Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Čudne navade, part III 16.9.2009 11:43:33
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Njegova obsesija je zlaganje oblek v omari. Zložene so po kosih oblačil (hlače posebej, majice posebej, itd.), nadalje so hlače zložene po materialu (kavbojke posebej, tiste na rob posebej, itd.), še nadalje so npr. kavbojke zložene po barvah (najprej modre, potem črne, itd.) a to mar spada pod "čudno"?...no, pol sem še bolj čudna
|
|
RE: Čudne navade, part III 16.9.2009 11:43:45
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor Pa v službi moram imeti mizo vedno v nulo pospravljeno, čene ne morem mislit pri delu...nered na mizi resno moti mojo koncentracijo. (btw, sploh ne razumem tistih, ki se znajdejo med kupom različnih papirjev, sponk, svinčnikov...in malice...na mizi) Tako je bilo tudi pri meni v službi (zadnji dve leti). Miza tip-top, vse do zadnje sponke, pobrisan prah z vseh aparatur, pa še kaj. Doma pa... ah, ja, bom ob priliki dala fotko v album.
|
|
|
|
RE: Čudne navade, part III 16.9.2009 11:44:08
|
|
|
|
ksenjak
|
No vidiš, na RR vsak dan kaj novega izveš .
|
|
|
|
RE: Čudne navade, part III 16.9.2009 11:44:30
|
|
|
|
ksenjak
|
IZVIRNO SPOROČILO: ksenjak No vidiš, na RR vsak dan kaj novega izveš . Tole je letelo na TT.
|
|
|
|
RE: Čudne navade, part III 16.9.2009 11:45:14
|
|
|
|
Kerensa*
|
Kamikaza se pridružuje debati - skupaj sva šesto leto, pa šele danes izvem, da šteje stopnice, ko hodi po njih (pravkar mi je povedal). Končno torej vem, zakaj ga moram takrat vedno vse vprašati najmanj dvakrat - ker ga motim med štetjem.
|
|
|
|
RE: Čudne navade, part III 16.9.2009 11:47:04
|
|
|
|
ksenjak
|
Ej, skoz bolj se mi dozdeva, da bi bila midva s Kamikazo zelo uigran tim, stopnice namreč štejem tudi jaz. Ali pa ko šaltam programe, si zraven potihem govorim številko mesta, na katerem se posamezen program nahaja (naprimer POP TV imam na 23 in vsakič ko prešaltam tudi izgovorim 23).
|
|
|
|
RE: Čudne navade, part III 16.9.2009 11:47:58
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Kamikaza se pridružuje debati - skupaj sva šesto leto, pa šele danes izvem, da šteje stopnice, ko hodi po njih (pravkar mi je povedal). Končno torej vem, zakaj ga moram takrat vedno vse vprašati najmanj dvakrat - ker ga motim med štetjem. to pa moj "mož" dela. Šteje. Okna, ploščice, stopnice, svetilke ob cesti...pa pravi da si sploh ne more pomagat; da točno ve, da je naprimer na UE 18 stopnic, a jih vsakič znova prešteje ko ima tam opravke, da ima v službi **** oken in xx ploščic, pa jih še zmeraj šteje...To je ČUDNO.
|
|
RE: Čudne navade, part III 16.9.2009 11:49:39
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ksenjak Ej, skoz bolj se mi dozdeva, da bi bila midva s Kamikazo zelo uigran tim Ti ga posodim?
|
|
|
|
RE: Čudne navade, part III 16.9.2009 11:50:50
|
|
|
|
ksenjak
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: ksenjak Ej, skoz bolj se mi dozdeva, da bi bila midva s Kamikazo zelo uigran tim Ti ga posodim? Samo, če ima kaj na kartici .
|
|
|
|
RE: Čudne navade, part III 16.9.2009 11:51:24
|
|
|
|
Kerensa*
|
Sploh nima kartice. Samo gotovino. A bo vseeno v redu?
|
|
|
|
RE: Čudne navade, part III 16.9.2009 11:56:24
|
|
|
|
ksenjak
|
Uf, zdej si me pa kar malo zmedla. Bo, tudi gotovina bo v redu.
|
|
|
|
RE: Čudne navade, part III 16.9.2009 11:57:40
|
|
|
|
Kerensa*
|
Prav. Kam ga pošljem?
|
|
|
|
RE: Čudne navade, part III 16.9.2009 12:12:45
|
|
|
|
ksenjak
|
Ne boš verjela, ampak tiočno tja, kjer trenutno prašikova gripa na veliko razsaja. Bo vseeno prišel?
