Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 16.9.2009 20:37:32
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Lahko noč. Grem malo pred TV. Ni nobene za tekoči čvek. jaz sem tu...ne beži....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 16.9.2009 20:38:25
|
|
|
|
gold fish
|
...jaz imam pa jutri roditeljskega v vrtcu......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 16.9.2009 20:41:31
|
|
|
|
Lara Croft
|
user posted image user posted image user posted image Joj sem se zdaj nasmejala. Mami ti ga serješ. user posted image A ne puza mini Lara? Se vleče po riti...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 16.9.2009 20:42:20
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Meni je C&A že od nekdaj všeč Vidiš, meni tudi... so mi njihovi bodiji bolj všeč, kot oni iz HundM... Meni je za male še všeč, zame pa ne kaj preveč. Tak staromodne cote se mi zdi, da imajo. Kaj pa vem. ti si ziher suhica, ki se lahko tudi v fensi šmensi trgovinah oblačiš. Meni od tam ne grejo nobene hlače na rit
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 16.9.2009 20:47:08
|
|
|
|
*bubi*
|
Kje pa si naročila gugalnico, MTY?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 16.9.2009 20:48:56
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...jaz imam pa jutri roditeljskega v vrtcu...... jaz za bubija v ponedeljek, za bubiko pa še ni vabila
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 16.9.2009 20:50:40
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Kje pa si naročila gugalnico, MTY? v spletni trgovini Sonček. sam je res fajna. z vsemi nastavki jo uporabljaš do 3. leta, potem umakneš sprednjo varovalo-do 5. leta, potem pa še zadnje pa od 5.leta naprej. no, koliko časa zdrži, je pa druga pesem.
< Sporočilo je popravil Me to you -- 16.9.2009 20:54:52 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 16.9.2009 20:56:01
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...jaz imam pa jutri roditeljskega v vrtcu...... jaz za bubija v ponedeljek, za bubiko pa še ni vabila včeraj pa sem bila v šoli......je kar pestro..... pa vsaj malo sem brez ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 16.9.2009 20:56:50
|
|
|
|
gold fish
|
aja, pa ni bilo vabila...me je kar vzojiteljica poklicala danes...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 16.9.2009 20:57:29
|
|
|
|
sonček33
|
goldika frendica moja, kako ste?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 16.9.2009 21:00:06
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Meni je C&A že od nekdaj všeč Vidiš, meni tudi... so mi njihovi bodiji bolj všeč, kot oni iz HundM... Meni je za male še všeč, zame pa ne kaj preveč. Tak staromodne cote se mi zdi, da imajo. Kaj pa vem. ti si ziher suhica, ki se lahko tudi v fensi šmensi trgovinah oblačiš. Meni od tam ne grejo nobene hlače na rit imajo kar vredu cote tam
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 16.9.2009 21:01:19
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish aja, pa ni bilo vabila...me je kar vzojiteljica poklicala danes... opa....takšne veze ima ti............osebni klic na dom.......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 16.9.2009 21:02:13
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...jaz imam pa jutri roditeljskega v vrtcu...... jaz za bubija v ponedeljek, za bubiko pa še ni vabila mi smo ga danes imeli....je moj "možek" šel,ker sem jaz bila na manikuri
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 16.9.2009 21:02:56
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ KAHLO: ... samo želim vam iz vsega srca, da se to poštima kmalu. Kahlo, saj bo! Do 18 mesecev imamo še časa na pretek!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 16.9.2009 21:07:16
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 goldika frendica moja, kako ste? ... ...mi smo fajn.....zgleda, da se stanje glede spanja normalizira nazaj.....mleko je pa za en čas ukinjeno..... pridno rastemo, trmarimo, ...... in počenjamo razne vragolije .... .
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 16.9.2009 21:07:34
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ... Tud mene so spraševali, če je imel nogice zaležane....no pol je ugotovila, da ni to..... hej, naša pa je imela nogice zaležane...in še vedno prstke na nogi tako krivo drži...razen, ko stopi s celim stopalom na tla, takrat jih poravna. dej mi povej, kaj je s temi zaležanimi nogicami, a bi tut morala na kake terapije hodit? od začetka smo delali vaje, kot jih je pokazala fizioterapevtka v porodnišnici, a smo po nekaj mesecih to opustili....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 16.9.2009 21:09:41
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...jaz imam pa jutri roditeljskega v vrtcu...... jaz za bubija v ponedeljek, za bubiko pa še ni vabila mi smo ga danes imeli....je moj "možek" šel,ker sem jaz bila na manikuri ............za zelo pridnega "moža".
