mama11
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Naš Anže nosi tudi HM 98, tudi 104, Okaidi pa za 4 leta Okaidi je francoska firma, oni imajo vse manjše - Tamara nosi njihove cunjice za 3 leta. Podobno je pri Leclercu. HM in Hofer so pa germanskega porekla, zato je tam vse večje. Ampak, če se še prav spomnim, je Blueeyes pisala za Hoferja in ti imajo velike cunje. Juliji so trenutno še ok št. 68, za jesen, zimo, pomlad imam pa že cel predal opranih in polikanih cunjih št. 74 in 80. IZVIRNO SPOROČILO: lake Pojedla je 10 žločk korenja, več si ji pa nisem upala dat, čeporov bi ona še kr jedla, sm ji pa mleko zdej dala ga pa noče . Lepo, je torej že nadomestila en obrok mleka z GH. Ali si ji umešala malo maščobe - to ne smeš pozabiti, če sama kuhaš sadje/zelenjavo zanjo, ker sicer telo ne vsrka vitaminov. IZVIRNO SPOROČILO: petrazg PLAVANJE... da ne prepisujem, kar kopiram Hvala za seznam. Glede na to, da skupina ni polna, bomo morali mi razpisat termin in ga zapolniti. V tem primeru velja za vse, da imate 10% popusta pri plačilu tečaja. Če boste dobili še kakšno prijavo, mi to prosim čimprej sporočite. Prijavo potrjujem! Še par stvari, ki jih morate vedeti pred prvo uro. Dobimo se v četrtek 8.10.2009 pol ure prej, torej ob 10.30 v Atlantisu v naši trgovini Aquamaniji. S seboj naj imajo že vsi kopalne plavalne pleničke za dojenčke. Vedno je lahko zraven tistega, ki je že z otrokom, še en spremljevalec zastonj. V primeru, da bi kdo odjavil, mi to prosim čimprej sporočite. Petrazg, jaz sem se potem odločila, da bova hodili kar na DIF. Mi je bližje in bolj znano še od Tamare, ki bo letos tudi še hodila plavat k njim. Mimogrede, upam, da so opozorili tiste, ki so cepili proti rotavirusu, da otroci 3 tedne po cepljenju ne smejo v bazen - ker so v urinu/blatu še prisotne sledi cepiva in lahko okužijo druge . IZVIRNO SPOROČILO: Leela mama11 kako pa pripraviš koromač?jaz te koromač namreč ne poznam, vem kaj je kuhala z njim nisem pa nikol. Koromač oz. janež jaz dajem sicer kuhat v govejo juho. Jaz sem ga samo narezala na kocke in skuhala do mehkega, precedila, dala kaplico ali dve olivnega olja zraven in pretlačila.
|