|
|
|
|
RE: Čudne navade, part III 16.9.2009 12:13:13
|
|
|
|
ksenjak
|
točno tja in prašičkova (se opravičujem za tipkarske napake)
|
|
|
|
RE: Čudne navade, part III 16.9.2009 12:13:55
|
|
|
|
Kerensa*
|
Z Monkovskim sindromom je odporen na vse moderne gripe. Ga bom poslala k vam. Kdaj bo pa uspel priti, pa ne vem, ker zelo rad zaluta.
|
|
|
|
RE: Čudne navade, part III 16.9.2009 12:29:56
|
|
|
|
Rožica I
|
Jaz samo in nonstop vse berem od zadaj naprej (raznorazne napise in krajše tekste), kadar sem nekje na cesti oz. se vozim. Recimo, Asnerek, da mi to gre že mal na živce pri sebi, saj vem za vsako besedo že vnaprej, kako se izgovori .
|
|
RE: Čudne navade, part III 16.9.2009 12:33:29
|
|
|
|
CUKRČEK
|
Slovenske novice vedno berem od zadaj naprej
|
|
RE: Čudne navade, part III 16.9.2009 12:34:29
|
|
|
|
Kerensa*
|
U, to si me pa spomnila, da sem včasih vse stavke v mislih brala samo s samoglasniki. Zgoraj napisan stavek bi bil v tem primeru: U O I E A O I A A E S I E A E I I A A A O A O A I I.
|
|
|
|
RE: Čudne navade, part III 16.9.2009 13:07:39
|
|
|
|
aprilčica07
|
- Vsak časopis začnem brat na zadnji strani, oziroma pri osmrticah, grozno, vem.. - glede televizijskih kanalov jih gledam isto enih 6 oziroma 7, vse ostalo me ne niti zanima - vsako žlico tudi sama omijem, vedno na roke, čeprav imam pomivalca... jao, ma sem čudna - ko grem zvečer po mestu, štejem stanovanje, kjer so prižgane luči.. mater, ma jih imam
|
|
RE: Čudne navade, part III 16.9.2009 13:40:07
|
|
|
|
felicia
|
ko se zvečer peljemo skozi mesto ali naselje obvezno gledam v hiše kakšne imajo zavese pa če je kakšno fajn velko okno pogledam kako ima kdo opremljeno. Ko sem živela v bloku se zvečer gledala v druga stanovanja. Uf zdej sem izpadla pa kot neka špegistka
|
|
|
|
RE: Čudne navade, part III 16.9.2009 13:41:05
|
|
|
|
Onasiss
|
A je zbiranje račun tudi čudna navada????' Drugače pa jaz avto vedno parkiram rikverc v boks, torej tako, da se vedno odpeljem naprej....
|
|
RE: Čudne navade, part III 16.9.2009 13:42:10
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: CUKRČEK Slovenske novice vedno berem od zadaj naprej Na zadnji strani je ponavadi najbolj zanimivo....
|
|
RE: Čudne navade, part III 16.9.2009 14:15:05
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: felicia ko se zvečer peljemo skozi mesto ali naselje obvezno gledam v hiše kakšne imajo zavese pa če je kakšno fajn velko okno pogledam kako ima kdo opremljeno. Ko sem živela v bloku se zvečer gledala v druga stanovanja. Uf zdej sem izpadla pa kot neka špegistka enako tudi jz počnem, le da grem najraje na sprehod in gledam skozi okna, pravzaprav, me zavese na oknih motijo . Če bi pa živela recimo nekje v ameriki, bi si pa ziher tut kkšn teleskop omislila in "špijonirala" po tujih stanovanjih in tko zabijala kkšen brezvezen čas.
|
|
RE: Čudne navade, part III 16.9.2009 14:31:46
|
|
|
|
Oceania
|
Firbci babji In kaj potem ko nekaj vidite? Si napletete zgodbico okoli tega? Samo vprašam.
|
|
|
|
RE: Čudne navade, part III 16.9.2009 14:34:59
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lady Birdkiller Firbci babji In kaj potem ko nekaj vidite? Si napletete zgodbico okoli tega? Samo vprašam. jah ne, ampak zanimivo je npr. videt ko se neka dama po riti popraska, pa si rečeš sam pri sebi: glej, sej isto počne kot jz, kadar mislim, da me nihče ne gleda ...pol pa: ...matr, moram pazit kako se obnašam, kaj pa če mene kdo opazuje... Ne, mene bolj zanima kako imajo notri opremljeno in kaj tisti trenutek počnejo - sedijo pred TV-jem, večerjajo, kuhajo....seksajo nemara..
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?