|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 17.9.2009 21:18:11
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis Živali so pri nas tudi hudo aktualne, sicer ne po tv ampak knjige. Vsak dan ko pride domov iz varstva, se postavi pod omaro,k jer so knjigice zložene in toliko časa stoji in kaže gor da okler ji ne dam knjige ven, ne katerokoli ampak prv tisto, katero si je zamislila. Eden od naju jo potem vzame v naročje in lepo knjigo lista in kaže živali, je prav smešna. Še bolj luštna je pa, ko sama nese tisto veliko in težko knjigo čez celo dnevno z obema rokicama in sopiha , kao kolk je težka, ko pa pride do kavča da jo odloži se pa prav olajšano oddahne , moram mal poslikat in posneti. Itak sem vam še dolžna kako pokaže da zajček skače, pa konjička kako jaha, pa kako sam papca ...... IZVIRNO SPOROČILO: Majuska je z veseljem ne bi pričakovala ... pa je, packa, danes vseeno prišla na obisk Opala ... really? Se pravi, da lahko kar navijamo? A si že prej kaj rekla v tej smeri, a je meni ušlo? Vsekakor good luck! obseg glavice - hm, pojma nimam, opažam pa, da ji je kar nekaj kapic, k smo jih še pred kratkim dali gor, postalo premajhnih. Kali za vrtičkarske užitke in hitro navajanje. Naša je imela danes spet žurko v vrtcu - je ponovno sama jedla juho in si jo uspela celo zlit po sebi. Ko sem jo prišla iskat, je bla vsa v rezervnih oblačilih - skor je nisem prepoznala gr, populis, Almera, za druženje! Jaz sem pa glih opazila, da nisem ma ama nič frej ta teden, k imamo skoz sestanke/športne dneve ipd., pa smo kar naprej v šoli. Hm, OŠ ni več to, kar je bla - he, he. IZVIRNO SPOROČILO: Almera ... moj oče je imel tudi bolj majhno glavo, pa je vedno govoril, da ima možgane pač skoncentrirane ful dobra fora! poročni prstani - midva sva tudi vzela kombinacijo rumenega in belega zlata, ksenči - se nama je to najbojl dopadlo. Vmes pa ena zarezica v obliki vala (oba sva nora na morje), pa jaz imam še briljantek notri. Ma, sva iskala in iskala prave, že skor obupala, potem sva pa tele zagledala in si hkrati rekla: "Bingo, to je to." taščin giro z Laro - odlična ideja, da si z možekom malo spočijeta! Meni se je pa danes kar srce trgalo, ko sem mogla nazaj v šolo - k nam so pa prišli sorodniki (my fave bratranec, sestrična, teta) in se igrali in hecali z Anjo --> joj, ej, kolk bi ostala doma. Ameiška pita 3 - eto, zdaj jo bova pa končno ujela, tole trojkico. Pa, pa
|