|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35. letu
12.9.2009 8:00:54   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

o viator, a ste doma? mogoče se za vikend lahko kaj vidimo? da Lara mal v roke vzame našo smrkolino. zdaj se neki trmari in zmišljuje 100 na uro. jo je treba mal streznit, da vidi da je doma prelepo in se ni za prizoževat user posted image neki bo deževno, lahko bi šli na kako tortico ali kaj tazga? pa ostale tudi vabljene, če mate čas user posted image

jaz tud pravim, da ostani doma z Laro - se boš mela boljše user posted image

user posted image user posted image - ja, tudi Lara je postala prava trmica, tako da je ni za spoznat včasih. V ponedeljek štarta v vrtcu - glede na to, da sva bili  relativno dolgo doma, bo to uvajanje od začetkauser posted image . Tile prvi meseci vrtca so res malo težavni, potem pa, ko se otrok navadi na vrtec, ga pa domov ni za dobit..vsaj pri starejših dveh je bilo tako user posted image .  Hja, saj bi bil človek doma, ampak...ne znese. Saj v  v službi ni tako napačno..včasih celo kako kavo v miru spijem..doma je to težjeuser posted image user posted image user posted image .

Za vikend žal ne bo šlouser posted image ..tale september je pri nas naporen..rojstni dnevi, obletnice poroke..ta vikend je na vrsti Lea. rd ima sicer med tednom, ampak med vikendom je več časa.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
12.9.2009 23:52:18   
natasaom
user posted image

čer..danes sem sama doma pa mal pospravljam(beri srfam po netu)  poznate moje velikanke??user posted image

nimam nič časa še zase ,za računalnik pa zelo malo....upam da bo kaj bolje pozimi...aja delat bo trebauser posted image

en lep pozdrav od nas

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
13.9.2009 17:19:14   
mateyka
iiiiiii, natašaom, daj si to sliko avatar - tok sta lušni user posted image

ja viator - potem pa ko boste malo manj "zabukirani" user posted image želim vsem slavljencem najnaj (kok let sta zdaj že skupaj?user posted image ), Lei pa sploh - naj bo to leto še uspešnejše user posted image

ratal mi je kupit bombažno spalko z rokavi za tamalo (hvala bogu, ker jih ni za dobit al so pa noro drage), nisem pa videla kake dobre ugodne bunde in hlač - je katera videla kaj dobrega in ugodnega kje ali to še pride v trgovine? neki hočem prehitet naval, pa ne vem, če sem prezgodnja al kva user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
14.9.2009 9:57:45   
viator
Natasaom - kakšni lepotički. kako sta zrasliuser posted image user posted image user posted image .

Mi2 z Laro imava danes kontrolo, jutri pa spet vrtec...jaz pa služba.

Mateyka - velja, ko bo mal lufta. Ha, imela sva pa 18. obletnico poroke, na kar nekaj let podlage...hvala za dobre želje (tudi v Leinem imenuuser posted image ).
user posted image user posted image za spalko. Bunde - nisem še nič gledala. Bo pa sigurno še kaj prišlo v trgovine. Jaz moram najprej pelerino  kupit ...

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
16.9.2009 22:42:13   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: viator

user posted image user posted image za spalko. Bunde - nisem še nič gledala. Bo pa sigurno še kaj prišlo v trgovine. Jaz moram najprej pelerino  kupit ...

spalko imam jaz tako brez rokavov-kolk jih je že spalo notri,ker je že čist zgulenauser posted image user posted image .bunde-nekaj oz vse dobila,palerina-še ena flurescentno oranžna...od Blaža...pa še od nekoga prej,sam sem pozabila ime...skratka staro,ko Peca (tako se pri nas imenuje gora---je pregovorno,če je nekaj že zelo dolgo v uporabi),gumi škorni...so edini novi..iz Mass-a...za 10 eur in so krasno pisaniuser posted image ...drgač je pa cunje nekam prerasla...še dobro,da me kolegice malo zalagajo,ker bi najbrž kar bankrotirala user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
16.9.2009 22:43:59   
hanna1
natasaom,tvoji deklici sta pa res že veliki,ampak taveča je pa res že fuuuul fotogenična...pravi talentuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
16.9.2009 22:45:15   
hanna1
grem delat sendviče našmu tavečmu....grejo ob dveh ponoči v Gardaland.......

