Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 15.9.2009 23:10:07
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft a potem v C&A rajši kupim še več od 92? kok je potem??100? 96 mislim, da je.... meni pa se zdijo bodiji 86/92 tko veliki, predvsem široki.... to že...samo C&A ima res take mini št. ..... jaz mu jih tam ne kupujem več..... Fajn so mi ti tuševi, pa Leclerc ima včasih kake fajne...mi je fajn, ker so bolj mehki/tanki...... pa H&M so tud fajn..... za 92 je 98 in pol 104
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 15.9.2009 23:10:32
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: amor real samo moram še likat zraven..... že spet al še od zadnjič
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 15.9.2009 23:11:58
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...čer...sploh vam ne sledim ...pri nas je stanje groznega obojestranskega pogrešanja ....ko odhajam v službo mali spi,ko pridem spi tak da se zjutraj naužijemo en drugega ...ju3 imamo popoldne posvetovalnico,pol grem pa delat...pooooooool pa do ponedeljka ne ... ...možek je ful priden....čist brez problema se rihtata popolde,sam ne me vprašat kakšno nardita ..... fajn porihtajte jutri..... ..tisto kako nardita, pa mi ne rabiš razlagat...... ker vidim doma ...ni bilo časa....smo se igrali
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 15.9.2009 23:14:29
|
|
|
|
gold fish
|
eh, niste resne....spet monologi... ...pa še rr tak počasi odpira.... grem rajši spat... nočka....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 16.9.2009 7:27:18
|
|
|
|
taja1235
|
tokrat sm vam skuhala črno kavo, makiato, s smetano, z mlekom.....postrezite si pa same Js pridem uceraj s sluzbe, mozek in hcerkica sta se igrala in da vam ne povem kaksno sta naredla... tko da mormo bit hepi da se igrajo z njimi pa tud ce je pol v hisi bomba... v petek bomo pa pihali prvo svecko... punce a ve kera kje v Lj kupim kroznike pa kozarcke-s kartona-plasticne s kakimi motivi...hello kitty al pa winx al pa kake barbie slikce????
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 16.9.2009 7:50:53
|
|
|
|
Olivija*
|
jutro, pa hvala za
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 16.9.2009 8:19:07
|
|
|
|
ključek
|
jutro...........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 16.9.2009 8:20:13
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: taja1235 punce a ve kera kje v Lj kupim kroznike pa kozarcke-s kartona-plasticne s kakimi motivi...hello kitty al pa winx al pa kake barbie slikce???? te motive imajo ziher v Mercatorju, Sparu, Mullerju.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 16.9.2009 8:42:01
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ no pol pa če ni nobene za kak čvek pa šibam na kavč...gledat tv tistih 5 minut potem bova pa itak že oba spala No pol pa vidim, da midva nisva osamljen primer.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 16.9.2009 8:47:36
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...možek je ful priden....čist brez problema se rihtata popolde,sam ne me vprašat kakšno nardita ..... Super. Res kot pravi Sonček 33 je najbolj važno, da se imata fajn in se lepo porihtata.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 16.9.2009 8:48:40
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: amor real kaj vi dajete že alpsko mleko vašim ? Jaz dajem še do 29/9 mellin2 , potem pa bom šla na latte crescita od Mellin za pitje, pudinge, grez.... bi pa delala počasi z alpskim?! Malček pa cvikam...., naša pedijatrinja odsvetuje alpsko mleko do 2. leta Če skuham puding ja, ali pa palačinke, pire krompir, špinača, drugače pa ne še.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 16.9.2009 8:54:23
|
|
|
|
pf
|
MTY glavno da je sistematika za vama in da je vse OK. LN pač ni všeč tam in gotovo. Je pa velika punca. Glede bodijev je tak, da jaz sem L kupila 86 v Kiku, Sparu in Pikapolonici in so ji malenkost preveliki oz. skoraj nič, H&M 86 pa kar precej, sploh pri rokavih. Tak da preveč velike tudi ni za kupovat, da ji ne bo celo zimo viselo gor. 92 ne vem, če ji ne bo preveliko oz. mogoče v trgovinah kjer so mali modeli ne. Malo primerjaj. Jaz če se ne morem odločiti dam obe številki skupaj in pol če je ful mala razlika vzamem večjega, če pa ful preveliko zgleda pa manjšega.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 16.9.2009 8:55:13
|
|
|
|
pf
|
