juniorka
|
A ja, tassika, nastavkov za dojenje nisem kupovala, pa jih tudi rabla nisem, drugace ji pa verjetno imajo v porodnisnici,ce bi bla kriza, pa ti jih lahko pol nabavijo, ne edaj zapravljat za take stvari, ko ne ves, ce jih rabis... Sem babico na pregledu vprasala, kaj tocno rabim za v porodnisnico in je odgovor VSE. Tudi brisace! Kriza, bi kr v slo prisla . Jencije pa v brisaco zavijejo in eno plenico dajo pol pa mors dat cunje, da ga oblecejo. Vesele bodite... Tako da moji dve torbi za porodnisnico bosta taki, kot da se selim, brisace, spalne, gate, vlozki, toaletna torbica... si grem kr seznam nardit, pa pol po eno ptovalko in not zmetat, ker 6 tednov... je laho tudi kaj prej, sploh ko malega dvigujem... petkapet, ti pa kr pocivaj, pa ne da se s takimi tezavami se sklanjas!!!! Ti, ti, pocivat!!! Ukaz Jaz sem pred 2 meseci imela hude bolecine, c sem se malo vec sklanjala, tako da sem tudi zaradi tega sla prej na porodnsko, ker nisem mogla prenasat pogleda na vse cunje na tleh po trgovini . Sem pa jaz pri prvi nosecnosti bila odprta 2 prsta v 25 tednu (en dan prej sem se malo po Smarni sprehajala, ne do vrha), pa sem pol pocivala in je vse lepo slo nazaj, celo prevec, ker se pl sploh nisem odpirala, ko bi se blo treba . Zdaj mi je pa babica rekla, da ni potrebe preverjat, ker glede na to, da sem ze rodila, bi bla itak malo odprta Sem verjetno edina, ki ni mela nobenga vaginalnega pregleda, ane? No, sem mela enga v 6 tednu, ko sem krvavela, to je pa vse. Tolk zaenkrat, grem golaz kuhat, da bo za 2 dni in mi jutri ne bo treba alpa 3 dni, bo enkrat s pirejem, s pasto pa se polenta A ste ze kaj razmisljale, kaj dat v skrinjo za prve dni, da ne bo treba kuhat?? Ideje prosim, lahk kak seznam nardimo. Skoda, da nisem v slo, bi vsaka skuhala veiiiiiiiiiiik lonec ene stvari, pa bi si pol izmenjale razlicne zadeve , a nimam dobrih idej, a?! Se to sem se spomnila, previjalne- glejte da ima dovolj visok rob, sploh pri tistih, ki jih maste v kopalnici, al pa samo podlogo na pralnem, dajte kupit tiste z visjimi robovi, ker malcki se med 2 in 3. mesecem zacnejo sami obracat na trebuh in sem dost zgodb slisala, ko so na tla cofnili... Sicer je ponavadi vse ok, ker so kar flexibilni, samo jaz se nebi dobro pocutla, ce bi se mi to zgodilo...Se pa zgodi avno takim, ki razmisljajo, meni ze ne Ravno zato sva midva previjalno sama skup spacala, da ima dost velikrob. Zdaj me ate pa ze dost, grem vsem lep pozdracek z otoka
|