Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 17.9.2009 11:14:41
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK evo dons ima pa pikec od fiši že leto in en mesec čestitam ...o, hvala..... pa da si me spomnla .......če je pa komaj svečko pihal....pa je že en mesec okoli .....hitro gre, hitro.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 17.9.2009 11:17:36
|
|
|
|
gold fish
|
...račkapk - v ponedeljek grem spet za ščitnico...so mi še 1x kri vzeli za neka protitelesa ščitnična .....drugače pa nič novega...tsh v mejah normale, .....ciste ni več...pa se te kar losajo na brzino.... mali mi spi, jaz pa zabušavam...... pa čevlje si raztegujem ....ma ne vem al mi je res noga zrasla al so začeli manjše čevlje delat
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 17.9.2009 11:18:52
|
|
|
|
gold fish
|
....sem vidla, da ima marija prave manekenske mere ... a sta bili cepljeni tud?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 17.9.2009 11:20:09
|
|
|
|
gold fish
|
..kaj pomeni . _ . ?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 17.9.2009 11:46:00
|
|
|
|
pf
|
Midve sva pa steno nad kinderpetom okrasile. Meni je všeč, Lana se pa čudi nekaj. RačkaPK tvoja Marija je pa res suhcena dolginka.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 17.9.2009 11:46:35
|
|
|
|
arabela*
|
Tak...jaz sem iz fitnessa...zdaj na brzino skuham M juhico...potem šibamo po A v vrtec...nato h kosilu....popoldne pa v šolo. lep dan
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 17.9.2009 12:05:21
|
|
|
|
gold fish
|
...saraya ...a ti hodiš tja na fitnes kot matcar?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 17.9.2009 12:25:59
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna Lara, si tu? Evo me... hahaha.... sigurno sem bla na farmi...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 17.9.2009 12:28:53
|
|
|
|
Lara Croft
|
Suhica s sedemdeset kilogrami pri 167 cm. Bubi zgledam ko tromblon, ne suhica. Si visoka toliko, ku jaz.... Jah.... kako kilco bi pa že blo fajn oklestit.... če smatram po sebi, ki jih imam 63 in bi rada shujšala še tri....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 17.9.2009 12:31:59
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO Punce v petek mam namen it na Crveno jabuko... v križanke a gre ktera??? ne, js bom takrat torto pekla Jst jo bom mazala....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 17.9.2009 12:58:05
|
|
|
|
Virtualna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna Lara, si tu? Evo me... hahaha.... sigurno sem bla na farmi... ravno zato, ker sem tudi jaz "kmetica" rabim tvojo pomoc....ma cisto sem notri padla...zjutraj sem se ob 6ih zbudila, da bi "pobrala" pridelke.... ...no v glavnem...ti, ves kaj me zanima....ves, tam, ko imas kovance...pa ti npr. pise, da jih imas 5000....no, kako zdej te kovance spremenit v "papirnat dnar"...ker tko k´gledam...se mi kovancev ful nabira, papirnatga dnarja pa od nikoder pa bi si marsikaj lahko prvoscla...pa nimam prekletega papirnatga kesa ...no dej, ko bos mela kej casa...mi le napisi
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 17.9.2009 13:04:42
|
|
|
|
KAHLO
|
Lara in Virtualna.................. , Lara ti si pa v takem kratkem času taka kmetovalka ratala da je jooooooooooj, si me v trenutku prehitela.....od kje ti vse te hiške in dodatki.....:)))) ma ti si se s kako farmsko mafijo povezala aaaaaaaaaaaaaaaa!!!! Virtualna to pa sploh nisem vedla da gre
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 17.9.2009 14:11:59
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Si visoka toliko, ku jaz.... Jah.... kako kilco bi pa že blo fajn oklestit.... če smatram po sebi, ki jih imam 63 in bi rada shujšala še tri.... Saj tudi jaz bi jih rada deset, ampak mi bolj slabo kaže. Danes sem ravno rekla mojemu, da nimam časa zase niti minute. Nobena kava s kako kolegico, frizer vse na brzino, pedikura, ko je že ful nuja, aerobika v temi. Dobro sedaj sem v bolniškem, ampak tudi ko nisem najin ati skozi dela in se mi zdi noro, da bi še popoldne oz. proti večeru Lano puščala spet pri mami, ko jo že itak pazi, ko sem v službi. Enih žensk je vsepovsod polno, enih še preveč, ampak jim očitno tako paše, jaz pa še osnovnega vredu nimam. Me je začelo moriti tole. Tak pa ne želim biti in tudi nočem. Jaz se bom kar vpisala na aerobiko in bo njegov problem kje bo Lana, si bo že mogel vzet čas. Mene tudi nihče ne vpraša, če je fajn vse, ampak res vse čisto sam postoriti in nikamor iti. Tak pa sem se skašljala.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 17.9.2009 14:15:13