Drugače pa dobro jutro. Grem likat. Lana spi, sva prišle iz enournega sprehoda že.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 16.9.2009 9:30:45
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft a potem v C&A rajši kupim še več od 92? kok je potem??100? 96 mislim, da je.... meni pa se zdijo bodiji 86/92 tko veliki, predvsem široki.... to že...samo C&A ima res take mini št. ..... jaz mu jih tam ne kupujem več..... Fajn so mi ti tuševi, pa Leclerc ima včasih kake fajne...mi je fajn, ker so bolj mehki/tanki...... pa H&M so tud fajn..... za 92 je 98 in pol 104 Jaz sem tudi zaključila s C&A. Ali nimajo nič, ko pridem tja, za poleti sem se pa tako ali tako nasankala, ker ni bila nobena majčka čisto nič prožna.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 16.9.2009 9:51:14
|
|
|
|
amor real
|
punce a ve kera kje v Lj kupim kroznike pa kozarcke-s kartona-plasticne s kakimi motivi...hello kitty al pa winx al pa kake barbie slikce???? v Mercatorju, sem včeraj videla v hiperju..... jaz sem kupila krožnike, kozarce, prtičke in klobučke od vlakca Tomaža
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 16.9.2009 9:52:21
|
|
|
|
amor real
|
že spet al še od zadnjič nov kupček, ker plazimo po dvorišču.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 16.9.2009 10:26:40
|
|
|
|
KAHLO
|
Hallo punce! Mi smo v ponedeljek bili spet pri dr. Selanovi, glede Ronjinega premikanja, čeprav hodiva na fizioterapije že od julija, je napredovala v to smer da se sama spravi v sedeči položaj, seveda na njen svojsten način , pa vredu glavno da se vsede....ostalo je vse ostalo pr istem, najprej so me prestrašli da z njenimi gleženjčki nekaj ni vredu, no zdaj so to ovrgli, in imamo novo diagnozo naša pupika ma eno stopnjo hipotomije (nevem če sem prav napisala), pa še zmanjšan mišični tonus, tudi zelo prožne vezi v gleženjčkih, tako da takrat ko jo postavljamo na noge se ji čist spodvijejo....mislim....pol je blo še par vprašanj na temo, zakaj tako pozno hodimo na terapije (hallo smo v službi) in zakaj ne delamo polovičnega delovnega časa (halo s čim pa naj financiram varuško, oz. pol dam ves zaslužen keš za varuško )...no pa nima veze v glavnem.......take izjave me spravljajo v jezo....kaj sploh sprašuje zakaj hodimo tako pozno na terapije.......pa zmeraj moram razlagati zakaj nismo prišli že prej .....mislim........mene sploh več ne zanima kaj mi pripada ali ne pripada, ali bodo moji pritožbi ugodili ali ne, ali bo mi pisala še nevem kake izvide....punce, jaz vam povem da edino kar si želim da moja punčka že enkrat vstane ob opori....... Pa saj jaz vem da bo hodila, mogoče bo celo kakšna huda tekačica ampak mene trenutno to tako obremenjuje, da sem zadnič po pregledu ko je šla pupa spat se vsedla na kavč in Zdaj so naju napotili še na neko organizirano telovadbo, tako da se moje življenje trenutno vrti samo orkog ronjinega gibanja.......drugače je prav super punčka, tam je s svinčnikom kracala (še midva sva bla čist paf), zlagala ji je kocke, kazala račko in ji govorila ga ga, vse kar jo je vprašala je mala odreagirala tudi plesala je na ritki seveda. Velika je 80 cm in težka 10 kg in pol.....pravijo da je zelo velika....samo kaj k jaz tega tako ne opazim če je kr naprej na riti..... Ko delamo večer vaje je pa tako kreganje....k da bi koga klali....... pol nama je včeraj to telovadbo tako zamerla, da je še celo večerjo protestirala in kričala.....ampak kaj čem....če mormo ....tud una je rekla da je treba vztrajat kljub njenemu odporu....jo pustit da pada itd..... No skratka sodelovala sem tudi na forumu o razvojni in zdaj se mi je oglasil nek tip, k bi rad prisostvoval na eni izmed terapij..... sicer je rekel da bi se prej spoznali, in da dela nek projekt v zvezi s tem....ampak nevem no ...jaz sem totalno nezaupljiva ...in nevem če sem lih zato, po drugi strani pa si mislim da glede na to da ima cp da ima pa kaj izkušenj s tega področja ali pa celo dela kaj s tega področja??? kaj ve mislite
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 16.9.2009 10:54:04
|
|
|
|
taja1235
|
oo boga KAHLO...drzim pesti da se bota ustimale....verjamem v to
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 16.9.2009 10:58:17
|
|
|
|
amor real
|
KAHLO najprej Vajina Ronja, bo še kako hodila in tekala, samo čas ji je treba dati!!! Če je potrebna pomoč tudi prav! Naši otročki itak znajo tako presenetiti, da danes kao ne znajo tega jutri že obvladajo v nulo. Naš Tomaž pri 9 mesecih še ni sedel sam, ne plazil.... pri 9,5 meseca pa je sam sedel, plazil kot spidi gonzales... tako, da.... POGUMNO NAPREJ Glede "tipa" iz foruma, pa bi ga jaz prej spoznala na nekem nevtralnem terenu, potem pa oceniš kako in kaj naprej SREČNO
