Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Zakaj bi mogle bit žurke zmeri ob vikendih? 24.9.2009 8:32:07
|
|
|
|
Anonimen
|
jap, nekam mirno je ja..... po mojem da so glave prevelike in ne morjo skoz vrata do racunalnika
|
|
|
|
RE: Zakaj bi mogle bit žurke zmeri ob vikendih? 24.9.2009 10:55:16
|
|
|
|
Luni
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute uf, dalec. se naprej od cerknice ...bogu izza nogu Pol pa do mene prid! Priložim kakšen ice, pa trije mulci nama bodo za vratom visel!
|
RE: Zakaj bi mogle bit žurke zmeri ob vikendih? 24.9.2009 11:15:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Luni IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute uf, dalec. se naprej od cerknice ...bogu izza nogu Pol pa do mene prid! Priložim kakšen ice, pa trije mulci nama bodo za vratom visel! v katero stran od cerknice pa si?
|
|
|
|
RE: Zakaj bi mogle bit žurke zmeri ob vikendih? 24.9.2009 11:19:49
|
|
|
|
Anonimen
|
popravek: 6 mulcev. jst mam tud 3!:)
|
|
|
|
RE: Zakaj bi mogle bit žurke zmeri ob vikendih? 24.9.2009 12:18:49
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Aha, vidim, da je fešta (vsaj v dvoje) uspela Bojda ni našla domofona potem.
|
|
RE: Zakaj bi mogle bit žurke zmeri ob vikendih? 24.9.2009 12:22:18
|
|
|
|
Luni
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute IZVIRNO SPOROČILO: Luni IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute uf, dalec. se naprej od cerknice ...bogu izza nogu Pol pa do mene prid! Priložim kakšen ice, pa trije mulci nama bodo za vratom visel! v katero stran od cerknice pa si? V Cerknici-Peščenk
|
RE: Zakaj bi mogle bit žurke zmeri ob vikendih? 24.9.2009 12:26:24
|
|
|
|
Anonimen
|
hm.... razmisljam in razmisljam, katera javna usluzbenka s tremi otroci bi zivela na pescenku.....kateri letnik si? jaz 78.
|
|
|
|
RE: Zakaj bi mogle bit žurke zmeri ob vikendih? 24.9.2009 12:30:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Aha, vidim, da je fešta (vsaj v dvoje) uspela Bojda ni našla domofona potem. zdaj pa verjetno s5 isce.....vcerajsnji dan(vecer)
|
|
|
|
RE: Zakaj bi mogle bit žurke zmeri ob vikendih? 24.9.2009 12:33:23
|
|
|
|
Luni
|
1972
|
RE: Zakaj bi mogle bit žurke zmeri ob vikendih? 24.9.2009 12:37:39
|
|
|
|
Anonimen
|
vesna?
|
|
|
|
RE: Zakaj bi mogle bit žurke zmeri ob vikendih? 24.9.2009 12:49:09
|
|
|
|
Luni
|
ne-ne , dvomim, da se poznave, sem se priženila v Cerknico iz doline pod Bloško planoto
|
RE: Zakaj bi mogle bit žurke zmeri ob vikendih? 24.9.2009 13:02:49
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Aha, vidim, da je fešta (vsaj v dvoje) uspela Bojda ni našla domofona potem. zdaj pa verjetno s5 isce.....vcerajsnji dan(vecer) Išče ja... Napiši ji emajl, da za ven it ne rabi domofona najt.
|
|
RE: Zakaj bi mogle bit žurke zmeri ob vikendih? 24.9.2009 13:03:45
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Meni daš dve vodki, sem gotova. Pa ne govorim v litrih. Pol sva pa tam tam. Zadnjič mi je od strica žena nalila pol glažka viskija, moje noge so bile takoj gumaste. A je žurka uspela, al ne
|
|
|
|
RE: Zakaj bi mogle bit žurke zmeri ob vikendih? 24.9.2009 13:10:53
|
|
|
|
ZARA
|
Ne vem, če je uspela, ker nisem našla AC zvečer.
|
|
RE: Zakaj bi mogle bit žurke zmeri ob vikendih? 24.9.2009 13:16:37
|
|
|
|
Kerensa*
|
Dobro jutro ... vstala ob 13-ih.
|
|
|
|
RE: Zakaj bi mogle bit žurke zmeri ob vikendih? 24.9.2009 13:23:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Meni daš dve vodki, sem gotova. Pa ne govorim v litrih. Pol sva pa tam tam. Zadnjič mi je od strica žena nalila pol glažka viskija, moje noge so bile takoj gumaste. A je žurka uspela, al ne se ena...sem pri sestri spila pol kozarca piva,bla tko rdeca v obraz,mi je mogla ona tamalo nesti po stopnicah,ker nisem bila sigurna vase .
|
|
|
|
RE: Zakaj bi mogle bit žurke zmeri ob vikendih? 24.9.2009 13:24:53
|
|
|
|
Kerensa*
|
Moja glava ni nič lažja, kakor ponavadi... je že en lep čas prazna.
|
|
|
|
RE: Zakaj bi mogle bit žurke zmeri ob vikendih? 24.9.2009 13:29:49
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 se ena...sem pri sestri spila pol kozarca piva,bla tko rdeca v obraz,mi je mogla ona tamalo nesti po stopnicah,ker nisem bila sigurna vase . A ni to fajn? Greš ven, spiješ eno vodko, si naflikan in še malo prišparaš.
|
|
RE: Zakaj bi mogle bit žurke zmeri ob vikendih? 24.9.2009 14:03:43
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Moja glava ni nič lažja, kakor ponavadi... je že en lep čas prazna. lepo da priznaš
|
|
RE: Zakaj bi mogle bit žurke zmeri ob vikendih? 24.9.2009 14:06:57
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Šarki lepo da priznaš Zadeva je očitna. Priznam ali ne - saj se vidi. A ne?
|
|
|
|
RE: Zakaj bi mogle bit žurke zmeri ob vikendih? 24.9.2009 14:13:57
|
|
|
|
BUŠICA
|
Kerensa daj povej malo, kako pa je Kamikaza končal z valeto?
|
|
|
|
RE: Zakaj bi mogle bit žurke zmeri ob vikendih? 24.9.2009 14:16:49
|
|
|
|
Kerensa*
|
Malo čez polnoč je bil že doma. Organizatorka je namreč "rahlo" kiksnila in zadevo organizirala v sredo zvečer. In ker je morala večina naslednji dan v službo, je jasno, da neke hude žurke ni moglo biti (prišla je menda dobra polovica razreda). No, trezen kljub temu ni bil in s Shorty naju je ravno "zmotil" sredi ženske debate.
|
|
|
|
RE: Zakaj bi mogle bit žurke zmeri ob vikendih? 24.9.2009 14:18:46
|
|
|
|
BUŠICA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* In ker je morala večina naslednji dan v službo, je jasno, da neke hude žurke ni moglo biti no evo odgovora, zakaj so žurke zmeri ob vikendih.
|
|
|
|
RE: Zakaj bi mogle bit žurke zmeri ob vikendih? 24.9.2009 14:27:40
|
|
|
|
Kerensa*
|
Me prav zanima, kako je s Shorty... Ona je morala iti v službo.
|
|
|
|
RE: Zakaj bi mogle bit žurke zmeri ob vikendih? 24.9.2009 14:29:44
|
|
|
|
pupika
|
Ja pri nas v službah so pa glih med tednom, pa jim vedno pravimo, naj naredijo na petek, pa ravno včeraj smo imeli eno, danes se mi itak nič ne da.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?