|
RE: Julijke 2008, 2. del 21.9.2009 10:32:20
|
|
|
|
glugluglu
|
oj, no midva sva pa doma. Začelo se je včeraj ob 23.00 in nadaljevalo celo noč, katastrofa, sem neprespana do konca. Tian je začel grozno kašljat, lajajoče, komaj dihal in to je trajalo celo noč, se je zbujal, lajajoče jokal, lajajoče kašljal, sem ga kar k sebi v posteljo vzelo, da sem lahko vsaj malo vmes zaspala. Drugače pa malo mu teče iz soka, vročine pa nima. In sedaj zgleda že čisto ok, ma kot , da ne bi bilo nič ponoči. Bila sva že pri zdravnici, saj potrebujem bolniško, ker vseeno stakim čudnim kašljem pa ni za v vrtec. Je rekla zdravnica, da je virus, pljuča so ok, da mu moram res redno čistit nos, gledat, da je dovolj vlage in, da lahko čez 3 dni že vse ok, lahko gre pa zadeva tudi naprej. In pa vročino lahko tudi še kar pričakujem danes ali jutri, ni pa nujno. ja pa še ta smola, sem v petek mobilni telefon v službi pozabila in edina, ki bi mi ga iz službe lahko prinesla, ki tudi stanuje v Logatcu je tudi na bolniški . Eh smola. Bomo nekako drugače uredili. Tinky, kakšne dvojne obrvi ima Jan Plestenjak, a to se je videlo včeraj pri Mariu? Aja, a ste šli vi potem v Rabac? Kako je bilo? Sem jaz očitno spregledala. Glede službe pa moram priznati, da meni kar malo paše iti v službo in odklopiti.
|
|
|