|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 19.9.2009 15:16:20
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška metuljček: darilce je bilo nabavljeno s kali v trgovini, tako da gre v takem primeru s svetlobno hitrostjo..upam da sem vsej številko trofla, kaj šele modelček dobro izbrala....se mi je pa barva in napis dopadel...thanx se enkrat!! Draga Miss Pear, upam, da nisi pretiravala. C'mon, za prijatelje jaz to rada naredim brezplačno. (Ma, malenkosti bom ZELO vesela - pozornost šteje big time in my world/vocabulary ) ksenči, tvoj povzetek je že odprt in se dela - z mojo pomočjo mirjam & ostale nosečke - dajte nam kaj bušija pokazat, da vidimo, kako pridno rastejo malčki. Almera, enjoy Bovec. Moj je pa kar sam skočil na morje ta vikend - ima tako bolj umazano delo - nekaj razbija za notranji dimnik & se bo kadilo k strela, pa sva raje ostali doma. In še malečka je mal bolj švoh zaradi prehalda, pa mora to scajtat najprej. Potem pa akcija ... Majuška, prijetno poroko želim! Preživite lep dan. Danes se sicer poroči tudi moja dobra prijateljica iz faksa - v ožjem družinskem krogu. Lepo, lepo, lepo. mojček, lovely pic. Škoda, da niste še Žive prepričali, da bi se mal nasmehnila. Almera - ja, naša je prava smejka, zna bit pa tudi presneto resna. Glej tole slikco - k je kar ustnico pogoltnila - he, he - zihr razmišlja o magnetkih, k jih ima v roki (pravi jackpot so ti Sparovi magneti, ej - tko jih ima rada, jih zlaga skupaj, daje narazen, spušča v razne lončke/škatlice/predale ipd. po spisku - ni, da ni - veselja, da je joj prejoj): rebeca, uživaje še naprej! Last but not least: 3jemi, kaj dogaja? Je vse v redu? Kaj je z možekom? , da bo vse v redu asap! Poročaj.
|