|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
15.9.2009 22:10:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4476
   RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :)
15.9.2009 22:10:49   
ksenci
sploh nism opazla da nam manjka še samo 20 strani in bomo že na 2.deluuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4477
   [Brisano sporočilo]
15.9.2009 22:11:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 4478
15.9.2009 22:11:29   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: ksenci

IZVIRNO SPOROČILO: Almera

IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

aljaž pa pokaže na element v katerem so njegove sladkarije in tako lepo pogleda in reče amaama da se mu ne moreš upret

tinky mi je rekla, da ma v eni torbi kekse in potem teo večkrat dnevno privleče tiste kekse, da bi jih jedel. user posted image user posted image user posted image

To mi je pa znano; Bor ima tudi kekse v svoji torbi in mi jih večkrat pokažeuser posted image user posted image user posted image

se mi zdi da so tamali zdaj tako prikupni ko so začeli razmišljati s svojo glavouser posted image

podobno: pri nas pa odpre omarico v kuhinji, ki je seveda spodaj in zvleče ven kekse, zraven pa amamama

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 4479
   [Brisano sporočilo]
15.9.2009 22:12:02   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4480
15.9.2009 22:14:05   
ksenci
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

spanje...včasih yaspi takoj, včasih pa rabi ene 7min cmevkanja, da ugotovi da ne bo norenja..je pa tako kot pri almeri, da ni šans, da bi se skupi vleglI...ni to da bi se zdej pol ure jokala..nikoli...

sladkarije...moji se meša ko vidi omaro v kateri so, ko jih vidi na mizi, ko jih vidi v trgovini...boga revica, ma to čist po atiju...mene cuker ne gane...

aja na to temo sem mojo sestrično vprašala kako je z otrocmi in sladkarijami in pravi da daj magari otroku celo čokolado za pjest, samo naj se vsede in vse naenkrat poje in potem zobke umit..nikakor pa ne malo po malo čez cel dan...odsvetuje sladkane čaje, ker se žulijo čez cel dan ina naredijo s tem veliko več škode kot kakšna čokolada...

grem še malo diplomsko okrog obrnit

hd a ti pa si nočna ptica. men pa zdaj možgani sploh ne funkcionirajo več da bi kaj nardila. ni pa problema ob 7.00. pred parim leti je pa blo čist kontra. spanje do 10h in učila sem se lahko pozno v noč.

Neposredna povezava do sporočila: 4481
   [Brisano sporočilo]
15.9.2009 22:15:12   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4482
15.9.2009 22:15:30   
glugluglu

umpalumpa, a imate pri vas ful mrzlo v stanovanju, ali je Luka bolj zmrzljive sorte? Tian ima za spati še vedno samo bodi z dolgimi rokavi, pokrit pa je z odejo, ki jo včasih tudi zbrca stran.

ne luki ni zmrzljive sorte, se pa pri nas strašno ohladi ponoči. nisem se niti zavedala kako je mrzlo, dokler nisem danes zjutraj stopila v njegovo sobico in me je ful zazeblo.

pri nas je pa še vedno 23 stopinj ali več v spalnici, če bi bilo pa manj bi ga pa tudi jaz bolj oblekla

Neposredna povezava do sporočila: 4483
15.9.2009 22:15:43   
ksenci
grem počasi k mojmu, da ga izkoristim pol ga tri dni ne bouser posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 4484
15.9.2009 22:18:58   
ksenci
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

umpalumpa, a imate pri vas ful mrzlo v stanovanju, ali je Luka bolj zmrzljive sorte? Tian ima za spati še vedno samo bodi z dolgimi rokavi, pokrit pa je z odejo, ki jo včasih tudi zbrca stran.

ne luki ni zmrzljive sorte, se pa pri nas strašno ohladi ponoči. nisem se niti zavedala kako je mrzlo, dokler nisem danes zjutraj stopila v njegovo sobico in me je ful zazeblo.

pri nas je pa še vedno 23 stopinj ali več v spalnici, če bi bilo pa manj bi ga pa tudi jaz bolj oblekla

pri 23 bi se aljaž premetval. večinoma imamo 20 stopinj in je oblečen v tankobombažno pižamico in pokrit s tanko odejico, kr bi bil drugače čist moker. je pa isto bil lansko zimo ful zmrzljivček.

Neposredna povezava do sporočila: 4485
   [Brisano sporočilo]
15.9.2009 22:20:05   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4486
   [Brisano sporočilo]
15.9.2009 22:20:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 4487
   [Brisano sporočilo]
15.9.2009 22:24:15   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4488
   [Brisano sporočilo]
15.9.2009 23:04:01   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4489
   [Brisano sporočilo]
15.9.2009 23:24:12   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4490
   [Brisano sporočilo]
15.9.2009 23:26:56   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4491
   [Brisano sporočilo]
15.9.2009 23:33:22   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4492
   [Brisano sporočilo]
15.9.2009 23:36:44   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4493
16.9.2009 7:59:05   
Majuska
'jutro,

danes sva z malim skupaj vstala ... ob 5:30 ... sploh ni resen user posted image

Samo kavico spijem, pa šibam na prvo sejo. Tako da vam bom zaželela lep dan.

No, pa zajtrk ofkors

user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4494
16.9.2009 8:01:29   
Majuska

metuljček, če se ti da te lepo prosim za mnenje

kako je pravilen izraz: umivanje ali pomivanje posode? lektorica je pustila izraz umivanje, ki meni ne paše.

