|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010
16.9.2009 19:51:33   
Nattasha
Ojla!

No jaz vedno bolj zdelana hodim domov in mi čisto nič ne paše, da ne govorim o tem, kako se zjutraj vstajam. Namesto, da bi prekipevala od energije, se vlečem kot megla. Enostavno mi ni do ničesar. No razen do pomfrija, tega še vedno lahko jem v neomejenih količinah.

kora33: no saj zato sem pa vprašala, sem že mislila, da se samo meni to dogaja, fora je v tem, da imam prijateljico, ki je 4 tedne pred mano, pa prisežem da ima 2x večji trebuh. Zato me je zadnjič mal stisnilo in res Angelsound ROCKS!!!

13022010146331538 (datum, število, lokacija)

(odgovor članu Astralis)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
16.9.2009 21:09:34   
zirafa76
Pozdravuser posted image

No, midve sva sami..sem prejokala danes ful, pa še ti hormoni...user posted image tako da so bile obilne padavine, za konec pa sem še glavo udarila v rob omarice, kar mi je pustilo veliko napihnjeno brazgotino...user posted image
Moj možek je sicer še v Evropi, tako da ga bomo videle 5.oktobra v Kopruuser posted image , ampak samo za dan...Sem povedala, da je na križarki??user posted image Ker so mu ponudili odlično pozicijo, ki se jo ne zavrne kar tako v današnjih časihuser posted image sva se odločila, da poizkusi, kako bo in kako bo funkcioniralo...če ne bi bila noseča, bi šle seveda na ladjo za par tednov..tako pa, drugo leto..user posted image
Ampak je že povedal, da ne ve, če bo zdržal..ker nas preveč pogreša...in denar sicer je pomemben, ne pa na račun družine..ahhhhuser posted image user posted image ..res mi manjka...

V gllavnem, sva same, greva seveda v SLo za par tednov, pa na morje malo..user posted image ..da se zamotiva....In Izabela je tako srečna, da greva okoli...user posted image po mamici..user posted image

Astralis..hehe.user posted image ..kako vem, o čem govoriš...Midva sva vsem povedala, da ni nobena Izka, Izabelka, ampak Izabela...in ko slišim na igriščih vse na ko, ka, me kar strese...user posted image

Bili83...ne vem, če poznaš tudi, ampak midva poleg Toysa hodiva tudi v BabyOne...

In je res, veliko je vse ceneje....user posted image

Kar se previjalne tiče, smo mi ravno v BabyOne kupili predalnik, ki ima zgoraj še previjalno površino in to velikouser posted image , ki pa se jo kasneje samo odstrani in ostane lep predalnik, no omarica, kjer ima Izabela vse stvari..lepo prostorna...user posted image ..in zelo pomembno..je stabilna in masivna, ker je tudi mene zmrazilo, ko sem videla nekatere kose v Slo..ali tukaj..kar je bilo ful poceni, je bilo zelo krhko ...user posted image ...

Mamica37..mi v družini imamo tako starostno razliko..33, 23, 9, 7user posted image ...pa nam je fajn....user posted image ...no, moram pa mamo vprašat, kako je njejuser posted image ....

nič, imejte se..

pa čestitke za vse preglede..user posted image

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu Nattasha)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
17.9.2009 7:49:30   
Lara73
IZVIRNO SPOROČILO: mamica37

Živjo vsem! Končno sem uspela spet malo priti gor. Pri nas se moramo namreč kar zmenit kdaj bo katera na računalniku. Kako ste? Zadnjič smo mele temo o 4 otrocih. Ja torej moje so stare 16,12,10 in še ena se nam pridruži okoli 20.2.2010. To bo zanimivo! Ali ima katera kaj izkušenj s tako starostno razliko?

moja dva fanta sta 11 in skoraj 14 (s prvega zakona), moj mož pa ima s prvega zakona dve punci stari 21 in 20, samo ne stanujeta pri naju.

in so kar navdušeni, da bomo zibali. Ta mali je že hotel zobno krtačko, ki jo je dobil v šoli na koncu leta za nagrado, prišparat za dojenčka user posted image  sem mu nekako mogla razložit, da dojenčki pač nimajo zob in še potem imajo nakaj časa manjše krtčke....  na vsak način bi nekaj dal user posted image  
po mojem se bo še prekmalu naveličal.....al pa neuser posted image

(odgovor članu mamica37)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
17.9.2009 8:29:44   
Aja1
Jutro.