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
16.9.2009 23:19:53   
stephany
Tako, tretji del našega dopusta je za nami... Kljub bolj slabemu vremenu smo uživali. Klemen je premetal ogromno kamenja, veliko smo se sprehajali, v vodi pa bili bolj malo, ker je bila hladna, pa še pihalo je skoraj skoz. Je bilo pa pravo doživetje za oba fanta, ker sta se prvič peljala s trajektom...

user posted image
V mivki se je lepo igrati
user posted image  
Na trajektu
user posted image
Metanje kamnov je zelo zanimivo opravilo...
user posted image
Klemen in novi prijatelj Maks

< Sporočilo je popravil stephany -- 16.9.2009 23:38:44 >

Klemen 13.05.2007 (4.030 g, 53 cm)

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
17.9.2009 8:17:53   
hanna1
user posted image

user posted image user posted image user posted image KONZERVICE, PARTIZANKE IN ROŽICE,user posted image user posted image user posted image        

user posted image

stephany (21.12.1970)Klemen 13.5.2007

majrim
(  3.4.1971) -      Neža 28.6.2007

mateyka
(4.4.1971) -      Inara 29.7.2007

KT (11.7.1971) -              Alina 23.6.2007

Splišni                           sinko 7,5 let

user posted image user posted image

hanna1  (23.12.1969) - Blaž   5.10.1995,  

Hana 5.6.2007

Laubica (20.1.1972) -    Tinej 14.9.1999,

Timon 24.10.2007

julči (1.5.1975) -             Miha  2.12.1996

Zala  5.6.2007

natasaom
(4.7.1972)-     Hana 17.9.2004

Lia     29.12.2008

user posted image user posted image user posted image

viator (27.9.1965) -     Urška 25.8.1994

Lea    19.9.1997

Lara   11.7.2007 

Duškica (5.7.1972) -  Žana   13.1.1999,

Jure    19.8.2000

Matija 20.9.2007

makala (21.7.1968)       Matevž  15.4.1990

Kaja   11.4.1994

Lana  23.8.2007

smotka lonib  (2.4.1973) Nejc  15.9.1995

Vanja  24.11.2000

Zala  29.3.2007

dašabina (3.4.1973) -      Ana  9.4.1997

Maša 8.4.1999

Miha  20.1.2008 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lumpa6         
Aleksandra Tamara  12.11.1990

Klaudija   2.7.1996

Kristjan  14.1.1998

Jure Gal  16.6.2003

Žiga  31.8.2007

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image

dodi ( 25.8.1974 )          
Janja-19.6.1997

Žan-19.7.1998

Irma-09.03.2000  

Breda in Mirjam-20.09.2001

Vanja in Nadja-03.06.2003

Nace-15.07.2005

Vida in Vilma-24.05.2007 

Oskar -22.6.2009

(srečke) nosečke ...   user posted image

neli99 (31.12.1972) -   Peter 13.8.2006 ,

Nataša 28.11.2007

PDP  december 2009user posted image

Povezave na prejšne dele:

1.del
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1855706&mpage=1&key=

2.del:
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2321266&mpage=1&key=

3.del:
http://www.ringaraja.net/forum/m_2659096/mpage_1/key_/tm.htm

< Sporočilo je popravil hanna1 -- 17.9.2009 8:23:01 >

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
17.9.2009 8:21:22   
hanna1
šment....zdaj šele vidim,koliko jih je pred kratkim praznovalo....in jih v kratkem bo..iskrene čestitke vsem malim,večjim in največjim bratcem in sestricamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
17.9.2009 16:21:52   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

šment....zdaj šele vidim,koliko jih je pred kratkim praznovalo....in jih v kratkem bo..iskrene čestitke vsem malim,večjim in največjim bratcem in sestricamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čestitke še od nasuser posted image user posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
18.9.2009 9:58:34   
viator
Stephany - luštne slikice. user posted image user posted image Ste pa uživali, ne?

Hanna1 - s tem cunjam je res križ. Kolk hitro vse prerastejo. Tudi jaz imam srečo, da dobim od prijateljice ful cunjic za malouser posted image .

No, Lara zdaj hodi že skoraj cel teden v vrtec, zjutraj se še vedno joka (ko jo pustim tam). Vzgojiteljica pravi, da se čez minuto že potolaži, potem pa je, se igra, skratka sodeluje. Sej bo..user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
18.9.2009 13:14:12   
KT
Ola konzervice, kako ste?

Čestitke vsem slavljenčkom user posted image user posted image user posted image user posted image
Alina je preprodila prvi teden vrtca. Viator, kaj Lara spi v vrtcu? Alina je že poskusla s spanjem, ampak je bil tak jok, da so me klicali in sem jo odpeljala spat domov. Bo poskusila spet drug teden, bomo vidli user posted image Je pa zelo zanimivo, ker so ja dali v kombinirano skupino - kar pomeni, da so v skupini stari od 2 - 6 let. Pa vam moram povedat, da za enkrat imam samo pozitivne izkušnje. Bomo videli kako bo.

natasaom kakšni strašni lepotički imaš!

stephany - lepe fotke in mali mož, res je postal pravi mai mož.

