Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 16.9.2009 21:05:56
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška kera od vas ima T2?? razmišlajm o menjavi iz siola (plačujem 45 eur) na T2....pogodba na siolu mi kmal poteče in bi lahko... Uh, hruška, tole je pa drago ... mi imamo T2, pa plačujemo za internet + TV + 2 mobija cca 42-46 €
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 16.9.2009 21:21:25
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis Hm, ne vem če ga nima dr. Skoraj, skoraj ... so me klicali, da zdaj (po več kot 2 letih, odkar sem dala vlogo/prošnjo), je pa res mogoče tudi v našem kraju it na T2 ... se že zmenim, kdaj pride operater, me vprašajo, al bom sama skenslala Siol al naj ga oni, se odločim za prvo. Thank God, ker me referentka kliče 5 minut kasneje, da se OPRAVIČUJEJO, ampak pri nas pa T2 ni možen. Sorry, ampak še ne gre, ker je centrala predaleč. Kako, prosim? OK; to make a long story short: nismo še na T2 & nimam pojma, kdaj bomo, če sploh bomo. PS: OMG, kolk se je zdajle ulilo - kar buči po strehi. It's raining cats and dogs
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 16.9.2009 21:23:50
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Kje pa ste? Nogomet, priprave na košarko??? komenitranje rr-ja si ti to vidla danes? metulj's back, back again - s svojimi mega ultra long posti je bil že čas ... thanks, thanks, thanks kako ste kaj pri vaši hiši? Aleksander že vodoravno? kako Atek? Mami?
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 16.9.2009 21:27:21
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 kako ste kaj pri vaši hiši? Aleksander že vodoravno? kako Atek? Mami? Aleksander zaspal, medtem ko je mami uživala v banji ... zdajle zmažem en topfen in če se mi bo še ljubilo, bom malo polikala. ampak nič ne garantiram Kako ste pri vas?
|
|
[Brisano sporočilo] 16.9.2009 21:28:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 16.9.2009 21:30:12
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška moja noče risank gledat...dijo porko...no nodija bi lahk probala..al pa telebajske...baby tv noče več...oz ji je interesanten glih 3min pri nas tud ne grejo risanke prav dobro v uč, je pa navdušena nad dokumentarci o živalih - z dedijem se crkljata in gledata na satelistki razne oddaje o živalih/živalskih vrtovih ipd. in uživata 100 na uro - to ima res fuuuul rada, kar skaklja zraven in se smeje
|
|
[Brisano sporočilo] 16.9.2009 21:37:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 16.9.2009 21:43:06
|
|
|
|
metuljcek321
|
Umpa, a "v rit" se ti zdi preveč pogovorno? Kakšen je stil pred in za tem stavkom? Bi šlo v kontekst? Kako si napisala originalno? 3jemi, glihkar sem te našla na FB - pozdravljena, ga. N!
|
|
[Brisano sporočilo] 16.9.2009 22:04:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.9.2009 22:11:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.9.2009 22:12:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 16.9.2009 22:13:05
|
|
|
|
anikabd
|
Ojla, včeraj se Filipu kupila copatke Superfit in hodi v njih kot ena raca. Se bo že navadil. Danes sva bila na RS in nam je vzg. povedala, da imajo pozimi talno gretje in radiatorje. V sobi imajo potem 26 stopinj kljub zračenju. HD - bomo moral začet mal navijat zate, za tvojo diplomsko. Imaš še veliko?
|
|
[Brisano sporočilo] 16.9.2009 22:15:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 16.9.2009 22:21:27
|
|
|
|
anikabd
|
Moj škrat je že tako občutljiv in se hitro prehladi. Razmišljam kako naj ga sploh oblečem za v vrtec. Do vrtca imamo samo 15 korakov. In še to slačenje in preoblačenje.
|
|
[Brisano sporočilo] 16.9.2009 22:28:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.9.2009 22:30:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.9.2009 22:31:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.9.2009 22:38:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.9.2009 22:39:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.9.2009 22:40:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 17.9.2009 7:37:47
|
|
|
|
Majuska
|
'jutro, takole ... danes sem oba fanta težko spravila iz postelje, mož je itak zaspane, Aleksander je hotel pa po njegovi flaški še naprej spat ... Šibam, zaspana sem in rabim kofi.
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 17.9.2009 7:56:00
|
|
|
|
Inigo
|
dobro jutro! T2 - mi ga mamo zdj že... ammm skor 2 leti. smo super zadovoljni. brez problema. net dela ko šus, TV brez problema... ma ga tut moja mami pr seb in je tut zadovoljna. nč še ni crknal al pa karkoli. je pa res da mamo optiko. baje je že v em ful razlika
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 17.9.2009 8:17:43
|
|
|
|
neboglasnica
|
Daaaaaaaan... Ja, tole oblačenje za vrtec mene vsakič iz tira vrže: koliko, kaj... Naš ima kar spodnji bodi brez rokavov in bodi z dolgimi čez. Baje je njihova igralnica hladna. Vzgojiteljice so res v jopicah. Ma, ga bodo že slekli, če pa ne, pa ne. Kaj čem? Ja, mene pa tole sekira, bomo že. Počasi se pripravljam, da grem pokuhat špinačo za v skrinjo, potem pa na kavo in v službo. Se beremo zvečer!
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 17.9.2009 8:23:18
|
|
|
|
Inigo
|
za v vrtec se mi oblačimo nekak tak: bodi brez rokavov, majčka z dolgimi rokavi in spodni del trenerke al pa kake mehke hlače (nad kavbojkami nism navdušena, dabi bil cel dan v njih, se mi ne zdijo najbolj udobne). do vrtca mamo 2 minuti, tk da mu čez oblečem še termoflis oziroma kako jaknico, do garderobe. majo pa v igralnici ponavadi tak vroče, da majo vsi rokave zavihane
< Sporočilo je popravil Inigo -- 17.9.2009 8:24:11 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.9.2009 8:28:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki TOP božične risanke in družinski filmiPreverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...
Zdrava črevesna mikrobiotaČrevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?