Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 18.9.2009 12:57:31
|
|
|
|
sa5i
|
Res imaš lepo pupiko. Kak lepo mi eni pa smo še tako daleč do tega pa še moja psička umira
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 18.9.2009 13:25:34
|
|
|
|
Snoopyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sa5i Res imaš lepo pupiko. Kak lepo mi eni pa smo še tako daleč do tega pa še moja psička umira ne obupat sj boš tud ti mela ...jst držim pesti zate ah boga kj pa je z psičko?
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 18.9.2009 13:52:49
|
|
|
|
sa5i
|
Hvala Snoopyka ah nevemo kaj ji je verjetno kap, kar pada na eno stran cela je boga in nevedo, če se bo dalo pozdraviti če ne jo bodo uspavali. danes em pa res čisto adijo od tega pa hvala, da držiš pesti aja pa prosim tam meni napiši 25, da ne bo tak grdi xx. papa
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 18.9.2009 16:31:04
|
|
|
|
malajka84
|
sa5i boga...vem kako je to, pa sej morš bit optimist, mogoče se bo pa vse uredilo!! drugače pa pišem...ker ma nevrjetn..dans sm tko za hec šla delat test-k ni šanse da bi že dans kej pokazu, ampak sm šla delat za foro, kr sm mela že tolk fake črtic do zdej....in?...ja spet je pokazu črtico en tedn pred upam d ne ....tk d..ti testi ne vem, al jst škart robo kupim al kaj jim ni jasn...že pol leta...skos črtice, črtice,...pa nič iz njih, pše tkrt k ni šans d bi bla črtica men pokaže črtico! tk d jst sm zaključla z njimi se mi zdi! bom naredla reklamacijo:) no uglavnem mene je izučil! ne vem zakaj se to glih pr men dogaja....kr neki
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 19.9.2009 11:58:59
|
|
|
|
arupnik3
|
ojla kaj počnete na tole sončno nedeljo?? oh ja jst bi marskaj pa nimam volje se mi nč ne da sm skuhala rižoto pa pouno dela imam s cunjami pa mal sm pospravla pa zuni sm že bla s tamalo zdej bi pa nejrajš šla spat.... ne vem a je zdej že jesenska utrujenost namest spomladanske??
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 19.9.2009 12:00:37
|
|
|
|
arupnik3
|
no vidte čist sm zblojena sm napisala nedelja namesto sobota mislem ej
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 20.9.2009 9:41:23
|
|
|
|
arupnik3
|
oo ma kje ste vse??? a vse pridno pol pa ni časa za klepetanje sej jst bi tut pa moj pravi da je že star si bom kr kšnga druzga omisnla ima katera ženitno posredovalnico
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 20.9.2009 11:49:21
|
|
|
|
Anonimen
|
BOSTINA jaz ti priporočam, da gre k svojemu G n naredita pregled ter krvne preiskave, ker to ni normalno, da ti testi kažejo pozitivno, zgleda, da imaš nosečniški hormon povišan, če ni nosečnost, je potrebno ugotoviti zakaj, ker to ni normalno, testi pa črtice kar tako za bz ne kažejo. Nočem te strašit ampak lahko, da se ti od kakšnega splava spontanega, če si ga imela, ni ven sčistlo in to lahko ima zelo neprijetne posledice, jaz bi se na tvojem mestu naročila ;)
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 20.9.2009 17:42:34
|
|
|
|
malajka84
|
Anonimna hvala za skrb..sem že bila na pregledih, pa je moja G rekla, d az mano ni nič narobe in da je očitno napšaka na testih, ki mogoče zaznavajo nek drug hormon...tk d ne vem arupnik3 ti pa znaš nasmejat ljudi:) hehe glede ženitnih posredovalnic mislim;) hehe
