|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Od Vrhnike do Idrije
11.9.2009 11:51:52   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: arupnik3

zakaj pa mene nista povable user posted image

ker nisva ble v logatcu ampak pri njej doma user posted image ...se bomo pa enkrat dobili v logatcu a ne user posted image

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
11.9.2009 11:57:00   
arupnik3
ja ja sami izgovori user posted image user posted image user posted image user posted image
ja vidve kr povejta pa pridem sam da mi ne bo že prej porodniška pretekla user posted image
pr ns pa pada dež user posted image pa sije sonce pa čist oblačn je user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
11.9.2009 11:59:17   
Dudica1
jp izgovori ja...

Tud pr nas dež pada...sej kr nej itak je en bedn dan tako da ni panike če je dež...

Aja sej tud če ti bo že porodniška potekla prideš lahko pa popoldne ali pač dopoldne user posted image

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
11.9.2009 12:01:02   
Anonimen
jutr je pa sejem v logatcuuser posted image a kera prideuser posted image sam je neki dež napovedat tako da boh ve kako bo?!

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3754
11.9.2009 12:02:05   
Dudica1
mi gremo jutr na bazaruser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
11.9.2009 12:18:55   
arupnik3
men je tut kr všeč ka pada dež
mi ne gremo ne na sejem ne na bazar
jutr še dragi dela u nedelo je pa frej sam je itak slb vreme napovedan in se bomo doma certali
ah šit sm se spolnla da ima v nedeljo dopoldne gasilske vaje popoldne pa nastop tko da ne bo nič bomo pa zvečer skupi.... ah ja hmal bom samska si bo treba kerga poiskat za zravn...user posted image user posted image mal jambram

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
11.9.2009 12:21:55   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: arupnik3
ah ja hmal bom samska si bo treba kerga poiskat za zravn...user posted image user posted image mal jambram

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sm se nasmejala zdej temu...včasih pomisleš tud na to ja k si cele dneve sam...eh sej pr nas še ni tolk hudo sama sm 2-krat na tedn k dela cel dan drugač pa smo skupi...zdej bo pa še boljš k bo zima pa bomo skoz notr se grel user posted image

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
11.9.2009 12:28:49   
arupnik3
ja tut jst čakam tole gretje pozimi
sam do takrat mamo pr ns še pouhn dela u pondelk dobimo robo bomo nardil ograjo na balkonu in na najinem stopnišču pa pol še mejhno ograjco postavt zarad tamale pa bo spet pouhn za spucat
pol sm pa rekla da morm narest še generalno po bajti predn grem v službo (šipe spucat vse omare.....) tko da bo pestro
a je kera tut na bibaleze forumih??

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
11.9.2009 12:30:44   
Dudica1
ja še biba leze...še to je preveč,ker pol sm samo tuki gor user posted image

Kam pa greš delat??

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
11.9.2009 12:54:38   
arupnik3
ja jst sm pa tut na bibaleze kdr mam čs sej pol ga itak ne bom več mela....user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
12.9.2009 8:52:30   
Dudica1
dobro jutro

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
12.9.2009 11:01:02   
arupnik3
živjo
evo rižota skuhana paradižnikova solata narejena
kojkrtok je po bajti pospravljeno popoldne gremo pa najprej počivat potem pa ven....
jutri pa še ne vem kaj bomo delal pa kam bi šli nimam idej mogoče h kaki žlahti... ima katera kak predlog??

kje je miška??
kdaj bo tortica v kljukcu??

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
12.9.2009 12:25:39   
Dudica1
miska certka na polno...

Kaj pa kakšen sprehod po arboretumu...logarska dolina(to mamo še mi v planu ko bo še kakšen sončen dan)...

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
12.9.2009 12:55:18   
arupnik3
kaj pa je v logarski dolini
mamo pa že sprememba načrta dons smo povabljeni na rojstni dan
jutri bo pa čs za družinico user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
13.9.2009 12:32:51   
arupnik3
kje ste??

