Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 19.9.2009 11:40:18
|
|
|
|
donna22
|
IZVIRNO SPOROČILO: tatly DANAJA TEA VSE LEPO OB PREJEMU PRVEGA ZAKRAMENTA Enako želim tudi jaz
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 19.9.2009 12:14:20
|
|
|
|
*monchy*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tatly DANAJA TEA VSE LEPO OB PREJEMU PRVEGA ZAKRAMENTA tudi mi se pridružujemo željam
|
|
[Brisano sporočilo] 19.9.2009 12:18:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 19.9.2009 12:56:42
|
|
|
|
Barbara111
|
Pozdravljene Ada nič nisi napisala kak je dragi komentiral za kuhinjo,mi smo spali samo do 6.30,ker je že nekdo v bloku zabijal nekaj.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.9.2009 12:58:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 19.9.2009 16:23:28
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: morrak IZVIRNO SPOROČILO: Barbara111 Pozdravljene Ada nič nisi napisala kak je dragi komentiral za kuhinjo,mi smo spali samo do 6.30,ker je že nekdo v bloku zabijal nekaj. živa je ima pa neke želje odleteti pod nebo na FB ja, moj je navdušen pod nebo pa letim lahko zdaj vsak dan na farmville, ker sem nabavila 2 balona
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 19.9.2009 20:41:23
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: morrak IZVIRNO SPOROČILO: Barbara111 Pozdravljene Ada nič nisi napisala kak je dragi komentiral za kuhinjo,mi smo spali samo do 6.30,ker je že nekdo v bloku zabijal nekaj. živa je ima pa neke želje odleteti pod nebo na FB ja, moj je navdušen pod nebo pa letim lahko zdaj vsak dan na farmville, ker sem nabavila 2 balona vse so nas obnoreli ti baloni
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 19.9.2009 21:14:31
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: morrak IZVIRNO SPOROČILO: Barbara111 Pozdravljene Ada nič nisi napisala kak je dragi komentiral za kuhinjo,mi smo spali samo do 6.30,ker je že nekdo v bloku zabijal nekaj. živa je ima pa neke želje odleteti pod nebo na FB ja, moj je navdušen pod nebo pa letim lahko zdaj vsak dan na farmville, ker sem nabavila 2 balona vse so nas obnoreli ti baloni ja, ko se zastonj kaj deli je treba bit v prvi vrsti
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 19.9.2009 22:06:53
|
|
|
|
trezika
|
ku ku
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.9.2009 7:48:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 20.9.2009 8:54:23
|
|
|
|
Anonimen
|
hvala vsem. bilo je super, edino anej se mi je danes zbudil z malo vročine. zgleda da ga je napihalo, ker so kadilci hodili ven kadit in so se non stop vrata odpirala pa je bil malo prepih. sem pa rahlo utrujena in hb da imam pomoč. namreč sta šla našidva pospravit, kar je še ostalo za domov nest. lep dan!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 20.9.2009 10:36:54
|
|
|
|
Barbara111
|
morrak hvala za kapučino ,danes sem z eno sosedo za spremembo spila čaj,jaz pa malo pospravljam in dajem prat.Spravit se moram še likat in eno delo -fuš,ki ga med tednom nisem mogla narediti ,zaradi bolniške moram danes porihtat. Deja super,da je krst mimo danes pa si vsi spočijte.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 20.9.2009 17:39:36
|
|
|
|
petra *k
|
pozdravljene!! mi smo doma, smo bli 2 dni na Danajinem krstu, je blo odlično, samo škoda da toti naši mali pikeci tak hitro večer silijo spat, sma mogli že ob pol 8 zvečer včeraj pobegniti, ati pa je še ostal, in to do 4ih, saj smo pri naših spali. danes pa nadaljevanje... no aleš že zaj en čas spi, mu še malo fali . midvi pa tudi grema zaj pod tuš, pa se mu boma hitro pridružle, ker sem tak zaspana...
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 20.9.2009 20:11:09
|
|
|
|
trezika
|
Čer! Samo da vam povem, da je torta za mojo pikico uspela ....polovičko smo lepo praznovali... kot da bi vedela, da se dans nekaj dogaja in čez dan skoraj nič ni spala saj še zdaj ne....nekaj se sama s sabo meni v posteljici
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 20.9.2009 20:11:26
|
|
|
|
trezika
|
super da je Danajin krst uspel
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 20.9.2009 20:34:24
|
|
|
|
ada2
|
mene pa zadnje čase nekaj trga imamo dneve korenitih sprememb.... še miha sem postrigla danes
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 20.9.2009 20:38:57
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 mene pa zadnje čase nekaj trga imamo dneve korenitih sprememb.... še miha sem postrigla danes čupico si mu postrigla?? daj kakšno sliko gor...
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 20.9.2009 20:42:58
|
|
|
|
pondelak
|
danaja iskrene čestitke
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 20.9.2009 23:27:08
|
|
|
|
katka37
|
ojla, se je splačalo priti pogledat- tatly, čestitam barbara, mene tudi mučijo migrene, grrrrrrr ada, za kuhinjo, pridem pogledat toliko, več drugič nočko
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 21.9.2009 8:35:07
|
|
|
|
pondelak
|
dobro jutro! eno za vse da boste lažje vstale...
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 21.9.2009 8:56:12
|
|
|
|
tatly
|
pondelak-hvala pozna katera katero ki proda lepe nosecniske cote?
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 21.9.2009 9:39:24
|
|
|
|
petra *k
|
dan!! hvala za kavo, sem jo že spila, sma že od 7 gor, no tia že spi drugo rundo. pa ki te je mamamajca, nič se ne javlja več???? ve kera, kake pogoje moreš izpolnjevati za podaljšanje porodniške, pa kaj vse moreš priložiti? zaj je skrajni čas da dam noter vlogo.
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 21.9.2009 11:24:31
|
|
|
|
Anonimen
|
no anej je pa lepo prehlajen . petra kaj tia je ok? aneja je zgleda v soboto napihalo. in spet bo moja diploma preložena .
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 21.9.2009 12:44:03
|
|
|
|
ada2
|
uh, a mi ena posodi par rok, pa še noge, ker bi mogla biti na več mestih hkrati
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 21.9.2009 12:45:49
|
|
|
|
trezika
|
Dan! Sn bla dans pri zobozdravniku in me je doktorca izbrala za poskusnega zajčka nek nov premaz proti kariesu je dobla in mi ga je dala na dva zoba kjer bi naj bli vidni začetki kariesa...no saj to ne bi blo nič takega če ne bi s sestro pred mano brali navodila in ugotavljali kako se to dela, za kaj je katera epruveta, kako dolgo se čaka da se posuši... pa ne sam pred posegom, ampak še vmes...js tam z odprtimi usti ona pa bere in ugotavlja kako se tej stvari streže in za nameček še neke epruvete ni znala odpret in je na koncu meni 3/4 tiste zelene tekočine v obraz špricnila js pa z belo majco....seveda imam gor tri zelene pikice....bolje za njo da gre to s pranjem dol
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.