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
19.9.2009 11:37:55   
hanna1
pozdravček vsem,tud ta doooooolgo pogrešanim user posted image ....mi imamo pa sonček user posted image user posted image user posted image user posted image ...pa par gobic v hladilniku,bo kosilce....user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
20.9.2009 21:23:52   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: KT

Ola konzervice, kako ste?

Čestitke vsem slavljenčkom user posted image user posted image user posted image user posted image
Alina je preprodila prvi teden vrtca. Viator, kaj Lara spi v vrtcu? Alina je že poskusla s spanjem, ampak je bil tak jok, da so me klicali in sem jo odpeljala spat domov. Bo poskusila spet drug teden, bomo vidli user posted image Je pa zelo zanimivo, ker so ja dali v kombinirano skupino - kar pomeni, da so v skupini stari od 2 - 6 let. Pa vam moram povedat, da za enkrat imam samo pozitivne izkušnje. Bomo videli kako bo.

Ne, do sedaj ji ni uspelo prespati, v ponedeljek je dan D!user posted image . Če bo zelo jokala, jo gremo iskat...upam, da bo šlo. Ja, zoprni so tile prvi tedni v vrtcu..malo sem že iz vajeuser posted image . Bom držala pesti za vaju jutri, KT, da bo vse OK!

Pišuka, kako tale vikend hitro mine...jutri spet služba.user posted image  

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
23.9.2009 9:33:57   
viator
Kje ste punce?

Moram se pohvalit..Lara ta teden v vrtcu na polno, celo spala je popoldneuser posted image user posted image . Danes zjutraj ni več jokala...user posted image .

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
23.9.2009 17:27:30   
julci
Viator user posted image user posted image user posted image user posted image za Laro,da uživa v vrtecu.

Midva sva pa dobile napotnico  da ji bodo prerezali membrano po jezičkom,ker ga ima priraščenga.upam da ne bo kaj hudega,imava pa datum 15.10.
Jaz sem dobila datum za sebe v kliničnem za pregled in nadeljni postopek na očeh,zato me tudi ni več tolko pred računalnikom.

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
23.9.2009 17:42:38   
hanna1
viator,super,da je uvajanje dobro uspelo,naša Hana sicer nima problemov,ima tako rada Mijo in Anjo (Miro in Tanjo),sam danes ponoči je zakuhala in je ostala doma-ima pa samo vročino 39,zaenkrat ni kaj drugega zasledit,je pa rekla zjutraj,ko sem klicala v vrtec,da precej razsajajo viroze z vročino sedaj-par dni,pa je v redu...bom jo pa vseeno dobro opazovala...je bla med zadnjimi v skupini zgleda na vrsti za vročino user posted image ,ker so jo drugi že odpikali.

julci,sej se bosta porihtali,držim fige za vaju,sem zadnjič plozala v Prevaljah tvoji pupiki in možeku,sam naju v avtu najbrž ni spoznaluser posted image ...je blo v petek dopoldne

.......moje izkušnje letos z vrtom....kar mi ni bramor pa rja,pa še kakšen polž povrhu požrl,so se mi zdaj še srne lotle cukerhuda-radiča belega in mi fajn srčke pogrizle,ko sm mela tale lepe štruce...pa to sam v moji gredi!!!!!!!!bom nabavla šrotarco,pa se me naj pazijo...bo še kakšen srnin golaž za poobedek user posted image ...ampak nekaj je pa vendarle zraslo,no,preveč se res ne smem pritoževatuser posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
24.9.2009 12:52:38   
viator
user posted image user posted image user posted image user posted image za Hano, da bo vročina čimprej mimo, pa za Zalo, da bo šlo vse po sreči 15.10. In seveda za tebe Julči, da se oči porihtajo. Pazi nase, res boljše, da računalnik mal počiva.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
24.9.2009 12:53:43   
viator

bom nabavla šrotarco,pa se me naj pazijo...bo še kakšen srnin golaž za poobedek user posted image ...ampak nekaj je pa vendarle zraslo,no,preveč se res ne smem pritoževatuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .  Mlajck, srnin golaž!!

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
24.9.2009 16:50:12   
hanna1
hja pri nas o vročini sploh ni več duha in sluha...bomo videli no...dons je že tako živa ko poperuser posted image user posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
24.9.2009 17:18:22   
natasaom
o lej lej kerga vidm

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
24.9.2009 18:41:02   
hanna1
...kerga..user posted image .....user posted image ...

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
24.9.2009 19:32:06   
natasaom

...kerga..user posted image .....user posted image ...

tebe pa julčiuser posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
24.9.2009 19:42:48   
hanna1
ups ..user posted image pa vse najboljše Hani za rojstni danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa Lei od  viator,pa  Matija od Duškice, Nejcu od Lonib,Bredi in Mirjam od dodi...kr neki je slavljencev  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?