Zdajle mi je pa zeoooooo slabo. user posted image user posted image  Veraj sem odprla enočokolado s celimi lešniki in sva s tamalo pojedli vsaka dva koščka. Zdaj pa jaz spet odprem to isto čokolado in kaj zagledam - ČRVE.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Mi gre kar na bruhanje, ko se spomnim. BTW - rok uporabnosti je april 2010. Nikoli več, res nikoli več ne kupim čokolade z lešniki.user posted image user posted image user posted image

Žirafa - naj vama čas hitro mine. Ne dvomim, da se bosta znali zaposliti. user posted image

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
17.9.2009 8:32:17   
valentinčica30
Aja  maš pa smolo al pa srečo. Kje pa še dones dobiš zastonj mesouser posted image .

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
17.9.2009 8:40:42   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: valentinčica30

Aja  maš pa smolo al pa srečo. Kje pa še dones dobiš zastonj mesouser posted image .

user posted image user posted image user posted image
Se ti mal hecaš user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
17.9.2009 8:44:04   
Dari
Živjo!

Jaz imam pa dones pregled user posted image . Komaj že čakam. Nazadnje mi je rekel, da bova delala morfologijo - saj je že 18 tednov. In ravno danes zjutraj sem tisto za ziher čutila, ba me je pikica brcnila user posted image user posted image .

Lara73 Mi smo 2 leti nazaj za tadrugo punco kupili rabljeni chicco S3 in smo ful zadovoljni. Smo se ogromno prevozili in mislim da bo voziček zdržal še tega.

Sicer pa se jaz odlično počutim - sem polna energije, da me včasih že kar malo čudno gledajo. Je pa res, da sem zvečer v postelji takoj za tamalima dvema - torej okroh devetihuser posted image . Ampak zjutraj pa spočita vstanem, in se potem v šoli dajem z mulci, popoldne pa doma s puncama.
Naš oči je tko malo doma - služba, pa študij ob delu user posted image . Kmalu bo bolje user posted image

Držite pesti, da zvem ali bomo pestvali še eno pupo, ali se bo očiju uresničila čelja po pobu user posted image

LP 

Neposredna povezava do sporočila: 2482
17.9.2009 9:00:45   
bili83
jutrouser posted image

jaz sem danes vstala ob 7.20user posted image user posted image  moj dragi ima dopust, pa sem še jaz malo potegnila. Hvala bogu za AC Ptuj-MB... res, 15 minut rabim, da pridem iz enega na drugi konecuser posted image  tak da sem bila v službi že ob 7.50user posted image
Imamo pa itak premični delovni čas, zjutraj od 7.30 do 9.00... No, user posted image je trajala do zdajuser posted image
zirafa76, kje pa se nahaja BABYONE? Verjetno bi se res splačalo pogledat...
Dari, pri 18ih tednih imaš morfologijo?user posted image  A ni to malo zgodaj? No, saj verjetno vsak g. dela po svoje... samo meni so vsi rekli, da se morfologija izvaja med 20. in 24. tednom... Vsekakor, veliko uspeha user posted image  in poročaj.

Lep dan vsemuser posted image user posted image

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
17.9.2009 9:15:08   
valentinčica30
Aja veš da se mal zezam. Ne orem moje najstarejše pozabit, ko ji je tašča rozine dala na krožniček ko je bila mala. En časa smo jo opazovali kaj tak zavzeto gleda, pol pa je k meni prišla in rekla mami lej bibe. Je taščo skor kap, ker sploh ni bla pozorna, saj je vrečko komaj odprla, pa še rok je bil ok. Zato te čist razumem.

(odgovor članu bili83)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
17.9.2009 9:40:25   
lana08
Dobro jutro,
po dolgem času se vam oglašam. Sem že iz morfologije, o kakoooo sem se raznežila, otroček nam je mahal, cuzal prst, si prekrival z rokami najprej oči potem še ušeska, vse je ok in res sem srečna.
Pa še sonček sije user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2485
17.9.2009 9:45:33   
Aja1
Lana08 - čestitke za opravljeno morfologijo! user posted image user posted image  Ti si že čez polovičko! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
17.9.2009 9:49:31   
zvesta
Bravo Lana....

Punce, jaz bi pa danes lahko jokala.

Grozna noč, grozljivo jutro. Sin me je tako razbesnel, da bi lahko jokala od togote, se drla, ga namazala na steno... Ampak kaj naj.... pustila sem ga v sobi in šla v kuhinjo.... Potem sva šla k zobozdravniku in v vrtec. Točno ve, da sme jezna nanj in se prikupuje in dela klovna.
Jaz pa s ene morem pomirit. Sedim v službi in mi gre na jok. Pa še totalno naporen dan bo. Popoldne imamo sestanek v vrtcu, zvečer ima prijateljica potopisno predavanje. Ničemur se ne morem izognit, jaz bi pa najraje nekam pobegnila in joka,a spala, jokala in spala.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
17.9.2009 9:57:25   
vaney
Dobro jutro.

