|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 16.9.2009 8:56:28
|
|
|
|
3jeMi
|
jutro!!! sem najprej malo prebirala... dobro tole vam gre... IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu zimska, pri nas v vrtcu so roditeljski sestanki ob 17.00, ko sta Mark in Nina hodila v LJ.- Zelena jama so bili pa tudi ob 15.30. HD, mi v vrtec v Logatcu prinašamo plenice, to je zelo različno, odvisno od vrtca. vrtec... mi imamo vse tam, razen za problečt nosimo s seboj... je pa naš lump včeraj med spanjem z ležalnika padel, sicer na blazino, samo ni nazaj zaspal... je pa vzgojiteljica rekla, da je celotna skupina full pridna, noben ne joka in so kar presenečeni, da so tako fajn... včeraj sem videla, da so imeli že ta drugič "razstavo" risbic (saj veste, "narisane" črtice in pikice )... Lovro pa menda že 15 minut pred kosilom sedi na stolčku za mizo in čaka papico ... ipak mu je kosilo glavni obrok... aja, pri nas imamo vse ob 17h... jutri pa se nam tudi začne Šola za starše - ob četrtkih bomo imeli razna predavanja o otrocih, vrtcu itd. IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu HD, jaz Tiana ne pustim, da joče, protestira dolgo časa predno zaspi, mogoče par minut potem sem pa že pri njemu umpalumpa, a imate pri vas ful mrzlo v stanovanju, ali je Luka bolj zmrzljive sorte? Tian ima za spati še vedno samo bodi z dolgimi rokavi, pokrit pa je z odejo, ki jo včasih tudi zbrca stran. Mi je pa zanimivo kako je bil Tian lansko leto zelo zmrzljiv, se mi je takrat zdelo, da ima takoj mrzel nos, roke, vrat in je moral biti kar oblečen tudi za spat, sedaj je pa ravno obratno. spanje... pri nas imamo pa že od enega 5. meseca isti obred pred spanjem... večerja, malo igranja, kopanje, nega, z očkom pregled vseh lučk in magnetkov na hladilniku, lupčka, v posteljico, flaška mleka, ko ima dovolj se obrne stran, vzame svojega mačka, mami samo poljubčka, poboža in lahko gre ven... redko kdaj, da se potem še kaj oglasi... no, razen včeraj, ko je hotel repete mleka ... opažam, da ima Lovro zelo rad red... doma in v vrtcu ga ima in če kaj ne gre po planu, se kar pritoži... temperatura v stanovanju... mi imamo trenutno okoli 23,5... spi v pižamici-pajac in v tanki spalni vreči... ... hm hm... med pisanjem posta, so se klele mimogredesolateinfižola znajdli eni papirčki... kaj je to... grem pogledat...
< Sporočilo je popravil 3jeMi -- 16.9.2009 8:58:15 >
|
|
|