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
15.9.2009 10:08:47   
Anonimen
kuku, ppunce!
vam kar kopiram,ker tale moja ninika ne pusti za racunalnikom sedet!
oi oi punce.
samo na hitro, da vam pokazem mojo princesko. mi je koooonsno uspelo par slikic na racunalnik spravit.
no, u glavnem mi smo ok!
edino o kakem ritmu ni ne duha ne sluha. imamo samo noc in dan. ostačlo je pa prosto po presernu.:)
danes pride babica stehtat mojo malo, da vidimo ce ima ze 3 kile. kako mi je smesno, ko se pogovarjate, kako tezki so ze vasi, moj drobizek bo pa komaj zdaj nekako prilezel na kilazo, s katero so se vasi ze rodili!

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

tortica v kljuku pa sefinitivno pade!user posted image

(odgovor članu arupnik3)
  Neposredna povezava do sporočila: 3766
15.9.2009 11:06:00   
arupnik3
UF MAMI LUŠNE STA OBE user posted image user posted image user posted image

ja kdaj bo pol tortica predlagam da se zmenmo kr za datum???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
15.9.2009 11:21:29   
Anonimen
arupnik, hvala, sam tist je moja sestrauser posted image . jst sem samo na drugi slikici.
za datum zdj tezko recen, ker ne vem kdaj bomo sli mi s5 v logatec. se morm prvo z mojim zmenit.

(odgovor članu arupnik3)
  Neposredna povezava do sporočila: 3768
15.9.2009 11:57:13   
arupnik3
no sej dost razlike pa ni sta si ful podobne

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
15.9.2009 16:41:42   
Dudica1
user posted image

iiiii princeska mičkenauser posted image user posted image user posted image ...pa je res drobižek...
Naš Maj ima zdaj 8830g user posted image ...no ja naj se ve da je fant ne...user posted image

Jaz sm bla v lj.,spet zapravla vse kar na mesec dobim...komaj čakam naslednji mesec user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
15.9.2009 18:40:16   
arupnik3
dudi kdaj si bla v lj jst sm bla tudi

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
16.9.2009 8:31:48   
Dudica1
am jaz sm šla že ob ene 12h da sm bla pol čimprej doma k moj pride dam,da smo popoldne še kaj vsi skupi doma user posted image

A si kej zapravlala??

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
16.9.2009 8:44:32   
arupnik3
uf valda sm zapravlala skor celo mojo porodniško no ja imamo pa zdaj poln hladilnik pa za tjašo mleko in plenice...pol sm pa zase za oblečt pa za tjašo ati pa prav da ne rabi nobene stvari sam mu bom mogla neki kupt ka nima nč pametnga več za oblečt ampak on pravi da nič ne rabi to so pač deci ja sej jst sm šla pa ob 13h od doma tko da sva se lih zgrešile

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
16.9.2009 10:00:31   
Dudica1
ah škoda pa bi lahko šle na kafe...
tud jaz sm vse zapravla kar sm mela...isto mleko in plenice,pa maju sm še eno igračo za v avto k se prsesa na šipo user posted image ...pa teju copatke za v vrtec,cicibanove v sanpavliji 18€ so ble k smo se glih zadnjič pogovarjale...
Pa maju še ene hlačke in majčko v takko majo lepe stvari pa ne tok drage...no sebi pa za spremembo nism zdej nič...hehe
No ja gremo pa 15.10. v čatežke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
16.9.2009 12:07:43   
arupnik3
bravo za čatežke user posted image user posted image user posted image

kako igračko si kupla???  morm jst tut zdej ka ima nov sedež pa naprej gleda med vožnjo ji morm kej kupit ker prej v lupinci je imela zdej nima pa nič pa sm gledala pri pikapolonici pa baby centru na spletni strani pa ni nič bom pa šla v ponedeljek v postojno pa bom tm pogledala kaj imajo v živo

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?