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 16.9.2009 11:23:44
|
|
|
|
KAHLO
|
Hvala vama.....vem da bo ROnja hodila in se postavila na nogice (bom dala vse od sebe da bo), ampak ko izvajava te vaje in ko se naveliča, in se začnejo kreganja in tak jok me pr srcu stiska.....takrat mam takoj cmok v grlu in eno tonsko breme na prsih......aja, poleg vsega sva za mišice dobili še dvakrat na dan b kompleks.......dejstvo pa je oz. nam je blo dano na znanje da dokler ne utrdi teh mišic oz. jih razvije se ne bo postavla na nogice in da je časovno zdaj vse odvisno od naju kako bova vztrajala pri vajah.....tako da je deloma še ta teža na nama no predvsem jaz se s tem obremenjujem, da je zdaj od naju odvisno kdaj bo se začela pobirat....no tako da kljub njeni trmi in protestiranju z njo izvajava tiste vaje..... Ko sma bli v ponedeljek na pregledu mi je celo rekla da je pred nami bil pri njej fantek s cp star tri leta....hodi v razvojni vrtec in kljub temu ga oče celo popoldne opozarja na pravilne gibe in izvaja vaje, mi je rekla da ta oče že ne bi pustil da bi njegov fant tako ritlal k naša ROnja, da bi ga kr naprej popravljal............no pol se mi pa zdi to že malo grozno, ker pol se lahko z ronjo celo popoldne kregava in jokava okrog tega njenega premikanja, na koncu bo še me zamrzla in ves najin prosti čas bova preživele z jokom in kregom.....to pa meni tudi ne ugaja, tako da sva zdaj določla ura vaj na dan bo zadost........Imava pa tudi to srečo da bo varuška šla naslednjič z nama na terapije, nekaj vaj sem ji pokazala že zdaj, tako da je rekla da bosta tudi onidve čez dan pridni....in moram rečt da sem si zelo zelo oddahnila.......Tako da po eni strani dobro da nismo dobili vrtca, ker se zdaj lahko varuška samo z njo ukvarja... Za tega tipčka, pa še mooram mojmu povedat, čeprav mam občutek da bo takoj proti, nevem..... bom se še danes posvetovala z mojim in malo razmislila....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 16.9.2009 11:23:45
|
|
|
|
ključek
|
KAHLO.......... kolikor sem razbrala iz tvojega posta, mislim, da ima moja kolegica z njenin sinom isti oz. podoben primer.mogoče jaz omenim kolegici, ji dam tvoj mail, pa naj ti napiše svojo izkušnjo in kaj oni prakticirajo??
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 16.9.2009 11:26:28
|
|
|
|
KAHLO
|
MTY....zdaj mam bl težavo na območju viča najt organizirano vadbo za malčke, nekaj sem našla pr tam nasproti botaničnega vrta (majo vadbo prav za take z zaostankom v gibalnem razvoju) ampak je spet ob taki uri k sma še oba v službi.....in točno vem da se bodo spet nosi povešali.....prav sita sem vseh....una pr dohtarju me mori zakaj toliko delam, v službi pa že zdaj prehitro hodim domov....za ene....šef še hvala bogu ni nič rekel
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 16.9.2009 11:29:03
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO MTY....zdaj mam bl težavo na območju viča najt organizirano vadbo za malčke, nekaj sem našla pr tam nasproti botaničnega vrta (majo vadbo prav za take z zaostankom v gibalnem razvoju) ampak je spet ob taki uri k sma še oba v službi.....in točno vem da se bodo spet nosi povešali.....prav sita sem vseh....una pr dohtarju me mori zakaj toliko delam, v službi pa že zdaj prehitro hodim domov....za ene....šef še hvala bogu ni nič rekel prva je ronja, potem vse ostalo. samo, če bi delala krajši delovni čas.......saj bi ti varuška potem morala manj računati, ne??
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 16.9.2009 12:05:09
|
|
|
|
KAHLO
|
MTY......nevem, o tem se še z njo nisem pogovarjala, itak pa imam zdaj vloženo pritožbo za podaljšanje porodniške....tako da čakam na odgovor....že več kot mesec dni....! Sem pa se z njo pogovarjala v primeru da mi podaljšajo, da bi jo vseeno čuvala, vsaj par uric ker bi res rada to varuško obdržala in si ne želim še enkrat it čez vso to kalvarijo iskanja varuške v lj!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 16.9.2009 12:22:37
|
|
|
|
Lara Croft
|
joj kahlo,mi je res zal..sej ronja itak,da bo shodila, ma nam ni lahko mamicam,ce ne gre tku,ko bi moralo.. Zdj sm se jst v skrbeh zarad ritkanja,ceprav lara vstane in tud stoji neki cajta,ce najde nekaj,da se z rokami gor povlece..ob kavcu ji ne rata..one big hug!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?