Naš škrat je šel po 3 tednih v vrtec, pa je bilo malo joka, potem so ga pa zamotile s knjigico (obožuje knjige-zaenkrat) in dokler sem šla iz garderobe, je že nehal jokat...

Drugače je pa predvčerajšnjim prvič spal v veliki postelji v svoji sobi (do zdaj je tudi spal v svoji sobi, ampak v mali posteljici) in je spal od 19.00-8.15 zjutrajuser posted image  včeraj se je pa hotel hecati z mano, ko možeka ni bilo doma zvečer (imam zagriženega in strastnega jagra-lovca) in sva se 1,5 ure selila iz velike postelje v majhno, skakala, jokala, se smejala, meni je počasi živec popuščal, potem pa je prišel mož po 2 urah in šel z njim spat, tako da je ob 21h mrknil...jah, ne gre tako lahko ta prehod v veliko posteljo kot sem jaz mislila...

Aja, te čisto razumem glede čokolade, jaz tudi mislilm, da je lep čas več ne bi pogledala...fuj

morfologija?? Ah, kje je še to...me pa že kar firbec matra, kaj bomo imeliuser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
17.9.2009 10:00:47   
vaney
Zvesta, pomiri se, saj bo boljšeuser posted image user posted image user posted image  Te pa čisto razumemem, ker je mene moj včeraj od 19h-21h tako živciral, se mi smejal v obraz, 5 minut jokal oz. se drl, čez 5 minut se mi metal okrog vratu in skakal, pa spet jokal...da sem ga potem kar možu prepustila, ko je prišel domov, ker je videl, da me je čisto na konec spravil...in sem rabila še kakšno uro, da sem se pomirila in šla lahko normalno spat...kaj češ, pridejo tudi takšni dnevi

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
17.9.2009 10:05:51   
Aja1
Zvesta user posted image . Pride tudi kakšen tak dan...pri vseh.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
17.9.2009 10:15:30   
mamica37
Pozdravljeni vsi!
Dari tudi jaz držim pesti za poba! Srečno!
Lana čestitke, samo da je vse ok.
Zvesta, čisto te razumem, pomisli na otročka in preženi vse temne oblake in posijalo bo sonce!
Jaz mam pa UZ šele 30.9. koomaj čakam!

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
17.9.2009 11:30:17   
MATEJKA_
dan...
upam, da bo dans šlo, včeraj mi je kar naprej error javlalo...
da se po dolgem času spet malo oglasim...

prejšnji teden sem bila 2 dni v bolnici - predvidevajo, da so bile ledvice krive - čakam še na termin za uz ledvic.
ta teden sem pa doma, ker je moja 13m bolana in ne more v vrtec.
drugače me je končno tista kronična utrujenost minla, me pa veeno vsaka stvar hitro utudi, ne zmorem več toliko. tudi vsi taki 1-2h sprehodi ne grejo več... eh, pa kaj bi jamrala.

voziček - mi ima peg perego modul. sistem in smo ful zadovoljni, zaradi noveuser posted image bom dokupla le še en pliko od perega, ker ga bosta kasneje še obe user posted image hkrati potrebovale. košara je pa tak bila v mod. sistemu zraven in je ful fajn - pio sem noter imela do 7. meseca (celo zimo je noter bla), ker je ful velika.

(odgovor članu Nattasha)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
17.9.2009 11:32:40   
MATEJKA_
aja, do zdaj +1kguser posted image . prejšnjič je v tem času bilo že +2,5... no, res pa je, da mi je od prejšnjič 1+ ostal... tako, da sem nekje na istem. čez 1,5 teden imam pregled, pol pa enkrat še mnorfologijo. pikico že skoraj 3 tedne čutim (tudi 1 teden prej kot pri prejšnjiuser posted image ).
obseg trebuha kljub normalnim kg: 103,5 cm... user posted image . pri prejšnji sem imela takšnega šele v 24. tednu...

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
17.9.2009 11:38:35   
MATEJKA_
aha, vidim, da ste se pogovarjale tudi o hrani user posted image . pri meni je tak. meso mi ne diši oz. tak bom rekla - zrezkov ne morem videt, vse ostalo je ok. imam nenormalne lušte na sladko in smokije. drugače pa kar nekak manj jem kot običajno, ne morem več tako velikih porcij pojest - no, to se sploh ne razburjam user posted image . user posted image .

starostna razlika - no, mi imamo ravno obratno - zelo malo razliko - 18 m. vse ima svoje prednbosti in slabosti oz. izziveuser posted image . bomo videli.

me že ima, da bi začela že kaj za user posted image kupovat, pa sem bom do novembra zadržala. prejšnjič sem tudi 1,5-2 meseca prej vse kupla, sobo (pripravla posteljo, oprala in zlikala obleke, ...) pa pripravila za prihod 1 mesec pred rokom... za ziher. in zdaj bom isto naredila.

