malaMravljica
|
Kepica, tebe je danes tok fajn brat, ceprav ti mislis kaksne probleme imas, se bo vse resilo in pol bos rekla,da to so bili bol problemcki kot kaj drugega. Ja res, to da tasca kdaj skuha je tudi fajn, jaz recimo ta vikend sploh nisem kuhala in je bila prav fajn sprememba. Dovolis pa itak toliko kot sam hoces. Ej, pa da bi se meni moja tasca ponudila, da mi pere in lika . Pa je tudi pri nas tako, mi imamo celo tako, da imamo skupno pralnico v kleti, dol 2 stroja. enega sva midva sedaj kupila, ko se je en pokvaru, drugega pa ona ze prej. Pa ko sva sla kupvat je ona rekla, da bi rada imela Bosch in 6 kg. Jaz sem ze k nora iskala kateraga Boscha in pol ze nekaj izbrala, na poti v nakup sem rekla mojemu, da je njegova mama rekla, da bi Boscha. Moj je reku pa ha ha ha kdor bo placal bo tudi izbiral. Me je tok presenetu z izjavo, ker ima svojo mamo zelo rad in jo res spostuje. Pol je celo reku, da bi Gorenje, sam sva pol vzela nekaj drugega, je prodajalec rekel, da je ta ista kvaliteta in isti deli kot Bosch, ker Bosch da ima bolj ime kot kaj drugega, pa res 6 kg in to je pa fajn. Ko perem imam 2 stroja na razpolago, ni slabo a ne. Jaz morem pa v trgovino, moj se je pritozu, da nimava nic sadja doma. Pa grem sam po spezo, ker nakupi se znajo pri meni slabo koncat za denarnico. iiii Kepica, pa res fajn veterinar. Kaj ste videle moj tickercek? Do PDP imam enosmestno stevilko Prej me je nekaj trebuh bolel, sam nocem da je to to, ker mi bolecina ni bila vsec. Pa je itak ze mimo sedaj.
< Sporočilo je popravil malaMravljica -- 23.9.2009 14:31:26 >
|