj nimam več potrebe,ker sem čist drug človek in nimava časa mislit na neumnosti ker sva z otrocih polno zasedena!

Želim ti srečo v življenju in si čim manj kompliciraj življenje ker je prekratko!Povem ti iz lastnih izkušenj!Problemi ki nastajajo rešuj sproti,ne pusti jih za naslednji dan!

Srečno in ni vse tako črno ko izgleda na prvi pogled!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image že dolgo nisem bral nekaj tako ..............nimam besed

.........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 46
24.9.2009 22:59:30   
ribica.
1. njega ne moreš spremenit, to lahko stori samo on.
2. ..on bi moral le zase poskrbeti.....kaj je pa to za ena izjava???? zakaj si pa potem ti z njim in celo hočeš otroka, ne dojemaš pa vaju kot eno, kot neko celoto. ON naj zase poskrbi???? Tako pa družina težko funkcionira.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 47
25.9.2009 8:09:05   
sanasan
jaz pa mislim, da se moraš najprej postaviti na lastne noge, pa verjetno tvoj tudi...ali živita pri tvojih?
jaz bi ti svetovala, da najprej poskrbiš za študij in lastne dohodke, pa ne na 'socialne'....govoriš o denarju, ki ti ga dajejo tvoji...verjetno za tvoj študij....ko pa boš imela otroka,si TI STARŠ in ne tvoji starši in MORAŠ TI oz. VIDVA tudi finančno poskrbeti za otroka....meni se sliši, kot da živita pri tvojih, tvoj večino zapravi zase in kredite...mimigrede, za kakšne stvari pa ima kredite??? najprej te stvari uredita, nato pa razmišljajta o otroku....sem bila morda malo 'kruta', ampak imeti otroka ni hec, sicer se da tudi skromno lepo živeti, ampak meni gre tu bolj za vajino neodgovorno obnašanje (ti bi otroka kar imela, on se noče pogovarjat itd...)...in glede na tvoje pisanje imam občutek, da bi v kolikor se odločiš za otročka ostala sama z njim in v breme staršev...oz.tudi če ostaneta skupaj bo vse na tebi (in tvojih)....ne delaj tega v naprej svojemu otroku...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 48
25.9.2009 8:22:29   
sanasan
sem šla še enkrat prebrat, pa vidim, da sta na svojem....ampak še vedno sem mnenja, da se moraš postavit na lastne noge....in si morda poiskati pomoč zaradi takih nihanj razpoloženj in jokanja....z njim ne boš dosegla ničesar, še bolj se bo oddaljil od tebe....zdi se mi,da tvoj beži..

(odgovor članu sanasan)
Neposredna povezava do sporočila: 49
25.9.2009 8:27:47   
dory
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA

IZVIRNO SPOROČILO: Ankica
Njegovo obnašanje oziroma mišljenje ti ne boš spremenila. To je največja utopija žensk: da bodo prevzgojile moškega.

S tem se pa globoko strinjam.  Ta stavek je dobro večkrat prebrat.

se popolnoma strinjam, sam včas je to mal težje dojet :)

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?