(odgovor članu Astralis)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
17.9.2009 12:10:23   
ninček1
Pozdravljene punce!

Tudi jaz sem šla danes zjutraj na vago in imam še vedno +2 kg, kljub temu, da zjutraj ogromno pojem.Navadla sem se , da imam 2 zajtrka. Najprej čokolino-okrog osme(brez njega res ne gre), potem pa okrog desetih kako štručko z pašteto in sirom. Sem pa danes nakupla ogromno jogurtov, mleka z dodatkom kalcija, actimel, ker sem ugotovila, da se mi ful luštajo mlečni izdelki.
Zmerila sem si tudi obseg trebuha in imam 90 cm, se pa lepo vidi kako se mi viša vrh maternice, imam ga tik pod popkom na 19 cm.

Mislim, da je ena od vas nekje napisala, da je kupovala voziček preko italijanskega bimbomarketa.Zanima me kako je z plačilom.Ali se plača ob prevzetju, al moraš kar nakazat ob rezervaciji.Zdi se mi kar ugodno.Poštnina je okrog 40 eur.Voziček Chicco pa ali 499 ali 599(nisem še uspela ugotovit razlike, mislim, pa da je barva) S3.Pri nas sem jih gledala v Rutarju za 679 eur, pa še to samo rdeče.

Čestitke za uspešno morfologijo. Zanimivo kako različno delajo to morfologijo.Meni piše na napotnici med 22 in 24 tednom, nekaterim, pa očitno delajo že prej.Čeprav po mojem 2 tedna razlike tudi ni nevem kaj.

Zanima me , če ve že čutite konkretne brcike, ker jaz še vedno čutim samo metuljčke in žgečkanje in zvečer včasih divjanje po trebuhu pa sem že v 20 tednu. Res , da je to prva nosečnost, samo vseeno sem že malo neučakana in bi rada, da me že enkrat konkretno brcneuser posted image user posted image .(sej me  bo verjetno kasneje, še prevečuser posted image )

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
17.9.2009 12:17:00   
ninu
Živjo Februarčice!!

Dooolgo se nisem nič oglasila.. Ste tako aktivne, da vas ne dohitevam. Pridne ste.

Matejka, tudi jaz sem že na polovici. :) In tako kot praviš ti, trebuh je v primerjavi s prvo nosečnostjo večji. Sedaj sem v 20 tednu in imam tak obseg kot sem ga imela v prvo pri 27. tednih, prav tako isto kilažo kot pri 27 tednih.
V ponedeljek greva z mojim na morfologijo.. in komaj čakam, predvsem sem firbčna zaradi spola, res si želim vedet, da bova lahko začela zbirat imena. Vsekakor pa upam, da je z detecem vse uredu in se normalno razvija. Brca kot nor, včasih točno vem kako je obrnjen, ker so brcike na obeh straneh trebuha hkrati. :) Ne spomnim se, da bi bilo v prvo tako intenzivno.

Matejka, koliko pa je star tvoj prvi otrok?

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
17.9.2009 13:00:35   
MATEJKA_
ninu - moja prva in do zdaj edina ima zdaj 13mesecev... user posted image
midva pa spola tudi tokrat nočeva vedeti... imena pa že imava zbrana... user posted image

(odgovor članu ninu)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
17.9.2009 13:48:47   
Astralis
Zvesta, storniraj nekaj danes... vsaj potopis. Ce je to res prijateljica, bo razumela, pa tudi kadaroli kasneje lahko potopis ponovi. Magari samo zate.
Naspi se, pocrkljaj in se imej se bolj rada!!!

Meni je en kolega po dolgotrajni depri cisto nevtralno rekel: bos vidla, minilo bo v trenutku, ko bos sebe imela malo raje kot vse ostale.

Kako se bomo razdajale, ce smo same zadnje, na katere pomislimo z neznostjo in ljubeznijo?

Evo, se name imajo vpiv tele besede. Bi bil ze cas, da se grem pocrkljat k frizerju :)

user posted image Zvesta

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
   [Brisano sporočilo]
17.9.2009 15:07:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ninček1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2499
   [Brisano sporočilo]
17.9.2009 15:09:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.