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 20.9.2009 18:18:11
|
|
|
|
Lun1ca
|
Zdravo punce! Kak ste kaj? Jaz mislim da bo čez kaka dva dni kr prišla, ker mam namreč moj znameniti PMS, torej sm emocionalna na višku, bi se verjetno lahko razjokala če bi mi kdo sredinski prst na roki pokazal Mateja4 kak lepa princeska! Prava lepotičkica mala sa5i upam da bo vse ok s psičko arupnik3 hehe pol pa pravijo da ženske skos "boli glava" pa da iščemo izgovore ne v resnici pa so moški tut taki moj včasih prav ne razume če sm jaz zmantrana pa da mi ne paše, a ko pa on cel dan dela kaj pa je čist crkjen pa bi jaz mogla to takoj razumet pa ga v vatico zavijat, pa bog ne daj da kak seks omenim
< Sporočilo je popravil Lun1ca -- 20.9.2009 18:19:32 >
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 20.9.2009 19:31:44
|
|
|
|
nanny.girll
|
helou punce =) ja pri nas tud še nč novega še kr ni je danes že 51 dan. BOSTINA sej meni so tud 4je testi pokazal rahle črtice pol pa krven negativen. tko da ne vem kaj je s temi testi. jz jih tud nom več delala sploh . nincy29 čestitam za tvojega otročka. pa vsem novim nosečkam za končno pričakovan . lepo se imejte
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 20.9.2009 19:51:33
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: arupnik3 oo ma kje ste vse??? a vse pridno pol pa ni časa za klepetanje sej jst bi tut pa moj pravi da je že star si bom kr kšnga druzga omisnla ima katera ženitno posredovalnico če dobiš kšno pametno ponudbo,..sporoč,...moj tud prav da je str
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 20.9.2009 20:43:52
|
|
|
|
lila26
|
Pozdravljene vse skupaj!Odločila sem se da vam napišem mojo zgodbo,ker sem čisto na tleh.Ne najdem več izhoda in nwm več na koga in kam se naj obrnem.Ni mi več za živet,ne razumem več življenja moja zgodba: imam resnega fanta s katerim živiva skupaj,fant je redno zaposlen in star 21let. Pi 17 sem se odločila za otroka in tudi v 1.krogu zanosila.Vse lepo in prav vendar sem imela v 5.tednu nosečnosti SS brez abrezije.Šlo mi je kar samo.Kar pa je najhuje da sem splavila dvojčka nisem se mogla pobrati iz tal jokala sem dneve in noči in se spraševala kaj sem naredila narobe vedno ko zagledam dvojčka dobim solze v očeh tako sem bila psihično uničena da sem hotela umreti.Minilo je 9 mesecov.Menstruacija se mi je uredila imam jo redno na 28 dni.KT pa tako ne jem že več kot eno leto.Torej ta mesec pa sva se ponovno po tolikem času odločila narediti otroka.Spolne odnose sva imela popolnoma vsak dan le 4 dni me ni bilo doma,vendar sem takrat v teh 4 dneh imela ovulacijo.Imela sem vse znake nosečnosti,bila sem 100°da mi bo uspelo da sem vendar sem danes dobila ...ni mi jasno kako,zakaj,čisto sem na koncu z živci nwm več kaj sem spet naredila narobe.Da vam povem sem star 18let,imam ciklus na 28dni,po ss sem čakala 9 mesecov....kaj bi bilo narobe z mano da nama ni uspelo???????mi lahko kdo svetuje oz. pomaga ker jočem in jočem in nwm več.....zakaj je življenje tako kruto.ne kadim,ne pijem kave,se pravilno prehranjujem življenje mi pa takole vrača....
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 20.9.2009 20:53:44
|
|
|
|
pondelak
|
snoopika tvoja pupa ma isto dudo kot moja...