POMIVANJE.

je opazka humorna ali humoristična? jaz bi dala humorna, lektorica je dala humoristična.

HUMORNA.

stavek: Na postelji drug čez drugega, prekrita s kokicami ležita moje veliko in malo bogastvo, ter mirno spita.

manjkata mi ena ali dve vejici, imam prav ali ne?
MISLIM DA 1.

lektorica uporablja izraz razboleta zadnjica, jaz to prvič slišim, a je namesto razbolela, pravilno razboleta? mi deluje hrvaško.

RAZBOLELA SE MI ZDI PRAVILNO.

Mar misli, da bo zaradi lezenja ne vem dobil večjo plačo? tu nimam pojma, je vejica ali je ni?

NI.

kakor koli ali kakorkoli, kako se piše?
SKUPAJ

Lepo zavito, v rdeč potiskan papir, s srebrno pentljo na vrhu, očitno pa je, da darila ni zavijal sam. manjka vejica pred da ali ne?
AHA

je ocvrt sir ali ocvrti sir? ne kot sir, ki je bil ocvrt, ampak kot jed.
MISLIM DA JE OCVRTI.

zdej, če so vse te stvari narobe, pol je očitno da je lektorica al mal nerodna v svojem poklicu, ali pa površna, v vsakem primeru je verjetno še polno napak, ki jih jaz ne zaznam. upam da tega pisanja nisi dojela kot da nekaj pametujem, ker mi pravopis res ni v malem prstu, samo določene stvari mi ne pašejo.

ps. dobiš milko za trud. iskrena hvala!

za ostale, kako se po hrvaško reče: kaj, a dve boš? 
v smislu, da ti kuhar da eno palačinko na krožnik in ti še vedno držiš krožnik, da bi še.

NIMAM POJMA ... JEST BI TRI user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4495
16.9.2009 8:03:00   
Majuska

Se jeziki pišejo z veliko ali z malo začetnico? japonščina in ruščina.

kakšna je razlika med idejo in zamislijo?

Jeziki z malo.

Hm ... to slednje ... ideja se porodi naenkrat ... recimo, da si predstavljaš foro z žarnico nad glavo. Zamisel pa se poraja počasi, jo širiš, razpredaš ...

... se motim? user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4496
   [Brisano sporočilo]
16.9.2009 8:41:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 4497
16.9.2009 8:56:28   
3jeMi
jutro!!!
sem najprej malo prebirala... dobro tole vam gre... user posted image

zimska, pri nas v vrtcu so roditeljski sestanki ob 17.00, ko sta Mark in Nina hodila v LJ.- Zelena jama so bili pa tudi ob 15.30.

HD
, mi v vrtec v Logatcu  prinašamo plenice, to je zelo različno, odvisno od vrtca.

vrtec... mi imamo vse tam, razen za problečt nosimo s seboj... je pa naš lump včeraj med spanjem z ležalnika padel, sicer na blazino, samo ni nazaj zaspal... je pa vzgojiteljica rekla, da je celotna skupina full pridna, noben ne joka in so kar presenečeni, da so tako fajn... včeraj sem videla, da so imeli že ta drugič "razstavo" risbic (saj veste, "narisane" črtice in pikice user posted image )... Lovro pa menda že 15 minut pred kosilom sedi na stolčku za mizo in čaka papico user posted image ... ipak mu je kosilo glavni obrok... aja, pri nas imamo vse ob 17h... jutri pa se nam tudi začne Šola za starše - ob četrtkih bomo imeli razna predavanja o otrocih, vrtcu itd.

HD, jaz Tiana ne pustim, da joče, protestira dolgo časa predno zaspi, mogoče par minut potem sem pa že pri njemu

umpalumpa
, a imate pri vas ful mrzlo v stanovanju, ali je Luka bolj zmrzljive sorte? Tian ima za spati še vedno samo bodi z dolgimi rokavi, pokrit pa je z odejo, ki jo včasih tudi zbrca stran.

Mi je pa zanimivo kako je bil Tian lansko leto zelo zmrzljiv, se mi je takrat zdelo, da ima takoj mrzel nos, roke, vrat in je moral biti kar oblečen tudi za spat, sedaj je pa ravno obratno.

spanje... pri nas imamo pa že od enega 5. meseca isti obred pred spanjem... večerja, malo igranja, kopanje, nega, z očkom pregled vseh lučk in magnetkov na hladilniku, lupčka, v posteljico, flaška mleka, ko ima dovolj se obrne stran, vzame svojega mačka, mami samo poljubčka, poboža in lahko gre ven... redko kdaj, da se potem še kaj oglasi... no, razen včeraj, ko je hotel repete mleka user posted image
... opažam, da ima Lovro zelo rad red... doma in v vrtcu ga ima in če kaj ne gre po planu, se kar pritoži... user posted image
temperatura v stanovanju... mi imamo trenutno okoli 23,5... spi v pižamici-pajac in v tanki spalni vreči...

... hm hm... med pisanjem posta, so se klele mimogredesolateinfižola znajdli eni papirčki... kaj je to... grem pogledat...

< Sporočilo je popravil 3jeMi -- 16.9.2009 8:58:15 >

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 4498
   [Brisano sporočilo]
16.9.2009 8:57:44   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4499
   [Brisano sporočilo]
16.9.2009 8:58:42   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?