|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del
17.9.2009 11:14:41   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK

evo dons ima pa pikec od fiši že leto in en mesec
čestitam

...o, hvala.....    pa da si me spomnlauser posted image .......če je pa komaj svečko pihal....pa je že en mesec okoli .....hitro gre, hitro.....

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
17.9.2009 11:17:36   
gold fish
...račkapk - v ponedeljek grem spet za ščitnico...so mi še 1x kri vzeli za neka protitelesa ščitničnauser posted image .....drugače pa nič novega...tsh v mejah normale, .....ciste ni več...pa se te kar losajo na brzino....

mali mi spi, jaz pa zabušavam......  pa čevlje si raztegujemuser posted image ....ma ne vem al mi je res noga zrasla al so začeli manjše čevlje delatuser posted image

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
17.9.2009 11:18:52   
gold fish
....sem vidla, da ima marija prave manekenske mere user posted image user posted image user posted image   ...

a sta bili cepljeni tud?

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
17.9.2009 11:20:09   
gold fish
..kaj pomeni   . _ .  ?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1504
17.9.2009 11:46:00   
pf
Midve sva pa steno nad kinderpetom okrasile. Meni  je všeč, Lana se pa čudi nekaj.
RačkaPK tvoja Marija je pa res suhcena dolginka.

Neposredna povezava do sporočila: 1505
17.9.2009 11:46:35   
arabela*
Tak...jaz sem iz fitnessa...zdaj na brzino skuham M juhico...potem šibamo po A v vrtec...nato h kosilu....popoldne pa v šolo.

lep danuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 1506
17.9.2009 12:05:21   
gold fish
...saraya ...a ti hodiš tja na fitnes kot matcar?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
17.9.2009 12:25:59   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna

Lara, si tu?

Evo me... hahaha.... sigurno sem bla na farmi... user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
17.9.2009 12:28:53   
Lara Croft
Suhica s sedemdeset kilogrami pri 167 cm. Bubi zgledam ko tromblon, ne suhica.

Si visoka toliko, ku jaz.... Jah.... kako kilco bi pa že blo fajn oklestit.... če smatram po sebi, ki jih imam 63 in bi rada shujšala še tri.... user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
17.9.2009 12:31:59   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO
Punce v petek mam namen it na Crveno jabuko... v križanke a gre ktera???

ne, js bom takrat torto pekla user posted image

Jst jo bom mazala.... user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
17.9.2009 12:58:05   
Virtualna
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna

Lara, si tu?

Evo me... hahaha.... sigurno sem bla na farmi... user posted image

user posted image user posted image user posted image  ravno zato, ker sem tudi jaz "kmetica" rabim tvojo pomoc....ma cisto sem notri padla...zjutraj sem se ob 6ih zbudila, da bi "pobrala" pridelke....user posted image user posted image user posted image ...no v glavnem...ti, ves kaj me zanima....ves, tam, ko imas kovance...pa ti npr. pise, da jih imas 5000....no, kako zdej te kovance spremenit v "papirnat dnar"...ker tko k´gledam...se mi kovancev ful nabira, papirnatga dnarja pa od nikoder user posted image  pa bi si marsikaj lahko prvoscla...pa nimam prekletega papirnatga kesauser posted image  ...no dej, ko bos mela kej casa...mi le napisi user posted image

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
17.9.2009 13:04:42   
KAHLO
Lara  in Virtualna..................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , Lara ti si pa v takem kratkem času taka kmetovalka ratala da je jooooooooooj, si me v trenutku prehitela.....od kje ti vse te hiške in dodatki.....:)))) ma ti si se s kako farmsko mafijo povezala aaaaaaaaaaaaaaaa!!!!user posted image user posted image user posted image
Virtualna to pa sploh nisem vedla da greuser posted image

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
17.9.2009 14:11:59   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Si visoka toliko, ku jaz.... Jah.... kako kilco bi pa že blo fajn oklestit.... če smatram po sebi, ki jih imam 63 in bi rada shujšala še tri.... user posted image

