Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 11.9.2009 11:51:52
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: arupnik3 zakaj pa mene nista povable ker nisva ble v logatcu ampak pri njej doma ...se bomo pa enkrat dobili v logatcu a ne
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 11.9.2009 11:57:00
|
|
|
|
arupnik3
|
ja ja sami izgovori ja vidve kr povejta pa pridem sam da mi ne bo že prej porodniška pretekla pr ns pa pada dež pa sije sonce pa čist oblačn je
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 11.9.2009 11:59:17
|
|
|
|
Dudica1
|
jp izgovori ja... Tud pr nas dež pada...sej kr nej itak je en bedn dan tako da ni panike če je dež... Aja sej tud če ti bo že porodniška potekla prideš lahko pa popoldne ali pač dopoldne
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 11.9.2009 12:01:02
|
|
|
|
Anonimen
|
jutr je pa sejem v logatcu a kera pride sam je neki dež napovedat tako da boh ve kako bo?!
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 11.9.2009 12:02:05
|
|
|
|
Dudica1
|
mi gremo jutr na bazar
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 11.9.2009 12:18:55
|
|
|
|
arupnik3
|
men je tut kr všeč ka pada dež mi ne gremo ne na sejem ne na bazar jutr še dragi dela u nedelo je pa frej sam je itak slb vreme napovedan in se bomo doma certali ah šit sm se spolnla da ima v nedeljo dopoldne gasilske vaje popoldne pa nastop tko da ne bo nič bomo pa zvečer skupi.... ah ja hmal bom samska si bo treba kerga poiskat za zravn... mal jambram
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 11.9.2009 12:21:55
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: arupnik3 ah ja hmal bom samska si bo treba kerga poiskat za zravn... mal jambram sm se nasmejala zdej temu...včasih pomisleš tud na to ja k si cele dneve sam...eh sej pr nas še ni tolk hudo sama sm 2-krat na tedn k dela cel dan drugač pa smo skupi...zdej bo pa še boljš k bo zima pa bomo skoz notr se grel
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 11.9.2009 12:28:49
|
|
|
|
arupnik3
|
ja tut jst čakam tole gretje pozimi sam do takrat mamo pr ns še pouhn dela u pondelk dobimo robo bomo nardil ograjo na balkonu in na najinem stopnišču pa pol še mejhno ograjco postavt zarad tamale pa bo spet pouhn za spucat pol sm pa rekla da morm narest še generalno po bajti predn grem v službo (šipe spucat vse omare.....) tko da bo pestro a je kera tut na bibaleze forumih??
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 11.9.2009 12:30:44
|
|
|
|
Dudica1
|
ja še biba leze...še to je preveč,ker pol sm samo tuki gor Kam pa greš delat??
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 11.9.2009 12:54:38
|
|
|
|
arupnik3
|
ja jst sm pa tut na bibaleze kdr mam čs sej pol ga itak ne bom več mela....
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 12.9.2009 8:52:30
|
|
|
|
Dudica1
|
dobro jutro
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 12.9.2009 11:01:02
|
|
|
|
arupnik3
|
živjo evo rižota skuhana paradižnikova solata narejena kojkrtok je po bajti pospravljeno popoldne gremo pa najprej počivat potem pa ven.... jutri pa še ne vem kaj bomo delal pa kam bi šli nimam idej mogoče h kaki žlahti... ima katera kak predlog?? kje je miška?? kdaj bo tortica v kljukcu??
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 12.9.2009 12:25:39
|
|
|
|
Dudica1
|
miska certka na polno... Kaj pa kakšen sprehod po arboretumu...logarska dolina(to mamo še mi v planu ko bo še kakšen sončen dan)...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 12.9.2009 12:55:18
|
|
|
|
arupnik3
|
kaj pa je v logarski dolini mamo pa že sprememba načrta dons smo povabljeni na rojstni dan jutri bo pa čs za družinico
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 13.9.2009 12:32:51
|
|
|
|
arupnik3
|
kje ste??
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 15.9.2009 10:08:47
|
|
|
|
Anonimen
|
kuku, ppunce! vam kar kopiram,ker tale moja ninika ne pusti za racunalnikom sedet! oi oi punce. samo na hitro, da vam pokazem mojo princesko. mi je koooonsno uspelo par slikic na racunalnik spravit. no, u glavnem mi smo ok! edino o kakem ritmu ni ne duha ne sluha. imamo samo noc in dan. ostačlo je pa prosto po presernu.:) danes pride babica stehtat mojo malo, da vidimo ce ima ze 3 kile. kako mi je smesno, ko se pogovarjate, kako tezki so ze vasi, moj drobizek bo pa komaj zdaj nekako prilezel na kilazo, s katero so se vasi ze rodili! tortica v kljuku pa sefinitivno pade!
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 15.9.2009 11:06:00
|
|
|
|
arupnik3
|
UF MAMI LUŠNE STA OBE ja kdaj bo pol tortica predlagam da se zmenmo kr za datum???
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 15.9.2009 11:21:29
|
|
|
|
Anonimen
|
arupnik, hvala, sam tist je moja sestra . jst sem samo na drugi slikici. za datum zdj tezko recen, ker ne vem kdaj bomo sli mi s5 v logatec. se morm prvo z mojim zmenit.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 15.9.2009 11:57:13
|
|
|
|
arupnik3
|
no sej dost razlike pa ni sta si ful podobne
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 15.9.2009 16:41:42
|
|
|
|
Dudica1
|
iiiii princeska mičkena ...pa je res drobižek... Naš Maj ima zdaj 8830g ...no ja naj se ve da je fant ne... Jaz sm bla v lj.,spet zapravla vse kar na mesec dobim...komaj čakam naslednji mesec
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 15.9.2009 18:40:16
|
|
|
|
arupnik3
|
dudi kdaj si bla v lj jst sm bla tudi
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 16.9.2009 8:31:48
|
|
|
|
Dudica1
|
am jaz sm šla že ob ene 12h da sm bla pol čimprej doma k moj pride dam,da smo popoldne še kaj vsi skupi doma A si kej zapravlala??
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 16.9.2009 8:44:32
|
|
|
|
arupnik3
|
uf valda sm zapravlala skor celo mojo porodniško no ja imamo pa zdaj poln hladilnik pa za tjašo mleko in plenice...pol sm pa zase za oblečt pa za tjašo ati pa prav da ne rabi nobene stvari sam mu bom mogla neki kupt ka nima nč pametnga več za oblečt ampak on pravi da nič ne rabi to so pač deci ja sej jst sm šla pa ob 13h od doma tko da sva se lih zgrešile
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 16.9.2009 10:00:31
|
|
|
|
Dudica1
|
ah škoda pa bi lahko šle na kafe... tud jaz sm vse zapravla kar sm mela...isto mleko in plenice,pa maju sm še eno igračo za v avto k se prsesa na šipo ...pa teju copatke za v vrtec,cicibanove v sanpavliji 18€ so ble k smo se glih zadnjič pogovarjale... Pa maju še ene hlačke in majčko v takko majo lepe stvari pa ne tok drage...no sebi pa za spremembo nism zdej nič...hehe No ja gremo pa 15.10. v čatežke
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 16.9.2009 12:07:43
|
|
|
|
arupnik3
|
bravo za čatežke kako igračko si kupla??? morm jst tut zdej ka ima nov sedež pa naprej gleda med vožnjo ji morm kej kupit ker prej v lupinci je imela zdej nima pa nič pa sm gledala pri pikapolonici pa baby centru na spletni strani pa ni nič bom pa šla v ponedeljek v postojno pa bom tm pogledala kaj imajo v živo
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?