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 20.9.2009 20:58:32
|
|
|
|
Snoopyka
|
lila26-najprej naj povem da mi je ful žal za voja dva lej zdej če sm prav razumela je to bil vajin 1.krog po ss? res nočem zvent nesramno ali ti vzet upanja, vendar ni mus da boš zdej tkoj zagledala +.... vse kar lahko ti storiš je da se sprostiš in predvsem med odmisli , kr bo tk hitreje šlo. vem da je to dost lažje povedat kot naredit, a trud obrodi sadove veš tud velik stresa ima vpliv na to, manj se sekirat sj bo... js ful držim pestke zate, da bi čimprej zagledala + ah in prosim da daš podatke za seznamčk in upam da ti nism vzela upa al pa se ti zamirla
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 20.9.2009 20:59:51
|
|
|
|
Snoopyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak snoopika tvoja pupa ma isto dudo kot moja... to dudo ma najraj druge kr pluva, pa nevem zakaj
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 20.9.2009 21:01:51
|
|
|
|
pondelak
|
sa5i- boga psička.tudi naš pes verjetno nebo več dolgo,kaka 2 tedna,tak da te razumem revček pa niti 2leti še ni star...
< Sporočilo je popravil pondelak -- 20.9.2009 21:03:41 >
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 20.9.2009 21:02:40
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: Snoopyka IZVIRNO SPOROČILO: pondelak snoopika tvoja pupa ma isto dudo kot moja... to dudo ma najraj druge kr pluva, pa nevem zakaj jaz drugih niti probala nisem...pa zdaj ji bom kupla večjo in isto spet...te lahko vprašam odkod si??
< Sporočilo je popravil pondelak -- 20.9.2009 21:03:09 >
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 20.9.2009 21:04:40
|
|
|
|
Snoopyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: Snoopyka IZVIRNO SPOROČILO: pondelak snoopika tvoja pupa ma isto dudo kot moja... to dudo ma najraj druge kr pluva, pa nevem zakaj jaz drugih niti probala nisem...pa zdaj ji bom kupla večjo in isto spet...te lahko vprašam odkod si?? zgkeda da men tud nč drucga ne preostane... ampak baje bi naj ble one silikonske bolj primerne za otroka
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 20.9.2009 21:08:15
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: Snoopyka IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: Snoopyka IZVIRNO SPOROČILO: pondelak snoopika tvoja pupa ma isto dudo kot moja... to dudo ma najraj druge kr pluva, pa nevem zakaj jaz drugih niti probala nisem...pa zdaj ji bom kupla večjo in isto spet...te lahko vprašam odkod si?? zgkeda da men tud nč drucga ne preostane... ampak baje bi naj ble one silikonske bolj primerne za otroka vem da je veliko različnih mnenj strokovnjakov iz več strani,takda neveš koga bi poslušal nič več ne verjamem...
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 20.9.2009 21:12:08
|
|
|
|
pondelak
|
mene nekaj zanima.ki bi dobila viseče mreže za shranjevenje igrač?
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 20.9.2009 21:26:59
|
|
|
|
lila26
|
vem da je veliko veliko žensk,ki jim ne uspe takoj...vendar pa ne raumem in nikoli ne bom razumela življenja, da je tako kruto do nas ki si npr. želimo otroka in smo naj pripravljene in se trudimo in trudimo in se nekje vedno nekja zalomi.Ne razumem kako pa lahka ostale ženske, ki ne načrtujejo otroka in si ga ne želijo takoj zanosijo pa sploh ne vedo kdaj in kako so lahko zanosile.Jaz pa se tuki trudim in si želim in ga ne dobim.Ene ga pa dobijo takoj,ko ga sploh želele niso oz.gredo tudi same na splav.Tega ne razumem in nikoli ne bom.Mlada sem in tudi fant je mlad in ne vem kaj se lahko pri taki mladosti zalomi, da nisem mogla zanositi,če poznam veliko veliko punc,ki jo nenačrtovano pri taki starosti zanosile.Kkao dolgo še bom morala čakati in čakati da bi svet pokloni pikico, ki si najbolj želim,nwm kako naj kam grem in odmislim otoka če so vsesod nosečke,otroci....vedno ko zagledam se sprašujem kaj delam narobe....nobeni nix ne zamerim, saj sem zato tukaj na forumu da mi kaj poveste da si olajšam dušo ko me tko tišči...