Saj tudi jaz bi jih rada deset, ampak mi bolj slabo kaže. Danes sem ravno rekla mojemu, da nimam časa zase niti minute. Nobena kava s kako kolegico, frizer vse na brzino, pedikura, ko je že ful nuja, aerobika v temi. Dobro sedaj sem v bolniškem, ampak tudi ko nisem najin ati skozi dela in se mi zdi noro, da bi še popoldne oz. proti večeru Lano puščala spet pri mami, ko jo že itak pazi, ko sem v službi. Enih žensk je vsepovsod polno, enih še preveč, ampak jim očitno tako paše, jaz pa še osnovnega vredu nimam. Me je začelo moriti tole. Tak pa ne želim biti in tudi nočem. Jaz se bom kar vpisala na aerobiko in bo njegov problem kje bo Lana, si bo že mogel vzet čas. Mene tudi nihče ne vpraša, če je fajn vse, ampak res vse čisto sam postoriti in nikamor iti. Tak pa sem se skašljala.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
17.9.2009 14:15:13   
pf
Mene pa ne potegne facebook. Enkrat sem se prijavila, sedaj pa ne vem gesla, tak da itak ne morem niti pokukat. Pa saj bolje, da ne. 

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
17.9.2009 14:30:53   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

ja ..skupaj hodiva...user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 1515
17.9.2009 14:32:39   
pf
user posted image   imaš mail.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
17.9.2009 14:32:58   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: pf

Mene pa ne potegne facebook. Enkrat sem se prijavila, sedaj pa ne vem gesla, tak da itak ne morem niti pokukat. Pa saj bolje, da ne. 

pa daj pozabljeno geslo..

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
17.9.2009 14:33:45   
arabela*

Tak pa ne želim biti in tudi nočem. Jaz se bom kar vpisala na aerobiko in bo njegov problem kje bo Lana, si bo že mogel vzet čas. Mene tudi nihče ne vpraša, če je fajn vse, ampak res vse čisto sam postoriti in nikamor iti. Tak pa sem se skašljala.

tako se govoriuser posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
17.9.2009 14:50:46   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

tako se govoriuser posted image

Saj je tak, ali ne? Jaz razumem, da mora dedc tudi delat, ampak vse kaj je normalno. Bo pa on svojo mamo prosil, da naj ima L za ta čas, če že on dela.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
17.9.2009 14:54:10   
pf

pa daj pozabljeno geslo..

Te se še moram slike naučiti gor dajat. user posted image user posted image user posted image To je že preveč. user posted image Nič ne bom dajala pozabljeno geslo, ker že tu čvebim preveč. Ampak naša L še kar spi čez dan kot polhek. Dopoldne je spala skoraj uro in četrt, sedaj pa že tudi okrog uro in pol. Zato imam sedaj več časa, pa še doma sem. Nič kaj ne upam v mesto. Razen enkrat sva šle do naših. A mislite, da pride kontrola, če pride seveda, na stalni ali začasni naslov, če imaš oba registrirana. Ker začasni je tukaj (ni mi še bilo do menjave dokumentov), stalni pa pri starših. Ker k našim jo bova danes mahnile, pa še na brzake v trgovino.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
17.9.2009 15:04:56   
gold fish

Mene pa ne potegne facebook.

mene tud ne....

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
17.9.2009 15:05:47   
gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

ja ..skupaj hodiva...user posted image

jaz sem tud mislila tja it, samo je ful blizu moje službe..., po drugi strani, pa bi lahko kdaj kasneje med malico skočila tjauser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
17.9.2009 15:06:44   
gold fish

user posted image   imaš mail.

ti odgovorim zvečer, ker šibam na roditeljskega ....   se pa strinjam ja, drugačem isti zos....

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
17.9.2009 15:19:53   
Olivija*
A mislite, da pride kontrola, če pride seveda, na stalni ali začasni naslov, če imaš oba registrirana. Ker začasni je tukaj (ni mi še bilo do menjave dokumentov), stalni pa pri starših. Ker k našim jo bova danes mahnile, pa še na brzake v trgovino.

po moje pridejo na začasnega... sicer je pa čist odvisno od firme, kjer delaš, kak režim imajo glede tega....
pri mojem user posted image vem, da zadostuje, da prineseš npr. račun iz trgovine pokazat, ker konec koncev mora tudi človek na bolniški kaj v usta dat... pri nas mi pa sploh niso poslali nobene kontrole, ko sem bila poleti 2 meseca na bolniški....

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
17.9.2009 15:39:18   
gloria
...živjo....evo mi dva sva pršla od sestrce...ma kok bo lepauser posted image ...sem mogla poročno obleko prešlatatuser posted image ....zdej popoldne imam pedikerko,ju3 pa frizerja...komi čakam da se mal razvajamuser posted image ....uživajte se zvečer odlasim ker sem danes fraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajuser posted image ....

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?