|
|
|
|
pf
|
Mene pa ne potegne facebook. Enkrat sem se prijavila, sedaj pa ne vem gesla, tak da itak ne morem niti pokukat. Pa saj bolje, da ne.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 17.9.2009 14:30:53
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...saraya ...a ti hodiš tja na fitnes kot matcar? ja ..skupaj hodiva...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 17.9.2009 14:32:39
|
|
|
|
pf
|
imaš mail.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 17.9.2009 14:32:58
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Mene pa ne potegne facebook. Enkrat sem se prijavila, sedaj pa ne vem gesla, tak da itak ne morem niti pokukat. Pa saj bolje, da ne. pa daj pozabljeno geslo..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 17.9.2009 14:33:45
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Tak pa ne želim biti in tudi nočem. Jaz se bom kar vpisala na aerobiko in bo njegov problem kje bo Lana, si bo že mogel vzet čas. Mene tudi nihče ne vpraša, če je fajn vse, ampak res vse čisto sam postoriti in nikamor iti. Tak pa sem se skašljala. tako se govori
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 17.9.2009 14:50:46
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya tako se govori Saj je tak, ali ne? Jaz razumem, da mora dedc tudi delat, ampak vse kaj je normalno. Bo pa on svojo mamo prosil, da naj ima L za ta čas, če že on dela.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 17.9.2009 14:54:10
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya pa daj pozabljeno geslo.. Te se še moram slike naučiti gor dajat. To je že preveč. Nič ne bom dajala pozabljeno geslo, ker že tu čvebim preveč. Ampak naša L še kar spi čez dan kot polhek. Dopoldne je spala skoraj uro in četrt, sedaj pa že tudi okrog uro in pol. Zato imam sedaj več časa, pa še doma sem. Nič kaj ne upam v mesto. Razen enkrat sva šle do naših. A mislite, da pride kontrola, če pride seveda, na stalni ali začasni naslov, če imaš oba registrirana. Ker začasni je tukaj (ni mi še bilo do menjave dokumentov), stalni pa pri starših. Ker k našim jo bova danes mahnile, pa še na brzake v trgovino.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 17.9.2009 15:04:56
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Mene pa ne potegne facebook. mene tud ne....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 17.9.2009 15:05:47
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...saraya ...a ti hodiš tja na fitnes kot matcar? ja ..skupaj hodiva... jaz sem tud mislila tja it, samo je ful blizu moje službe..., po drugi strani, pa bi lahko kdaj kasneje med malico skočila tja
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 17.9.2009 15:06:44
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf imaš mail. ti odgovorim zvečer, ker šibam na roditeljskega .... se pa strinjam ja, drugačem isti zos....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 17.9.2009 15:19:53
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf A mislite, da pride kontrola, če pride seveda, na stalni ali začasni naslov, če imaš oba registrirana. Ker začasni je tukaj (ni mi še bilo do menjave dokumentov), stalni pa pri starših. Ker k našim jo bova danes mahnile, pa še na brzake v trgovino. po moje pridejo na začasnega... sicer je pa čist odvisno od firme, kjer delaš, kak režim imajo glede tega.... pri mojem vem, da zadostuje, da prineseš npr. račun iz trgovine pokazat, ker konec koncev mora tudi človek na bolniški kaj v usta dat... pri nas mi pa sploh niso poslali nobene kontrole, ko sem bila poleti 2 meseca na bolniški....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 17.9.2009 15:39:18
|
|
|
|
gloria
|
...živjo....evo mi dva sva pršla od sestrce...ma kok bo lepa ...sem mogla poročno obleko prešlatat ....zdej popoldne imam pedikerko,ju3 pa frizerja...komi čakam da se mal razvajam ....uživajte se zvečer odlasim ker sem danes fraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj ....
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?