Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 17.9.2009 21:36:55
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Čebela, a si bla prvič na pilatesu? (dam ti za 3 kave, sam če te lahk tak kličem? ) Čebela kaj se boš prodala? Ja, daj Čebela povej!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 17.9.2009 21:38:00
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Spps, KDAJ se bova dobili? Drug teden? V sredo ne morem, ker imava FT... to mate FT v MB? prideta na pijačo? ne v Bistrici... škoda. no sam vseeno lahko prideta aj v mb kaj pa če bi se za spremembo VE pripeljale v Bistrico?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 17.9.2009 21:38:13
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ooooo, Najaa..Dober večer! Kako si? O kako lep sprejem. Dobro sem, pa ti?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 17.9.2009 21:38:17
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Spps, KDAJ se bova dobili? Drug teden? V sredo ne morem, ker imava FT... jaz ne morem v četrtek, drugače pa imam čas Torej? Si za torek? Kje? Aja, če ne bo dežja, lahko jaz pridem v Kojince, če pa bo dež pa sem brez avta... a če ne bo dež, misliš it peš ja, tako kot zadnjič v MB! hi hi. saj vem kaj je v resnici - če ne bo dež, pol more it tvoj bogi revež na motor
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 17.9.2009 21:38:17
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa spps, vau Marcel pa je en korenjak! Čebela, a si bla prvič na pilatesu? (dam ti za 3 kave, sam če te lahk tak kličem? ) je kr konkreten dečko Čuj,a te Čebela vzburja??? A daj no daj, je pa treba mal več, da ven padem! Čuj, prej sem šla še Niko uspavat, zato ti nisem odg. na fb. Pa itak šteka 100 na uro...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 17.9.2009 21:39:05
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ooooo, Najaa..Dober večer! Kako si? O kako lep sprejem. Dobro sem, pa ti? Jaz tudi...upam, da bo noč mirna...ker zadnja ni bla...se je skoz nekaj budil in jamral...zobek verjetno..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 17.9.2009 21:39:41
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa spps, vau Marcel pa je en korenjak! Čebela, a si bla prvič na pilatesu? (dam ti za 3 kave, sam če te lahk tak kličem? ) yania, Timon je tud na začetku moral imet vse toplo, ne? Se spomnem, ko si mu grela. Kok si ga pa pol prepričala, da je tud hladno dobro? pa daj sam si boš mogla kaj drugega zmislit, kaj mi daš, ker kave ne pijem
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 17.9.2009 21:39:49
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa spps, vau Marcel pa je en korenjak! Čebela, a si bla prvič na pilatesu? (dam ti za 3 kave, sam če te lahk tak kličem? ) je kr konkreten dečko Čuj,a te Čebela vzburja??? A daj no daj, je pa treba mal več, da ven padem! Čuj, prej sem šla še Niko uspavat, zato ti nisem odg. na fb. Pa itak šteka 100 na uro... No, na koncu me boste razumela...kaj vam hočem povedati...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 17.9.2009 21:40:25
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa spps, vau Marcel pa je en korenjak! Čebela, a si bla prvič na pilatesu? (dam ti za 3 kave, sam če te lahk tak kličem? ) yania, Timon je tud na začetku moral imet vse toplo, ne? Se spomnem, ko si mu grela. Kok si ga pa pol prepričala, da je tud hladno dobro? pa daj sam si boš mogla kaj drugega zmislit, kaj mi daš, ker kave ne pijem A nikoli? Tak kot jaz...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 17.9.2009 21:40:47
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica boga reva. kaj ti še vedno uha nagaja? kaj nič ne pomagajo AB? nagaja mi Lija in uha, pa še T. mal pomaga k temu delaj se da ne čuješ, ker te uha boli
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 17.9.2009 21:41:10
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica boga reva. kaj ti še vedno uha nagaja? kaj nič ne pomagajo AB? nagaja mi Lija in uha, pa še T. mal pomaga k temu delaj se da ne čuješ, ker te uha boli ja, točno tak...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 17.9.2009 21:41:29
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ooooo, Najaa..Dober večer! Kako si? O kako lep sprejem. Dobro sem, pa ti? Jaz tudi...upam, da bo noč mirna...ker zadnja ni bla...se je skoz nekaj budil in jamral...zobek verjetno.. Vse komaj čakamo na te zobe, ne? Nika jih dobiva, Tija pa skoz pada na njih. Danes je spet enga ruknila tak da se ji maje. Greva jutri zobarci pokazat zadevo in upam, da bo vse ok.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 17.9.2009 21:41:34
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa spps, vau Marcel pa je en korenjak! Čebela, a si bla prvič na pilatesu? (dam ti za 3 kave, sam če te lahk tak kličem? ) yania, Timon je tud na začetku moral imet vse toplo, ne? Se spomnem, ko si mu grela. Kok si ga pa pol prepričala, da je tud hladno dobro? pa daj sam si boš mogla kaj drugega zmislit, kaj mi daš, ker kave ne pijem Ok, zavijanja z očmi pa ne maram, zato te nikol več tak ne pokličem. Oprosti. Sem se samo malo hecala.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 17.9.2009 21:41:40
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Čebela, a si bla prvič na pilatesu? (dam ti za 3 kave, sam če te lahk tak kličem? ) Čebela kaj se boš prodala? za kavo ziher ne
