katy83
|
pozdravček so . Se vam nisem nič javila, ker sem non stop utrujena in zaspana. A se še kateri dogaja, da jo full hrbtenica bilo? Jaz vem, da imam to posledice od prometne nesreče, ampak, če me že zdaj tako boli, kaj še bo tam v 7,8, 9. mesecu? no, izpita, ki sem ju imela prejšnji teden sem naredila, tako, da mi do diplome manjkata še 2. Bravo jaz. Zdaj sem 2 dni fraj v službi, tak, da se bom malo spočila pred delom in predvsem pred tečnimi strankami ( beri pred dedi, ki nimajo kaj druga počet kot to, da jeb... kelnarce). aja, pa likanja me čaka en veeeeeeelik kup. ela24 - joj, ja ta zadihanost. Sem šla z dragim v nedeljo samo 2x gor pa dol po Lentu, pa sem mislila izdahnit. Nimam kondicije. Saj že prej nisem nekaj full razturala, samo to kar se mi pa zdaj dogaja. Ti si omenila trebušne plese za nosečnice v Mariboru? Zanimivo. Kje? Koliko stane? Mogoče bi šla, če ni predrago. Nataša35 - sem dosti mislila na tebe, kako boš zrihtala. samo, da je vse ok. Pazi se. Vse, ki ste bile na NS . Jaz že komaj čakam naslednji petek, ko bova z dragim 1. skupaj videla najino bebo. nič, uživajte sončne dni, kajti hitro bo spet mrzlo. P.S. Tiste, ki ste iz MB, katere ginekologe imate? Jaz imam dr. Neli Petrovič. Še katera? ajd, čao, Katy
|