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 16.9.2009 21:11:54
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: gold fish aja, pa ni bilo vabila...me je kar vzojiteljica poklicala danes... opa....takšne veze ima ti............osebni klic na dom....... ...ma niso osebne veze, je pa res čisto drugače kot je bilo pri prvem, ko je hodil v mestni vrtec...otrok mali milijon ......tukaj sta šola in vrtec skupaj......in se nonstop srečuješ med sabo...., pa spomnijo se, ko je prvi hodil...pa te vseeno malo drugače obravnavajo... Je zdaj že skoraj 5 let od tega kar je hodil v vrtec, pa se spomnijo vsega, če grem pa v mestnega , me bodo čudno gledali.....ja kdo te si ti.... ..nekak v tem stilu ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 16.9.2009 21:12:37
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...jaz imam pa jutri roditeljskega v vrtcu...... jaz za bubija v ponedeljek, za bubiko pa še ni vabila mi smo ga danes imeli....je moj "možek" šel,ker sem jaz bila na manikuri kje si pa imela M in A tačas?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 16.9.2009 21:15:54
|
|
|
|
ključek
|
*bubi*, če boš rabila kakšno Lumpi nalepko, sporoči. jih imam kupček viška.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 16.9.2009 21:17:29
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...ma niso osebne veze, je pa res čisto drugače kot je bilo pri prvem, ko je hodil v mestni vrtec...otrok mali milijon ......tukaj sta šola in vrtec skupaj......in se nonstop srečuješ med sabo...., pa spomnijo se, ko je prvi hodil...pa te vseeno malo drugače obravnavajo... Je zdaj že skoraj 5 let od tega kar je hodil v vrtec, pa se spomnijo vsega, če grem pa v mestnega , me bodo čudno gledali.....ja kdo te si ti.... ..nekak v tem stilu .... ma full slišim kritike okol vrtcov..jaz pa sem z našim neverjetno zadovoljna....je milijon vrtcov okoli mene...pa sem full vesela,da je v tem,ko je..taka prijaznost in toplina
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 16.9.2009 21:18:29
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish kje si pa imela M in A tačas? M in A sem dala babici,so šli v mesto ustvarjat...so lutke delali...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 16.9.2009 21:19:58
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* dej mi povej, kaj je s temi zaležanimi nogicami, a bi tut morala na kake terapije hodit? naša F je to probala tako, da mu je nogico (stopalo) migala gor in dol..... če je zaležana al karkoli podobno je otročku ful neugodno oz. ga boli.... to pregibanje gor dol..... probaj sama z njo..... nežno, nič na silo.... naš recimo prstke...sploh palec...tak hecno krči...na ta način kompenzira malo mišice trebuha.....ampak ne vedno, ko se mu zazdi.....vaja za to, da tega ne dela je taka.....z roko mu po nartu delaš tako kot da ima kako smet gor in jo hočeš ščistit stran..... tako sproščaš misice, ki jih s krivljenjem zateguje.... je razumljivo kak to zgleda?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 16.9.2009 21:21:33
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Došao Mujo po malog Hasu u vrtić. Mujo: "Ja sam došao po mog Hasu." Odgojiteljica: "Kojega? Imamo ih 5." Mujo: " Bilo kojeg, jeb'la ga ti, ionako ću ga sutra vratiti!!!" ha ha...to sva se pa zdaj z mojim možekom nasmejala!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 16.9.2009 21:21:36
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...ma niso osebne veze, je pa res čisto drugače kot je bilo pri prvem, ko je hodil v mestni vrtec...otrok mali milijon ......tukaj sta šola in vrtec skupaj......in se nonstop srečuješ med sabo...., pa spomnijo se, ko je prvi hodil...pa te vseeno malo drugače obravnavajo... Je zdaj že skoraj 5 let od tega kar je hodil v vrtec, pa se spomnijo vsega, če grem pa v mestnega , me bodo čudno gledali.....ja kdo te si ti.... ..nekak v tem stilu .... ma full slišim kritike okol vrtcov..jaz pa sem z našim neverjetno zadovoljna....je milijon vrtcov okoli mene...pa sem full vesela,da je v tem,ko je..taka prijaznost in toplina jaz sem tud vesela, da je tu.... Saraya a A je na L? ...mislim, da moja sošolka dela tam....sem jo zadnjič videla od tam it....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?