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 20.9.2009 21:31:44
|
|
|
|
lila26
|
tukaj na forumu sem zato, da mi svetujete in pomgate in nobeni prav nix zamerim kvečjemu sem hvaležna.Ne razmem in nikoli ne bom kako se lahko meni to dogaja saj sem stra 18 let, fant pa 21let in nwm kaj se lahko pri takšni mladosti zalomi da ne morem zanosti.Cel mesec sva delal na tem in ers nwm kaj bi lahko bilo.Zakaj je življenje tako kruto?ne razmem kako lahko ene ženske pri takšni starosti zanosijo kar tako in sploh ne vedo kdaj jaz pa ne morem...ene si otroka sploh ne želijo,hodijo na splave mene pa bog ne usliši da mi podari pikico,ki si jo najbolj na svetu želim.Nwm niti kako na odmislim če kamorkoli grem vidim nosečke,vidim otroke in me duši tišči v srcu saj vem da si tudi jaz to želim in čakam,čakam....
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 20.9.2009 21:40:04
|
|
|
|
pondelak
|
lila26-pa poglej kako si še mlada...pa nemoreš takoj obupat.nihče ne pravi da delaš kaj narobe,narava že poskrbi za vse.naj ti povem,da sma se tudi mi2 z mojim odločla za pikico ko sem še mela komaj 17 let...pa ni šlo.tak sma se trudla mesece pa mesece,minilo je več kot 1 leto,brez uspeha.pravijo da nesmeš veliko misliti na to,da pač psiha dela svoje,pa sem šla h G če bi blo kaj narobe in pravi da ni...to je blo takrat junija in je rekel da naj pridem septembra,da mi bo on vsak dan preverjal kdaj imam ploden dan,pa sem pač rekla vredu počakam do septembra in se zdaj v tem času pač neboma nič obremenjevala s tem...in kaj se zgodi?konec junija zanosim...zdaj pa bo moja pikica počasi stara že 6 mesecev tak da res verjamem to glede psihe...vem da je težko ampak poskusi se malo sprostit,boš videla da bo prišel tudi vajin čas... upam da sem ti vaj malo olajšala pa veliko sreče in res mi je žal za tvoji prvi pikici
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 20.9.2009 22:48:52
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: lila26 tukaj na forumu sem zato, da mi svetujete in pomgate in nobeni prav nix zamerim kvečjemu sem hvaležna.Ne razmem in nikoli ne bom kako se lahko meni to dogaja saj sem stra 18 let, fant pa 21let in nwm kaj se lahko pri takšni mladosti zalomi da ne morem zanosti.Cel mesec sva delal na tem in ers nwm kaj bi lahko bilo.Zakaj je življenje tako kruto?ne razmem kako lahko ene ženske pri takšni starosti zanosijo kar tako in sploh ne vedo kdaj jaz pa ne morem...ene si otroka sploh ne želijo,hodijo na splave mene pa bog ne usliši da mi podari pikico,ki si jo najbolj na svetu želim.Nwm niti kako na odmislim če kamorkoli grem vidim nosečke,vidim otroke in me duši tišči v srcu saj vem da si tudi jaz to želim in čakam,čakam.... joj bejba ne sekiri se,..sj si šele v 1 krogu,..punce že več kot 1 leto probavajo pa še niso obupale,.... mi2 sicer nisva načrtovala,..pa nisva bla nč zaščitena u 3 letih,..no 3 mesece pa he pač 1x ratal,.... res se ne sekiri maš še dost časa vrjem pride dan k si rečeš,...joj lah bi še mal počakala EJ KERA JE KEJ Z KRANJSKEGA KONCA jz rabm družbo za šetnje lp
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?