|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 19.9.2009 22:10:12
|
|
|
|
metuljcek321
|
ha, ha za wedding/divorce entrance dance. Imam še enega luštnega - just an idea, kako vas lahko odda oče: začetek je klasika, potem pa ouje, bejbi - tale oče pa ni kar tako: KLIKNI bowling 2. 10. - count me in - če le ne gremo potem v soboto na morje. Opozarjam, da sem bolj leva za bowlanje, zabavam se pa zelo rada. Beware nanka, tale Somrak te je pa resnično potegnil vase, vidim. Moja sestrična je tud ulala nora na romane & film. Že odšteva do drugega, pa tretjega, pa četrtega. In - saj veš - Roberta obožuje big time! Staš zaspal? Lara komica? Ja, poznam to, k otrok ne spi čist tolk kot bi moral - tud naša v vrtcu skombinira 1 uro, pa doma 1 in to je to. Itak je to premalo zanjo, zdaj pa mora nadoknadit big time. zagnanost sounds fine, yes. Merci beaucoup - zadnja beseda, ki bi jo rada spremenila/izboljšala za ksenči in njen izvleček. Majuška, berem, da je bil prelep dan - odlično! Ples na poroki: strinjam se, da se je en mal pa že treba pripravit, da ima zadeva rep in glavo sanje - dio mio, ble so sila čudne - romantično sem se zbližala s kolegom ... no, mal objemanja je blo, nič kaj več, ampak je blo sumljivo nežno, nedolžno, simpatično, ljubko ... hm, hm, hm ... kaj meniš? Kva bi to lahko pomenilo?
|