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 17.9.2009 21:42:12
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa spps, vau Marcel pa je en korenjak! Čebela, a si bla prvič na pilatesu? (dam ti za 3 kave, sam če te lahk tak kličem? ) yania, Timon je tud na začetku moral imet vse toplo, ne? Se spomnem, ko si mu grela. Kok si ga pa pol prepričala, da je tud hladno dobro? pa daj sam si boš mogla kaj drugega zmislit, kaj mi daš, ker kave ne pijem A nikoli? Tak kot jaz... Jaz sem pa odvisna od nje. Sem misla, da ko bom nehala kadit, da tud kave ne bom več pila, pa no go. Še raje jo imam.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 17.9.2009 21:42:45
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ooooo, Najaa..Dober večer! Kako si? O kako lep sprejem. Dobro sem, pa ti? Jaz tudi...upam, da bo noč mirna...ker zadnja ni bla...se je skoz nekaj budil in jamral...zobek verjetno.. Vse komaj čakamo na te zobe, ne? Nika jih dobiva, Tija pa skoz pada na njih. Danes je spet enga ruknila tak da se ji maje. Greva jutri zobarci pokazat zadevo in upam, da bo vse ok. Ojoj, kaj pa je delala?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 17.9.2009 21:43:05
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa spps, vau Marcel pa je en korenjak! Čebela, a si bla prvič na pilatesu? (dam ti za 3 kave, sam če te lahk tak kličem? ) je kr konkreten dečko Čuj,a te Čebela vzburja??? pa joj spps. ti si malo preveč študirala ti je malo nazaj vdarilo
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 17.9.2009 21:43:54
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa spps, vau Marcel pa je en korenjak! Čebela, a si bla prvič na pilatesu? (dam ti za 3 kave, sam če te lahk tak kličem? ) yania, Timon je tud na začetku moral imet vse toplo, ne? Se spomnem, ko si mu grela. Kok si ga pa pol prepričala, da je tud hladno dobro? pa daj sam si boš mogla kaj drugega zmislit, kaj mi daš, ker kave ne pijem Ok, zavijanja z očmi pa ne maram, zato te nikol več tak ne pokličem. Oprosti. Sem se samo malo hecala. Daj se še naprej...je blo tako zabavno, ko jo malo jezimo...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 17.9.2009 21:43:57
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Čebela, a si bla prvič na pilatesu? (dam ti za 3 kave, sam če te lahk tak kličem? ) Čebela kaj se boš prodala? Kaj ti izzivaš? Kaj ji boš pa ti dala? to se tudi jaz sprašujem
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 17.9.2009 21:44:13
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa spps, vau Marcel pa je en korenjak! Čebela, a si bla prvič na pilatesu? (dam ti za 3 kave, sam če te lahk tak kličem? ) je kr konkreten dečko Čuj,a te Čebela vzburja??? A daj no daj, je pa treba mal več, da ven padem! Čuj, prej sem šla še Niko uspavat, zato ti nisem odg. na fb. Pa itak šteka 100 na uro... kakšni izgovori so pa to-msn si inštaliraj
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 17.9.2009 21:44:14
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa spps, vau Marcel pa je en korenjak! Čebela, a si bla prvič na pilatesu? (dam ti za 3 kave, sam če te lahk tak kličem? ) yania, Timon je tud na začetku moral imet vse toplo, ne? Se spomnem, ko si mu grela. Kok si ga pa pol prepričala, da je tud hladno dobro? pa daj sam si boš mogla kaj drugega zmislit, kaj mi daš, ker kave ne pijem borovničke bodo počas začele pasat,al pa čaj z rumom
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 17.9.2009 21:44:47
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa spps, vau Marcel pa je en korenjak! Čebela, a si bla prvič na pilatesu? (dam ti za 3 kave, sam če te lahk tak kličem? ) yania, Timon je tud na začetku moral imet vse toplo, ne? Se spomnem, ko si mu grela. Kok si ga pa pol prepričala, da je tud hladno dobro? pa daj sam si boš mogla kaj drugega zmislit, kaj mi daš, ker kave ne pijem A nikoli? Tak kot jaz... Jaz sem pa odvisna od nje. Sem misla, da ko bom nehala kadit, da tud kave ne bom več pila, pa no go. Še raje jo imam. Kdaj pa si nehala kaditi? Pa si dolgo vlekla?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 17.9.2009 21:44:58
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Čebela, a si bla prvič na pilatesu? (dam ti za 3 kave, sam če te lahk tak kličem? ) Čebela kaj se boš prodala? Ja, daj Čebela povej! najaa bi vsaj nekaj dala ostale pa mislite da bom kar zastonj al kaj
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 17.9.2009 21:45:04
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ooooo, Najaa..Dober večer! Kako si? O kako lep sprejem. Dobro sem, pa ti? Jaz tudi...upam, da bo noč mirna...ker zadnja ni bla...se je skoz nekaj budil in jamral...zobek verjetno.. Vse komaj čakamo na te zobe, ne? Nika jih dobiva, Tija pa skoz pada na njih. Danes je spet enga ruknila tak da se ji maje. Greva jutri zobarci pokazat zadevo in upam, da bo vse ok. Ojoj, kaj pa je delala? Inat se je šla. Rekla sem ji, naj neha skakat po kavču in gre pospravit igrače, da gremo ven. Pa je iz inata še bolj skala in padla na rob ene nizke omarce. Po vsej krvi in izpiranju pa še vedno ni hotla pospravit igrač, si predstavljaš to trmo?? Da sem ji na koncu zagrozila, da greva z Niko same ven.
|
|
|
Katero ime?petruskaiščem med daljšimi imeniKatarina (
17%)
Valentina (
11%)
Izabela (
35%)
Veronika (
17%)
Karolina (
13%)
Kristina (
7%)
Število vseh glasov: 54Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!